استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

پارکینگ آسانسوری

پارکینگ آسانسوری
پارکینگ آسانسوری

پارکینگ آسانسوری که با عنوان پارکینگ هیدرولیکی نیز شناخته می شود، معمولا از دو یا سه طبقه تشکیل شده است و ظرفیت هر پالت آن نیز تا حدود سه تن می باشد. از جمله مزایای این نوع پارکینگ ها می توان به بهره وری بهینه از فضای خالی اشاره کرد. با توجه به نوع ساختار این پارکینگ ها، خودروی پارک شده از نظر امنیتی کاملا ایمن بوده و نگرانی ای بابت سرقت و یا حوادث دیگر وجود ندارد.

پارکینگ آسانسوری

طراحی و ساخت پارکینگ آسانسوری توسط مهندسین خبره و متخصص صورت می گیرد و پارامترهایی مانند ظرفیت، بودجه و هزینه، تقاضا و تراکم جمعیت نیز در نظر گرفته می شوند. این پارکینگ ها به طور حتم، انتخابی مناسب برای مقابله با چالش محدودیت جای پارک خواهد بود. این پارکینگ همچنین می تواند جایگزین رمپ های ساختمان باشد و در ساختمان های با شیب رمپ زیاد و همچنین ساختمان هایی که امکان تعریف رمپ ندارند، مورد استفاده قرار بگیرد.

حداکثر تعداد طبقات این پارکینگ ها ۶ طبقه بر روی زمین و ۳ طبقه زیر زمین است. قوانین و الزامات  ساخت پارکینگ طبقاتی عمومی برای تمامی ساختمان ها در مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان درج شده است. همچنین الزامات پارکینگ آسانسوری مکانیزه نیز در استاندارد ۲۰۵۳۳ با عنوان “پارکینگ های مکانیزه (خودرو)-الزامات و توصیه ها” ارائه شده است.

پارکینگ آسانسوری
پارکینگ آسانسوری ستونی

قیمت پارکینگ آسانسوری

با توجه به طراحی ها و مکانیزم های مختلف این پارکینگ ها، قیمت پارکینگ آسانسوری طبق مدل انتخابی مشتریان محاسبه می شود. از عوامل موثر بر قیمت این نوع آسانسورها می توان به تعداد جای پارک و ابعاد سازه اشاره کرد. افزایش تعداد پالت ها و ظرفیت پارکینگ منجر به افزایش قیمت پارکینگ آسانسوری خواهد شد.

بررسی ظرفیت مورد نظر، کیفیت ساخت، تعداد و نوع پارکینگ، معماری و نوع خودروهای قابل پارک از عوامل اصلی موثر بر قیمت پارکینگ آسانسوری می باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت با کارشناسان شرکت عمران مدرن تماس بگیرید.

قیمت پارکینگ آسانسوری
استفاده از نیروی هیدرولیک برای جابجایی خودروها

انواع پارکینگ آسانسوری

پارکینگ آسانسوری مدل های مختلفی دارد که هرکدام ویژگی های منحصر به فردی را ارائه می دهند. از جمله مدل های مکانیزه می توان به پالت لس، پالت لس تلفیقی، روتاری، پازلی، مسکونی (ستونی) و کشویی اشاره کرد. در ادامه به معرفی بیشتر انواع این پارکینگ ها پرداخته شده است.

پارکینگ آسانسوری پالت لس

پارکینگ پالت لس که با نام پارکینگ برجی نیز شناخته می شود، یکی از انواع پارکینگ آسانسوری مکانیزه می باشد که در سه وضعیت روی سطح زمین، زیر سطح زمین و ترکیبی رو و زیر سطح زمین قابل اجرا است. این نوع پارکینگ ها با حداقل ابعادی در حدود ۲.۵ متر در ۱۸ متر یا ۷.۵ در ۶.۵ متر تولید می شوند. در مدل پالت لس تلفیقی نیز علاوه بر ویژگی های فوق، امکان به کار گیری سیستم پیشرفته چرخش خودرو برای تسهیل ورود و خروج به پارکینگ نیز فراهم می باشد.

پارکینگ اسانسوری پازلی

پارکینگ آسانسوری پازلی ، انعطاف پذیری بالایی داشته و می توان آن را در تعداد طبقات و ردیف های عمودی و افقی متفاوتی به کار گرفت. علاوه بر انعطاف پذیری بالا، قیمت و ظرفیت آن نیز مناسب بوده و از سرعت بالایی نیز برخوردار می باشد. نمونه های مسکونی (ستونی) این پارکینگ ها در دو حالت مسکونی مزاحم و غیرمزاحم طراحی و تولید می شوند. نمونه مزاحم به صورت ۲، ۳ و ۴ تایی قابل اجرا است و پارکینگ غیرمزاحم در حالت های ۲ تایی و ۳ تایی در حیاط یا پارکینگ منازل مسکونی اجرا می شود.

پارکینگ آسانسوری کشویی

پارکینگ آسانسوری کشویی قابلیت نصب در حیاط منزل مسکونی، مکان های تفریحی و عمومی، مراکز اصلی شهر، بیمارستان ها و … را دارد. همچنین می توان آن را از محل نصب شده به مکانی دیگر منتقل کرد.

پارکینگ آسانسوری
پارکینگ مکانیزه با قابلیت جابجایی

نحوه عملکرد پارکینگ آسانسوری

در سیستم پارکینگ های طبقاتی، خودرو بر روی یک پالت فلزی قرار داده می شود. سپس این پالت ها با بهره گیری از فناوری های پیشرفته خود و با نیروی هیدرولیک و جک از بغل، به صورت کاملا اتوماتیک با توجه به تعداد طبقات به سمت بالا یا پایین حرکت می کنند. از جمله مزیت های دیگر این نوع پارکینگ ها، صرفه جویی در زمان و انرژی برای یافتن جای پارک خالی می باشد.

پارکینگ آسانسوری
ساختار پارکینگ مکانیزه اسانسوری

نصب پارکینگ طبقاتی آسانسوری

حساسیت اجرای پارکینگ آسانسوری به منظور حفظ جان و مال مصرف کنندگان، یک طراحی و نصب دقیق را الزامی می کند. بنابراین اجرای اصولی گام های اشاره شده می تواند از بروز رخدادهای احتمالی بعد از فرایند نصب جلوگیری نماید.

در مرحله اول و پیش از اجرای پارکینگ طبقاتی، یک برنامه ریزی دقیق با تعیین تعداد و ابعاد پارکینگ، موقعیت اسانسور و امکانات امنیتی، می تواند نتیجه مطلوبی را در بر داشته باشد. در مرحله بعد، نوبت به نصب و اجرای سقف، ستون و پایه ها می رسد. با توجه به اهمیت بسیار زیاد سازه و وزن بالای خودروها، این مرحله از بخش های بسیار مهم نصب می باشد.

در انتها نیز سیستم های نورپردازی و امنیتی از قبیل دوربین های مدار بسته، درب اتوماتیک و سامانه خودرو شناسی به منظور افزایش ایمنی پارکینگ اجرا می شوند. پس از تکمیل مراحل فوق، پارکینگ آسانسوری می بایست راه اندازی و آزمایش شود و عملکرد آن مورد بررسی قرار بگیرد.

مزایا و معایب پارکینگ آسانسوری

پارکینگ های اسانسوری بسته به نوع آن، هرکدام مزایا و معایب متفاوتی دارند. در حالت کلی بهره وری حداکثری از فضا و سرعت انتقال و جایابی مناسب از مزیت های این مدل پارکینگ ها می باشد. سطح اشغال کم و امکان نصب در مکان هایی با شکل هندسی نامنظم نیز از مزایای آن به شمار می رود. سرعت نصب و راه اندازی پارکینگ های اسانسوری بسیار بالا بوده و پس از اجرا و آماده سازی فوندانسیون در کمترین زمان ممکن پارکینگ شما آماده می شود.

پارکینگ آسانسوری در کنار مزایای بسیار، معایبی نیز دارد. یکی از این معایب، هزینه بالای ساخت می باشد. همچنین بیشتر سازه های این نوع پارکینگ ها، قابلیت جابجایی ندارند و زمین تبدیل شده به پارکینگ، امکان تغییر کاربری را نخواهد داشت.

برای مطالعه بیشتر:

قیمت آسانسور ۴ نفره برای ۴ طبقه

الکتروموتور abb

پاراشوت چیست

قیمت بالابر رستورانی

آلیماک چیست

موتور آسانسور موتوژن

موتور گیرلس یک به یک

کاتالوگ آسانسور

بهترین آسانسور

شرکت خدمات آسانسور

آسانسور ایتالیایی

آسانسور داخل خانه

آسانسور ضد انفجار

آسانسور هیدرولیک تک فاز

آسانسور معلولین

نصب اسانسور در بالکن

آسانسور برانکارد بر

آسانسور خانه دوبلکس

نحوه محاسبه هزینه تعمیر آسانسور در آپارتمان

قیمت آسانسور بدون چاله

مینی آسانسور

نصب اسانسور در مشاعات

قیمت روز آسانسور ۶ نفره

قیمت اسانسور ۷ توقف

ضوابط آسانسور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 2 نظر)