سیم کشی آسانسور در یزد
دسته بندی
نصب آسانسورتعداد ارائه دهنده ها
۱ ارائه دهندهتوضیحات قیمت
قیمت سیم کشی آسانسور در یزد به عوامل مختلفی از قبیل ظرفیت ، تعداد طبقات ، محل موتورخانه و نوع آسانسور بستگی دارد. بنابراین هزینه برق کشی آسانسور ، علاوه بر هزینه راه اندازی، شامل هزینه بهره برداری آسانسور متناسب با ظرفیت و توان موتور، کابل و تجهیزات تابلو فرمان آسانسور است.شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
خدمات مرتبط در عمران مدرن
بالابر، رمپ، پله برقیلوازم و تجهیزات آسانسورسیم کشی ساختمانهوشمند سازی ساختمانسیم کشی آسانسور
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | یزد | ۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
سیم کشی آسانسور در یزد
سیم کشی آسانسور شامل مراحل مختلف انتخاب و نصب تابلو آسانسور ، اجرای سیستم زمین و کابل کشی مناسب است. عدم توجه به استانداردهای سیم کشی برق آسانسور می تواند هزینه زیادی را در عملیات تعمیر و نگه داری به همراه داشته باشد. طراحی و انتخاب آسانسور ، متناسب با ظرفیت مورد نظر، محل قرارگیری و تأمین برق مورد نیاز انجام می شود.
هزینه سیم کشی آسانسور در یزد
سیم کشی موتور آسانسور مجزا از طراحی سایر اتصالات نبوده و انجام این کار معمولاً توسط شرکت فروشنده و نصاب های مخصوص آن انجام می شود. با این حال، تعمیر، نگه داری و حتی انجام سیم کشی آسانسور ، توسط برقکار نیز قابل اجرا است. بنابراین هزینه سیم کشی آسانسور ، علاوه بر هزینه راه اندازی، شامل هزینه بهره برداری آسانسور متناسب با ظرفیت و توان موتور، کابل و تجهیزات تابلو فرمان آسانسور است.
مراحل سیم کشی آسانسور در یزد
سیم کشی آسانسور طی مراحل مختلفی از قیبیل سیم کشی ارت، سیم کشی موتورخانه و روشنایی صورت می گیرد که توجه به جزئیات و رعایت استانداردها در هر یک از این مراحل ضرورت دارد. در ادامه مراحل مربوط به سیم کشی آسانسور بررسی می شود.
سیم کشی آسانسور و ارت
چاه ارت آسانسور می تواند به صورت جداگانه در محل مناسب و نزدیک آسانسور با عمق بین ۳ تا ۸ متر و یا از چاه ارت اصلی ساختمان در نظر گرفته شود. پس از رسیدن زمین به رطوبت استاندارد ، سیستم ارت مورد نظر متشکل از ۳۳ درصد نمک، ۳۳ درصد زغال، ۳۳ درصد پتاسیم، سیم مسی با متراژ مناسب، میله و صفحه مسی در درون چاه ارت قرار می گیرد.
سیم کشی موتورخانه آسانسور
موتورخانه آسانسور محل قرارگیری موتور آسانسور و تجهیزات کنترلی آن می باشد که اغلب در بالاترین نقطه چاه آسانسور قرار می گیرد. علاوه بر موتور آسانسور (الکتروموتور) ، قطعات دیگری مانند وسایل و ابزار تعمیرات آسانسور ، تابلو فرمان آسانسور ، تجهیزات خنک کننده ، وسایل اعلام یا اطفاء حریق نیز در موتورخانه آسانسور قرار می گیرند.
ساختمان موتورخانه آسانسور باید دارای حداقل مقاومت لازم در برابر نیرو و بار وارد شده به آن باشد. درب ورودی موتورخانه باید داری حداقل ارتفاع ۱۸۰ و عرض ۷۰ سانتی متر باشد و در فضای داخلی موتورخانه به تهویه و سیستم خنک سازی مناسب مجهز باشد. علاوه بر آن، برای ایجاد ایمنی کافی برای تردد، تحت هر شرایطی بایستی در ورودی موتورخانه دارای روشنایی دائمی و مناسب باشد.
سیم کشی آسانسور و روشنایی
برای تأمین حداقل شدت روشنایی ۲۰۰ لوکس در موتورخانه آسانسور ، لازم است تا متناسب با مساحت آن ، یک و یا حداکثر دو چراغ دیواری و یا سقفی نصب شود. چراغ ها بایستی دارای درجه حفاظت IP44 باشند. لازم به ذکر است سرخط روشنایی موتورخانه باید از سایر تجهیزات برقی در سیم کشی موتور آسانسور جدا باشد تا با قطع کلید سه فاز اصلی داخل موتورخانه ، برق روشنایی و پریزها قطع نشود. برای استفاده از تجهیزات ، وجود یک پریز مجهز به فیوز ۱۶ آمپر در داخل تابلو برق موجود در فضای موتورخانه ضروری است.
سیم کشی شستی آسانسور
برای هر آسانسور به ازای هر طبقه ، یک شستی وجود دارد که از سوییچ و نمایشگر نوری تشکیل شده است. در واقع مجموعه كلیدهای كنترل حركت كابین ، بررسی وضعیت آسانسور ، زنگ توقف اضطراری و غیره روی پنل خاص درون كابین آسانسور ، شستی درون كابین نام دارد. سیم کشی شستی آسانسور به دو روش متداول موازی تک سیم و روش سریال ، به وسیله برد الکترونیکی انجام می شود. پس از برقراری خطوط تغذیه با رنگ بندی مناسب در چاه آسانسور ، ایجاد انشعاب های لازم برای اتصال به شستی انجام می شود. برای اتصال خط سیگنال مورد نظر به شستی مربوط، متناسب با نقشه سیم کشی آسانسور ، با استفاده از خطوط رنگی و علامت گذاری شده بصورت نقطه به نقطه بین هر شاسی و ترمینال مربوط بر روی سیستم کنترل، انجام گیرد.
نقشه سیم کشی شستی آسانسور شامل جزئیاتی است که به تکنسین ها این امکان را می دهد تا نحوه اتصال شستی ها به تابلو برق، سنسورها و موتور را به درستی شناسایی کنند. با توجه به اهمیت ایمنی در عملکرد آسانسور، داشتن یک نقشه سیم کشی دقیق و واضح ضروری است. در صورتی که این نقشه به درستی طراحی نشده باشد، ممکن است مشکلات جدی در عملکرد آسانسور به وجود آید که می تواند به خطرات جانی و مالی منجر شود. از آنجا که نقشه سیم کشی شستی آسانسور می تواند بر هزینه های نگهداری و تعمیر آسانسور تأثیرگذار باشد، بنابراین لازم است که مدیران ساختمان ها و مهندسان در طراحی و نصب این سیستم ها به دقت و مهارت توجه کنند. در نتیجه، توجه به جزئیات در نقشه سیم کشی شستی آسانسور نه تنها به بهبود عملکرد سیستم کمک می کند بلکه می تواند به افزایش عمر مفید آسانسور نیز منجر شود.
کابل کشی آسانسور در یزد
سیم کشی آسانسور با کابل کشی از کنتور عمومی سه فاز در تابلو کنتور (اصلی) تأمین می شود. برق کل سیستم آسانسور شامل سیم کشی موتور آسانسور، چاله و روشنایی آن توسط یک کابل ۵ رشته انجام می شود. توان و راندمان موتور، ظرفیت آسانسور و سایر پارامترها در تعیین نمره کابل ۵ رشته ای تأثیرگذار هستند.
به طور معمول برای آسانسور در یک ساختمان ۶ طبقه با ظرفیت ۴ تا ۶ نفر، از کابل ۶*۵ و برای آسانسوری با ظرفیت ۱۰ نفر، از کابل ۱۰*۵ استفاده می شود. کابل برق منشعب از تابلو کنتور ، توسط لوله برق فولادی یا لوله نسوز به سمت چاله آسانسور هدایت و پس از آن به اتاقک موتور متصل می شود. طول کابل بایستی به گونه ای انتخاب شود که در محل موتورخانه ، اتصال مناسب را به تابلو برق آسانسور فراهم کند.
سیم کشی تابلو آسانسور در یزد
تابلو آسانسور شامل دو بخش تابلو برق و تابلو فرمان است. این دو تابلو یا به صورت جدا و یا به صورت یک جا در سیم کشی آسانسور در نظر گرفته می شوند. تابلو برق سه فاز مجزا، توسط کابل اصلی منشعب از تابلو کنتور تغذیه می شود. این تابلو دارای یک کلید گردان صفر و یک است که برای قطع برق سیستم آسانسور به جز روشنایی، استفاده می شود. تابلو فرمان آسانسور توسط تابلو برق سه فاز به منظور کنترل موقعیت آسانسور در طبقات مختلف، کنترل جهت و سرعت موتور و حفاظت الکتریکی، تغذیه می شود. اتصالات درون هر یک از تابلوها براساس نقشه سیم کشی آسانسور انجام می شود.
سیم کشی آسانسور در یزد در یزد، سیم کشی آسانسور در یزد در زارچ، سیم کشی آسانسور در یزد در ابرکوه، سیم کشی آسانسور در یزد در بهمن، سیم کشی آسانسور در یزد در اردکان، سیم کشی آسانسور در یزد در خرانق، سیم کشی آسانسور در یزد در عقدا، سیم کشی آسانسور در یزد در بافق، سیم کشی آسانسور در یزد در بهاباد، سیم کشی آسانسور در یزد در اسفیچ، سیم کشی آسانسور در یزد در تفت، سیم کشی آسانسور در یزد در گاریزات، سیم کشی آسانسور در یزد در نیر، سیم کشی آسانسور در یزد در خاتم، سیم کشی آسانسور در یزد در مروست، سیم کشی آسانسور در یزد در صدوق، سیم کشی آسانسور در یزد در خضر آباد، سیم کشی آسانسور در یزد در طبس، سیم کشی آسانسور در یزد در دستگردان، سیم کشی آسانسور در یزد در دیهوک، سیم کشی آسانسور در یزد در مهریز، سیم کشی آسانسور در یزد در میبد.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران