استعلام قیمت
ثبت درخواست
دیوار

نقاشی ساختمان

در صورتی که دیوارهای خانه دوده گرفته و حس بدی به شما می دهد، در صورتی که رنگ دیوارها شما را غمگین یا عصبی کرده است، در صورتی که حس می کنید نور خانه کم شده و دیوارها نور را جذب می کنند و خانه تاریک می شود، وقت رنگ آمیزی ساختمان رسیده است. با نقاشی ساختمان می توان به دیوارها جان دوباره داد.

با در نظر گرفتن رنگ های مبلمان و پرده و کف، به سراغ رنگ ایده آل برای دیوارها بروید. دقت کنید که هنگام انتخاب به سلامت مواد رنگ برای انسان و سازگاری با محیط زیست توجه داشته باشید. نقاشی ساختمان تنها یک مهارت تکنیکی نیست بلکه انتخاب ترکیبات رنگ به آشنایی با روانشناسی و هنر وابسته است.

برای نقاشی ساختمان باید با رنگ ها آشنا شوید

همانطور که می دانید رنگ ها تاثیر مستقیم بر روان انسانداشته و. تغییر در روان و اعصاب نیز بر سلامت جسمی تاثیر مستقیم دارد. پیش از نقاشی خانه، بهتر است برای انتخاب رنگ تا حدودی با پیامی که رنگ‎ ها به مغز می فرستند آشنا شوید.

نقاشی دیوار اتاق

رنگ های اصلی و فرعی

همانطور که می دانید، در میان طیف رنگ ها، سه رنگ اصلی قرمز، آبی و زرد وجود دارد که رنگ ها از تداخل این سه رنگ به وجود می آیند.

هنگام نقاشی ساختمان معمولا طیفی از رنگ ها پیش روی شما قرار می گیرد که از ایده ای با نام “چرخ رنگ” شکل گرفته است. در این پانل دایره ای، علاوه بر سه رنگ اصلی، سه رنگ دیگر نیز به عنوان رنگ اصلی شناخته می شود. رنگ بنفش (از ترکیب قرمز و آبی)، رنگ نارنجی (از ترکیب قرمز و زرد) و رنگ سبز (از ترکیب آبی و زرد). برای نقاشی ساختمان و در دکوراسیون داخلی اصل بر ایجاد تعادل در میان رنگ هاست. به این معنی که باید میان تیرگی و روشنی، گرمی و سردی و حس و حال رنگ ها تعادل ایجاد کنید.

قیمت نقاشی ساختمان

 

آشنایی با رنگ های اصلی و فرعی

برای شروع انتخاب بهترین رنگ برای نقاشی ساختمان، بهتر است ابتدا نکاتی را بررسی کنیم. نکته اول بحث سرد و گرم بودن رنگ ها و مورد دوم کیفیت آنها است. نکته سوم به تیرگی و روشنی رنگ ها بازمی گردد. نکته چهارم میزان درخشندگی رنگ هاست. نکته پنجم نیز به محل اجرای رنگ ها باز می گردد. در ادامه با هر کدام از این موارد آشنا خواهید شد:

سرد یا گرم بودن رنگ ها

رنگ هایی که به شما حس گرمی می دهند، همان رنگ هایی هستند که در طبیعت گرما منتقل می کنند. نور زرد و نارنجی خورشید و قرمزی حرارت آتش می توانند نشان دهنده این باشند که رنگ های گرم موجب بالا رفتن آدرنالین خون می شوند، تپش قلب و تنفس را زیاد کرده و حس گرما به شما منتقل می کنند. در مقابل، آبی آسمان، رنگ برف و یخ و رنگ خنکای چمن، همگی جز دسته رنگ های سرد هستند. رنگ هایی که احساس سرما را در کنار آرامش به شما خواهد داد. رنگ سبز و آبی را می توان رنگ سرد دانست.

رنگ هایی مانند بنفش دقیقا در میانه گرم و سرد ایستاده اند و با زیاد کردن میزان آبی سرد شده و با زیاد کردن میزان قرمز گرم می شود. رنگ هایی نیز وجود دارند که خنثی هستند. این رنگ ها باعث می شوند که توجه بیننده بیشتر به سمت رنگ های اطراف خود کشیده شود. برای انتخاب رنگ هنگام نقاشی ساختمان از لحاظ گرمی و سردی ۴ دسته رنگ وجود دارد:

 

انتخاب رنگ

۱- رنگ سرد: آبی، سبز، فیروزه ای

۲- رنگ گرم: قرمز، زرد، نارنجی، صورتی

۳- رنگ ترکیبی سرد و گرم: ارغوانی، بنفش

۴- رنگ خنثی: سیاه، سفید، قهوه ای، بژ، شیری، نقره ای، طلایی، برنزی، خاکستری

  • رنگ خنثی متمایل به گرم: طلایی، بژ، برنزی، قهوه ای
  • رنگ خنثی متمایل به سرد: نقره ای، شیری، خاکستری

کیفیت رنگ

کیفیت ساخت رنگ ساختمان در واقع به برندی که انتخاب می کنید و شیوه ترکیب رنگی که به کار می رود بستگی دارد. می توان کار ترکیب رنگ را به صورت دستی انجام داد یا توسط دستگاه هایی که دقیقا کد رنگ مورد نیاز شما برای نقاشی ساختمان را تولید می کند. نقاشان حرفه ای می توانند به شما مشورت بدهند. میزان پوشش دهی رنگ ها در کنار مواد شیمیایی به کار رفته که می بایست استانداردهای سلامت را گذرانده باشد، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

به طور کلی هنگام نقاشی ساختمان به دنبال رنگی باشید که در درجه اول برای تنفس و سلامت شما مضر نباشد، میزان پوشش دهی مناسبی داشته باشد، قابل شستشو باشد و بتوان با استفاده از آن ترکیب رنگ ایده آل را ایجاد کرد. همچنین غلظت رنگ باید به نحوی باشد که هنگام اجرا دقیقا رنگ دلخواه شما پدید آید. نکته ای که باید در نظر داشت این است که رنگ هایی مانند زرد یا قرمز که مستقیما از تجزیه طیف نوری به دست می آیند اصطلاحا رنگ های قدرتمند تر و غالب تری هستند و هر چه میزان روشنی و تیرگی یا طیف رنگ آن تغییر کند در میزان قدرت این رنگ ها تاثیر خواهد داشت.

تیرگی و روشنی رنگ ها

منظور از رنگ روشن، همان رنگ های ملایم ، لطیف و رویایی است. هنگام نقاشی ساختمان و در طراحی داخلی بیش ترین تمرکز بر روی رنگ های روشن است و رنگ های تیره در موارد معدودی کاربرد دارند. استفاده از رنگ های روشن  موجب کاهش دلگیری فضا می شود.

رنگ تیره، رنگ کوبنده و خشن است، احساس بزرگی و فرادستی منتقل می کند و حس غرور به فضا می دهد. رنگ تیره گرم حس هیجان و در عین حال غرور منتقل می کند و رنگ  تیره سرد، حس قدرت و اعتماد به نفس ایجاد می کند.  می توان با لحاظ نمودن تدابیری ویژه سبب شد که این رنگ ها با ترکیب سایر رنگ های روشن بسیار هنرمندانه و زیبا جلوه کند.

درخشندگی رنگ ها

درخشندگی رنگ ها به معنای میزان بازتاب نور در آنهاست. این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، زیرا بر نور محیط تاثیر می گذارد. مقایسه فضاهایی که با رنگ روشن و براق پوشانده شده اند با دیوارهای پوشانده شده با رنگ مات شاهد روشنایی کمتر فضاهای با رنگ مات خواهید بود. برای نقاشی ساختمان هنگام خرید رنگ با سه گزینه روبرو هستید.

 

درخشندگی رنگ در نقاشی ساختمان

رنگ مات

رنگ های مات اغلب ایرادات دیوار را می پوشاند، نور را جذب می کند به همین دلیل درخشندگی خاصی ندارد. عدم انعکاس نور شاید تا حدودی به تاریک شدن فضا منجر شود. رنگ های مات روغنی،  قابلیت شستشو ندارد. به همین دلیل توصیه می کنیم برای اتاق نشیمن از رنگ های مات برای دیوار و رنگ های براق برای قرنیز استفاده شود، زیرا در این مناطق آلودگی کمتری تولید می شود.

رنگ نیمه براق

قابلیت شستشو دارد اما در مقایسه با رنگ های براق کمتر امکان انعکاس نور خواهد داشت. یک انتخاب میانی است در واقع اگر ایرادات زیرکاری خیلی زیاد نیست و نیاز به انعکاس بالایی از نور ندارید و نیاز دارید رنگی داشته باشید که قابل شستشو باشد، این انتخاب مناسب است.

رنگ براق

رنگ های براق عموما قابل شستشو بوده و از این رو برای حمام، آشپزخانه و بعضا دیوارهای اتاق خواب کودکان که به طور مستمر کثیف می شوند مناسب می باشند. انعکاس نور در فضای کوچک باعث بزرگ نشان داده شدن فضا می شود. البته واقعیت این است که اگر نور طبیعی خانه خیلی زیاد باشد، داشتن دیوارهای تمام براق ممکن است در طولانی مدت جالب نباشد.

انتخاب رنگ برای نقاشی هر قسمت از ساختمان

محل اجرای رنگ، از لحاظ دیوار، کف و سقف اهمیت بسیاری در تعیین رنگ و در نهایت رضایت شما از نقاشی ساختمان دارد. به الگوهای زیر دقت کنید:

 

انتخاب رنگ برای نقاشی ساختمان

رنگ گرم و روشن

  • استفاده در کف: حالت بالا رونده دارد
  • استفاده در سقف: تحریک کننده است
  • استفاده در دیوارها: گرما بخش است

رنگ گرم و تیره

  • استفاده در کف: اطمینان بخش است
  • استفاده در سقف: حس متانت منتقل می کند
  • استفاده در دیوارها: محدود کننده است

رنگ های سرد و روشن

  • استفاده در کف: حس لطافت و نرمی می دهد
  • استفاده در سقف: آرام بخش است
  • استفاده در دیوارها: فضا را بزرگ می کند

رنگ های سرد و تیره

  • استفاده در کف: حس سنگینی دارد و طاقت فرساست
  • استفاده در سقف: حس تهدید و اضطراب می دهد
  • استفاده در دیوارها: حس ترس و یا مالیخولیا القا می کند

چه نوع رنگی انتخاب کنیم؟

در این بخش قصد داریم شما را با انواع رنگ های موجود در بازار آشنا کنیم.

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

ورود رنگ های آکریلیک به بازار تحول اساسی در زمینه رنگ آمیزی خانه ایجاد کرد. این رنگ که در ابتدا در صنایع ماشین سازی کاربرد داشت با اصلاحات و تغییراتی ابتدا در کشور آلمان روانه بازار شد. از سال ۱۹۳۴ تا به امروز تغییرات مهمی در این نوع رنگ پدید آمده که سبب شده است تا با محیط زیست سازگارتر و برای سلامت انسان بی خطرتر باشد. این نوع رنگ دوام بالایی داشته و در برابر رطوبت پایداری دارد. همچنین امکان شستشو به شما می دهد. و بوی نامطبوعی نیز ندارد. رنگ اکریلیک حلال نفتی نداشته و حساسیت ایجاد نمی کند، ضمن اینکه تنوع رنگ بالایی نیز دارد. پوشش دهی آن ایده آل است و می توان گفت یکی از بهترین و کم ایراد ترین انتخاب ها برای نقاشی ساختمان است.

انواع رنگ دیوار

 

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک نیز از دیرباز برای نقاشی ساختمان مورد استفاده بوده است. خصوصا برای سقف که معمولا شسته نمی شود. رنگ پلاستیک معمولا قابلیت شستشو ندارد.

در انتخاب رنگ پلاستیک برند مهم است. رنگ های با کیفیت پلاستیک، در بسیاری از موارد هم قیمت کمتری دارند و هم کار شما را به بهترین شکل ممکن راه می اندازند، اما رنگ های پلاستیک کم کیفیت دردسرساز است. بنابراین اگر قصد خرید رنگ پلاستیک دارید به دنبال بهترین برند بازار باشید.

رنگ پلاستیک نیازی به حلال نفتی نداشته، بوی خاصی ندارد و بسیار ساده اجرا می شود. استفاده از این نوع رنگ برای زیرکاری فلز یا چوب انتخاب مناسبی نیست. علاوه بر این به سرعت خشک می شوند و در برابر رطوبت نیز دوام ندارند. کار با این رنگ در نهایت قیمت نقاشی ساختمان را کاهش خواهد داد.

 

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

در گذشته رنگ روغنی تنها رنگ موجود در بازار برای نقاشی ساختمان بود. رنگ روغنی با حلال تینر یکی از بهترین پوشش ها برای دیوار بوده و هست. زمانی که رنگ اجرا می شود به شدت بوی تینر می آید و تا چند روز این بو باقی می ماند و برای سلامتی مضر است. از مزایای آن می توان به قابلیت شست و شو پس از خشک شدن و دوام بالا اشاره نمود. همچنین مدل براق آن قابلیت انعکاس بسیار زیاد نور را دارد.

رنگ روغن در نقاشی ساختمان هم برای دیوارهای گچی و هم برای لبه پنجره و چارچوب کاربرد دارد. واقعیت این است که رنگ روغن برای مواردی که جنس زیر فلز است بهتر از سایر انتخاب هاست، زیرا هم خاصیت ضد زنگ دارد و هم روی فلز بهتر می نشیند.

 

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

نقاشی ساختمان با رنگ مولتی کالر

از سری رنگ های جدید دکوراتیو است. یک رنگ زمینه دارد و رنگ های دیگر روی آن کار می شود. از جمله مزایای آن قابلیت اجرا هم برای سطوح سیمانی و هم گچی، ضد رطوبت بودن و مانع رشد باکتری شدن و نیز پوشاندن عیوب دیوار می باشد. این رنگ دوده و غبار نمی گیرد، قابل شستشو است و بوی کمی دارد. شایان ذکر است که اجرای آن به وسیله اسپری می باشد.

 

نقاشی ساختمان با رنگ مولتی کالر

نقاشی ساختمان با رنگ بلکا

این مدل از رنگ دارای بافت سلولزی است؛ حالت عایق ایجاد می کند و زیرسازی آن ساده است. علاوه بر این ضد آب بوده، قابل شستشو و ضد حساسیت می باشد به آسانی نیز ترمیم می شود.

 

رنگ بلکا روی دیوار

نقاشی ساختمان با رنگ پتینه

هنر پتینه از هنرهای قدیمی است که این روزها در نقاشی ساختمان مدرن و کلاسیک بسته به هنر استاد پتینه کار استفاده می شود و روز به روز به طرفداران این مدل از نقاشی ساختمان اضافه می شود. در اجرای آن دست شما برای انتخاب طرح باز است و دیر کثیف می شود. همچنین قابل شستشو بوده و دوام بالایی دارد. قابلیت ترمیم و لکه گیری بسیار زیادی نیز دارد.

 

نقش پتینه

ایده استفاده از رنگ کنیتکس برای نقاشی ساختمان

رنگ کنیتکس یک رنگ بافت دار است که می تواند از جنس رنگ پلاستیک، روغنی یا اکریلیک باشد. می توان بر هر سطحی و به هر شیوه ای آن را اجرا کرد. خاصیت ارتجاعی دارد و به طراحان امکان ایجاد هر مدل طرح و بافتی را خواهد داد. طرح های جدید رنگ آمیزی ساختمان با این رنگ بسیار جذاب می شود. با شابلون یا رول های نقاشی طرح دار می توانید بهترین ایده‎ ها را اجرایی کنید. رنگ نمای کنیتکس یکی از جذاب ترین انتخاب ها برای نقاشی ساختمان است.

 

رنگ کنیتکس برای نقاشی نمای ساختمان

قیمت نقاشی ساختمان

عوامل متعددی همچون نوع و کیفیت رنگ مورد استفاده، محل اجرا و نیز دستمزد اجرای آن بر روی قیمت نقاشی ساختمان موثرند. بدیهی است که با افزایش کیفیت رنگ ها هزینه نیز افزایش می یابد، اما در عوض ماندگاری بیشتری داشته و از زیبایی بیشتری نیز برخوردار می باشد.

برای مطالعه بیشتر:

قرارداد پیمانکاری نقاشی ساختمان

بتن رنگی

خرید جکوزی

وان جکوزی قیمت

مشاهده نظرات

  • اگر کاری بسته به سلیقه ارباب رجوع با چندین رنگ و طرح های سفارشی و خاص انجام بشه چقدر قیمت کار بالا میره و آیا اصلا ثبت سفارش و شخصی سازی کار امکان پذیر هست

  • سلام برای نقاشی ساختمان میتونیم خودمون انجامش بدیم و اون رو به کسی نسپاریم، میشه در مورد اصول و روش های نقاشی ساختمان هم مطلب بزارید!!

  • رنگ اکریلیک و رنگ روغنی هر دو قابلیت شستشو دارند و تقریبا مزایایی مشابهی هم دارند الان اگر بخوام برای نقاشی ساختمان یکی از این دو مدل رنگ رو انتخاب کنم کدوم رو پیشنهاد میدید کدوم یک بهتر تره؟

  • سلام ، مطالب آموزنده ای رو در مورد نقاشی ساختمان ، رنگ های ساختمانی و انواع اون ها قرار دادید خیلی خوب بود ممنون و بین انواع رنگ های معرفی شده رنگ بلکا رو بیشتر از همه پسندیم برای رنگ کردن دیوار اتاق ها و سالن مهد کودک میخوام ازش استفاده کنم خیلی ظاهر زیبا و کودک پسندی داره و چون قابلیت شستشو هم داره خیلی برای کاری که من میخوام مناسبه!
    رنگ بلکا در هر رنگبندی ای موجوده؟!

  • سلام برای نقاشی ساختمان دیوارهایی که در قسمت راه پله هستن رنگ پلاستیکی بهتره یا روغنی؟؟

    • رنگ های اکرلیک با توجه به اجرای سریع و عدم استفاده از حلال نفتی از نظر سلامت و زمان اجرا مزیت خواهد داشت. ترکیب رنگ های مات برای محیط های اداری انتخاب مناسبی است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید:

      021-77896625‌‌‍

آخرین عناوین

خرید هبلکس از کدام کارخانه برای شیراز به صرفه تر است

در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…

6 ساعت پیش

نکات جوشکاری اسکلت فلزی

جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…

7 ساعت پیش

نحوه تمیز کردن وان جکوزی

تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…

8 ساعت پیش

وزن بلوک پوکه ای

وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…

10 ساعت پیش

ترک در ساختمان اسکلت فلزی

ساختمان‌ های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف‌ پذیری در…

12 ساعت پیش

مقدار آهن مصرفی در اسکلت فلزی

آهن از اصلی ‌ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…

1 روز پیش