استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

بلوک سقفی

قیمت بلوک سقفی
بلوک سقفی

بلوک سقفی در انواع سیمانی، سفالی، فوم و غیره تولید می شود. این بلوک ‌ها نقش مهمی در تقویت و پایداری ساختار سقف دارند. زمان بررسی قیمت روز بلوک سقفی به عنوان اجزای پیش ‌ساخته غیر باربر، متوجه خواهید شد که شکل ظاهری بلوک‌ های سقفی عموما با بلوک‌ های دیواری تفاوت دارد. با توجه به این توضیحات، با ما همراه باشید تا علاوه بر بررسی قیمت بلوک سقف انواع و کاربرد آن را هم مرور کنیم.

قیمت بلوک سقفی

قیمت بلوک سقفی ۲۰*۲۵*۴۴ سانتی متر در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در حدود ۲۳,۰۰۰ تومان می باشد. وزن بلوک سقفی با این ابعاد تقریبا ۱۰ کیلوگرم است. قیمت بلوک سقفی به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهم‌ ترین آن‌ ها می‌ توان به نوع متریال مورد استفاده برای ساخت اشاره کرد. در بازار معمولا چند نوع محبوب بلوک وجود دارد که هر یک ویژگی‌ ها و قیمت‌ های متفاوتی دارند. بلوک ‌های سیمانی به دلیل استحکام بیشتر و مقاومت در برابر فشار، انتخاب مناسب تری هستند.

بلوک سقفی
بلوک سقفی

علاوه بر نوع متریال، ابعاد بلوک سقفی نیز تأثیر زیادی بر قیمت آن دارد. بلوک ‌های سیمانی معمولا در دو سایز عرضی ۲۰ و ۲۵ سانتی ‌متر تولید می‌ شوند. در نتیجه، هنگام خرید بلوک سقف ، انتخاب درست هم از نظر نوع متریال و هم ابعاد آن بسیار مهم است. این تصمیم نه تنها بر کیفیت نهایی سازه تأثیر گذار است، بلکه می ‌تواند هزینه ‌های پروژه را نیز به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار دهد. لذا توصیه می‌ شود قبل از خرید، با مشاوران عمران مدرن تماس داشته باشید تا با بررسی قیمت روز بلوک سقفی ، بهترین گزینه‌ را انتخاب کنید.

انواع بلوک سقفی

هر کدام از انواع بلوک سقفی برای کاربرد های خاصی مناسب‌ هستند. دو نمونه از این تجهیزات، بلوک های سقفی یونولیت و بلوک های سقفی هبلکس هستند. بلوک‌ های هبلکس سقفی باید در یک کارخانه معتبر و با روش استاندارد اتوکلاو تولید شوند. به طور کلی، مواد اولیه به کار رفته در این بلوک ‌ها باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا مقاومت آن‌ ها چندین برابر افزایش یابد. استفاده از این بلوک ‌ها زمان اجرا را کاهش داده و سرعت انجام پروژه را افزایش می‌ دهد.

همچنین بلوک های سقفی یونولیت هم یکی از مصالح جدید در صنعت ساختمان‌ سازی به شمار می ‌آید. این ماده با بهره‌ گیری از ترکیبات شیمیایی پلی استایرن به صورت فوم تولید می ‌شود. همچنین به عنوان جایگزینی برای سفال در ساخت و ساز به کار گرفته می‌ شود تا وزن سازه‌ ها کاهش یابد. در اصل سبک‌ سازی ساختمان هدف اصلی تولید این نوع بلوک سقفی است. در ادامه، به معرفی انواع پرکاربرد بلوک های سقفی می پردازیم:

بلوک سقفی سیمانی

این نوع بلوک با ترکیب سیمان (اعم از پرتلند یا دیگر انواع) با ماسه و آب ساخته می ‌شود. سپس این ترکیب در شکل‌ های مختلف با استفاده از دستگاه‌ های مخصوص تولید بلوک سقفی ، فرم‌ دهی می ‌شود. بلوک ‌های سیمانی سقفی در ابعاد و اشکال گوناگون ساخته می ‌شوند و به دلیل قیمت مناسب و کارایی بالای خود، کاربرد فراوانی در صنعت ساختمان دارند. استحکام و مقاومت این بلوک‌ ها در برابر آتش ‌سوزی نیز بسیار بالا است. این ویژگی آن ها را به گزینه ‌ای ایمن در برابر حوادث ناشی از حریق تبدیل می ‌کند. اما باید توجه داشت که تولید ضایعات زیاد و دشواری در جا به جایی و کار با این نوع بلوک سقفی از معایب آن ها محسوب می‌ شود. وزن بلوک سقفی سیمانی نیز از متریالی مثل یونولیت بیشتر است.

قیمت بلوک سقفی
بلوک سقفی سیمانی

بلوک سقفی سبک

بلوک سقفی سبک با استفاده از پوکه‌ های صنعتی یا طبیعی (نوعی سبکدانه‌) به‌ جای ماسه در ترکیب بلوک‌ های سیمانی، تولید می ‌شوند. این مصالح که به عنوان بلوک سیمانی سبک شناخته می شوند به ‌طور قابل توجهی معایب مربوط به وزن را کاهش می ‌دهند. این بلوک ‌ها در دو نوع مختلف تولید می‌ شوند:

  • بلوک‌ های پوکه ‌ای معدنی
  • بلوک‌ های پوکه ‌ای صنعتی (بلوک لیکا)

پوکه معدنی به‌ خودی ‌خود سبک است و با استفاده از آن، وزن بلوک سقفی کاهش می‌ یابد. از سوی دیگر، پوکه صنعتی (لیکا) از انبساط خاک رس در کوره ‌های گردان ساخته شده که استفاده از آن در ساخت بلوک سقفی باعث کاهش وزن و افزایش مقاومت بلوک‌ ها می ‌شود.

بلوک‌ سقف سفالی

بلوک سقفی سفالی هم یکی دیگر از انواع بلوک‌ های سقفی است که از طریق حرارت‌ دهی و پختن خاک پس از قالب ‌گیری تولید می‌ شود. این بلوک ‌ها معمولا دارای شیار هایی می ‌باشند که به تقویت چسبندگی آن‌ ها با بتن کمک می ‌کند و ضعف‌ های موجود در این خصوص را نسبت به بلوک ‌های سیمانی کاهش می‌ دهد. از جمله مزایای بلوک ‌های سفالی می ‌توان به ابعاد یکنواخت، عایق حرارتی خوب، قیمت مناسب و وزن کمتر نسبت به بلوک‌ های سیمانی اشاره کرد. اما در عین حال، معایبی نیز دارند که شامل زمان اجرای کند تر، میزان بالای شکستگی و هدر رفت بالای مصالح و همچنین خطر افزایش وزن سقف به دلیل نفوذ بیشتر بتن در حفره‌ های بلوک ‌ها می‌ باشد.

قیمت بلوک سقف
بلوک سفالی سقف

کاربرد بلوک سقف

قبلا هم اشاره کردیم که بلوک سقفی از جمله مصالح ساختمانی پر کاربرد در طراحی و اجرای سقف ‌ها هستند. یکی از اصلی ‌ترین کاربرد های این بلوک‌ ها، پر کردن فاصله بین تیرچه‌ ها است. این ویژگی موجب ایجاد سطحی صاف و یکنواخت برای اجرای بتن می‌ شود. با استفاده از بلوک‌ های سقفی، بتن به طور یکنواخت روی سطح سقف پخش می شود. این امر باعث افزایش کیفیت نهایی سقف می‌ گردد.

علاوه بر ایجاد سطح یکنواخت، بلوک سقفی به افزایش مقاومت و استحکام سقف نیز کمک می ‌کند. وزن و ساختار محکم این بلوک ‌ها به تقویت سقف کمک کرده و موجب افزایش باربری سازه می‌ گردد. این کاربرد ‌ها باعث می ‌شود که سقف‌ های ساخته شده با بلوک از دوام و پایداری بیشتری برخوردار باشند.

یکی دیگر از کاربرد های خرید بلوک سقفی ، عایق‌ بندی مناسب در برابر سرما و گرما است. ساختار یک پارچه این بلوک ‌ها به عایق عالی در برابر حرارت و سرما کمک می کند و می ‌تواند بر کاهش هزینه ‌های مصرف انرژی اثر بگذارد. زمان بررسی قیمت روز بلوک سقفی باید با توجه به این ویژگی ‌ها و کاربردها برنامه ریزی خاص خود را برای خرید تنظیم کنید تا بلوک‌ های سقفی نه تنها عملکرد مناسبی به شما ارائه دهند، بلکه جایگاه ویژه‌ ای در بهینه‌ سازی مصرف انرژی و افزایش راحتی فضا های داخلی داشته باشند.

عرض بلوک سقفی
بلوک سقف یونولیت

اندازه بلوک سقفی

اندازه بلوک سقفی به نوع بلوک، کارخانه تولید کننده و استاندارد های قابل اجرا بستگی دارد. به طور کلی، ابعاد این بلوک ‌ها شامل عرض بلوک سقفی ، طول و ارتفاع آن می ‌باشد. طول بلوک‌ های سقفی معمولا در محدوده ۴۰ تا ۵۰ سانتی‌ متر قرار دارد. به طوری که باید به اندازه ‌ای باشد که جا به‌ جایی آن به سادگی امکان‌ پذیر شود.

عرض بلوک سقفی هم معمولا بین ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است و باید به گونه ‌ای طراحی شود که به راحتی بر روی تیرچه ‌ها قرار گیرد. ضمنا ارتفاع بلوک سقفی نیز عموما در بازه ۱۰ تا ۳۰ سانتی ‌متر متغیر است.

وزن بلوک سقفی

فراموش نکنید که وزن بلوک سقفی به ابعاد و اشکال مختلف آن‌ بستگی دارد و ممکن است وزن بلوک ‌های تولید شده در کارخانه ‌های مختلف متفاوت باشد. با این حال، استانداردهایی در خصوص وزن و اندازه بلوک سقفی وجود دارد که به ما می گوید وزن بلوک سقف سیمانی به‌ طور میانگین بین ۴ تا ۲۰ کیلوگرم است. ضمن اینکه وزن بلوک ‌های سبک معمولا در بازه ۵ تا ۱۲ کیلوگرم قرار دارد و بلوک ‌های سقفی سفالی هم وزنی معادل ۳ تا ۱۲ کیلوگرم دارند.

قیمت روز بلوک سقفی
بلوک سقف سیمانی سبک

نکات مهم نگهداری از بلوک سقف

نگهداری و انبار کردن بلوک سقفی از مسائل مهمی است که تولید کنندگان و مصرف‌ کنندگان این مصالح باید به آن توجه کنند (به ‌ویژه در مراحل قبل از مصرف). کاهش خسارات ناشی از حمل و انبار بلوک ها تنها با رعایت اصول و راهکار های ایمنی ممکن می‌ شود.

همچنین، توجه به شکنندگی بلوک سقفی سبک و سفالی مهم است و کاربران باید با در نظر گرفتن این مسئله در چیدمان ایمن و اصولی این مصالح دقت کنند. در مورد بلوک‌ های سیمانی سقفی هم ملاحظات مربوط به وزن بالای آن‌ ها حائز اهمیت است و بدیهی است که برای انبار کردن این نوع بلوک‌ ها نمی‌ توان بر ساختار های نا امن و سست تکیه کرد.

برای مطالعه بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌‌دهید؟

امتیاز کاربران: 5 ( 1 نظر)