طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد
دسته بندی
هوشمند سازی ساختمانتعداد ارائه دهنده ها
۱ ارائه دهندهتوضیحات قیمت
به دلیل حجم بالای پروژه ها و قیمت بالای تجهیزات صنعتی تعیین هزینه طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد به عوامل مختلفی از جمله نوع کارخانه و تجهیزات، متراژ محل و غیره بستگی دارد. علاوه بر آن با توجه به حساسیت بسیار بالا، طراحی اتوماسیون برق صنعتی به دقت زیادی نیاز دارد.شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
خدمات مرتبط در عمران مدرن
طراحی اتوماسیون صنعتی
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | شهرکرد | ۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد
از طراحی اتوماسیون صنعتی در خط تولید برای به کارگیری حداقل نیروی انسانی نیز استفاده شود. اتوماسیون در لغت به معنای خودکار بودن می باشد. اتوماسیون صنعتی جهت مدیریت فرآیندها و ماشین آلات مختلف در صنعت کاربرد دارد. در واقع این کنترل توسط نرم افزارها، کامپیوترها، تکنولوژی های ارتباطی و سیستم های هوشمند انجام می شود.
هزینه طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد
امروزه اتوماسیون صنعتی برق به دلیل داشتن مزایای بیشمار یکی از روش های کارآمد در کنترل و تکمیل فرآیند تولید بسیاری از محصولات است. به دلیل حجم بالای پروژه ها و قیمت بالای تجهیزات صنعتی تعیین هزینه طراحی اتوماسیون صنعتی به عوامل مختلفی از جمله نوع کارخانه و تجهیزات، متراژ محل و غیره بستگی دارد. علاوه بر آن با توجه به حساسیت بسیار بالای طراحی اتوماسیون برق صنعتی لازم است تا این کار توسط افراد متخصص و مجرب انجام شود.
طراحی انواع اتوماسیون صنعتی در شهرکرد
سیستم اتوماسیون صنعتی بر اساس سطح انعطاف پذیری و هماهنگی آن با سایر اجزای صنعتی در چهار دسته اتوماسیون ثابت، قابل برنامه ریزی ، انعطاف پذیر و یکپارچه طبقه بندی می شود که در ادامه مورد بررسی قرار می گیرد.
طراحی اتوماسیون صنعتی ثابت
این نوع سیستم برای تولیدات با حجم بالا توسط دستگاه های مخصوص کاربرد دارد. در واقع می توان گفت که تجهیزات در طراحی اتوماسیون صنعتی ثابت دارای روندی تکراری هستند که معمولاً چنین چیزی در تولیدات انبوه و سیستم های دائمی کاربرد دارد. این سیستم در کارخانه تولید نوار نقاله، خطوط انتقال و فرآیندهای تقطیر کاربرد دارد.
طراحی اتوماسیون صنعتی قابل برنامه ریزی
طراحی اتوماسیون صنعتی قابل برنامه ریزی ، امکان تغییر در پیکربندی و توالی عملکرد دستگاه ها را در تولید کلاس خاصی از محصولات، با استفاده از انواع تجهیزات الکترونیکی فراهم می کند. در این سیستم می توان تغییرات لازم در روند تولید حجم زیادی از محصولات مانند کاغذ را ایجاد نمود.
طراحی اتوماسیون صنعتی انعطاف پذیر
در طراحی اتوماسیون انعطاف پذیر تغییرات به سرعت از طریق دستوراتی در قالب کد، از سوی اپراتور انسانی، قابل اجرا هستند. این نوع اتوماسیون صنعتی به تولیدکنندگان امکان تولید چندین محصول با محدوده های مختلف را می دهد.
طراحی اتوماسیون صنعتی یکپارچه
این نوع اتوماسیون جهت کنترل خودکار تمام تجهیزات کارخانه برای داشتن فرآیندی یکپارچه و هماهنگ کاربرد دارد. طراحی اتوماسیون صنعتی یکپارچه به گونه ای است که عملکرد هر یک از اجزا پس از بررسی، تجزیه و تحلیل اطلاعات تعیین می شود.
تجهیزات اتوماسیون صنعتی در شهرکرد
اتوماسیون صنعتی از کنار هم قرار گرفتن حجم زیادی از تجهیزات الکتریکی و کنترلی شامل می شود. این تجهیزات عبارتند از سنسورها، سیستم PLC ، HMI - رابط ماشین و انسان و سیستم ارتباطات که در ادامه بررسی می شوند.
سنسورها
سنسور اطلاعات مربوط به تغییرات در بخش های مختلف یک کارخانه، انبار و یا هر مکان صنعتی بزرگ را ثبت و ضبط می کند. این اطلاعات شامل داده های دما ، فشار ، سرعت و جریان هوای محیط هستند که به سیگنال های الکتریکی و یا نوری تبدیل شده و به کامپیوترهای صنعتی و یا PLC ارسال می شوند. سیگنال مورد نظر به عملگرهای مربوط مانند ترموستات هوشمند و یا پنل کنترلی ارسال شده و تغییرات مورد نیاز لحاظ می شود.
PLC
کنترل کننده های قابل برنامه ریزی (PLC) قابلیت برنامه ریزی برای انجام عملکردهای کنترلی مختلف را دارند. ورودی PLC می تواند سیگنال های الکتریکی و یا نوری باشد که از طریق هسته مرکزی پردازش شده و دستورات نهایی به صورت سیگنال های آنالوگ و یا دیجیتال به عملگرها ارسال می شوند. PLC از نظر تعداد ورودی حافظه و نوع برنامه نویسی در اندازه های مختلف وجود دارد.
تابلو PLC در طراحی اتوماسیون صنعتی
رابط ماشین و انسان (HMI)
در سیستم HMI از تجهیزاتی مانند صفحه های هوشمند، پنل ها و نمایشگرها برای نشان دادن اطلاعات به کاربر و اعمال تنظیمات لازم استفاده می شود. همچنین این سیستم هشدارهای لازم را از طریق آلارم، اس ام اس و غیره به کاربران اطلاع می دهد.
طراحی سیستم ارتباطی اتوماسیون صنعتی
طراحی اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق دارای سلسله مراتب مخصوصی می باشد که از سه سطح کارخانه، میدانی و کنترلی تشکیل شده است. سطح کارخانه مربوط به سطوح بالای نظارتی می باشد. در حالی که سطح میدانی شامل پایین ترین سطح تجهیزات یعنی سنسورها و عملگرها است. سطح کنترلی شامل تجهیزات کنترلی از قبیل PLC، CNC و غیره می باشد. ارتباط اجزای مختلف سیستم می تواند توسط اینترنت سیم بلوتوث و غیره برقرار شود.
مزایای طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد
استفاده از نیروی انسانی در بسیاری از فرایندهای تولید و کنترل با دقت پایین و همچنین محدودیت هایی در استفاده از دانش و فناوری روز دنیا همراه است. بنابراین استفاده از اتوماسیون صنعتی دارای مزایای زیر می باشد:
· امکان کنترل از راه دور تجهیزات
· تکرار فرآیندهای مختلف
· افزایش سرعت تولید
· افزایش دقت و در نتیجه کیفیت تولید
· کاهش هزینه ها
· کاهش پسماندها و هدر رفت انرژی
طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در شهرکرد، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در بن، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در سامان، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در لاران، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در اردل، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در میانکوه، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در بروجن، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در بلداجی، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در گندمان، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در فارسان، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در کوهرنگ، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در بازفت، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در دو آب صمصامی، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در کیار، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در ناغان، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در لردگان، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در خانمیرزا، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در فلارد، طراحی اتوماسیون صنعتی در شهرکرد در منج.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران
حسن محمدی
سلام هزینه طراحی اتوماسیون صنعتی برق چقدره ؟!