استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

نحوه مشارکت در ساخت

نحوه مشارکت در ساخت
نحوه مشارکت در ساخت

نحوه مشارکت در ساخت به این صورت است که مالک، زمین بلااستفاده یا ملک کلنگی خود را در اختیار سازنده قرار می دهد و در نهایت طرفین در سود ساخت و ساز شریک می شوند. از آنجایی که مالک سرمایه خود که همان ملک است را در اختیار سازنده قرار می دهند، قانون نحوه ساخت و ساز به این صورت می باشد که هزینه های ساخت بر عهده سازنده است. چنانچه مالک سرمایه و تخصص کافی برای ساخت را نداشته باشد، بهترین راه برای افزایش سرمایه و در عین حال تبدیل ساختمان کلنگی به ساختمانی نوساز، مشارکت در ساخت است. شرکت عمران مدرن ارائه دهنده خدمات مشارکت در ساخت به بهترین نحو ممکن می باشد. این شرکت با دارا بودن نیروهای متخصص در این زمینه می تواند در این پروسه با شما همراه باشد.

نحوه مشارکت در ساخت

نحوه مشارکت در ساخت و ساز

نحوه مشارکت در ساخت به این صورت است که پس از یافتن سازنده مورد اعتماد و متخصص، باید قراردادی بین طرفین منعقد گردد. این قرارداد باید به نحوی تنظیم شود که شامل تمامی نکات قرارداد و تعهدات طرفین باشد. در غیر این صورت، در ادامه در زمینه های مختلف دچار اختلاف خواهند شد. از مهم ترین مواردی که باید پیش از عقد قرارداد تعیین گردد، قدرالسهم طرفین، مبلغ بلاعوض، زمان تحویل واحدها، نوع مصالح مصرفی و … است.

نحوه مشارکت در ساخت و تعیین سهم الشرکه

در نحوه مشارکت در ساخت و ساز باید سهم هر کدام از طرفین از ساختمان، تعیین گردد. مبلغ بلاعوض نیز باید مشخص گردد. این مبلغ به منظور ایجاد بالانس بین آورده طرفین در نظر گرفته و پرداخت می شود. در محاسبه آن سهم هر کدام از طرفین و آورده آنها تاثیرگذار است. منظور از آورده مالک همان ملک او و منظور از آورده سازنده، هزینه ای است که در جهت ساخت و ساز می پردازد. بنابراین باید ملک ارزش گذاری شود و هزینه های مربوط به ساخت و ساز نیز برآورد گردد. سازنده باید مکانی را برای مالک اجاره کرده و هزینه آن را پرداخت نماید.

پس از تعیین سهم، باید محل دقیق واحدهایی که سهم طرفین است نیز مشخص گردد. در واقع باید تعیین شود که کدام واحد و در کدام طبقه برای مالک و کدام برای سازنده است. حتما باید در مورد این موضوعات به تفاهم رسید و به طور صریح و شفاف در قرارداد ذکر شود.

نحوه مشارکت در ساخت و ساز

تعیین زمان تحویل در نحوه مشارکت در ساخت و ساز

از دیگر مواردی که باید مشخص شود، زمان تحویل واحدها است. این مورد یکی از موضوعاتی است که باید به طور دقیق تعیین شده و در قرارداد ذکر شود. علاوه بر این، زمان اتمام هر مرحله از پروژه نیز باید مشخص شود. برای جلوگیری از تاخیر در تحویل و سهل انگاری سازنده، باید برای تاخیر در تحویل ضمانت اجرایی فسخ یا خسارت در نظر گرفت.

نحوه مشارکت در ساخت و تعیین نوع مصالح

تعیین نوع و کیفیت مصالح مصرفی بسیار حائز اهمیت است. ممکن است سازنده در محاسبه آورده متریال با کیفیت را در نظر گرفته، اما به هنگام اجرا از مصالح دیگری و با کیفیت پایین استفاده شود. حتی توصیه می گردد که برای پیشبرد بهتر نحوه مشارکت در ساخت و ساز ، مصالح جایگزین هم مشخص گردد که در صورت عدم تعیین مصالح انتخابی، از متریال جایگزین استفاده شود.

نظارت بر اجرا در نحوه مشارکت در ساخت و ساز

یکی از مواردی که مالک باید در نظر بگیرید، نظارت بر روند اجرای پروژه است. این کار می تواند یا شخصا توسط خود مالک و یا توسط نماینده از پیش تعیین شده، انجام شود. نظارت بر پیشرفت پروژه به اجرای بهتر آن و اتمام مراحل در زمان مقرر کمک می نماید.

نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت

یکی از چالش هایی که ممکن است در مشارکت ساخت با آن رو به رو شوید، نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت و رسیدن به تفاهم در این زمینه است. به طور کلی نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت به سه صورت امکان پذیر است. در ادامه به معرفی این روش ها پرداخته شده است.

نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت

نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت در ابتدای پروژه

در روش اول نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت ، مالک سهام سازنده را در اول کار و با دریافت یک چک تضمینی به او انتقال می دهد. این روش می تواند معایبی را با خود به همراه داشته باشد که به منظور پیشگیری از آنها، باید امکان دریافت وام با سند انتقالی، امکان انتقال سهام به غیر تا انتهای پروژه و همین طور امکان قرارداد سند در رهن از سازنده سلب گردد.

نحوه انتقال سند مشارکت ساخت در انتهای پروژه

روش دوم نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت به این صورت است که سند در انتها و پایان پروژه با سازنده انتقال داده شود. ممکن است سازنده با این روش چندان موافق نباشد. اما در صورت موافقت، مالک باید یک چک تضمین در اختیار سازنده قرار دهد. پس از انتقال سهام در پایان پروژه، چک تضمین از سازنده پس گرفته می شود.

انتقال سند مشارکت ساخت به صورت مرحله ای

بهترین نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت ، به صورت مرحله به مرحله است. به عبارتی در این حالت هم سازنده از دریافت سهم خود مطمئن خواهد بود و هم مالک تنها به ازای پیشرفت کار و اطمینان خاطر از انجام شدن تعهدات، سند را انتقال می دهد. در این روش، انتقال سند بر اساس قدرالسهم و آورده سازنده به صورت مرحله ای انجام می شود. چنانچه هزینه های مربوط به دریافت جواز زیاد باشد، می توان یکی از مراحل انتقال سند را پس از دریافت جواز انجام داد. سایر مراحل انتقال سند هم می تواند پس از اتمام سفت کاری، پس از تحویل واحد به سازنده و بعد از دریافت صورت مجلس تفکیکی و اتمام مراحل اداری آن، انجام شود. البته این تنها مثالی از نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت به صورت مرحله ای بوده و قطعی و الزامی نیست.

برای مطالعه بیشتر:

درصد مشارکت در ساخت

قانون مشارکت در ساخت

بلاعوض مشارکت در ساخت

مراحل مشارکت در ساخت

صفر تا صد مشارکت در ساخت

تعرفه کمیسیون قرارداد مشارکت در ساخت

خطرات مشارکت در ساخت

تقسیم واحدها در مشارکت در ساخت

شرایط مشارکت در ساخت آپارتمان

قرارداد مشارکت در ساخت

اثار فسخ قرارداد مشارکت در ساخت

مشکلات قراردادهای مشارکت در ساخت

نکات مهم در تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت

ضمانت اجرایی قرارداد مشارکت در ساخت

سوالات مشارکت در ساخت

انقضای مدت قرارداد مشارکت در ساخت

قرارداد محضری مشارکت در ساخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!