استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

انواع بلوک سیمانی سبک

انواع بلوک سیمانی سبک
انواع بلوک سیمانی سبک

انواع بلوک سیمانی سبک شامل فوم دار، الیافی، اسفنجی و لیکا تقسیم می شوند که هرکدام ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند و وزنشان بسته به نوع و کاربرد متفاوت است. بسته به نوع استفاده، این بلوک های سبک سیمانی به انواع دیواری و تیغه ای تقسیم بندی می شوند. انواع بلوک سیمانی سبک در عرض های متنوعی مانند ۷، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۵، و ۲۰ سانتی متر و طول های ۴۰ و ۵۰ سانتی متر تولید می شوند تا پاسخگوی نیازهای مختلف در ساخت و ساز باشند.

در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ ، رنج قیمت انواع بلوک سیمانی سبک بین بازه ۱۰,۵۰۰ تا ۳۰,۰۰۰ تومان به ازای هر عدد متفاوت است. بلوک های سیمانی ساده پایین ترین قیمت و بالاترین قیمت مربوط به بلوک های سیمانی فوق سنگین با ابعاد ۲۰*۲۰*۴۰ می باشد. در این مقاله از عمران مدرن، به بررسی انواع بلوک سیمانی سبک، نحوه تولید و کاربردهای آنها در صنعت ساخت و ساز می پردازیم. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص انواع بلوک سیمانی سبک و یا قیمت بلوک سیمانی با کارشناسان مجرب این گروه تماس حاصل نمایید.

انواع بلوک سیمانی سبک
انواع بلوک سیمانی سبک

بلوک سیمانی سبک چیست؟

انواع بلوک سیمانی سبک، نوعی بلوک متخلخل است که در شرایط ویژه دما و فشار تولید می شود. این بلوک ها از ترکیب آب، ماسه ریزدانه، سیمان و پوکه های معدنی ساخته شده اند. البته با تغییر نوع بلوک، امکان تغییر ترکیبات آن وجود دارد، اما وجود حباب های هوا بخش ثابت انواع بلوک سیمانی سبک می باشد. به دلیل ساختار متخلخل و اسفنجی، بلوک های سبک عایق مناسبی در برابر صدا و گرما هستند. از طرف دیگر مقاومت بالای این نوع بلوک ها باعث شده تا استفاده از آن تلفات و خسارات ناشی از زلزله را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

انواع بلوک سیمانی سبک کدامند؟

انواع بلوک سیمانی سبک از لحاظ وزن به دو دسته بلوک سبک و بلوک سنگین تقسیم می شوند. بلوکهای سیمانی سبک، بر اساس مواد تشکیل دهنده و روش های تولید به چند نوع مختلف دسته بندی می شوند. یکی از رایج ترین و پرطرفدار ترین انواع این بلوک ها، بلوکهای سیمانی سبک است که به دلیل ویژگی ها و مزایای منحصر به فرد خود توانسته است جایگاه مهمی در دیوارکشی ساختمان‌ها و در رقابت با سایر مصالح سبک به دست آورد. از انواع بلوک های سیمانی سبک می توان به بلوک سیمانی پوکه ای، بلوک لیکا، بلوک پرلیتی و بلوک لیپر اشاره کرد.

انواع بلوک سیمانی سبک
انواع بلوک های سیمانی

بلوک سبک پوکه ای

این نوع بلوک با استفاده از پوکه معدنی یا صنعتی تولید می شود. پوکه ماده ای طبیعی است که از فعالیت های آتشفشانی به دست می آید و به دلیل داشتن حفره های کوچک، وزن بسیار پایینی دارد. این نوع از بلوک های سیمانی و بتنی، به دلیل وزن سبک و مقاومت بالا، برای ساخت دیوارهای غیر باربر و عایق سازی حرارتی و صوتی بسیار مناسب است. این نوع بلوک از نظر جداره به سه دسته بلوک سبک دو جداره، سه جداره و چهار جداره تقسیم می شود. قیمت بلوک سبک سیمانی ۱۰ سانتی دوجداره سه حفره در نیمه دوم سال ۱۴۰۳، ۱۰,۵۰۰ تومان برای هر عدد است. قیمت این بلوک ها با افزایش ضخامت و تعداد جداره تا ۳۰,۰۰۰ تومان افزایش می یابد.

بلوک سبک لیکا

بلوک سبک لیکا نوعی بلوک ساختمانی متخلخل است که از دانه‌های رس منبسط شده تولید می شود. این دانه ها، که در فرآیندی خاص در دمای بالا به شکل دانه های سبک و مقاوم درمی آیند و در ترکیب با سیمان و آب به بلوک های مقاوم و عایق تبدیل می گردند. بلوک لیکا که به دلیل ساختار خود، عایقی موثر در برابر گرما و صداست و در کاهش مصرف انرژی ساختمان موثر است. همچنین، این بلوک مقاومت بالایی در برابر آتش و رطوبت دارد. ویژگی های گفته شده بعلاوه نصب آسان این نوع از بلوک های سیمانی و بتنی این محصول را به یکی از انتخاب های محبوب تبدیل نموده است.

انواع بلوک سیمانی سبک
بلوک سیمانی سبک لیکا

مزایای انواع بلوک سیمانی سبک

استفاده از بلوک سیمانی سبک در ساختمان سازی مزایای متعددی دارند که در زیر به آن ها پرداخته شده است:

  • کاهش بار مرده ساختمان: بار مرده ساختمان به دلیل وزن پایین انواع بلوک سیمانی سبک کاهش می باد. در نتیجه، هزینه های مربوط به فونداسیون و سازه نیز کاهش پیدا می کند.
  • عایق حرارتی و صوتی: ساختار بلوک های سبک باعث شده که حرارت و صدا به خوبی درون ساختمان حفظ شود. این ویژگی موجب کاهش مصرف انرژی و ایجاد فضایی آرام در ساختمان می شود.
  • مقاومت در برابر زلزله: سازه های ساخته شده از بلوک های سیمانی و بتنی سبک دارای وزن کمی هستند، که باعث عملکرد بهتر آن ها در زلزله می شود.
  • نصب و اجرای آسان: بلوکهای سیمانی سبک به دلیل وزن کمتر و ابعاد مناسب، به راحتی حمل و نصب می شوند.

کاربرد بلوک های سیمانی سبک

انواع بلوک سیمانی سبک، به دلیل ویژگی های منحصر به‌فرد خود، در بخش های مختلف ساختمان سازی کاربرد گسترده ای دارند. بلوک های سیمانی و بتنی در دیوارهای داخلی به عنوان دیوارهای جداکننده استفاده می شوند. این بلوک عایق صوتی مؤثری نیز می باشد. به دلیل مقاومت بالا در برابر عوامل جوی و خاصیت عایق حرارتی، گزینه مناسبی برای دیوار خارجی به شمار می روند. همچنین، همانطور که گفته شد، این بلوک ها به دلیل وزن پایین خود باعث کاهش بار مرده ساختمان می شوند. علاوه بر این، از بلوک های سیمانی در کف سازی ساختمان ها به صورت فوم بتن و همچنین به عنوان جایگزینی برای آجر در ساخت و ساز استفاده می گردد.

انواع بلوک سیمانی سبک
ساخت سازه با بلوک سبک سیمانی

نکات مهم در خرید و استفاده از بلوک سیمانی سبک

برای خرید بلوک سیمانی سبک، خریداران عزیز باید به نکات زیر توجه نمایند:

  • کیفیت و استاندارد بودن بلوک: می بایست از بلوک هایی استفاده شود که از استاندارد و کیفیت بالایی برخودارد باشند. در نتیجه، بهتر است تا از برند ها و شرکت های شناخته شده خریداری شود.
  • ابعاد و اندازه بلوک: بر اساس کاربری مورد نظر، باید ابعاد بلوک ها انتخاب شود. بلوک های بزرگ تر برای دیوارهای اصلی و بلوک های کوچک تر برای تیغه های داخلی مناسب می باشد.
  • مقاومت و تحمل بار: مقاومت فشاری بلوک ها هم باید براساس نیاز پروژه در نظر گرفته شود.

کارشناسان و مشاوران شرکت عمران مدرن آماده می باشند تا در زمینه مشاوره خرید انواع بلوک سیمانی سبک، خدمات حرفه ای به شما مشتریان عزیز ارائه نمایند. با عمران مدرن، کیفیت و استحکام ساختمان های خود را تضمین کنید.

انواع بلوک سیمانی سبک
دپوی بلوک های سیمانی سبک در محل کارگاه

جمع بندی

انواع بلوک سیمانی سبک به دلیل ویژگی های خاص خود، انتخابی عالی برای استفاده در صنعت ساختمان سازی مدرن به شمار می روند. انواع مختلف این بلوک ها، از جمله بلوک پوکه ای، بلوک لیکا و … هر یک مزایای خاص خود را دارند و بسته به نیاز پروژه انتخاب می شوند. این بلوک ها علاوه بر کاهش بار سازه، عایق حرارتی و صوتی مناسبی نیز می باشند که در بهبود کارایی انرژی ساختمان نقش قابل توجهی دارند. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در این خصوص، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

برای مطالعه بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

0

امتیاز کاربران: 4.66 ( 2 نظر)