استعلام قیمت
ثبت درخواست
برق و روشنایی

نورپردازی سقف مدرن

انواع نورپردازی داخلی نقش به سزایی در زیبایی و جلوه دکوراسیون داخلی دارد. نورپردازی هر یک از عناصر ساختمان به تنهایی می تواند ظاهر فضا را تغییر دهد. به طوری که عدم اجرا و یا توجه به اصول آن می تواند از زیبایی فضا بکاهد. نورپردازی سقف مدرن از ارکان اصلی روشنایی ساختمان است. به عنوان مثال نورپردازی سقف آشپزخانه مدرن و یا نورپردازی سقف پذیرایی مدرن و … می تواند تاثیر به سزایی در افزایش جذابیت بصری فضا داشته باشد.

در واقع نورپردازی داخلی انواع ساختمان ها از طراحی روشنایی اغاز می شود. متناسب با انواع مختلف سقف و اجزای آن، نورپردازی های متفاوتی قابل اجرا و پیاده سازی است که در ادامه به آن پرداخته می شود.

نورپردازی سقف کاذب

انواع نورپردازی مدرن سقف با کمک تجهیزات و روش های به روز و مدرن انجام می شود. اگر به دنبال داشتن فضایی خاص و نمایی جذاب برای منزل خود هستید، نورپردازی سقف مدرن پیشنهاد بسیار خوبی می باشد.

قیمت نورپردازی سقف

وابسته به نوع سقف و چراغ های مورد استفاده در آن انواع مختلف نورپردازی سقف مدرن قابل اجرا خواهد بود. توجه به حداقل روشنایی مورد نیاز فضا در استفاده از تعداد منابع نوری مناسب، جایگذاری مناسب و همچنین مقدار مصرف چراغ از عوامل مهم در انتخاب چراغ برای خریداری است. علاوه بر آن قیمت نورپردازی سقف مستقل از قیمت سیم کشی ساختمان نبوده و حتما نیازمند برقکار متخصص می باشد.

نورپردازی سقف پذیرایی مدرن

برای محاسبه قیمت نورپردازی سقف مدرن لازم است فاکتورهایی همچون نوع روشنایی و تجهیزات، تعداد، روش های اجرا، محل اجرا، هزینه دستمزد برقکار و مجری نورپردازی مدرن سقف و … را در نظر داشته باشید و سپس طبق بودجه خود اقدام به اجرای نورپردازی سقف مدرن کنید.

نورپردازی سقف پذیرایی مدرن

از مهم ترین فضاهای هر خانه، پذیرایی آن است. نورپردازی این فضا از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. از آنجایی که سبک دکوراسیون بسیاری از خانه های امروزی به صورت مدرن می باشد، نورپردازی سقف پذیرایی مدرن هم انتخاب اکثر مشتریان و کارفرمایان است. با انتخاب و اجرای درست نورپردازی سقف پذیرایی مدرن ، زیبایی این فضا افزایش می یابد.

روش های نورپردازی سقف پذیرایی مدرن

برای نورپردازی سقف پذیرایی مدرن می توان از هالوژن، نور مخفی، ترکیب این دو، چراغ های آویز و … استفاده کرد. طراحی و اجرای هر یک از این روش های نورپردازی سقف پذیرایی مدرن بر اساس طرح سقف انجام می شود. برخی از چراغ ها قابلیت تنظیم شدت نور را دارا می باشند که یکی از بهترین انتخاب های برای نورپردازی سقف پذیرایی مدرن می باشند.

انواع نورپردازی سقف مدرن

تأمین روشنایی عمومی فضا اولین و مهم ترین هدف طراحی نورپردازی سقف مدرن است. انجام این کار تا حد زیادی به معماری و نوع سقف پیاده شده در ساختمان بستگی دارد چرا که در بعضی موارد سقف ساختمان ها برای پیاده سازی مدل های خاصی از نورپردازی مناسب نیستند. در ادامه انواع سقف ها و نورپردازی مناسب آن ها مورد بررسی قرار می گیرد.

نورپردازی سقف آشپزخانه مدرن

نورپردازی سقف با گچ بری

گچ بری از روش های کلاسیک تزئین سقف است که می توان با استفاده از نورپردازی مناسب آن را لوکس تر و زیباتر کرد. مهم ترین دلیل اجرای گچ بری ساختمان ، استفاده از نورپردازی سقف مدرن است. در انواع مدرن گچ بری از نور با رنگ مناسب در مرکز و یا گوشه های استفاده می شود. از عوامل مهم در انتخاب نوع و رنگ نور در گچ بری ، متراژ، ابعاد و دکوراسیون محل است که همگی بر قیمت نورپردازی سقف تاثیرگذار هستند.

نورپردازی گچ بری سقف

نورپردازی سقف با کناف

استفاده از کناف یکی از روش های اجرای نورپردازی مخفی سقف کاذب است که امروزه مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کناف امکان قرارگیری امکانات و تجهیزات را بدون ایجاد شلوغ کاری در خود داشته و نه تنها برای سقف بلکه سطوح دیگر نیز قابل استفاده می باشد. تنوع کناف ها به نحوی است که امکان اجرای هرگونه روشنایی دلخواه را فراهم می کند. علاوه بر آن امکان استفاده از انواع مختلف لامپ های هالوژن و ریسه های نور LED برای اجرای باکس های نور و نورپردازی مخفی  در انواع مختلف کناف وجود دارد.

نورپردازی سقف با کناف

از دیگر گزینه های موجود برای نورپردازی سقف مدرن با کناف ، لوستر می باشد که توجه به قدرت تحمل سقف و وزن لوستر در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است. علاوه بر آن قیمت لوستر نیز تاثیر به سزایی در انتخاب آن و نوع نورپردازی مورد نظر دارد. اجرای کناف مناسب برای نورپردازی سقف پذیرایی مدرن و فضاهای نشیمن می باشد زیرا در مدل ها و طرح های مختلف قابل اجرا است.

لوستر در نورپردازی سقف

انجام امور استاندارد سیم کشی پیش از نصب کناف انجام می شود چرا که پس از آن دسترسی به بالای سقف امکان پذیر نخواهد بود. پس از جانمایی چراغ ها و طراحی روشنایی فضا، محل چراغ ها با استفاده از تراز لیزری مشخص می شود. اگر به دنبال اجرای نورپردازی مخفی سقف خانه خود هستید، روش نصب کناف یکی از بهترین گزینه های می باشد.

سقف های رابیتس

سقف رابیتس از انواع سقف کاذب است که برای زیباتر نشان دادن و حجم دادن به سقف استفاده می شوند. رابیتس بیشتر برای سردر ساختمان، نمای بیرونی و اجرای نورپردازی مخفی سقف کاربرد دارد. در این نوع سقف ها باید پیش از بستن و گچ کاری رابیتس، لوله کشی برق برای نورپردازی سقف مدرن انجام شده و غلاف مربوط نصب شود. روش سقف رابیتس هم برای نورپردازی سقف آشپزخانه مدرن و هم برای نورپردازی سقف پذیرایی مدرن می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

نورپردازی مدرن سقف

نورپردازی سقف کشسان

نورپردازی سقف کشسان تاثیر به سزایی در نمای سقف دارد و به سقف جلوه دیگری می بخشد. سقف کشسان به دلیل ماهیت اجرایی (مات، براق، شفاف و نیمه شفاف) امکان استفاده از طیف وسیعی از طراحی نورپردازی را فراهم می کند. لازم به ذکر است که سقف کشسان این قابلیت را دارد که هم از زیر و هم از روی سطح توسط انواع لوستر و چراغ های هالوژن نورپردازی شود. علاوه بر آن این نوع سقف امکان استفاده از انواع طرح ها و نقش ها و همچنین ترکیب های نامسطح را اجرای نورپردازی سقف مدرن فراهم می سازد.  

نورپردازی سقف کشسان

از روش سقف کشسان می توان در نورپردازی سقف پذیرایی مدرن استفاده نمود تا جلوه بی نظیری برای فضا به وجود بیاورد. در انواع دیگر سقف های آجری، فلزی، MDF و غیره پس جانمایی چراغ ها، با استفاده از ابزار مناسب مانند فرز، دستگاه برش و غیره جای چراغ ها مشخص می شود.

انواع طرح های نورپردازی برای سقف

انواع چراغ در نورپردازی سقف مدرن

برای اجرای روشنایی سقف لامپ ها و روش های مختلفی قابل استفاده است. انتخاب نوع لامپ رنگ و سبک چراغ به معماری داخلی و نوع سقف وابسته می باشد. در ادامه انواع چراغ ها و کاربرد آن ها در نورپردازی مدرن سقف مورد بررسی قرار می گیرد.

انواع لوستر سقف

لوستر

استفاده از لوستر در نورپردازی سقف مدرن از روش های رایج اجرای روشنایی است که به عوامل مختلفی وابسته است. اولین نکته در انتخاب لوستر برای یک اتاق ابعاد و ارتفاع اتاق است. چرا که عدم توجه به این نکته مانع از پخش مناسب نور و ایجاد سایه در فضا می شود. علاوه بر آن سبک دکوراسیون و المان های یک اتاق از دیگر نکات مهم در انتخاب بستن لوستر هستند. با این حال استفاده از لوسترهای مجلل برای سالن های بزرگ بهترین انتخاب است.

لوستر سقف در اتاق ناهارخوری

لامپ های تزئینی

استفاده از لامپ های تزئینی روشی مدرن در نورپردازی سقف مدرن است که ظاهری کلاسیک به فضا می دهد. با استفاده از این نوع چراغ ها، دیگر به لوستر نیازی نخواهد بود. لامپ های ادیسونی یا لامپ های فیلامنتی  در بسیاری از طراحی های داخلی و دکوراسیون فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند زیرا با استفاده از این لامپ ها می توان طرح های خلاقانه ای ایجاد کرد و جلوه خاصی به فضا بخشید. با این حال این لامپ ها مصرف بالایی داشته و بهتر است که تنها برای تزئین و نه روشنایی عمومی استفاده شوند. قیمت نورپردازی سقف با لامپ های تزئینی تا حد زیادی به قیمت خود لامپ های وابسته است.

چراغ های تزئینی در روشنایی

نورپردازی با چراغ های سقفی

استفاده از چراغ های توکار سقفی برای روشنایی، به دلیل سادگی اجرا، تعمیر و نگه داری در انواع ساختمان های تجاری و اداری کاربرد زیادی دارد. از دیگر مزایای این نوع نورپردازی سقف مدرن مصرف پایین چراغ های سقفی است که طبق مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان ، گزینه بسیار مناسبی می باشد.

نصب چراغ و لامپ روکار

نصب چراغ به صورت روکار معمولاً در فواصل مساوی در انواع سقف های صاف و شیب دار انجام می شود.  در سقف های کوتاه با ارتفاع کمتر از ۲.۵ متر استفاده از لامپ های روکار می تواند انتخاب مناسبی باشد. به طور کلی راه رو، انباری و توالت محل های مناسبی برای نصب چراغ های روکار است.

چراغ هالوژن در سقف کناف

نصب چراغ و لامپ توکار

به طور کلی فاصله بین دو لامپ توکار حدوداً نصف ارتفاع سقف تا کف زمین است و فاصله چراغ تا دیوار نیز یک چهارم این مقدار فرض می شود. با توجه به میزان نوردهی لامپ و زاویه تابش، فاصله نصب چراغ می‌تواند بیشتر یا کمتر از مقدار ذکر شده نیز باشد. معمولاً نوع چراغ توکار متناسب با میزان نور مورد نظر، کاربر و مشخصات لامپ در اجرای نورپردازی سقف مدرن انتخاب می شود. زاویه تابش هر چراغ و فاصله آن با سایر لامپ ها نباید باعث ترکیب نور تولید آن ها شود. چرا که روشنایی اتاق را از حالت یکدست خارج می کند.

نورپردازی مخفی سقف

نورپردازی مخفی سقف یکی از روش های رایج است که در آن تنها بازتاب نور قابل مشاهده بوده و منبع نور دیده نمی شود. اجرای نورپردازی مخفی سقف با استفاده از انواع لامپ های شلنگی ، ریسه های اس ام دی و یا ال ای دی انجام می شود. نور مخفی بیشتر در نورپردازی سقف مدرن کاذب برای ایجاد باکس های نوری، گچ بری های داخل سقف و کناف استفاده می شود. استفاده از نورپردازی در یک فضا باعث درخشش بیشتر فضا و عناصر آن می شود. بنابراین باید توجه داشت که از آن به درستی استفاده شود.

چراغ هالوژن در سقف کناف

مزایای نورپردازی مدرن سقف

اجرای نورپردازی سقف مدرن دلایل و اهداف گوناگونی می تواند داشته باشد. یکی از آن ها زیباسازی و افزایش زیبایی و جذابیت بصری فضا است. به این منظور می توان پیش از شروع نورپردازی از کمک افراد خبره و با تجربه در طراحی نورپردازی کمک گرفت. هدف بعدی می تواند کمک به بزرگ تر نشان دادن فضا باشد. استفاده درست و به جا از تجهیزات روشنایی در نورپردازی مدرن سقف به دلباز کردن محیط کمک زیادی می کند. اجرای نورپردازی سقف با هر نوع بودجه و قیمتی قابل انجام است و از این جهت نگرانی وجود نخواهد داشت.

برای مطالعه بیشتر:

نورپردازی داخلی

انواع نورپردازی داخلی

لاین نوری

نور خطی

نصب چراغ

لاینر خطی

لاین نوری سقف

نورپردازی نمای ساختمان

مشاهده نظرات

آخرین عناوین

نیوجرسی پرشین بتن

نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به‌ ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…

6 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای ریلی

اگر به دنبال یک روش به روز و جذاب برای ایجاد فضاهای کوچک تر بدون…

6 ساعت پیش

جایگزین بلوک سیمانی

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…

8 ساعت پیش

بلوک سیمانی یا آجر

بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…

8 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای فریم لس

تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…

1 روز پیش

جدول پرسی چیست

جدول پرسی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ موضوع مورد بررسی ما در این مقاله…

1 روز پیش