برداشتن دیوار

برداشتن دیوار

دسته بندی

بنایی

تعداد ارائه دهنده ها

۲ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

هزینه برداشتن دیوار به باربر یا غیرباربر بودن آن، جنس دیوار، متراژ کار و ... وابسته است. برداشتن دیوار باربر یا حمال ، دشوارتر از دیوار غیرباربر بوده و به تجهیزات پیشرفته تری نیاز دارد. روش برداشتن دیوار باربر بر اساس محل قرارگیری، طول و ارتفاع دیوار و تعداد طبقات تعیین می گردد.
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

related-0گچ کاری و گچ بریrelated-1سنگ‌کاریrelated-2دیوارچینی
homelift_banner

برداشتن دیوار

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
مصطفایی

مصطفایی

۳

location

تهران

phone

******۰۹۱۹۶

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

برداشتن دیوار

برداشتن دیوار غالبا به منظور بازسازی ساختمان و یا تغییر دکوراسیون انجام می شود. به طور کلی دیوارهای ساختمان به دو دسته باربر یا حمال و غیر باربر تقسیم بندی می گردند. تخریب هر یک از این دیوارها باید با نهایت دقت صورت پذیرد تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری به عمل آید.

 

برداشتن دیوار باربر (حمال)

دیوارهای باربر به دیوارهایی گفته می شود که نقش اساسی در اسکلت ساختمان ایفا کرده و وزن آن را تحمل می نمایند. دیوارهای بیرونی ساختمان و برخی از دیوارهای داخلی جزو دیوارهای حمال ساختمان می باشند.

 

برداشتن دیوار باربر
برداشتن دیوار باربر

 

برداشتن دیوار باربر ساختمان بسیار دشوارتر از دیوارهای غیر باربر می باشد. زیرا به منظور برداشتن این دیوارها باید پیش از آغاز عملیات تخریب ، وزنی که دیوار تحمل می نماید را به قسمت های دیگر منتقل کرد. بدین منظور می توان از تیرهای افقی و یا ستون های عمودی استفاده نمود. روش برداشتن دیوار باربر با کمک این المان ها بدین صورت می باشد که ابتدا حفره هایی را در سقف ایجاد می نمایند. تیرها را از درون حفره ها عبور داده و دو طرف آن را بر روی شمع قرار می دهند. سپس به اندازه ارتفاع یک قوطی فولادی دیوار را تخریب می نمایند. سپس تیر بزرگتر را به کمک شمع در جای خود تثبیت نموده و پس از آن شروع به برداشتن دیوار حمال می کنند.

شایان ذکر است که عواملی همچون تعداد طبقات ، محل قرار گیری دیوار باربر ، طول و ارتفاع دیوار و... در تعیین بهترین روش برداشتن دیوار باربر موثر می باشند.

 

برداشتن دیوار غیر باربر

دیوار غیر باربر به دیوارهایی گفته می شود که به منظور جداسازی فضا اجرا می شوند و نقش سازه ای ندارند. از این رو برداشتن دیوار غیر باربر به راحتی و بدون نیاز به پشتیبان امکان پذیر بوده و خطر جدی در پی ندارد. به منظور برداشتن این دیوارها می توان از تجهیزات ساده ای همچون پتک ، کلنگ و... استفاده نمود.

برداشتن دیوارهای غیر باربر در ساختمان های قدیمی علاوه بر افزایش نور فضا موجب زیباتر شدن محیط نیز می گردد.

 

برداشتن دیوار غیر باربر
برداشتن دیوار غیر باربر

 

مراحل کلی برداشتن دیوار

اولین مرحله در برداشتن دیوار ، تعیین نوع دیوار از نظر باربر و یا غیر باربر بودن می باشد. بدین منظور باید دیوارهای ساختمان را مورد بررسی قرار داد. برای مثال دیوارهایی که عمود بر تیرهای سقف قرار می گیرند، غالبا از نوع باربر می باشند. 

در مرحله بعد باید تاسیسات عبوری از دیوار همچون لوله های برق را شناسایی کرده و نسبت به قطه و بستن کنتور اقدام نمود. از آنجایی که تخریب دیوار ، گرد و غبار فراوانی ایجاد می نماید باید تا جای ممکن اتاق ها را خالی نموده و روی سایر وسایل باقی مانده را به طور کامل پوشاند. پس از آن نوبت به برداشتن گچ های دیوار می رسد. برای این کار هم می توان از پتک استفاده کرد و هم در موارد آسان تر ، به کمک دست و یا اهرم اقدام به تخریب گچ دیوار نمود. در نهایت نیز عملیات تخریب دیوار به کمک تجهیزات مناسب آغاز می گردد. پس از برداشتن دیوار نیز نازک کاری سقف و دیوار مورد نیاز می باشد. 

شایان ذکر است که انتخاب ابزار مناسب تخریب برای برداشتن دیوار از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین به منظور جا به جایی و خارج کردن نخاله های حاصل از تخریب دیوار نیز باید از وسایلی همچون فرغون استفاده کرد.

از دیگر نکاتی که باید در برداشتن دیوار به آن توجه نمود، استفاده از تجهیزات ایمنی همچون چکمه ، عینک و ماسک می باشد. چکمه در هنگام سقوط اجسام از بروز آسیب جدی به پا جلوگیری می نماید. عینک نیز از چشم در برابر پرتاب شدن نخاله های حاصل از تخریب دیوار جلوگیری به عمل می آورد. از ماسک هم برای حفاظت در برابر گرد و غبار ایجاد شده استفاده می گردد. 

 

برداشتن دیوار حمال
برداشتن دیوار با دریل

 

هزینه برداشتن دیوار

هزینه برداشتن دیوار در درجه اول به باربر یا غیر باربر بودن دیوار وابسته است. زیرا برداشتن دیوار باربر بسیار سخت تر از تخریب دیوار غیر باربر می باشد. جنس مصالح به کار رفته در ساخت دیوار ، از دیگر عوامل موثر بر هزینه برداشتن آن محسوب می گردد. زیرا هر چه مصالح استفاده شده در ساخت آن مستحکم تر باشد به تجهیزات پیشرفته تری برای تخریب دیوار نیاز است. 

همان طور که پیشتر نیز ذکر گردید پس از پایان عملیات تخریب ، باید اقدام به نازک کاری و گچ کاری قسمت های تخریب شده سقف و دیوار نمود. بنابراین هزینه خرید این مصالح و همچنین اجرت بنا بر روی هزینه تمام شده برداشتن دیوار موثر خواهد بود.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما