استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
خدمات مهندسی

قانون مشارکت در ساخت

قانون مشارکت در ساخت به انعقاد قراردادی درست و سودمند بین مالک و سازنده کمک شایانی می نماید. این روش به یکی از پرطرفدارترین روش های ساخت و ساز مبدل شده است. اگر چه ساخت و ساز به روش مشارکتی مزایای زیادی به همراه دارد، اما عدم آشنایی با قوانین مشارکت در ساخت به هنگام عقد قرارداد، می تواند این مزایا را به معایب تبدیل کند. بنابراین اطلاع از قوانین مشارکت در ساخت به جلوگیری از بروز مشکل و اختلاف بین طرفین، کمک می کند. قانون مشارکت در ساخت ویلا و مسکن شامل مواردی همچون تعداد مالک، تعداد سازنده و نوع آن (حقیقی یا حقوقی)، تعهدات طرفین، روش اجرای پروژه و … می باشد.

قوانین مشارکت در ساخت

یکی از قوانین مشارکت در ساخت ، ایجاد بالانس در آورده طرفین می باشد. از آنجایی که با افزایش ارزش و بهای ملک غالبا آورده مالک بیشتر از سازنده است، به کمک پرداخت بلاعوض از طرف سازنده به مالک، اقدام به توازن آورده می نمایند. در صورتی که ملک به دلیل موقعیت جغرافیایی آن ارزش چندانی نداشته باشد، آورده طرفین معمولا با هم برابر شده و نیازی به پرداخت بلاعوض نیست. چنانچه آورده سازنده بیشتر از مالک باشد، از قدرالسهم مالک کم نموده و تعداد واحدهای بیشتری به سازنده تعلق می گیرد.

در صورتی که قانون مشارکت در ساخت توسط هر یک از طرفین اجرا نشود، می توانند دادخواستی مبنی بر شکایت بر علیه طرف مقابل تنظیم نمایند. فرد مسئول باید خسارات ناشی از عدم تبعیت از قوانین مشارکت در ساخت را پرداخت نماید. بر اساس قانون مشارکت در ساخت هیچ کدام از طرفین حق فسخ قرارداد بدون رضایت طرف مقابل را ندارند. مگر اینکه در متن قرارداد ذکر شده باشد.

قانون مشارکت در ساخت برای عقد قرارداد

یکی از قوانین مشارکت در ساخت که برای انعقاد قرارداد لازم است، بررسی و اطمینان از واقعی و رسمی بودن سند مالک است. حتما باید تاریخ شروع و پایان قرارداد مشخص و ذکر شود. ضمانت اجرایی می تواند به قراردادی مطمئن تر و بهتر منجر گردد. بر اساس قوانین مشارکت در ساخت رعایت ضوابط نظام مهندسی، اخذ پایان کار و اجاره آپارتمان برای سکونت مالک تا زمان اتمام ساخت، بر عهده سازنده است. همچنین سازنده مسئول تمامی حوادث ناشی از ساخت و ساز می باشد.

بر اساس قانون مشارکت در ساخت چنانچه مالک زمین یا ساختمان بیشتر از یک نفر باشد، با توجه به متراژ ملک هر شخص میزان قدرالسهم وی تعیین می گردد. در قرارداد مشارکت، مواردی همچون مشخصات مالک و سازنده، مشخصات ملک، وظایف و تعهدات طرفین، برنامه زمان بندی، بندهای قانون مشارکت در ساخت و … ذکر می گردد.

مزایای قوانین مشارکت در ساخت

مزایای قوانین مشارکت در ساخت شامل مواردی همچون افزایش سرمایه مالک، سودآوری برای سازنده و ساخت سازه مدرن و مقاوم در برابر زلزله می باشد. چنانچه مالک بودجه لازم برای ساخت و ساز را نداشته باشد، بهترین راه برای افزایش ارزش ملک و سرمایه، ساخت و ساز به صورت مشارکتی است. در عین حال سازنده نیز بدون پرداخت هزینه برای خرید ملک و تنها با صرف هزینه های ساخت و ساز می تواند صاحب چندین واحد از آپارتمان شود. تنظیم دقیق قانون مشارکت در ساخت منجر به توافقی سودآور برای طرفین می شود.

ساختمان های کلنگی و ساختمان هایی که بیشتر از 30 سال از عمر آنها گذشته باشد، هم موجب تحمیل هزینه های گزاف بازسازی می شوند و هم اینکه هزینه های مربوط به تامین انرژی آنها نسبت به ساختمان های مدرن بیشتر است. ضمن اینکه ظاهر زیبایی نیز ندارند. با تنظیم قانون مشارکت در ساخت ، مالک زمین صاحب ساختمانی مدرن همراه با ظاهری زیبا و مقاوم در برابر زلزله می شود.

قانون مشارکت در ساخت pdf

نمونه قانون مشارکت در ساخت pdf در بسیاری از سایت ها موجود است. عمران مدرن با تنظیم قانون مشارکت در ساخت pdf راهنمای مالکان و سازندگان می باشد. کاربران گرامی می توانند با مراجعه به مطالب ارائه شده در زیر، قانون مشارکت در ساخت pdf را مشاهده کرده و اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهند. اما در هر صورت بهتر است که برای هر قرارداد قانون مشارکت در ساخت pdf به صورت جداگانه تهیه و تنظیم گردد. بدین منظور باید از نیروهای متخصص در این زمینه بهره جست. شرکت عمران مدرن با نیروهای متخصص و خبره در خصوص مشارکت در ساخت، در این حوزه مشغول به فعالیت است.

برای مطالعه بیشتر:

بلاعوض مشارکت در ساخت

عرف مشارکت در ساخت

تقسیم واحدها در مشارکت در ساخت

مراحل مشارکت در ساخت

صفر تا صد مشارکت در ساخت

نحوه محاسبه کمیسیون قرارداد مشارکت در ساخت

خطرات مشارکت در ساخت

نحوه انتقال سند در مشارکت ساخت

شرایط مشارکت در ساخت آپارتمان

انواع قرارداد مشارکت در ساخت

اثار فسخ قرارداد مشارکت در ساخت

مشکلات قراردادهای مشارکت در ساخت

نکات مهم در قرارداد مشارکت در ساخت

تعهدات سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت

سوالات مشارکت در ساخت

انقضای مدت قرارداد مشارکت در ساخت

نحوه تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت

آخرین عناوین

نیوجرسی پرشین بتن

نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به‌ ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…

7 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای ریلی

اگر به دنبال یک روش به روز و جذاب برای ایجاد فضاهای کوچک تر بدون…

8 ساعت پیش

جایگزین بلوک سیمانی

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…

9 ساعت پیش

بلوک سیمانی یا آجر

بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…

10 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای فریم لس

تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…

1 روز پیش

جدول پرسی چیست

جدول پرسی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ موضوع مورد بررسی ما در این مقاله…

1 روز پیش