مشخصات موتور آسانسور بهران را فاکتورهایی نظیر استاتیک لود، ظرفیت استاندارد، نوع عملکرد موتور، وزن موتور آسانسور بهران و … تشکیل می دهند. می توان گفت، موتور حیاتی ترین قطعه آسانسور است و جهت انتخاب و تهیه مناسب ترین مدل از این برند، بر اساس شرایط ساختمان، بودجه و نیاز، آشنایی با مشخصات موتور آسانسور بهران ضروری می باشد. همانطور که اشاره شد، از جمله این مشخصات می توان به وزن موتور آسانسور بهران اشاره نمود. این شاخصه از عوامل اصلی تعیین کننده ابعاد موتورخانه و هزینه حمل و نقل می باشد.
در ادامه به بررسی مشخصات موتور آسانسور بهران پرداخته شده است. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید موتور آسانسور بهران می توانید با کارشناسان عمران مدرن تماس حاصل فرمایید.
مشخصات موتور آسانسور بهران با توجه به اینکه موتور مختص چه شرایط و عملکردی طراحی و تولید شده است، متفاوت می باشد. در ادامه به معرفی مشخصات موتور آسانسور بهران در دو نوع گیربکس و گیرلس پرداخته شده است.
موتور گیربکس به وسیله یک فلکه هرزگرد، نیروی لازم جهت حرکت را به فلکه کشش و کابین منتقل می نماید. هر موتور گیربکس دارای ۴ قطعه اصلی موتور الکتریکی، گیربکس، فلکه گیربکس و ترمز الکتریکی است. در این موتورها توان الکتریکی موتور توسط گیربکس از موتور الکتریکی به فلکه گیربکس انتقال یافته و فلکه گیربکس نیز نیروی لازم جهت حرکت کابین را تولید می نماید.
از مشخصات موتور آسانسور بهران با عملکرد گیربکسی، می توان به راندمان مکانیکی بالا، میزان تولید صدا مطابق با استانداردهای جهانی (کمتر از ۶۰ دسی بل)، توانایی تحمل فشارهای محوری شدید، حداقل میزان لرزش مطابق با استاندارد جهانی CE، استفاده از آلیاژ مخصوص در ساخت دنده برنجی و مارپیچ و … اشاره نمود.
در موتور آسانسور گیرلس، نیروی الکتریکی به طور مستقیم سبب چرخیدن فلکه شیار و حرکت کابین می گردد. از مهم ترین مشخصات موتور آسانسور بهران نوع گیرلس می توان به سرعت بالای انتقال کابین بین توقف ها اشاره نمود. همچنین، وزن موتور آسانسور بهران نوع گیرلس از وزن موتور آسانسور بهران مدل گیربکس کمتر می باشد.
کاهش قابل توجه مصرف انرژی به دلیل کاهش استهلاک مکانیکی، راندمان بالا، سازگاری با محیط زیست به دلیل عدم نیاز به استفاده از روغن، حرکت فوق العاده نرم و کاهش صدا و ارتعاشات، بهبود شرایط بالانس به دلیل کاهش تعداد قطعات دوار، قابلیت نصب در آسانسورهای MRL و MR و … از دیگر مشخصات موتور آسانسور بهران در نوع گیرلس می باشند.
مشخصات موتور آسانسور بهران از لحاظ فنی وابسته به سری و مدل موتور متغیر می باشد. هر کدام از این مدل ها مختص شرایط منحصر به فردی طراحی و تولید شده اند. در ادامه به معرفی چند مدل و بخشی از مشخصات فنی آن ها پرداخته شده است.
وزن موتور آسانسور بهران یکی از عوامل موثر در طراحی موتورخانه آسانسور می باشد. اطلاع از وزن موتور آسانسور بهران از جهت در نظر گرفتن تمهیدات مناسب برای حمل و نقل، ساخت پایه های مناسب جهت نگه داری موتور و … ضروری می باشد. توجه به مشخصات موتور آسانسور بهران سبب می شود، تا حد امکان از حوادث احتمالی جلوگیری شود. وزن موتور آسانسور بهران به عواملی نظیر نوع، سرعت و همچنین ظرفیت کابین آسانسور بستگی دارد. سنگین ترین نوع موتور آسانسور، موتور کششی گیربکس دار می باشد. حداقل وزن موتور آسانسور بهران مدل گیربکس ، ۴۵۰ کیلوگرم است و حداقل وزن موتور آسانسور بهران مدل گیرلس نیز به ۱۵۰ کیلوگرم می رسد. به طور معمول، وزن موتورهای آسانسور خارجی از وزن موتور آسانسور بهران کمتر می باشد.
وزن موتور آسانسور بهران تحت تأثیر عوامل گوناگونی قرار می گیرد. به طور کلی وزن موتور از نوع موتور، قطر و طول آن، مواد ساختاری و ویژگی های کارکردی موتور تبعیت می کند. به طور دقیق تر، عوامل موثر بر وزن موتور آسانسور بهران عبارتند از:
بار مجاز آسانسور، حداکثر وزنی است که آسانسور می تواند به میزان آن، بار و افراد را حمل کند. وزن موتور باید تامین کننده این بار مجاز باشد تا آسانسور به طور ایمن و کارآمد کار کند.
با افزایش تعداد طبقات ساختمان، معمولا ظرفیت آسانسور بیشتر می شود که این امر منجر به افزایش وزن موتور می شود.
ابعاد آسانسور از جمله طول، عرض و ارتفاع آن تاثیر مستقیم در اندازه و وزن موتور دارد. آسانسورهای بزرگ تر نیاز به موتورهای بزرگ تر و سنگین تر دارند.
انتخاب مواد مناسب در ساختار موتور نقش مهمی در کاهش وزن دارد. استفاده از مواد سبک تر و با کیفیت بالا می تواند به کاهش وزن موتور کمک کند.
استفاده از فناوری های پیشرفته و نوآوری های روز در طراحی و ساخت موتور می تواند وزن موتور را کاهش و کارایی آن را افزایش دهد.
حداقل وزن موتور آسانسور گیربکس بهران ، ۴۵۰ کیلوگرم است و حداقل وزن موتور آسانسور گیرلس بهران نیز به ۱۵۰ کیلوگرم می رسد.
استاتیک لود این آسانسور ۲۷۰۰ کیلوگرم و وزن مجاز آن ۵۰۰ کیلوگرم می باشد. سیستم این موتور گیربکس بوده و با قدرت موتور ۶/۱ کیلووات طراحی گردیده است.
برای مطالعه بیشتر:
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…
استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره وقتی قصد تفکیک فضاهای داخلی را دارید اما…
هبلکس به عنوان یکی از مصالح ساختمانی سبک و مقاوم، جایگاه ویژه ای در صنعت…
مشاهده نظرات
بهترین در صنعت آسانسور از نظر کیفیت و قیمت