استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

نصب کاشی با چسب

نصب کاشی با چسب
نصب کاشی با چسب

نصب کاشی با چسب از روش های مدرن و به روز کاشی کاری و نازک کاری می باشد که جایگزین روش های سنتی تر مانند استفاده از ملات سیمانی شده است. نصب کاشی با چسب توسط چسب های مخصوص صورت می گیرد که با نام چسب کاشی و سرامیک در بازار شناخته می شوند.

چسب کاشی بر اساس ویژگی های مختلفی دسته بندی می شود. یکی از متداول ترین روش های دسته بندی چسب کاشی بر اساس ماهیت و فیزیک آن است. بر همین اساس می توان انواع چسب کاشی و سرامیک را به دو دسته ی چسب کاشی پودری و خمیری تقسیم کرد.

اگر قصد نصب کاشی با چسب را دارید باید بدانید که نصب کاشی با چسب را می توان با هر دوی این مدل ها انجام داد.

کاشیکاری با چسب
کاشی کاری با انواع چسب کاشی

قیمت نصب کاشی با چسب

قیمت نصب کاشی با چسب تابع عوامل مختلفی است. ماهیت آن (خمیری یا پودری بودن)، برند تولید کننده ی چسب، حجم بسته ی چسب، تغییرات قیمت بازار و فصلی که در آن چسب خریداری می شود ، همگی از عوامل تعیین کننده ی قیمت نصب کاشی با چسب می باشد.

از سایر عوامل تاثیرگذار بر قیمت نصب کاشی با چسب، دستمزد نیروی کار است. نصب کاشی با چسب بسیار ساده است و نیاز به یادگیری مهارت جدید ندارد. طریقه ی کار با هر دو مدل چسب تا حد زیادی مشابه یکدیگر است و تنها اندکی تفاوت دارد.

چسباندن کاشی
استفاده از چسب کاشی برای نازک کاری

طریقه ی آماده سازی چسب برای چسباندن کاشی

برای چسباندن کاشی با چسب نیاز به آماده سازی چسب است. همان طور که پیش تر گفته شد، چسب کاشی دو مدل مختلف دارد که برای چسباندن کاشی استفاده می شود. کاشی کاری با چسب خمیری ساده تر از چسب پودری است. دلیل آن هم به ماهیت چسب خمیری باز می گردد.

چسب خمیری، یک محصول آماده ی مصرف است که از آن به منظور کاشی کاری با چسب استفاده می شود. ویژگی چسب خمیری این است که برای استفاده نیازی به ترکیب با متریال دیگر نیست. کافی است که برای مصرف آن را بر روی سطح کاشی و سرامیک و همچنین بر روی سطح مورد نظر قرار دهید.

از طرفی کاشیکاری با چسب پودری مقداری پیچیده تر است. دلیل آن هم به ماهیت آن برمی گردد که برای استفاده از آن نیاز است که با جزء دوم و آب ترکیب شود. نسبت ترکیب با آب بر روی ظروف چسب ذکر شده است اما رعایت دقیق این نسبت ها نیاز به مقداری تجربه و سابقه ی کار با چسب دارد.

برای این منظور نیاز است که چسب را طبق دستورالعملی که روی بسته بندی ذکر شده است مخلوط کرد. توصیه می شود که بدین منظور چسب را کم کم به آب اضافه کرده و با میکسر و یا به صورت دستی هم بزنید. دقت کنید که برای نصب کاشی و سرامیک با چسب و چسباندن کاشی، نیاز است مقداری از چسب را آماده کنید که ظرف مدت دو ساعت بتوانید آن را به طور کامل مصرف کنید، زیرا پس از این مدت چسب خاصیت چسبندگی خود را از دست داده و غیر قابل استفاده می شود.

قیمت نصب کاشی با چسب
چسب کاشی پمادی

کاشی کاری با چسب

برای کاشی کاری با چسب نیاز است این نکته را مدنظر داشته باشید که برای نصب نیاز است چسبی را انتخاب کنید که مخصوص کاشی باشد. در واقع نصب کاشی با چسب های دیگری مانند چسب یک دو سه اشتباه است. برای کاشی کاری با چسب نیاز است که مراحلی که در ادامه نام برده می شود را به دقت و به ترتیب انجام دهید.

 زیرسازی سطح برای نصب کاشی با چسب

پیش از شروع به کاشیکاری با چسب نیاز است که ایرادات و آلودگی های سطح زیر آن به طور کامل برطرف شود. برای نصب کاشی با چسب ، باید پیش از هر چیزی سطح زیر آن را بررسی کنید تا کاملا تراز باشد. هرگونه ناترازی و ناهمواری در سطح زیر کاشی می تواند منجر به شکستگی آن شود.

همچنین برای کاشیکاری با چسب نیاز است که سطح زیر را از هرگونه آلودگی مانند گرد و غبار و چربی پاک کرد. اگر می خواهید نصب کاشی و سرامیک با چسب را بر روی کاشی قدیمی انجام دهید، باید کاشی های قدیمی را به طور کامل بررسی کنید که فاقد هرگونه شکستگی باشد و بندکشی بین درزهای آن را در صورت نیاز ترمیم کنید.

اگر سطح زیرکار سیمانی، گچی یا چوبی باشد باید پیش از کاشیکاری با چسب از یک لایه پرایمر استفاده کنید تا رطوبت سطح برای چسباندن کاشی مشکلی به وجود نیاورد. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پرایمر به منظور چسباندن کاشی، دو تا سه روز به آن فرصت دهید تا خشک شود و سپس اقدام به کاشی کاری با چسب کنید.

بهتر است نصب کاشی با چسب به نحوی باشد که کاشی های قرار گرفته در کنار دیواره بیش از حد باریک نباشند. توصیه می شود برای جلوگیری از به وجود آمدن چنین مشکلی چسباندن کاشی را از وسط شروع کنید تا عرض کاشی ها در هر چهار طرف دیوار هم اندازه باشد.

نصب کاشی با چسب
کاشی کاری با چسب و کاردک مخصوص

آماده کردن چسب برای چسباندن کاشی

همان طور که در بخش های قبل اشاره کردیم، چسب کاشی دو مدل مختلف دارد. چسب کاشی خمیری که برای چسباندن کاشی استفاده می شود یک محصول آماده است. تنها کاری که برای کاشی کاری چسب خمیری نیاز به انجام است این است که آن را بر روی سطح کار و سطح کاشی اندود کرد.

در صورت استفاده از چسب کاشی پودری، طبق دستورالعمل نوشته شده بر روی بسته ی چسب و بر اساس نسبت های ذکر شده بر روی آن، چسب را با جزء دوم و آب مخلوط کنید.

چسباندن کاشی
نصب سرامیک و کاشی با چسب

اندود کردن کاشی با چسب

برای چسباندن کاشی و سرامیک با چسب نیاز است چسبی که آماده شده است را با کمک کاردک یا ماله ی شیار دار روی کاشی بکشید. دقت کنید که در این مرحله برای چسباندن کاشی و سرامیک با چسب بایستی که تنها یک لایه ی نازک روی سطح کشید. همچنین مساحت سطحی که روی آن چسب اعمال می کنید باید به اندازه ای باشد که بتوانید در مدت ۳۰ ثانیه آن را کاشی کاری کنید.

کاشیکاری با چسب
نصب کاشی با انواع چسب کاشی

نصب کاشی و سرامیک با چسب روی سطح

توصیه می شود برای نصب کاشی و سرامیک با چسب روی سطوح از وسط دیوار شروع کنید تا نتیجه کار به صورت متقارن در بیاید. اگر نصب کاشی با چسب را از یک طرف دیوار شروع کنید، ممکن است عرض کاشی های طرف دیگر باریک شود که از زیبایی کار کاسته می شود.

قیمت نصب کاشی با چسب
نصب کاشی با چسب پودری در محیط های مرطوب

بندکشی پس از چسباندن کاشی

پس از این که چسباندن کاشی با چسب به اتمام رسید، بایستی مدتی بگذرد تا چسب کاشی خشک شود. پس از آن نیاز است به سراغ بندکشی بروید. برای بندکشی باید به سراغ پودر های مخصوص بندکشی بروید.

پس از اتمام کار و تا پیش از خشک شدن پودر بندکشی، به کمک ابر یا اسفنج مرطوب، پودر بندکشی اضافی را از روی سطح کار پاک کنید.

برای مطالعه بیشتر:

چسب هیلتی چیست

چسب بتن اپوکسی

قیمت چسب بتن پودری

چسب بلوک سیمانی

چسب سنگ پودری

قیمت چسب بتن شیمی ساختمان

کاربرد چسب سنگ

کاربرد چسب کاشی

قیمت چسب کاشی ۵ کیلویی

چسب کاشی و سرامیک

کاربرد چسب کاشی

چسب کاشی و سرامیک چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 1 نظر)

یک نظر

  1. واسه کاشی کاری هم باید از چسب کاشی استفاده کرد هم از پودر بند کشی ؟