استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

بلوک clc

بلوک clc
بلوک clc

بلوک clc یا بتن سلولی سبک وزن (cellular lightweight concrete) نوعی بلوک متخلخل می باشد که از مخلوط مواد اولیه ای همچون سیمان و ماسه ی ریز دانه تشکیل شده و در ساختار خود دارای حباب های هوا است. این بلوک در اندازه های مختلف مطابق با استاندارد های تولید آن ساخته می شود و در طی دوره ی نگهداری در انبار های مختص به نگهداری بلوک هایclc  آماده ی استفاده می شوند.

به طور کلی بلوک های سیمانی را می توان به دو دسته ی بلوک های سیمانی سبک و سنگین دسته بندی کرد. بلوک clc از بتن سبک بوده و در ساختار آن از فوم بتن استفاده می شود. از دیگر موادی که در ساخت بلوکclc استفاده می شود می توان به فوم پیش ساخته، سیمان پورتلند، شن و ماسه، پوکه های معدنی، حباب های هوا و آب اشاره کرد. 

بلوک های clc
سطح صیقلی بلوک های clc

قیمت بلوک clc

قیمت بلوکclc  عموما وابسته به مواد اولیه تشکیل دهنده ی آن است. از آن جایی که در ساخت بلوک های clc از سیمان استفاده شده است و قیمت سیمان در بازار مصالح به طور دائم و گاه حتی روزانه تغییر می کند، از این رو قیمت مصالح ساختمانی از جمله بلوک های سیمانی نیز تغییرات زیادی را در طول سال تجربه می کند. در نتیجه توصیه می کنیم برای دریافت اطلاعات و استعلام قیمت بلوکclc و همین طور سایر انواع مصالح سیمانی و بتنی مانند لوله بتنی، جدول بتنی، دیوار پیش ساخته بتنی و سایر فرآورده ها و قطعات بتنی از طریق شماره تماس ۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵ با همکاران ما در شرکت عمران مدرن در ارتباط باشید.

بلوک های clc
بلوک های clc

مزایای بلوک سی ال سی

مزیت های استفاده از بلوک سی ال سی در پروژه های عمرانی زیاد است و از همین رو استفاده از آن ها رو به گسترش است. یکی از مزیت های این بلوک ها قابل استفاده بودن آن ها در هر محیطی از جمله محیط های خشک و مرطوب است.

همچنین مزیت دیگری که این بلوک ها دارند و کار با آن ها را بسیار راحت می کند، این است که بلوک های clc از انتقال عوامل بیماری زا و حساسیت زا همچون باکتری ها و قارچ ها جلوگیری می کنند. این بلوک ها به دلیل دارا بودن فوم و سیمان، مانع جذب رطوبت آب محیط می شوند.

بلوک clc به دلیل وجود هوا در ساختار خود و مواد سیلیسی به کار رفته در آن، در برابر آتش مقاوم می باشد. این بلوک ها با محیط زیست نیز سازگارند و خاکستر بادی که در تولید آن ها به کار می رود، ضرری به محیط زیست نمی رساند.

بلوک های clc بر خلاف بلوک های معمولی، به راحتی برش داده می شوند. از این رو لوله کشی برق و نصب تجهیزات برقی روی دیوار های ساخته شده با بلوک سی ال سی بسیار سریع و آسان است.

سایر مزایای بلوک سی ال سی به شرح زیر می باشد:

  • عدم انجماد در دمای پایین
  • اثرات زیست محیطی ناچیز
بلوک clc

مقایسه بلوک clc با سایر بلوک های ساختمانی

بلوک های clc بر خلاف بلوک های معمولی، به راحتی برش داده می شوند. از این رو لوله کشی برق و نصب تجهیزات برقی روی دیوار های ساخته شده با بلوک سی ال سی بسیار سریع و آسان است.

  • عایق حرارتی و صوتی: بلوک های سنتی و معمولی سیمانی، عایق صوتی خوبی نیستند. همچنین ممکن است در برابر حرارت بالا و آتش صدمه ببینند و گاه حتی به طور کامل از بین بروند. در حالی که بلوک clc عایق مناسبی است.
  • سازگاری با محیط های مختلف: از بلوک سبک clc می توان در محیط های گوناگون استفاده کرد و محدودیت های آب و هوایی مانع اجرای آن ها نخواهد شد. این شامل محیط های مرطوب و بسیار خشک می شود.
  • عدم جذب رطوبت: این بلوک ها دارای ماهیت فوم بتن هستند. این موضوع سبب می گردد که نیاز به مرطوب کردن، پیش از نصب نداشته باشند. عدم وجود رطوبت یا رطوبت کم در زمان کار با بلوک ها، کار با آن ها را ساده تر می کند و عوامل اجرایی را در برابر بیماری ها و عواملی مانند کپک و قارچ محافظت می کند.
بلوک clc
بلوک سی ال سی

آیا بلوک سی ال سی مقاوم است؟ بررسی استحکام و ویژگی

به طور کلی می توان گفت که اکثر بلوک های سیمانی اعم از بلوک های سیمانی سنگین و بلوک های سیمانی سبک از جمله بلوک سبک clc دارای مقاومت بالایی هستند و می توانند شما را به مقصود خود در ساخت و ساز برسانند، به شرطی که از آن ها در محیط درست استفاده شود.

در ساخت و ساز هایی که به طور اصولی و بر اساس استاندارد های لازم صورت نگیرد و نکات مهندسی رعایت نشود، طبیعتا نمی توان انتظار نتیجه ی مطلوب را داشت. بنابر یک قاعده کلی از بلوک های سنگین برای دیوارچینی و ساخت دیوار های بیرونی و خارجی یک سازه استفاده می شود در حالی که از انواع بلوک های سبک، برای ساخت دیوار های داخلی یک سازه و دیوارچینی های داخلی استفاده می شود. دلیل آن هم به وزن این بلوک ها بر می گردد.

انواع بلوک سبک از جمله بلوک سبک clc به دلیل وزن کمی که دارند، ممکن است در مقابل برخی عوامل محیطی مانند باد و فشار هوا و سیالات عملکرد مطلوبی نداشته باشند و در طولانی مدت دچار ریزش شوند. پس توصیه می شود در دیوارچینی های بیرونی که مقاومت دیوار ها در اولویت است، از این بلوک ها استفاده نشود. حال آن که به منظور ساخت دیوارچینی های داخلی، با توجه به کاهش فشار های وارد شده به دیوارها، اولویت این است که دیوار و بلوک ها در عین حال که دارای استحکام باشند، از وزن کمی برخوردار باشند تا وزن نهایی و بار مرده ی ساختمان را کاهش دهند.

بلوک های clc
انواع بلوک های سبک

جدول مشخصات فنی بلوک های clc

در تکمیل مباحث بخش قبل، می توانید در ادامه جدول مشخصات فنی بلوک clc را مشاهده کنید.

جدول مشخصات فنی بلوک clc

وزن مخصوص۶۰۰-۶۵۰ کیلوگرم بر سانتی‌ متر مکعب
مقاومت فشاری۲۰-۲۵ کیلوگرم بر سانتی متر مربع
جذب صوت۴۹ دسی بل (در ضخامت ۱۵ سانتی متر)
مقاومت در برابر آتشحدود ۸ ساعت
جذب آبحدود ۱۵ تا ۲۰ درصد

شما می توانید برای کسب اطلاعات در مورد بلوک سی ال سی و استعلام قیمت بلوکclc از طریق شماره تلفن ۶۲۹۹۹۶۷۵-۰۲۱ با شرکت عمران مدرن تماس بگیرید و از راهنمایی همکاران ما در زمینه انواع فرآورده ها و قطعات بتنی بهره مند شوید.

برای مطالعه بیشتر:

مخلوط کن بتن

کفپوش بتنی شنزار

موزاییک پلیمری چیست

بلوک سیمانی سنگین

بلوک بتنی سبک

بلوک سبک پومیس

آجر بتنی سبک

دیوار گچی سبک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!