استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵

آسانسور جکی عملکردی مانند سایر انواع آسانسورها دارد و افراد و اشیا داخل کابین را به صورت عمودی به بالا یا پایین جابجا می کند. تفاوت آسانسور ها در قطعات تشکیل دهنده و نحوه اتصال اجزا آن ها به یکدیگر است. علاوه بر آسانسور با جک هیدرولیک ، انواع دیگر اسانسور شامل کششی، مغناطیسی، هیبریدی و پنوماتیک می باشد. در ادامه به معرفی بیشتر آسانسور هیدرولیک جکی پرداخته شده است.

قیمت آسانسور جکی

از مهم ترین فاکتور های مورد نظر خریداران آسانسور، قیمت آن است. قیمت هر آسانسوری با توجه به ویژگی های آن متفاوت است. از جمله موارد تاثیرگذار بر قیمت آسانسور جکی می توان به نوع و جنس کابین، ظرفیت قابل تحمل کابین، تعداد طبقات پیمایش آسانسور و تعداد ایستگاه ها، تعداد و نوع درب و وزن کل وارد بر جک اشاره کرد. منظور از وزن کل وارد بر جک، مجموع وزن کابین و مسافران یا بار های داخل آن است.

آسانسور جک دار

لیست قیمت آسانسور جکی

قیمت آسانسور جکی به عوامل مختلفی مانند ظرفیت، تعداد توقف، نوع موتور و جنس کابین بستگی دارد. آسانسورهای جکی به دلیل استفاده از جک هیدرولیک، عموماً برای ساختمان‌های با تعداد طبقات محدود و ظرفیت‌ های سبک مناسب هستند. در ادامه نمونه‌ هایی از قیمت‌ های آسانسور جکی در سال ۱۴۰۳ آورده شده است:

  1. آسانسور جکی با ظرفیت 300 کیلوگرم (3 توقف)
    • نوع کابین: ام دی اف-استیل
    • نوع موتور: هیدرولیک تک فاز
    • قیمت: 350,000,000 تومان
  2. آسانسور جکی با ظرفیت 400 کیلوگرم (4 توقف)
    • نوع کابین: تمام استیل
    • نوع موتور: هیدرولیک سه فاز
    • قیمت: 420,000,000 تومان
  3. آسانسور جکی با ظرفیت 500 کیلوگرم (5 توقف)
    • نوع کابین: شیشه‌ای
    • نوع موتور: هیدرولیک تک فاز
    • قیمت: 480,000,000 تومان
  4. آسانسور جکی با ظرفیت 600 کیلوگرم (6 توقف)
    • نوع کابین: تمام استیل طرحدار
    • نوع موتور: هیدرولیک سه فاز
    • قیمت: 550,000,000 تومان

این قیمت‌ ها ممکن است بسته به برند موتور، تجهیزات جانبی و شرایط پروژه تغییر کند. برای اطلاعات بیشتر و استعلام دقیق‌ تر، توصیه می‌ شود با کارشناسان عمران مدرن تماس بگیرید.

قیمت آسانسور جکی و کابین

از نظر نوع و جنس کابین می توان به مواردی شامل تمام استیل، ترکیب ام دی اف و استیل، فرمیکا و ام دی اف اشاره کرد. از این میان قیمت آسانسور جکی با کابین ام دی اف از سایر انواع ارزانتر بوده و کابین های شیشه ای بالاترین قیمت آسانسور جکی را موجب می شوند. علاوه بر آن، میزان تزیینات به کار رفته در داخل کابین بر روی قیمت آسانسور جکی تاثیرگذار است.

ظرفیت قابل تحمل کابین به تعداد نفرات یا میزان باری که آسانسور باید جابجا کند وابسته است. هر چه ابعاد کابین بزرگتر باشد و ظرفیت بالاتری داشته باشد، قیمت آسانسور جکی نیز بیشتر خواهد بود.

قیمت آسانسور جکی و تعداد توقف

هر چقدر تعداد طبقات بیشتر باشد، به تعداد ایستگاه های بیشتری نیاز است. برای آسانسورهای با توقف بالاتر، به تجهیزات بیشتر و قوی تری نیاز بوده که این موضوع باعث افزایش قیمت آسانسور جکی می شود. میزان پیمایش کابین آسانسور هم به فاصله اولین ایستگاه تا آخرین ایستگاه وابسته است. اگر این فاصله زیاد باشد، مشمول هزینه بیشتر می شود. از آن جا که آسانسور جک هیدرولیکی معمولا در ساختمان های کم ارتفاع مورد استفاده قرار می گیرد، به همین جهت هزینه کمتری را به خود اختصاص می دهد.

تاثیر درب بر قیمت آسانسور با جک هیدرولیک

معمولا آسانسور ها دارای دو نوع درب هستند ولی بعضی از آن ها با سه درب هم ساخته می شوند. انواع درب آسانسور عبارتند از:

  • درب طبقه: دارای سه نوع لولایی، سانترال و تلسکوپی است.
  • درب کابین: به انواع ساده، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تقسیم بندی می شود.

از میان انواع درب ها، قیمت درب های تمام اتوماتیک بیشتر است که موجب افزایش قیمت آسانسور جکی می شود. ارزان ترین قیمت درب طبقات هم مختص درب های لولایی است. بنابراین برای کاهش قیمت آسانسور جکی می توان از انواع درب لولایی استفاده نمود.

کابین آسانسور

تاثیر موتور آسانسور جک هیدرولیک بر قیمت آن

از مهم ترین اجزای هر آسانسوری، موتور آن است. در نتیجه یکی از عوامل بسیار تاثیر گذار بر قیمت آسانسور جکی ، قدرت و کیفیت موتور به کار رفته در این نوع از آسانسورها است. کیفیت موتور هم با توجه به شرکت سازنده آن مشخص می شود. کشور ایتالیا دارای بهترین برندها در زمینه ساخت موتور آسانسور است که برخی از آن ها هم در بازار ایران به فروش می رسد. در ایران هم شرکت هایی وجود دارند که موتور با کیفیت تولید می کنند. البته بیشتر آن ها از قطعات وارداتی ساخته شده اند و فقط مونتاژ ایران هستند. از لحاظ قدرت هم دو نوع موتور وجود دارد.

  • موتور مستغرق در روغن: این نوع موتور ها از قدرت و توان بالایی برخوردار هستند و بر این اساس قیمت آن ها گران تر است.
  • موتور خشک (هوا خشک): از این موتورها برای آسانسورهای کوچک که مسافت کمتری را طی می کنند استفاده می شود. توان موتور خشک کمتر از نوع مستغرق در روغن بوده و ارزان تر است.

سایر موارد تاثیر گذار بر قیمت آسانسور جک دار

سرعت حرکت آسانسور بستگی به تجهیزات و قطعات به کار رفته در آن دارد. اگر تجهیزات، پیشرفته تر و با کیفیت تر باشند، سرعت آسانسور بیشتر و در نتیجه قیمت آن بالاتر می رود. نوع کاربری هم می تواند بر قیمت آسانسور جکی اثر بگذارد. آسانسورهای خانگی که در آن تعداد واحدهای ساختمان کم است، به مراتب ارزان تر از آسانسورهای با کاربرد تجاری و اداری است.

عملکرد آسانسور جک هیدرولیکی

نحوه عملکرد آسانسور با جک هیدرولیک به این صورت است که قطعه ای به نام پاوریونیت با پمپاژ کردن روغن داخل مخزن و ایجاد فشار به پشت روغن و انتقال آن از طریق لوله ای به داخل سیلندر، باعث بالا رفتن پیستون می شود. با افزایش طول جک و به کمک قطعاتی که روی پیستون نصب شده است، کابین آسانسور هم بالا می رود. پایین آمدن کابین زمانی اتفاق می افتد که پاوریونیت با قطع کردن فشار پشت روغن و برگشت روغن های فرستاده شده در داخل سیلندر به مخزن، موجب می شود کابین با سرعت کمی به پایین حرکت کند.

اجزای آسانسور هیدرولیک جکی

اجزا و سیستم آسانسور هیدرولیک جکی ترکیبی از اجزای مکانیکی، الکتریکی و هیدرولیکی است. برخی از قطعات مکانیکی آن شامل ریل، سیم بکسل، قلاب بکسل، وزنه تعادل و قاب، فلکه ها، کفشک، پاراشوت، گاورنر، ضربه گیر یا بافر است. از جمله تجهیزات الکتریکی آسانسور با جک هیدرولیک می توان به تابلو فرمان، شیرهای برقی، تراولینگ کابل، پنل های فرمان کابین و طبقات، جعبه ریوزیون و سنسور ایمنی درب اشاره کرد. همچنین اجزا هیدرولیکی آسانسور جکی عبارتند از پاوریونیت، کارسلینگ، شلنگ هیدرولیک، روغن و جک هیدرولیک که نحوه اتصال جک به کابین به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم صورت می پذیرد. در روش مستقیم دو حالت وجود دارد که یک حالت آن جک از زیر و در حالت دیگر جک از بغل به کابین وصل می شود.

پنل فرمان کابین

مزایای آسانسور جک دار

آسانسور جک دار ، طراحی ساده و خاصی دارد و از امنیت بسیار خوبی برخوردار است. این نوع آسانسور، به فضای کمتری برای نصب و اجرا نیاز دارد، زیرا فاقد ریل وزنه و کادر وزنه تعادل است. از این بالابر آپارتمانی بیشتر در ساختمان های مسکونی با ارتفاع کم استفاده می شود؛ چون که موتورخانه آن باید در پایین ترین نقطه قرار بگیرد تا فاصله بین پاوریونیت و جک به کمترین مقدار برسد. این قضیه باعث استفاده کمتر از شلنگ و همچنین کاهش قیمت آسانسور جکی و استهلاک آن می شود. برخی از مزیت های دیگر آسانسور با جک هیدرولیک به شرح زیر است:

  • عمر مفید بالا
  • حرکت نرم و کم صدا و بدون لرزش
  • دسترسی راحت به موتورخانه و عدم نیاز به موتورخانه در بالای چاه آسانسور
  • عیب یابی و تعمیر آسان
  • توانایی حمل بارهای سنگین
  • صرفه جویی در مصرف برق
بازرسی آسانسور

معایب آسانسور با جک هیدرولیکی

از جمله معایب آسانسور جکی ، محدودیت آن در ارتفاع است و همانطور که پیشتر گفته شد، نمی توان از آن برای ساختمان های بلند استفاده کرد. یکی دیگر از معایب آسانسور با جک هیدرولیک، محدودیت سرعت آن است و معمولا سرعتی حدود 0/16 متر بر ثانیه دارد. با توجه به سرعت کم آن، گزینه مناسبی برای اماکن عمومی مانند بیمارستان ها، مجتمع های تجاری و اداری، دانشگاه ها و سایر مکان های پر رفت و آمد و شلوغ نمی باشد. سایر مشکلاتی که آسانسور جک هیدرولیک دارد، تولید حرارت و گرما، حساس بودن نسبت به دما و حساسیت نسبت به وزن بار است.

برای مطالعه بیشتر:

خرید اسانسور ساختمان

آسانسور هیدرولیک جک مستقیم

معایب هوم لیفت

هوم لیفت چیست

نصب آسانسور در راه پله

هزینه استاندارد ادواری آسانسور

استاندارد آسانسور چیست

نحوه گرفتن مجوز اسانسور

تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک

استاندارد اسانسور

الزامات جدید استاندارد آسانسور

قانون شهرداری برای نصب آسانسور

نحوه محاسبه هزینه نصب آسانسور در آپارتمان

جای آسانسور در ساختمان

آسانسور گیربکسی

فضای مورد نیاز برای نصب اسانسور

استاندارد سازی آسانسور

سوالات متداول استاندارد آسانسور

آسانسور گیرلس

قیمت پکیج کامل اسانسور

اسانسور کششی

آسانسور هیدرولیک چیست

نصب آسانسور بعد از پایان کار

اسانسور بدون موتورخانه

قیمت آسانسور هیدرولیک

قیمت کابین آسانسور ۶ نفره

نرم افزار محاسبه ابعاد کابین آسانسور

هزینه اسانسور برای ۴ طبقه

اسانسور روکار

بالابر جکی خانگی

قیمت موتور آسانسور ترکیه ای

موتور آسانسور ایتال

معایب آسانسور هیدرولیکی

قیمت آسانسور 6 طبقه

قیمت اسانسور پنج طبقه

فرق آسانسور کششی با هیدرولیک

آخرین عناوین

نیوجرسی پرشین بتن

نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به‌ ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…

2 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای ریلی

اگر به دنبال یک روش به روز و جذاب برای ایجاد فضاهای کوچک تر بدون…

2 ساعت پیش

جایگزین بلوک سیمانی

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…

4 ساعت پیش

بلوک سیمانی یا آجر

بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…

4 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای فریم لس

تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…

1 روز پیش

جدول پرسی چیست

جدول پرسی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ موضوع مورد بررسی ما در این مقاله…

1 روز پیش