افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد
دسته بندی
مقاوم سازیتعداد ارائه دهنده ها
۱ ارائه دهندهبازه قیمت
از ۲۰۰۰۰۰۰۰ تومان تا ۵۰۰۰۰۰۰۰ تومانتوضیحات قیمت
افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد به منظور گسترش فضای کاربری و سودآوری مالی انجام می شود. شرکت عمران بهترین پیمانکاران فعال در این زمینه را به شما کاربران گرامی معرفی می نماید. برای افزایش طبقات نیاز به سبک سازی طبقه در حال ساخت می باشد. بدین منظور از LSF ، بتن سبک ، پانل های گچی و بلوک های سبک استفاده می گردد. در سایت عمران مدرن امکان مقایسه هزینه افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد و هزینه سبک سازی فراهم شده است. قیمت افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد برای نیمه اول سال ۱۴۰۳ از بازه ی ۲۰۰۰۰۰۰۰ تومان به ازای هر متر مربع شروع می شود. مشتریان عزیز می توانند برای افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد و سبک سازی ساختمان با شماره تلفن های عمران مدرن تماس بگیرند.شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
خدمات مرتبط در عمران مدرن
افزایش طبقات ساختمان
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | خرم آباد | ۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد
افزایش طبقات ساختمان از جمله خدمات شرکت عمران مدرن می باشد. استفاده از نیروهای متخصص برای افزایش طبقات ، از اهمیت بالایی برخوردار است. شرکت عمران مدرن ، حرفه ای ترین پیمانکاران فعال در این زمینه را به شما کاربران گرامی معرفی می نماید. شما عزیزان می توانید به طور مستقیم با پیمانکاران افزایش طبقات ساختمان تماس گرفته و یا اینکه معرفی آنها را به عمران مدرن بسپارید.
شرکت عمران مدرن با توجه به محل و شرایط پروژه، نزدیک ترین و در عین حال حرفه ای ترین پیمانکار را به شما معرفی می نماید تا به بهترین نحو ممکن و در اسرع وقت، پروژه شما اجرا گردد. با توجه به فضای رقابتی بین پیمانکاران، کمترین هزینه افزایش طبقات ساختمان با بهترین کیفیت، به شما پیشنهاد می شود.
قیمت بالابر ساختمانی بلوک هبلکس قیمت میلگرد سایز 8 اصفهان
مراحل مورد نیاز برای افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد
گاهی مالکان ساختمان تصمیم می گیرند که طبقات جدیدی را بر روی ساختمان ساخته شده خود ایجاد نمایند. این کار غالبا با هدف سودآوری مالی انجام می شود و برای اجرای آن نیاز به اخذ مجوز از شهرداری می باشد. در غیر این صورت شهرداری می تواند جلوی ساخت و ساز را گرفته و اقدام به تخریب طبقات اضافی ساخته شده نماید. در واقع جواز ساخت طبقات اضافی یا اضافه اشکوب باید پیش از اقدام به ساخت دریافت شود.
اضافه کردن طبقات به ساختمان ساخته شده به راحتی امکان پذیر نبوده و نیاز به صدور مجوز و رعایت شرایط و مقررات ویژه ای دارد. بدین منظور، در ابتدا باید مالک ساختمان درخواست گرفتن مجوز افزایش طبقات ساختمان را به شهرداری بدهد. مالک باید پرونده ای در واحد تاییدیه استحکام ساختمان شهرداری تشکیل دهد که پس از تشکیل آن، پرونده به سازمان نظام مهندسی کشور فرستاده می شود.
پس از آن، از وضعیت ملک، عرض کوچه و ... بازدید شده و قابلیت ساختمان برای افزایش طبقات جدید، از طریق بررسی مقاومت آن توسط مهندسین مجرب ارزیابی می گردد. علاوه بر این تمام نقشه های ساختمان نیز مورد بررسی کارشناسان مربوطه قرار می گیرد. به منظور طی شدن ادامه مراحل کاری، عوارض مربوطه توسط مالک پرداخت شده و حق بیمه و مبلغ پرداختی تعیین می گردد. پس از بازرسی ساختمان و تایید مقاومت سازه ای ساختمان و سایر موارد ذکر شده، درخواست افزایش طبقات ساختمان در دبیرخانه شهرداری شماره گذاری و ثبت می شود. در نهایت مجوز افزایش طبقات صادر می گردد.
مقررات و نکات مورد توجه در افزایش طبقات در خرم آباد
- به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی زلزله، باید فاصله درز انقطاع با ساختمان مجاور در افزایش طبقات ساختمان رعایت گردد. علاوه بر این رعایت تراکم مجاز پهنه نیز الزامی است.
- برای طبقات اضافه شده باید پارکینگ در نظر گرفته شود.
- به منظور درخواست گرفتن مجوز افزایش طبقات توسط مالک، نیاز به مدارکی همچون سند مالکیت خانه، اصل و فتوکپی شناسنامه مالک می باشد.
- تمامی نقشه ها مانند مکانیکی، معماری و الکتریکی باید کلیه ضوابط شهرداری و مقررات ملی ساختمان را رعایت نمایند. این نقشه ها توسط شهرداری بررسی و صحت سنجی می گردد.
مقاوم سازی ساختمان جهت افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد
مقاوم سازی ساختمان در مهندسی عمران به معنی بالا بردن مقاومت یک سازه در برابر نیروهای وارده می باشد که تا پیش از آن سازه قادر به تحمل آنها نبوده است. برخلاف باور عامه، مقاوم سازی ساختمان تنها مختص سازه های قدیمی و فرسوده نمی باشد بلکه دلایلی همچون خطاهای طراحی، به روز نبودن آیین نامه ها، مشکلات اجرایی، افزایش طبقات ساختمان و تغییر کاربری آن و ... نیاز به مقاوم سازی را در یک سازه به وجود می آورد.
یکی از راه های مقاوم سازی ساختمان به منظور افزایش طبقات ساختمان و یا تغییر کاربری آن، استفاده از الیاف FRP می باشد. این الیاف کامپوزیتی علاوه بر مقرون به صرفه بودن از وزن سبکی نیز برخوردار می باشند. سبک بودن الیاف FRP موجب می شود که با افزایش طبقات بار مرده زیادی به ساختمان اضافه نشود. استفاده از الیاف FRP سبب اصلاح ضعف سازه به منظور اجرای افزایش طبقات، افزایش ظرفیت بارگذاری و سختی اجزای سازه می گردد. همچنین به منظور تقویت فونداسیون ساختمان نیز می توان از روش کاشت میلگرد استفاده نمود و یا برای تقویت سیستم باربر جانبی از اجرای بادبند بهره جست.
همچنین برای افزایش طبقات ساختمان می توان از سازه LSF استفاده نمود. این سازه دارای مزایایی همچون وزن بسیار کم، روش های اتصال مطمئن تر، عملکرد سازه ای کارآمد در برابر نیروهای جانبی، عملیات ساختمانی کمتر، فقدان نخاله های ساختمانی و ... می باشد. با استفاده از این روش می توان طبقات را حداقل به اندازه یک طبقه افزایش داد. همچنین اگر بنای موجود از استحکام و ظرفیت باربری کافی برخوردار باشد، امکان احداث طبقات بیشتری بر روی آن نیز وجود دارد.
هزینه افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد
عوامل متعددی بر هزینه افزایش طبقات ساختمان تاثیرگذار هستند. از هزینه های اخذ مجوز گرفته تا هزینه های ساخت و ساز تعیین کننده قیمت تمام شده افزایش طبقات می باشند. باید مشخص شود که برای انجام این کار تا چه حد به مقاوم سازی نیاز بوده و با چه روشی مقاوم سازی انجام می شود. بنابراین نوع روش مقاوم سازی تعیین کننده هزینه افزایش طبقات ساختمان است. هزینه های مربوط به اخذ مجوز وابسته به عواملی همچون تراکم، تعداد طبقات، منطقه و … می باشد.
سبک سازی ساختمان در خرم آباد
برای افزایش طبقات ساختمان نیاز به استفاده از مصالح سبک می باشد. گاهی مالکان تصمیم می گیرند که طبقات جدیدی بر روی ساختمان خود احداث نمایند. غالبا این ساختمان ها از مقاومت بالایی برخوردار نمی باشند. به طور مثال ممکن است یک طبقه جدید بر روی ساختمان یک طبقه خود بسازند. از آنجایی که غالبا این ساختمان ها از مقاومت بالایی برخوردار نمی باشند از این رو برای افزایش طبقات ساختمان ، سبک سازی طبقه دوم ساختمان امری چالش برانگیز است. استفاده از مصالح سنتی در ساخت سازه های مختلف موجب افزایش وزن سازه می گردد. وزن بالای سازه یکی از معایب آن به ویژه در زمان وقوع زلزله می باشد. از این رو امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ظهور مصالح نوین، به منظور مقاوم سازي ساختمان اقدام به سبک سازی آن می نمایند.
به طور کلی سبک سازی ساختمان به معنای استفاده از مصالح و تکنولوژی نوین به منظور کاهش وزن تمام شده ساختمان و بهینه سازی روش های اجرا می باشد. علاوه بر کاهش وزن سازه از دیگر دلایل سبک سازی ساختمان می توان به کاهش هزینه ها و نیز صرفه جویی در مصرف انرژی اشاره نمود.
روش ها و مصالح سبک سازی ساختمان در خرم آباد
به طور کلی سبک سازی را می توان به دو دسته سبک سازی اجزای باربر و سبك کردن سازه ساختمان تقسیم بندی نمود. بر این اساس سبک سازی به صورت سبک سازی سقف ، دیوار ، نما و کف دسته بندی می شود. همچنین با بهینه کردن سازه از نظر طراحی نیز می توان موجب سبک سازی ساختمان گردید. برخی از مصالحی که به این منظور استفاده می شوند عبارتند از بتن سبک ، LSF ، پانل های گچی و انواع بلوک های سبک.
سبک سازی سقف در خرم آباد
سقف های قدیمی ساخته شده به روش طاق ضربی و نیز دال بتنی وزن بالایی دارند. از این رو به منظور مقاوم سازی ساختمان اقدام به تخریب سقف های قدیمی و اجرای سقف های سبک تر می نمایند. یکی از مصالح مورد استفاده به منظور سبک سازی سقف ، بلوک های سفالی هستند که نسبت به بلوک های سیمانی از وزن کمتری برخوردار می باشند. همچنین در حین ساخت سازه های جدید نیز می توان به منظور سبک سازی ساختمان ، اقدام به اجرای سقف هایی همچون تیرچه یونولیت ، تیرچه کرومیت، وافل ، عرشه فولادی و ... نمود که از جمله سقف های سبک به شمار می آیند. از دیگر مصالح مورد استفاده در سبک کردن سقف ، بتن سبک می باشد. در ادامه این بتن معرفی شده است.
بتن سبک
بتن سبک عبارت است از بتنی که وزن مخصوص آن به طور محسوسی کمتر از وزن مخصوص بتنی است که با سنگدانه های طبیعی یا شکسته ساخته می شود. بتن سبک به سه نوع بتن سبک غیر سازه ای ، بتن سبک سازه ای و بتن سبک متوسط دسته بندی می شود. بتن سبک غیر سازه ای دارای وزن مخصوص کمتر از ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب و مقاومت فشاری حدود ۰/۳۵ تا ۷ مگاپاسکال می باشد. از این نوع بتن سبک غالبا به عنوان تیغه های جداساز و عایق های صوتی در کف مورد استفاده قرار می گیرد.
بتن سبک سازه ای دارای وزن مخصوص بین ۱۴ تا ۱۹ کیلونیوتن بر متر مکعب و حداقل مقاومت فشاری ۱۷ مگاپاسکال است. از این بتن می توان در اعضای سازه ای استفاده نمود. اما محدودیت هایی هم برای استفاده از آن وجود دارد. بتن سبک متوسط از نظر وزن مخصوص و مقاومت فشاری دارای محدوده ای بین بتن سبک سازه ای و غیر سازه ای می باشد. به عبارت دیگر مقاومت فشاری این نوع بتن بین ۷ تا ۱۷ مگاپاسکال و وزن مخصوص آن بین ۸ تا ۱۴ کیلونیوتن بر متر مکعب است.
از منظری دیگر بتن سبک را می توان به انواع مختلفی همچون بتن سبک دانه ، بتن بدون ریزدانه ، بتن اسفنجی و بتن پلیمری تقسیم بندی نمود. در ساخت بتن سبک دانه به منظور سبک سازی ساختمان ، به جای دانه های شن و ماسه از دانه های سبک طبیعی همچون دیاتومه ، پوکه معدنی و شیل و یا دانه های غیر طبیعی مانند لیکا و پس مانده زغال کک استفاده می نمایند. بتن اسفنجی که به آن بتن متخلخل نیز گفته می شود، دارای حفرات هوای بیشتری نسبت به بتن معمولی می باشد. این امر موجب سبک شدن این نوع بتن شده است.
در ساخت بتن بدون ریزدانه از ماسه (ذرات ریزدانه بتون) استفاده نمی گردد. در واقع استفاده از ذرات درشت دانه و در پی آن ایجاد تخلخل ، موجب سبک شدن این نوع بتن می گردد. برای ساخت بتن پلیمری غالبا از الیاف پروپیلن استفاده می شود. این الیاف که در واقع جایگزینی برای شن و ماسه می باشند پیش از بتن ریزی به درون تراک میکسر ریخته شده و با سایر مصالح مخلوط می شوند.
سبک سازی دیوار در خرم آباد
به منظور سبک سازی دیوار می توان از مصالح سبک و یا دیوارهای سبک پیش ساخته استفاده نمود. برخی از این مصالح به شرح زیر می باشند:
بلوک لیکا
بلوک لیکا از سبک دانه ، سیمان و آب ساخته می شود. وزن دیوار چیده شده با بلوک لیکا غالبا ۲/۵ برابر کمتر از دیوارهای چیده شده با مصالح سنتی می باشد. وزن کم این نوع بلوک سبب شده است که از این مصالح به منظور سبک نمودن سازه استفاده گردد. بلوک لیکا علاوه بر سبک سازی ، دارای مزایایی همچون کاهش هزینه ، کاهش زمان اجرا و همین طور حمل و نقل آسان می باشد.
استفاده از بلوک هبلکس برای سبک سازی ساختمان
در ساخت بلوک هبلکس ، واکنش شیمیایی بین آهک و پودر آلومینیوم موجب آزادسازی گاز هیدروژن می گردد. این امر تخلخل و سبک شدن بلوک را در پی دارد. جرم حجمی بلوک هبلکس حدود ۴۵۰ تا ۵۵۰ کیلوگرم در متر مکعب می باشد.
پانل گچی
پانل گچی از مخلوط آب و گچ ریزدانه و در دو نوع توپر و سوراخ دار تولید می گردد. معمولا ابعاد این پانل ها ۵۰×۶۵ و ضخامت آن ۶، ۷، ۸ و ۱۰ سانتی متر می باشد. این پانل ها در دو نوع ساده و یا پانل های دارای فاق و زبانه مورد استفاده قرار می گیرند. وزن این پانل ها کم بوده و این امر به سبک سازی ساختمان کمک شایانی می نماید.
ساندویچ پنل
از دیگر مصالحی که به منظور سبک سازی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند، ساندویچ پنل ها می باشند. ساندویچ پنل ها مصالح پیش ساخته ای هستند که در ساخت دیوار و یا سقف استفاده می شوند. این مصالح از دو لایه ورق که مابین آنها فوم قرار گرفته، ساخته شده اند. از این رو وزن آنها کمتر از مصالح معمول همچون بلوک و آجر می باشد و از این لحاظ یکی از بهترین گزینه ها برای سبک سازی ساختمان می باشند.
سبک سازی با LSF
از دیگر روش های سبک سازی ساختمان استفاده از LSF می باشد. این سازه دارای مزایایی همچون وزن بسیار کم، روش های اتصال مطمئن تر، عملکرد سازه ای کارآمد در برابر نیروهای جانبی، عملیات ساختمانی کمتر، فقدان نخاله های ساختمانی و ... است. شایان ذکر است که از LSF در ساخت سقف سازه نیز استفاده می گردد.
سبک سازی کف در خرم آباد
یکی از مصالح سبک وزنی که در کف سازي و شیب بندی مورد استفاده قرار می گیرد فوم بتن است. فوم بتن غالبا از ترکیب سیمان، ماسه بادی، آب و فوم کفزا ساخته می شود که در نهایت یک ماده متخلخل و سبک وزن تولید می گردد. وزن این نوع مصالح حدود ۴۰۰ تا ۱۷۰۰ کیلوگرم در متر مکعب می باشد.
همچنین استفاده از سبك دانه در شیب بندی کف و پشت بام و به عنوان پر کننده در زیر انواع کفپوش ها ، یکی دیگر از روش های سبک سازی سازه می باشد. بدین منظور می توان از ذرات سبک دانه ای همچون لیکا استفاده نمود. این دانه ها از انبساط خاک رس و در نتیجه ایجاد و محبوس شدن گاز تولید می شوند. سبکدانه مخلوط لیکا که در هموارسازی و شیب بندی به کار می رود دارای وزن مخصوصی در حدود ۲۵۰ کیلوگرم در متر مکعب می باشد.
سبک سازی نمای ساختمان در خرم آباد
به منظور ساخت نمای ساختمان از مصالح متعددی همچون سنگ ، آجر ، چوب ، شیشه ، کامپوزیت و ... استفاده می شود. از این میان، اجرای نمای شیشه ای همچون نمای اسپایدر و کرتین وال به سبک سازی ساختمان کمک شایانی می نماید. همچنین اجرای نمای کامپوزیت نیز یکی دیگر از راه های سبک نمودن نمای ساختمان محسوب می گردد. از منظری دیگر نیز می توان اجرای نما را به دو روش خشک و تر دسته بندی نمود. نمای خشک به نمایی گفته می شود که در اجرای آن به جای ملات و دوغاب از چسب ، پیچ و مهره و ... استفاده می گردد. از این رو وزن نمای خشک کمتر از نمای تر بوده و در نتیجه اجرای آن موجب کاهش وزن سازه می شود.
بهینه سازی طراحی سازه در خرم آباد
مصرف زیاد مصالح ضمن افزایش هزینه های ساخت و ساز موجب افزایش وزن سازه نیز می گردد. از این رو بهینه سازی طراحی یکی از کاربردی ترین روش ها به منظور کاهش وزن سازه محسوب می شود. زیرا بهینه سازی طراحی سازه موجب کاهش ابعاد تیر و ستون و در نتیجه کاهش استفاده از میلگرد و بتن می گردد. این امر موجب کاهش وزن سازه و در نتیجه افزایش مقاومت آن در برابر زلزله می شود.
هزینه سبک سازی ساختمان در خرم آباد
قیمت سبک سازی ساختمان که غالبا بر اساس قیمت هر متر مربع سبک سازی ساختمان برآورد می گردد، متاثر از عوامل متعددی است. یکی از این عوامل انتخاب روش سبک کردن سازه می باشد. از دیگر عوامل موثر بر برآورد قیمت سبک سازی ساختمان ، هزینه اجرایی یا همان دستمزد کار می باشد. اما به طور کلی می توان گفت سبک سازی سازه موجب کاهش هزینه های مربوط به خرید مصالح ساختمانی می گردد. این امر صرفه جویی در هزینه های ساخت و ساز را در پی دارد.
افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در خرم آباد، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در پاپی، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در چغلوندی، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در زاغه، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در ازنا، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در جاپلق، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در الیگودرز، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در بشارت، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در زز و ماهرو، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در بروجرد، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در اشترینان، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در پلدختر، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در معمولان، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در دلفان، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در کاکاوند، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در دورود، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در سیلاخور، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در سلسله، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در فیروزآباد، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در کوهدشت، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در درب گنبد، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در رومشکان، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در طرهان، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در کونانی، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در ویسیان، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در چگنی، افزایش طبقات ساختمان در خرم آباد در شاهیوند.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۴ از ۵ - از مجموع ۸ رای
نظرات کاربران