خاموت زن اتوماتیک که از آن به عنوان خاموت زن هیدرولیک یا برقی نیز نام می برند، از انواع مدل های این دستگاه پرکاربرد در صنعت ساختمان می باشد. این دستگاه از پمپ هیدرولیک به عنوان نیروی پیشران خود بهره می برد و از این جهت دارای توانایی بالایی در انجام عملیات خم میلگرد می باشد. علت استفاده از پمپ هیدرولیک به قدرت بالا، مصرف مناسب و بهینه انرژی و امنیت بالای این پمپ ها باز می گردد.
دستگاه خاموت زن اتوماتیک توان 2 اسب بخار و توانایی خمکاری میلگرد های 4 تا 32 میلیمتر را دارد. این دستگاه زاویه خم قابل تنظیم از 10 تا 180 درجه و دسته تعویض برای تغییر سریع زاویه را دارد. بر اساس نوع برق مصرفی، این دستگاه در دو نوع تک فاز و سه فاز در بازار موجود می باشد.
همچنین سرعت اجرای خمکاری در این دستگاه 3 ثانیه می باشد که بالاترین سرعت در بین انواع دستگاه خاموت زن می باشد. به طور معمول وزن دستگاه خاموت زن اتومات 100 کیلوگرم است که البته با توجه به مدل های مختلف خاموت زن اتومات ، این مقدار می تواند تغییر کند.
قیمت دستگاه خاموت زن اتوماتیک به عواملی چون توان پمپ هیدرولیک، برق مصرفی دستگاه و حداکثر نمره ی میلگرد قابل خم بستگی دارد. خاموت زن های اتومات انواع مختلفی دارد که هر کدام توانایی خم میلگرد تا اندازه ی مشخصی را دارا می باشند. دسته بندی خاموت زن های مختلف بر اساس حداکثر اندازه ی میلگرد قابل خم به صورت زیر است :
علاوه بر نوع و مدل دستگاه، از دیگر عواملی که بر قیمت دستگاه خاموت زن اتوماتیک تاثیر گذار است ، می توان کیفیت قطعات به کار رفته در دستگاه، محل کارگاهی که از آن دستگاه خریداری می شود و هزینه ی حمل و نقل را نام برد. نوسانات بازار و قیمت جهانی فراورده های معدنی و فلزی نیز بر قیمت دستگاه خاموت زن اتومات موثر می باشد.
قیمت دستگاه خاموت زن اتوماتیک برای نیمه اول سال ۱۴۰۳ از بازه ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان شروع می شود.
استفاده از دستگاه خاموت زن تمام اتوماتیک در پروژه های عمرانی نسبت به انواع دیگر خاموت زن مزیت هایی دارد. در این بخش به بعضی نکات و مزیت های مهم دستگاه خاموت زن تمام اتوماتیک اشاره می شود.
برای صرفه جویی در هزینه ها و افزایش بهره وری بایستی به سراغ مدلی از دستگاه خاموت زن تمام اتومات برویم که بهینه باشد. قیمت دستگاه خاموت زن تمام اتوماتیک تابعی از عوامل مختلف می باشد. از این رو باید دستگاهی را انتخاب نمود که از نظر قیمت بهینه باشد.
در ساخت و ساز هایی که درون منطقه شهری انجام می شود به طور معمول از خاموت نمره 16 استفاده می شود. انتخاب دستگاه خاموت زن اتومات متناسب با نیاز باعث کاهش هزینه های پروژه و افزایش بهره وری می شود. از این رو باید توجه داشت که هنگام بررسی قیمت دستگاه خاموت زن تمام اتوماتیک به سراغ مناسب ترین گزینه ی موجود در بازار که نیاز های پروژه را رفع می کند برویم.
الکتروموتور: از الکترو موتور برای تامین نیروی پیشران خاموت زن اتومات استفاده می شود. الکترو موتور دستگاه خاموت زن تمام اتومات در توان های مختلف و توسط برند های گوناگون تولید می شود که باعث تفاوت قیمت تمام شده ی دستگاه می باشد.
پمپ هیدرولیکی: نیروی لازم برای انجام عملیات خاموت زنی در دستگاه خاموت زن تمام اتوماتیک ، از طریق الکتروموتور به پمپ هیدرولیک انتقال می یابد.
شفت چرخ دنده: در خاموت زن اتومات از شفت چرخ دنده برای انتقال قدرت به چنگال های مرکزی استفاده می شود.
صفحه کار: صفحه کار خاموت زن اتومات ، محل قرار گرفتن شابلون ها و تنظیم ابعاد خاموت می باشد.
پدال: از پدال برای انتقال انرژی الکتریکی به الکترو موتور استفاده می شود. نحوه ی عملکرد پدال در دستگاه خاموت زن اتومات بدین صورت است که با فشردن پدال، انرژی مکانیکی لازم از طریق الکترو موتور به پمپ هیدرولیک انتقال یافته و سپس نیرو به چنگال های مرکزی انتقال می یابد. دستگاه خاموت زن اتوماتیک دارای دو پدال است که یکی از پدال ها برای خم 90 درجه و دیگری برای خم 135 درجه مورد استفاده قرار می گیرد. زاویه خمکاری با اهرم کناری دستگاه قابل تنظیم می باشد.
غلتک، قفسه، گیج توقف، سرشمع، بوش های سرشمع و پمپ روغن از سایر اجزای این دستگاه می باشد.
عملکرد خاموت زن اتومات بدین صورت است که در ابتدا با فشردن پدال، الکترو موتور خاموت زن گشتاور مورد نیاز جهت خمکاری آرماتور را تولید می کند. سپس پمپ هیدرولیکی قدرت لازم جهت خم میلگرد را به چنگال های مرکزی منتقل می کند. با حرکت کردن چنگال ها به صورت 180 درجه، عملیات خمکاری میلگرد در خاموت زن اتومات آغاز می گردد.
هنگام خرید خاموت زن اتوماتیک نیاز است حوزه های کاربردی این دستگاه را بدانیم. از این رو در این بخش به بعضی از صنایعی که در آن به این دستگاه نیاز است اشاره شده است.
در بخش قبل به بعضی نکات مثبت در خرید خاموت زن اتوماتیک اشاره شد. در این بخش سعی می کنیم به برخی معایب و مشکلات این دستگاه اشاره کنیم تا در هنگام خرید دستگاه بتوانید با دید همه جانبه و اطمینان خاطر اقدام به خرید کنید.
شاید بتوان گفت که وزن بالای این دستگاه و حمل و جابه جایی سخت، بزرگترین عیب خاموت زن اتوماتیک می باشد. عموم خاموت زن های اتومات دارای وزن 100 کیلوگرم و یا بیشتر هستند که همین امر جابه جایی دستگاه را سخت می کند. باید توجه داشت که الکترو موتور، پمپ و سایر قطعات دستگاه باید به صورت دوره ای بررسی شود تا از هزینه های اضافی نگهداری جلوگیری به عمل آید. هزینه های بالای نگهداری نسبت به نمونه های دیگر خاموت زن را می توان از معایب دستگاه خاموت زن اتومات نام برد.
سعی کنید میله های فولادی با حداکثر قطر را به صورت مداوم با دستگاه خاموت زن اتومات خمکاری نکنید، زیرا این کار عملکرد دستگاه را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین سعی کنید از دستگاه در محیط های سرپوشیده و با گرد و خاک زیاد استفاده نکنید. قبل از هر بار استفاده از دستگاه خاموت زن اتومات میزان سطح روغن هیدرولیک را چک کنید. به مرور زمان بعضی از قطعات این دستگاه کیفیت و کارایی خود را از دست داده و نیاز است که با قطعات جدید جایگزین شود.
برای مطالعه بیشتر:
قیمت بالابر ساختمانی تک فاز دیجی کالا
نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…
بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…
تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…
مشاهده نظرات
سلام قیمت خاموت زن اتوماتیک cnc رو میخوام