استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

خطرات مشارکت در ساخت

خطرات مشارکت در ساخت
خطرات مشارکت در ساخت

خطرات مشارکت در ساخت از موضوعاتی است که ذهن طرفین قرارداد را به خود مشغول می سازد. استفاده از نیروهای متخصص در عقد قرارداد و بستن قرارداد با سازنده خبره و کاربلد نه تنها خطرات و معایب مشارکت در ساخت را از بین می برد، بلکه به سرمایه گذاری پرسودی مبدل خواهد شد. عمران مدرن با دارا بودن متخصص ترین نیروها در این زمینه می تواند در این زمینه همراه شما باشد.

خطرات مشارکت در ساخت

انواع خطرات مشارکت در ساخت

خطرات مشارکت در ساخت را می توان به دو دسته کلی خطرات مشارکت در ساخت برای مالک و خطرات مشارکت در ساخت برای سازنده تقسیم بندی کرد. بهترین راه برای پیشگیری و از بین بردن تمامی این خطرات احتمالی، استفاده از نیروهای متخصص و ماهر در عقد قرارداد است. به طور کلی قرارداد مشارکت در ساخت دارای بندهایی است که تعیین کننده تعهدات طرفین نسبت به یکدیگر می باشد. مالک و سازنده ملزم به رعایت این شروط و تعهدات در قبال یکدیگر می باشند. لازم به ذکر است چنانچه قوه قاهره یا به اصطلاح فورس ماژور (حوادثی همچون سیل، زلزله و …) مانع انجام تعهدات شده باشد، متعهد قانونا محکوم به پرداخت خسارت نیست.

خطرات مشارکت در ساخت برای سازنده

یکی از خطرات مشارکت در ساخت این است که مالک، ملک خود را به چندین نفر انتقال دهد. به منظور اینکه خطرات مشارکت در ساخت از سوی مالک برای سازنده کاهش یابد، لازم است که پیش از انعقاد قرارداد، استعلام لازم از نهادهای مربوطه صورت پذیرد. علاوه بر این مالک باید ملک را به موقع در اختیار سازنده قرار دهد. باید بررسی شود که ملک در حریم های ممنوع و با محدودیت ساخت و ساز واقع نشده باشد.

معایب مشارکت در ساخت

خطرات مشارکت در ساخت برای مالک

عدم تحویل به موقع واحدها از جمله خطرات مشارکت در ساخت است که از جانب سازنده رخ می دهد. به منظور جلوگیری از این موضوع باید برنامه زمان بندی پیشرفت و اتمام پروژه تعیین و در قرارداد آورده شود. همچنین می توان در متن قرارداد خسارتی برای سازنده در صورت تاخیر در تحویل واحدها در نظر گرفت. این خسارت می تواند به صورت روزانه یا مقطوع تعیین گردد. ضمانت اجرایی فسخ هم می توان در نظر گرفت. علاوه بر این می توان ضمانت نامه ای هم مبنی بر تحویل به موقع واحدها، از سازنده دریافت نمود.

از دیگر خطرات مشارکت در ساخت ، اختلاف بر سر نحوه تقسیم واحدها می باشد. این موضوع از مهم ترین مواردی است که باید پیش از عقد قرارداد تعیین شده و در مورد آن به تفاهم رسید. همچنین تا حد ممکن باید از دادن حق پیش فروش به سازنده خودداری شود. معایب مشارکت در ساخت تحت چنین شرایطی شامل بی انگیزه شدن سازنده در خصوص ادامه پروژه و اتمام به موقع آن می باشد.

در هنگام ساخت و ساز، به منظور جلوگیری از خطرات مشارکت در ساخت در زمینه اجرای سازه بر خلاف نقشه ها، باید خود مالک یا نماینده وی بر روی مراحل اجرایی نظارت داشته باشند. استفاده از مصالح نامرغوب هم از دیگر معایب مشارکت در ساخت می باشد. لیست مصالح باید به طور دقیق تعیین و حتی جایگزین آن نیز مشخص شود. عدم تمکن مالی سازنده نیز از خطرات مشارکت در ساخت است. می توان با بررسی سوابق سازنده و دقت در انتخاب، تا حد زیادی از این مشکل پیشگیری نمود.

خطرات مشارکت در ساخت

معایب مشارکت در ساخت

ساخت و ساز ممکن است با وقوع حوادثی که منجر به خسارات مالی یا جانی می شود، همراه باشد. بنابراین حتما لازم است که ساختمان بیمه شود. یکی از مواردی که در ساخت و ساز با آن مواجه هستید، تورم و نوسانات قیمت ها است. امروزه به دلیل وضعیت بد اقتصادی کشور و تورم بالا، قیمت ها دائما در حال تغییر است. برای جلوگیری از این دسته از معایب مشارکت در ساخت ، باید پیش از عقد قرارداد از توانایی مالی و قدرت مدیریت سازنده تحت شرایط بحرانی و غیرقابل پیش بینی، اطمینان حاصل نمود.

به طور کلی معایب مشارکت در ساخت در برابر مزایای آن (چنانچه قرارداد مشارکت به طور دقیق و درست تنظیم شود) بسیار ناچیز است. مشارکت در ساخت دارای مزایایی همچون نوسازی ساختمان، افزایش سرمایه و سودآوری، احداث سازه مقاوم، ساخت سازه ای مدرن و … می باشد. در حالی که در ساختمان های قدیمی و به اصطلاح کلنگی، هزینه های تعمیر و نگهداری و همین طور هزینه های مربوط به تامین انرژی بالا است.

برای مطالعه بیشتر:

مشارکت در ساخت بدون بلاعوض

قدرالسهم مشارکت در ساخت

قانون مشارکت در ساخت

تقسیم واحدها در مشارکت در ساخت

مراحل مشارکت در ساخت

صفر تا صد مشارکت در ساخت

نرخ کمیسیون قرارداد مشارکت در ساخت

نحوه مشارکت در ساخت

شرایط مشارکت در ساخت خانه

قرارداد مشارکت ساخت ساختمان مسکونی

شرایط فسخ قرارداد مشارکت در ساخت

مشکلات قراردادهای مشارکت در ساخت

نکات مهم در قرارداد مشارکت در ساخت

ضمانت اجرایی قرارداد مشارکت در ساخت

سوالات مشارکت در ساخت

انقضای مدت قرارداد مشارکت در ساخت

نحوه تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!

یک نظر

  1. مرجع یاپلیکیشن جامعی رانمیشناسم تابدانم ریزیاصفرتاصدساخت راازمرحله اول ویاشروع قراردادمحاسبه وارائه نماید