اجرای نیلینگ

اجرای نیلینگ

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

اجرای نیلینگ گودبرداری ساختمان ، امکان نگهداری خاک پشت آن را فراهم می نماید. قیمت نیلینگ به شرایط خاک محل پروژه، اندازه دیوار پایدارسازی شده، نوع کاربری (موقت یا دائمی)، نوع روکش و ... وابسته است. عمران مدرن پیمانکار نیلینگ با بهینه ترین قیمت و حرفه ای ترین پیمانکاران می باشد.
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

اجرای نیلینگ

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۹۳۵۱۲۵۰۲۱۵
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

اجرای نیلینگ

اجرای نیلینگ از جمله خدمات شرکت عمران مدرن می باشد. استفاده از پیمانکار نیلینگ متخصص و خبره از اهمیت بالایی برخوردار است. شرکت عمران مدرن ، حرفه ای ترین پیمانکاران فعال در زمینه نیلینگ گودبرداری ساختمان را به شما کاربران گرامی معرفی می نماید. شما عزیزان می توانید به طور مستقیم با پیمانکار نیلینگ تماس گرفته و یا اینکه معرفی آنها را به عمران مدرن بسپارید.

شرکت عمران مدرن با توجه به محل و شرایط پروژه، نزدیک ترین و در عین حال حرفه ای ترین پیمانکار را به شما معرفی می نماید تا به بهترین نحو ممکن و در اسرع وقت، پروژه شما اجرا گردد. با توجه به فضای رقابتی بین پیمانکاران، کمترین هزینه اجرای نیلینگ با بهترین کیفیت، به شما پیشنهاد می شود.

 

گودبرداری به روش نیلینگ

روش نیلینگ (میخ گذاری یا میخ کوبی) یکی از انواع سازه های نگهبان می باشد که برای اولین بار در حدود دهه ۶۰ میلادی توسط مهندسین استرالیایی به منظور پایدارسازی جداره های تونل مورد استفاده قرار گرفت. پس از آن، اجرای نیلینگ به دلیل کاربردی بودن آن در سراسر جهان و نیز ایران رواج بسیاری یافت. سازه نگهبان نیلینگ یکی از کاربردی ترین روش ها به ویژه در مناطق شهری و فضاهای محدود به حساب می آید. از این رو آشنایی با شرکت های پیمانکار نیلینگ و انکراژ حائز اهمیت می باشد.

سازه نگهبان نیلینگ با ایجاد یک مقطع مسلح پایدار به صورت غیرفعال (Passive) امکان نگهداری خاک پشت آن را به وجود می آورد. بدین صورت که خاک موجود با نصب میلگردهای فولادی نزدیک به هم که به نیل (Nail) معروفند در یک سطح شیبدار به صورت برجا تسلیح می شوند.

 

اجرای نیلینگ
گودبرداری به روش نیلینگ

 

در واقع میخ کوبی یا نیلینگ به مفهوم جاگذاری میلگردها در دیواره گود و پوشاندن آن با دوغاب به منظور جلوگیری از خوردگی میلگردها و نیز انتقال مناسب تر نیروها بین خاک و میلگرد، می باشد. روش اجرای نیلینگ از بالا به پایین بوده و از طریق المان های کششی تغییر مکان سازه را محدود می کند. لازم به ذکر است که در شرایط خاص، عملکرد خمشی و برشی نیل ها نیز در نظر گرفته می شود. اجرای نیلینگ ضمن افزایش مقاومت برشی خاک موجب محدود نمودن و کنترل تغییر مکان های خاک در سطح لغزش می گردد.

 

مراحل طراحی روش نیلینگ

  • تعیین هندسه سازه، عمق و زاویه شیب خاکبرداری
  • تخمین بارگذاری و سربارهای وارده به نیل
  • تعیین مشخصات میلگرد مورد نیاز (سطح مقطع، طول، فاصله میلگردها از یکدیگر)
  • بررسی و کنترل ضریب اطمینان پایداری سازه نگهدارنده و خاک اطراف آن در زمان اجرای نیلینگ
  • تخمین نیروهای وارده بر صفحه Bearing plate
  • طراحی سیستم زهکشی با توجه به سطح پیزومتریک آب های زیرزمینی

 

مراحل اجرای نیلینگ

اجرای نیلینگ به صورت مرحله به مرحله و در ۶ مرحله گودبرداری ، حفاری ، نصب نیل ها و اجرای دوغاب، اجرای پوشش موقت، احداث ترازهای بعدی خاکبرداری و در نهایت اجرای پوشش نهایی، انجام می شود.

 

روش نیلینگ
مراحل اجرای روش نیلینگ

 

گودبرداری در اجرای نیلینگ

در ابتدا عملیات خاکبرداری تا عمقی که خاک بتواند بدون مهار به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت پایدار بماند انجام می شود. عمق مجاز خاکبرداری وابسته به نوع و میزان پایداری خاک بوده و غالبا در حدود ۱ تا ۲ متر می باشد. از نکات قابل توجه دیگر در این مرحله از اجرای نیلینگ ، عرض گودبرداری می باشد. عرض گودبرداری باید به اندازه ای باشد که امکان قرارگیری تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز را فراهم نماید.

 

حفاری در اجرای نیلینگ

در این مرحله به منظور اجرای نیل ها چاهک هایی به صورت افقی و یا مایل به وسیله دستگاه های مخصوص در دیواره های گود حفر می شوند. ابعاد و نیز فواصل این چاهک ها وابسته به مشخصات مکانیکی و فیزیکی خاک بوده و از پیش تعیین می گردد. به طور کلی قطر این چاهک ها غالبا در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر و طول آن حدود ۵ تا ۱۰ متر می باشد. همچنین جنس خاک، مشخصات گمانه و نیز سطح آب زیر زمینی از عوامل موثر بر انتخاب نوع ماشین آلات مورد نیاز به منظور حفاری گمانه ها در اجرای نیلینگ می باشند.

 

نصب نیل ها و تزریق دوغاب

پس از حفر گمانه ها عملیات آرماتورگذاری (نیل) انجام می شود. این نیل ها غالبا تو پر بوده و به منظور احاطه مناسب آنها توسط دوغاب، قطعاتی بر روی نیل ها جهت نگهداری فواصل میان آنها و دیواره داخلی گمانه ها تعبیه می شود. پس از آن دوغاب تزریق می گردد. دوغاب ریزی با هدف ایجاد پیوستگی لازم میان خاک و آرماتورها، پیشگیری از خوردگی آنها و انتقال تنش از زمین به نیل ها انجام می شود. در اجرای نیلینگ ، عملیات تزریق دوغاب غالبا به صورت ثقلی انجام می شود. بدین صورت که لوله های تزریق در انتهای گمانه های حفر شده قرار داده می شود و از آنجایی که شیب گمانه ها به مقدار ملایمی پایین سطح افق می باشد، لذا دوغاب تحت وزن خود وارد گمانه شده و آن را پر می کند. همچنین بر روی سطح خاکبرداری در قسمت میانی و در مجاورت مکان هایی که نیل گذاری شده نوارهای زهکشی که تا انتهای دیواره ادامه دارند اجرا می شوند. این نوارهای زهکشی آب را به پاشنه نهایی و در نتیجه به خارج از خاکریز انتقال می دهند.

 

 اجرای پوشش موقت نیلینگ

مرحله بعد در اجرای نیلینگ ، اجرای پوشش موقت می باشد. این پوشش به منظور ایجاد تکیه گاه و مهار سطح خاکبرداری اجرا می شود. پوشش موقت یک لایه مسلح کننده (شامل شبکه ای از سیم های جوش داده شده) به همراه لایه شاتکریت می باشد. پس از اجرای پوشش موقت، صفحات باربر بر روی نیل ها نصب و نیل ها به آرامی به لایه بتن ریزی شده پرس می شوند. سپس مهره شش وجهی و واشرها بر سر نیل ها بر صفحه باربر نصب می گردند. 

 

احداث ترازهای بعدی خاکبرداری

در اجرای نیلینگ ، به منظور تراز سطح گودبرداری مراحل ۱ تا ۴ (گودبرداری تا اجرای پوشش موقت) جهت پایداری خاک تکرار می شوند. در هر مرحله از خاکبرداری، نوارهای عمودی زهکشی تا پایین خاکریز ادامه پیدا کرده و در انتهای خاکبرداری این نوارها در پاشنه خاکریز جمع می شوند.

 

اجرای پوشش دائمی نیلینگ

در انتهای مراحل اجرای نیلینگ یک لایه پوشش دائمی اجرا می شود. پوشش نهایی می تواند شامل بتن درجای مسلح، شاتکریت مسلح و یا پانل های بتنی پیش ساخته باشد. ضخامت این پوشش غالبا بین ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر می باشد.

 

پیمانکار نیلینگ
دیواره پایدارسازی شده گود به روش نیلینگ

 

مقایسه روش اجرای نیلینگ با انکراژ

روش نیلینگ و انکراژ از بسیاری جهات مشابه یکدیگر می باشند. تفاوت اصلی اجرای نیلینگ با انکراژ در نیروی پیش تنیدگی است. به عبارت دیگر در روش انکراژ عملیات تزریق دوغاب در قسمتی از انکر جاگذاری شده در گمانه انجام نمی شود (این قسمت به وسیله غلاف پوشانده می شود) تا با ایجاد کشش در آن قسمت، جلوی جا به جایی دیواره به طور کامل گرفته شود. در این روش به منظور ایجاد تنش کششی بولت ها توسط یک جک هیدرولیکی کشیده می شوند. یکی دیگر از تفاوت های روش نیلینگ و انکراژ ، امکان استفاده از فولادهای با مقاومت ۶ تا ۸ برابر فولادهای معمولی می باشد. در نتیجه این امکان موجب تمایل به استفاده از روش انکراژ در گودبرداری های با عمق بیشتر از ۲۰ متر، نسبت به اجرای نیلینگ می گردد.

 

مزایای اجرای نیلینگ

  • امکان اجرای نیلینگ در انواع خاک ها
  • مناسب برای فضاهای محدود شهری
  • سرعت بالای اجرای نیلینگ به دلیل امکان همزمانی اجرا در چند جبهه
  • امکان اجرای گودبرداری قائم  
  • عدم جاگیر بودن سازه نگهبان در درون گود
  • تامین پایداری بدون ایجاد مزاحمت برای مراحل بعدی عملیات عمرانی
  • جلوگیری از هوازدگی و ریزش های موضعی با اجرای نیلینگ به دلیل ایجاد سطح بتنی روی خاک
  • امکان تقویت طرح در حین اجرا
  • ایمنی بالاتر روش نیلینگ در مقایسه با سایر روش های سازه نگهبان به دلیل اجرای مرحله به مرحله و خاکبرداری مقطعی
  • امکان اجرای یکپارچه فونداسیون در کف گود
  • عملکرد خوب روش نیلینگ در حین وقوع زلزله
  • ایجاد ترافیک کمتر و اثرات سوء محیط زیستی کمتر در مقایسه با سایر روش های سازه نگهبان 

 

معایب اجرای نیلینگ

  • نیاز به اخذ مجوز از همسایگان محل پروژه به دلیل میخکوبی در زیر سازه های مجاور
  • ایجاد آلودگی صوتی حین اجرای نیلینگ
  • نیاز به المان های دائمی در زیر زمین برای دیوارهای پایدارسازی شده دائمی به روش نیلینگ

 

هزینه اجرای نیلینگ

هزینه اجرای نیلینگ وابسته به عوامل متعددی همچون شرایط خاک محل پروژه، اندازه دیوار پایدارسازی شده، نوع کاربری (موقت یا دائمی)، نوع روکش و ... می باشد. با این وجود تجربه نشان داده است که قیمت نیلینگ در مقایسه با سایر روش های مشابه، بسته به شرایط پروژه و احجام کار حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد کمتر می باشد. علاوه بر به صرفه بودن قیمت نیلینگ ، این روش دارای مزایای دیگری است که آن را به یکی از پرکاربردترین روش های پایدارسازی گود تبدیل کرده است.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

رامین یزدان پناه

اجرای نیلینگ برای چه سازه هایی بیشتر استفاده میشه و کاربردی تره؟!

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما