طراحی میکروپایل

طراحی میکروپایل

تعداد ارائه دهنده ها

۲ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

paydar-god

طراحی میکروپایل

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
طراحان پی پژوه

طراحان پی پژوه

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۶

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

طراحی میکروپایل

اگر تصمیم به پایدار سازی گود پروژه خود با روش میکروپایل دارید، تیم طراحی عمران مدرن برای ارائه خدمات طراحی میکروپایل در خدمت شماست. عمران مدرن تیمی حرفه ای از طراحان مجرب در اختیار دارد، که خدمت طراحی میکروپایل را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت ارائه می کنند. شما می توانید به صورت مستقیم با طراحان در تماس باشید. همچنین می توانید برای دریافت مشاوره و معرفی به طراحان، با عمران مدرن تماس حاصل فرمایید.

 

طراحی میکروپایل
طراحی میکروپایل

 

تفاوت طراحی میکروپایل و شمع معمولی

در طراحی گودبرداری با استفاده از روش های مختلف، ترکیبی از شمع ها و سایر روش ها به کار برده می شود. میکروپایل یا ریزشمع نیز نوعی شمع است که به صورت متفاوتی از شمع های کوبیدنی و درجا، اجرا می شود. آیین نامه طراحی و ساخت میکروپایل آمریکا، به نام میکروپایل تزریق شده و حفاری شده، الزامات طراحی میکروپایل را ذکر کرده است. طراحی میکروپایل به صورت قائم، افقی یا مایل انجام می شود. طراحی میکروپایل مایل یا افقی، با هدف تقویت فونداسیون ساختمان های مجاور، در برابر نشست و تغییر شکل های نسبی افقی یا قائم انجام می شود.

 

طراحی میکروپایل قائم
میکروپایل قائم

 

طبقه بندی بر اساس شیوه طراحی میکروپایل

در آیین نامه طراحی میکروپایل آمریکا، تقسیم بندی ریزشمع ها بر اساس دو معیار انجام شده است، فلسفه رفتار (طراحی) و روش تزریق (ساخت). با معیار طراحی ، میکروپایل به دو نوع طبقه بندی می شود. نوع اول به نوعی از میکروپایل ها اشاره می کند (منفرد یا گروه)، که به طور مستقیم بارگذاری می شوند. بار از نظر سازه ای توسط بخش های فولادی، و از نظر ژئوتکنیکی توسط محل اتصال دوغاب به زمین، توسط شمع های منفرد تحمل می شود. نوع دوم ریزشمع ها، المان هایی هستند که خاک را محدود می کنند. این المان ها خاک را از درون تقویت می کنند و رفتاری مانند یک خاک مرکب تقویت شده دارند.

 

طراحي ميکروپايل
انواع میکروپایل

 

الزامات طراحی میکروپایل

از ضوابط طراحی شمع های حفاری شده برای طراحی میکروپایل منفرد استفاده می شود. در طراحی میکروپایل برای گروه ریزشمع و شمع های مشبک، معیار اصلی بار نهایی و کنترل تغییر مکان است. ظرفیت بار نهایی و تغییر مکان به فاصله شمع ها، شرایط خاک، نوع ریزشمع ها و کلاهک شمع ها بستگی دارد. ضریب باردهی گروه شمع، بستگی به تکنیک نصب شمع دارد. اگر شمع ها نزدیک به هم باشند، احتمال اندرکنش بین آن ها هست.

 

طراحی ریزشمع
اجزای میکروپایل

 

در طراحی میکروپایل برای تخمین مقدار بار جانبی و خیز گروه شمع، یک روش متداول استفاده از منحنی های P-Y است. برای تحلیل تغییر مکان و بار جانبی گروه شمع، از منحنی هایP-Y و ضریب نرمی، برای یک شمع منفرد اصلاح شده استفاده می شود، تا تاثیرات اندرکنش گروه محاسبه شود.

 

طراحی میکروپایل گودبرداری
میکروپایل قائم گود

 

در طراحی میکروپایل برای برآورد ظرفیت ژئوتکنیکی ریزشمع ها، تحت بارگذاری های متفاوت، تعیین مناسب پارامترهای سطح مشترک دوغاب و زمین نیاز است. همچنین باید وضعیت اولیه تنش در زمین بعد از نصب ریزشمع، که عمدتاً به علت فشار تزریق است، تعیین شود. در طراحی ریزشمع های منفردی که تحت بار قائم هستند، ظرفیت بار نهایی و کنترل جابجایی قائم لحاظ می شود. در طراحی ریزشمع هایی که تحت بار جانبی هستند، مشابه بار قائم، از ظرفیت بار نهایی و کنترل جابجایی افقی استفاده می شود.

 

تثبیت خاک با میکروپایل
تثبیت خاک با میکروپایل

 

مفروضات طراحی میکروپایل

به طور کلی طراحی میکروپایل با توجه به بارهای محوری و جانبی و ترکیب این دو، دو بخش کلی دارد. بخش اول، ارزیابی ظرفیت باربری ژئوتکنیکی میکروپایل است، که مستلزم تخمین های مناسب از پارامترهای بین سطحی خاک و دوغاب و وضعیت تنش در زمین، بعد از اجرای ریزشمع (تاثیر فشار تزریق)، است. بخش دوم، عملکرد ظرفیت باربری سازه ای و سختی مقطعی ریزشمع است، که به مساحت تقویت شده ریزشمع و مقاومت مصالح آن بستگی دارد.

 

میکروپایل
طراحی میکروپایل برای پی

 

در طراحی میکروپایل ، فرض می شود که بار ریزشمع ها از طریق اصطکاک جلدی بین خاک و دوغاب، بدون مشارکت ظرفیت باربری نوک، به زمین منتقل می شود. این فرض به سه دلیل انجام می شود، اول به دلیل ظرفیت بالای مجموعه خاک و دوغاب ،که می تواند با اجرای متوالی مراحل ساخت ریزشمع بدست آید. دوم اینکه مساحت موجود برای اصطکاک جلدی، بسیار بیشتر از مساحت انتهای ریزشمع است. دلیل آخر هم اینکه حرکت مورد نیاز شمع جهت فعال شدن مقاومت اصطکاکی، به طور قابل ملاحظه ای کمتر از مقدار لازم برای مقاومت انتهای شمع می باشد.

وابستگی به اصطکاک جلدی در طراحی میکروپایل منجر به طراحی شمعی می شود، که به لحاظ ژئوتکنیکی در کشش و فشار یکسان است. این یک فرض در طراحی، برای تعیین طول پیوند در یک شمع فشاری - کششی است.

 

میکروپایل گودبرداری
میکروپایل قائم زیر ستون

 

طراحی میکروپایل در safe

نرم افزار safe در طراحی پی ساختمان کاربرد دارد. برای طراحی میکروپایل نیز استفاده از این نرم افزار رایج است. کنترل نشست آنی و تحکیمی فونداسیون با میکروپایل، مقاوم سازی فونداسیون با میکروپایل، رفع روانگرایی خاک زیر فونداسیون با میکروپایل تحکیمی، کنترل نشست ساختمان ناشی از اضافه نمودن طبقات با میکروپایل، مقاوم سازی ساختمان در حال بهره برداری با میکروپایل، کنترل لغزش شیب های ناپایدار با میکروپایل، کنترل نشست دیوار حائل با میکروپایل و سایر کنترل های لازم در طراحی میکروپایل با این نرم افزار قابل انجام است.

 

طراحی میکروپایل مایل
میکروپایل مایل

 

هزینه طراحی میکروپایل

هزینه طراحی میکروپایل به نوع خاک محل ساخت، اطلاعات موجود درباره وضعیت خاک، عمق پی، نوع سازه و پی ساختمان های اطراف، المان های سازه ای و تعداد شمع ها و ریزشمع ها بستگی دارد. طراحی مناسب مقاوم سازی پی در پروژه اهمیت زیادی دارد. به علاوه، برای طراح ریسک زیادی به همراه دارد. زیرا در صورت بروز مشکل در گود، مسئولیت آن به عهده طراح است. البته در صورتی که در زمان اجرا، تغییری در طراحی ایجاد نشده باشد. بنابراین هزینه طراحی میکروپایل یا سایر روش های پایدارسازی گود، یک هزینه غیرقابل چشم پوشی است.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما