استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

وال مش

قیمت وال مش
وال مش

وال مش از انواع والپست های نوین است که به منظور افزایش استحکام و مقاومت سازه در برابر نیروی جانبی وارده ناشی از زلزله و طوفان مورد استفاده قرار می گیرد. والمش از جنس فایبرگلاس یا فیبر کربن بوده و موجب مهار لرزه ای دیوارهای غیرباربر می شود. این متریال می تواند به عنوان جایگزینی برای والپست های سنتی مورد استفاده قرار گیرد. وال پست مش دارای یک ساختار مشبک است که برای اجرای آن از پلاستر گچی یا سیمانی استفاده می شود. قیمت وال مش با توجه به مزایای آن کاملا مقرون بصرفه است.

قیمت وال مش

والمش در گرماژ و قطر چشمه متفاوت تولید می شود. بر این اساس قیمت وال مش متفاوت می باشد. وال پست مش به دو صورت نواری و سرتاسری قابل اجرا می باشد که این موضوع هم بر روی قیمت وال مش تاثیرگذار است. قیمت روز مواد اولیه از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت می باشد. در برآورد قیمت وال مش باید هزینه های مربوط به دستمزد اجرا را هم مدنظر قرار داد. متراژ پروژه و کیفیت و برند مصالح مورد استفاده هم تعیین کننده قیمت وال مش می باشد.

وال مش
مش فایبرگلاس

اجرای وال پست مش

برای اجرای والمش نیاز به پاکسازی دیوار از هر گونه آلودگی همچون روغن، گرد و غبار و … می باشد. لایه اول پلاستر سیمانی یا گچی والمش با توجه به نقشه های طراحی شده در محل تعیین شده، اجرا می گردد. سپس لایه وال مش بر روی دیوار نصب می گردند. اجرای وال پست مش می تواند به صورت نواری یا سرتاسری صورت پذیرد که این موضوع به طراحی های انجام شده وابسته است. لازم به ذکر است که پس از اجرای لایه اول پاشش، باید نبشی مهار خارج صفحه دیوار در بالا و پایین دیوار اجرا شده و لایه نهایی نازک کاری دیوار بر روی نبشی اجرا گردد. لازم به ذکر است که در صورت وجود حداقل 50 میلی متر کفسازی که پایین دیوار در داخل آن قرار گیرد، نیازی به اجرای نبشی پایینی نخواهد بود.

باید توجه داشت که این پروفیل ها باید به گونه ای نصب شوند که دیوار بتواند عملکرد آزادانه داشته باشد. بنابراین باید از اتصال کامل ساق های آن به دیوار جلوگیری گردد. پلاستر باید طبق دستورالعمل ارائه شده ترکیب و آماده مصرف شود.

والمش
اجرای وال پست مش

مزایای والمش

از مهم تری مزایای والمش افزایش استحکام سازه در برابر زلزله و کاهش خسارات جانی و مالی است. وال پست مش نسبت به والپست های سنتی از وزن کمتری برخوردار است و بار چندانی به سازه وارد نمی کند. سرعت نصب آن بالا بوده و به آسانی قابل اجرا است. وال مش از مقاومت مکانیکی بسیار خوبی برخوردار است. این محصول در برابر حرارت و خوردگی مقاوم می باشد. از دیگر مزایای آن می توان به کمتر بودن قیمت وال مش در برابر قیمت نصب وال پست سنتی اشاره نمود، به طوری که وال پست مش می تواند 40 تا 60 درصد هزینه ها را کاهش دهد. از آن می توان بر روی انواع دیوارهای آجری، بلوکی، سیمانی و … استفاده کرد. از وال مش می توان برای مقاوم سازی دیوارهای از پیش ساخته شده نیز استفاده نمود.

وال پست مش ، امکان حذف نیاز به اجرای وادارهای قائم را فراهم می نماید. همچنین لزوم اجرا و استفاده از میلگرد بستر نیز از بین خواهد رفت. با استفاده از وال مش دیگر نیازی به اجرای هشتی گیر در تقاطع دیوارها نخواهد بود.

سرعت اجرای بالای وال پست مش

همان طور که پیشتر نیز بیان شد یکی از مزایای وال مش نسبت به والپست های سنتی، سرعت بیشتر در اجرای آن است. یکی از دلایل آن، بیشتر بودن تعداد مراحل اجرایی، همچون نصب پلیت، اجرای ضد زنگ در صورت استفاده از پروفیل فلزی ورق سیاه و دیوارچینی به کمک میلگرد بستر، در صورت استفاده از والپست های سنتی است. همچنین نصب وال پست مش به تخصص و مهارت بسیار بالا نیاز نداشته و با سهولت بیشتری قابل اجرا است که ابن موضوع هم افزایش سرعت اجرای والمش را در پی دارد.

قیمت وال مش
والمش

کاهش قیمت وال مش با حذف میلگرد بستر و نیاز به وادار قائم

در صورت استفاده از وال پست مش ، دیگر نیازی به استفاده از میلگرد بستر در دیوارچینی نخواهد بود. حذف میلگرد بستر علاوه بر افزایش سرعت، کاهش هزینه ها و قیمت وال مش را در پی خواهد داشت. عدم نیاز به اجرای وادار قائم دیگر عاملی است که موجب کاهش قیمت وال مش می گردد.

ضوابط والمش

همان طور که بیان شد، یکی از روش های مهار لرزهای دیوارها، مسلح کردن آن با وال پست مش می باشد. در این روش، خمش دیوار یک طرفه و در راستای قائم است، بنابراین دیوار نیازی به وادار نداشته و محدودیتی در طول دیوار وجود ندارد. در این حالت در لبه های دیوار و کنار بازشوها باید بر روی دیوار از نوار شبکه الیاف استفاده کرد.

چنانچه در این روش از مصالح سیمانی برای نازک کاری استفاده گردد، الیاف شیشه مقاوم به قلیا با مقاومت تسلیم بیش از 1000 مگاپاسکال مناسب بوده و در صورتی که نازک کاری از جنس گچ باشد، استفاده از الیاف شیشه با همین مقاومت امکان پذیر است. در هر دو این حالت ها مقدار الیاف مورد نیاز در حالت استفاده به صورت نواری حداقل 100 گرم بر متر مربع و در حالت استفاده به صورت سرتاسری 50 گرم بر متر مربع می باشد. الیاف شیشه مورد استفاده در محیط سیمانی حتما باید از الیاف شیشه مقاوم به قلیا باشند. از شبکه الیاف کربن با مقاومت بیشتر از 3000 مگاپاسکال هم می توان به عنوان جایگزین الیاف شیشه استفاده کرد. بر اساس پیوست ششم آیین نامه 2800، قیمت وال مش نسبت به سایر روش ها کمتر بوده و برای ساختمان های موجود نیز قابل کاربرد است.

وال پست مش
وال پست مش

برای مطالعه بیشتر:

قیمت وال پست گالوانیزه

طراحی وال پست

وال پست ساختمان

ناودانی وال پست

وال پست جدید

نمایندگی وال پست آماده

اجرای وال پست با میلگرد بستر

والپست منقطع

وال پست در اسکلت فلزی

نبشی برای وال پست

میلگرد بستر یا وال پست

جایگزین وال پست

وادار

قیمت بلوک سبک هبلکس

آزمایش مکانیک خاک

تولید وال پست

وال پست دیوارهای داخلی

اجرای وال پست در اسکلت بتنی

وال پست سوله

وال پست بلوک هبلکس

جزئیات اجرای وال پست

اتصال کشویی وال پست

وال پست تلسکوپی

وال پست frp

متره وال پست

نحوه اتصال وال پست به ستون بتنی

مش فایبرگلاس دیوار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 1 نظر)