استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

آسانسور ویلایی

آسانسور ویلایی
آسانسور ویلایی

آسانسور ویلایی ، جزو یکی از انواع آسانسور های خانگی به حساب می آید. علاوه بر ساختمان های مرتفع و مراکز تجاری و اداری، از آسانسور در منازل مسکونی و ویلاها نیز استفاده می شود. اسانسور ویلایی ، تنها برای ویلاهای دوبلکس یا ویلاهای ۳ یا ۴ طبقه کاربرد دارند. برای ساخت و طراحی این نوع آسانسور، بیشتر از سیستم هیدرولیکی استفاده می شود. در نتیجه مانند سایر آسانسور های خانگی، این نوع آسانسور هم، نیازی به فضای زیاد برای نصب ندارد؛ زیرا فاقد چاهک، اورهد و موتورخانه است. در ادامه، بیشتر به ویژگی های آسانسور ویلایی می پردازیم.

قیمت آسانسور ویلایی

قیمت آسانسور ویلایی به جنس و متریال به کار رفته برای ساخت کابین و همچنین میزان تزیینات صورت گرفته بر روی آن بستگی دارد. اگر جنس کابین مورد استفاده از شیشه باشد، گران تر از سایر متریال ها است. همچنین شیشه گرد یا خمیده قیمت بالاتری نسبت به شیشه تخت دارد. یکی از عوامل موثر بر قیمت آسانسور های ویلایی ، ابعاد آن است. هر چه اندازه و ابعاد آسانسور بزرگ تر باشد، به آهن آلات بیشتری نیاز پیدا کرده و قیمت آن بالاتر می رود. موارد دیگری هم هستند که بر قیمت آسانسور ویلایی تاثیر می گذارند. از جمله این موارد، می توان به ظرفیت قابل تحمل کابین، کیفیت جک و سایر قطعات آسانسور، میزان ارتفاع و قدرت موتور اشاره کرد.

آسانسور ویلایی
اسانسور ویلایی

عملکرد آسانسور ویلایی

همانطور که گفته شد، آسانسور ویلایی عمدتا با سیستم هیدرولیکی کار می کند. اجزای اصلی این سیستم شامل جک، پاوریونیت، موتور و روغن هیدرولیک است. نحوه عملکرد این سیستم به این صورت است که موتور هیدرولیکی با راه اندازی پمپ های داخل پاوریونیت، روغن را تحت فشار قرار می دهد. به وسیله فشاری که به روغن هیدرولیک وارد شده است، طول جک ها افزایش یافته و کابین متصل به جک ها به بالا حرکت می کند. محل قرار گیری جک ها، هم می تواند در زیر و هم در کنار آسانسور باشد.

نصب و راه اندازی آسانسور ویلایی

برای نصب آسانسور ویلایی لازم نیست فضای زیادی در نظر گرفته شود. زیرا این آسانسور بی نیاز از موتورخانه، اورهد و چاهک است. در نتیجه میزان تخریب فضای داخل خانه به حداقل می رسد  و هزینه نصب آن نیز پایین است. برای راه اندازی آسانسور ویلایی ، اگر دسترسی به برق سه فاز میسر نباشد، مشکلی به وجود نمی آید و می توان از برق تک فاز هم استفاده کرد؛ زیرا این نوع آسانسور با برق تک فاز هم کار می کند. این نوع بالابر قابلیت نصب در داخل و خارج از ویلا را دارد و مدت زمان لازم برای نصب آن، کوتاه است. اگر از قبل فضای معینی در خانه برای راه اندازی آسانسور در نظر گرفته نشده باشد، می توان آن را در هر نقطه ای از خانه نصب کرد. در این صورت نیازی به کشیدن دیوار و ایجاد فضای جداگانه ای برای آسانسور نخواهد بود.

طراحی آسانسور ویلایی

طراحی آسانسور ویلایی به سلیقه و توان مالی کارفرما و همچنین، معماری خانه ای که قرار است در آن نصب شود، بستگی دارد. برای طراحی و ساخت این نوع آسانسورها معمولا از شیشه استفاده می شود. اگر شکل و حالت شیشه مورد استفاده برای کابین آسانسور گرد باشد، می تواند نمایی با زاویه ۳۶۰ درجه را برای افراد داخل کابین فراهم آورد. این قابلیت باعث جذابیت و زیبایی در داخل و خارج از آسانسور می گردد. در نتیجه طراحی مناسب آسانسور می تواند در کنار قسمت های مختلف خانه جلوه ای زیبا و مدرن به ویلا بدهد و بر ارزش آن بیفزاید.

آسانسور ویلایی
آسانسور ویلایی با طراحی متناسب با معماری داخل خانه

علاوه بر شیشه که در بالا به آن اشاره شد، از متریال دیگری مانند فولاد ضد زنگ، کروم، انواع سنگ های زینتی مانند سنگ مرمر و انواع چوب نیز در ساخت و طراحی آسانسور ویلایی استفاده می شود. از جمله چوب هایی که در ساخت آسانسور به کار می رود، چوب راش و چوب درخت گردو است. این متریال برای طراحی سقف، کف و دیوار کابین مورد استفاده قرار می گیرد. از فلزات برای قاب درب، دیوار کابین و سایر قطعاتی که در معرض دید نیستند، استفاده می شود. سنگ های زینتی هم بیشتر کاربرد تزییناتی داشته و برای کابین آسانسور به کار می روند. هر چقدر میزان استفاده از این مواد در تزیین آسانسور بیشتر باشد، بر قیمت آسانسور افزوده می شود.

به منظور استعلام قیمت بالابر خانگی با کابین یا بدون کابین ویلایی می توانید با کارشناسان عمران مدرن در ارتباط باشید.

مزایای آسانسور ویلایی

با توجه به توضیحاتی که پیشتر داده شد، یکی از مزایای آسانسور ویلایی ، کوچک و جمع و جور بودن آن است و فضای زیادی را در خانه نمی گیرد. این آسانسور بسیار مناسب برای سالمندان و افرادی است که دارای معلولیت جسمی هستند و استفاده از پله برایشان سخت است. اسانسور ویلایی می تواند تا ۴۰ درصد نسبت به سایر آسانسورها در مصرف برق صرفه جویی کند و علاوه بر این، از سیستم برق اضطراری نیز برخوردار است. همچنین به دلیل دارا بودن سیستم هیدرولیک و ترمز اضطراری، ایمنی آن بالا بوده و امکان سقوط کابین آسانسور وجود ندارد. هزینه تعمیر و نگهداری آسانسور ویلایی پایین است و در صورت خرابی قطعات و تجهیزات، دسترسی به آن ها آسان است. این نوع آسانسور حرکتی نرم و بدون لرزش و صدا دارد و ساکنین خانه از سر و صدای آن احساس ناراحتی نمی کنند. به طور کلی این اسانسور را می توان در دسته آسانسور ارزان قیمت قرار داد.

آسانسور ویلایی
آسانسور با طراحی مدرن در ویلا

معایب آسانسور ویلایی

علاوه بر ویژگی های مثبت ظاهری و باطنی آسانسور ویلایی ، این آسانسور مانند سایر آسانسورهای خانگی معایبی نیز دارد. این معایب به شرح زیر است:

  • این مدل آسانسور نمی تواند از یک ارتفاع مشخصی بالاتر برود و بیشتر برای ویلاهای ۲ تا ۴ طبقه مورد استفاده قرار می گیرد.
  • حداکثر ظرفیتی که آسانسور ویلایی با سیستم هیدرولیک می تواند تحمل کند، ۶ نفر است و بیشتر از این تعداد را نمی تواند جابجا کند.
  • سرعت حرکت آن بسیار پایین است و به توان و قدرت موتور بستگی دارد. هر چقدر قدرت موتور بیشتر باشد، آسانسور هم می تواند با سرعت بالاتری حرکت کند و میزان مصرف برق آن نیز بیشتر خواهد شد.

برای مطالعه بیشتر:

قیمت پکیج کامل اسانسور

معایب هوم لیفت

هوم لیفت چیست

نصب آسانسور در راه پله

هزینه استاندارد ادواری آسانسور

استاندارد آسانسور چیست

نحوه گرفتن مجوز اسانسور

تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک

استاندارد اسانسور

الزامات جدید استاندارد آسانسور

قانون شهرداری برای نصب آسانسور

نحوه محاسبه هزینه نصب آسانسور در آپارتمان

جای آسانسور در ساختمان

فضای مورد نیاز برای نصب اسانسور

استاندارد سازی آسانسور

سوالات متداول استاندارد آسانسور

قیمت آسانسور ۴ نفره

هزینه نصب آسانسور ۴ طبقه

قیمت آسانسور هیدرولیکی

موتور ایتالیایی آسانسور

قیمت موتور اسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیک غیر مستقیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 4.68 ( 7 نظر)