استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

آلیماک

آسانسور آلیماک
آسانسور آلیماک

آلیماک ، یکی از  شناخته شده ترین آسانسور های کارگاهی است که توسط کشور سوئد طراحی و تولید می شود. مدل های مختلفی از محصولات این شرکت در بازار ایران به فروش می رسد. آسانسور کارگاهی الیماک  اغلب در ساخت و سازهای عظیم با هدف جابجایی نیروی انسانی و مصالح ساختمانی بکار گرفته می شود. این آسانسور برای شرایط کارگاهی طراحی شده و برای انتقال ایمن نیروی کار و مصالح کارگاهی بسیار مناسب است.

آلیماک کارگاهی
اجزای آسانسور آلیماک

آلیماک چیست ؟

در پاسخ به سوال آلیماک چیست باید گفت که آسانسور کارگاهی Alimak ابزاری ایمن و بهینه برای حمل افراد، مصالح و تجهیزات است که با استهلاک کم، بهره وری بالا و هزینه نگهداری کم تر نسبت به رقبا تحول عظیمی در حوزه آسانسور های کارگاهی بوجود آورده است.

اساس کار آسانسور های آلیماک به این صورت است که موتورهای الکتریکی قدرتمند، چرخ دنده های وصل شده به کابین را به حرکت در می آورند و درگیر بودن این چرخ دنده ها با دنده شانه ای نصب شده بر روی دکل باعث حرکت کابین در طول دکل می شود. در واقع مکانیزم چرخ دنده، حرکت دورانی الکتروموتور ها  را به حرکت خطی در راستای عمود تبدیل می کند.

قیمت آسانسور کارگاهی آلیماک

آسانسور کارگاهی الیماک از مدل های مختلف و متنوعی در بازار برخوردار است. هر یک از این مدل ها، ویژگی های خاصی داشته و از مشخصات فنی به خصوصی بهره می برند. به همین دلیل قیمت آسانسور کارگاهی آلیماک با یکدیگر متفاوت است. از سوی دیگر عوامل دیگری چون ابعاد و اندازه کابین ها، حداکثر وزن قابل تحمل، قدرت موتور و… نیز روی قیمت آسانسور کارگاهی Alimak موثر است.

با افزایش اندازه کابین و افزایش حداکثر وزن قابل تحمل، ابعاد کلی آسانسور کارگاهی نیز بیشتر شده و طبیعتا به تعداد موتور بیشتری نیز برای حمل بار نیاز است. افزایش قدرت و تعداد موتورها بر روی قیمت آسانسور کارگاهی alimak تاثیر مستقیمی خواهد داشت و هرچه قابلیت حمل وزن و بار آن بیشتر شود، بر قیمت آن نیز افزوده می شود.

قیمت آلیماک

از جمله آسانسورهای جدید و بروز آلیماک که قیمت بالاتری نسبت به سایر مدل های این شرکت دارد، می توان به Alimak SE-H اشاره کرد که با ظرفیت حمل بار بین ۲۰۰۰ تا ۷۰۰۰ کیلوگرم قابلیت حمل لیفتراک را نیز فراهم می کند. این آسانسور در رنج وسیعی از کاربردهای صنعتی به کار گرفته می شود و سرعت آن بین ۰.۵۲ تا ۰.۷ متر بر ثانیه می باشد. برق مصرفی آن نیز ۳۸۰-۵۰۰ ولت و ۵۰-۶۰ هرتز بوده و ابعاد کابین آن در حالت بیشینه m 2.35×۳.۹×۱.۸۲ می باشد.

آلیماک
آلیماک مدل SE-H

از نمونه های دیگر آسانسور کارگاهی Alimak می توان Alimak SL-H را نام برد که طراحی با دوام و مستحکم، عدم نیاز به اتاق ماشین و شفت و هزینه نگهداری پایین از جمله ویژگی های منحصر به فرد این آلیماک کارگاهی هستند. این مدل با مصرف برق پایین تر نسبت به مدل SE-H، سرعتی در حدود ۰.۵ تا ۰.۹ متر بر ثانیه دارد. قابلیت حمل ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ کیلوگرم مصالح و بار، کاربردهای آن را در طیف وسیعی از زمینه های صنعتی گسترده کرده است.

آسانسور کارگاهی alimak
آلیماک مدل SL-H

مشخصات فنی آسانسور کارگاهی آلیماک

ظرفیت باربری در آسانسورهای آلیماک کارگاهی بین ۳۰۰ تا ۷۰۰۰ کیلوگرم بسته به نوع آن متغیر است و کابین آن از آهن مستحکمی ساخته شده که که در برابر ضربه و بار، مقاومت زیادی از خود نشان می دهد. کابین این آسانسور در ابعاد مختلف و با قابلیت باز شدن کامل درب ها برای تخلیه مصالح، طراحی و ساخته شده است.

کاربرد آسانسور کارگاهی آلیماک

آسانسور کارگاهی آلیماک در پروژه هایی که به دلیل ذیق وقت، امکان انجام عملیات زمان بر را ندارند و یا امکان نصب دائم آسانسور ممکن نیست، مورد استفاده قرار می گیرد. انعطاف پذیری در طراحی آسانسور آلیماک این امکان را به ما می دهد که با افزایش ارتفاع سازه های عمرانی، ارتفاع آسانسور نیز تا ۵۰۰ متر افزایش یافته و بار را حمل کند.

آلیماک کارگاهی ، مقاومت بسیار زیادی در برابر خوردگی و خرابی در شرایط مختلف جوی و محیطی مانند رطوبت بالا از خود نشان می دهد. از این آسانسور می توان در محیط های بسیار سرد و یا گرم، ارتفاع بسیار زیاد و عمق زیاد نیز استفاده کرد. علاوه بر این ویژگی ها، سرویس دوره ای و نظارت آن بسیار آسان و کم هزینه است.

از این آسانسور می توان در معادن، بنادر، کشتی سازی ها، نیروگاه ها، انبارها و یا برای ترمیم و مرمت آثار تاریخی نیز بهره گرفت.

انواع مدل های آسانسور کارگاهی alimak

آسانسور کارگاهی Alimak در دو نوع ثابت و متحرک تولید و به بازار عرضه می شود. در ادامه این دو را برای شما شرح خواهیم داد.

آسانسور آلیماک ثابت

آسانسور آلیماک کارگاهی ثابت به طراحی ریل و اتاقک نیاز دارد و از چاله آسانسور ساختمانی برای نصب آن استفاده می شود. از این نوع آسانسور در پروژه های غیر ساختمانی مانند دکل های نفتی یا مخازن نفت و گاز نیز می توان استفاده کرد.

آلیماک کارگاهی
آلیماک کارگاهی ثابت

آسانسور آلیماک متحرک

آسانسور آلیماک کارگاهی متحرک بر خلاف نوع ثابت آن، نیاز به چاله نداشته و در هر شرایطی قابل استفاده است. این مدل از آسانسور ها هم در پروژه های ساختمانی و هم در پروژه های غیر ساختمانی قابل استفاده هستند. از مهم ترین ویژگی های آسانسور آلیماک متحرک می توان به قابلیت تحمل وزن تا ۲۰۰۰ کیلوگرم اشاره کرد.

آسانسور کارگاهی آلیماک
آلیماک کارگاهی متحرک

مشخصات آسانسور کارگاهی آلیماک

آسانسورهای کارگاهی آلیماک ویژگی های مختلف و متعددی دارند؛ به همین دلیل استفاده از آن ها بسیار رایج بوده و هر روزه به تعداد کاربران آن افزوده می شود. برای آشنایی بیشتر و بهتر با این نوع آسانسور ها، برخی از مهم ترین ویژگی های آن را ذکر کرده ایم.

  • ابعاد و اندازه مناسب کابین برای استفاده در زمینه های مختلف
  • ایمنی و دوام بالا به دلیل استفاده از فولاد ضد زنگ
  • قابلیت استفاده در شرایط جوی با رطوبت زیاد
  • برخورداری از موتور قدرتمند برای حمل وزن بالا
  • کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی مصرف برق نسبت به سایر رقبا
  • بالاترین سرعت بین آسانسور های کارگاهی
  • سیستم حرکت و سیستم توقف نرم و بدون شوک

نصب آسانسور کارگاهی آلیماک

نصب آسانسور الیماک به دلیل اهمیت حفظ جان سرنشینان و جلوگیری از ایجاد خسارات مالی، امری بسیار مهم و ضروریست که باید توسط افراد متخصص در این زمینه صورت بگیرد. در حالت کلی چهار مرحله زیر برای نصب و راه اندازی آن در نظر گرفته می شود.

  • نصب پایه های آسانسور
  • نصب سکشن های آسانسور
  • نصب موتور، جعبه دنده و کابین آسانسور
  • راه اندازی کامل دستگاه

نکات ایمنی هنگام نصب آلیماک کارگاهی

ایمنی چاه بالابر آسانسور آلیماک از مهم ترین عوامل در ایجاد ایمنی این آسانسور کارگاهی است. فضای چاه باید بصورت کاملا پوشیده و دارای سقف، کف و دیوارهای مستحکم باشد. در چاه بالابر آسانسور آلیماک تجهیزاتی چون ضربه گیرها، ریل های راهنما، گاورنر، لامپ های تونل، کلید قطع اضطراری، سیم بکسل و وزنه تعادل قرار می گیرند.

عامل دیگر در ایجاد ایمنی آسانسور آلیماک کارگاهی ، ضربه گیر آن است. در صورتی که وزنه تعادل یا کابین آسانسور بیشتر از مقدار تعیین شده به درون چاهک نفوذ کرده و یا اتاقک بنا به هر دلیلی سقوط کند، سیستم ضربه گیر مانع از برخورد آن ها با کف چاه خواهد شد.

سیستم ایمنی ترمز پاراشوت نیز برای حفظ ایمنی آسانسور کارگاهی الیماک بسیار حائز اهمیت است. در صورت هرگونه پارگی سیم بکسل، اضافه بار و یا نقص فنی که منجر به افزایش سرعت آسانسور به میزان بیش از حد مجاز شود، سیستم ترمز پاراشوت توسط گاورنر فعال شده و آسانسور متوقف می شود.

دستورالعمل ایمنی دیگر، توجه به سایز قرقره است. به دلیل بزرگ بودن کابین و ظرفیت بالای آسانسورهای آلیماک کارگاهی ، از قرقره های بزرگ تر نسبت به آسانسورهای معمولی استفاده می شود. در صورت انتخاب قرقره نامناسب، احتمال پیچ خوردن سیم ها با یکدیگر در برخی قسمت ها وجود دارد. دستورالعمل های ایمنی دیگر مانند استفاده از صفحه محافظ موتور، استفاده از تابلو فرمان با ولتاژ پایین و استفاده از سیستم ایست مکانیکی و ترمز خودکار در ارتفاع ۲ متری نیز وجود دارد.

برای مطالعه بیشتر:

موتور آسانسور

بهترین برند موتور آسانسور

قطعات آسانسور

موتور آسانسور مونتاناری

الکتروموتور abb

پاراشوت آسانسور

بالابر رستوران

موتور آسانسور آلبرتو ساسی

آسانسور معلولین

نصب اسانسور در بالکن

آسانسور هیدرولیک تک فاز

موتور گیرلس یک به یک

موتور آسانسور موتوژن

قیمت آسانسور ۴ نفره برای ۳ طبقه

قیمت آسانسور ۶ نفره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 2 نظر)