پنل گچی (دیوار گچی)

پنل گچی (دیوار گچی)

تعداد ارائه دهنده ها

۸ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

renov_banner

پنل گچی (دیوار گچی)

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

فروشگاه مصالح ساختمانی یوسفی

فروشگاه مصالح ساختمانی یوسفی

۴

تهران

phone

******۰۹۱۹۵

مصالح ساختمانی جعفرزاده

مصالح ساختمانی جعفرزاده

۴

تهران

phone

******۰۹۱۴۶

فروشگاه مصالح رسولی

فروشگاه مصالح رسولی

۴

تهران

phone

******۰۹۱۲۳

مصالح ساختمانی زندی

مصالح ساختمانی زندی

۴

تهران

phone

******۰۹۱۲۲

مصالح ساختمانی بابایی

مصالح ساختمانی بابایی

۴

تهران

phone

******۰۹۱۴۶

مصالح ساختمانی مهروانی

مصالح ساختمانی مهروانی

۴

تهران

phone

******۰۹۱۲۸

شرکت مهام

شرکت مهام

۴

ملارد - صفا دشت

phone

******۰۹۱۲۶

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

 پنل گچی (دیوار گچی)

پنل گچی یا دیوار گچی از مصالح محبوب ساخت و ساز این روزهاست. زندگی در شهر های شلوغ نیزامند شیوه ای مناسب در ساخت و ساز است که آرامش داخل خانه را به خوبی فراهم کند. پنل گچی دارای دوام بالا است. صرفه اقتصادی و تنوع برای استفاده در طراحی داخلی اط  ویژگی هایی هستند که دیوار گچی را به محصولات مطلوب تبدیل می کنند.

پنل گچی

نصب  پنل گچی بسیار آسان است. زیرا این محصولات به صورت یکپارچه در ابعاد بزرگ تولید می شوند و به سرعت سقف و دیورا های با مساحت زیاد را پوشش می دهند. این محصولات برای نصب به چند ابزار ساده نیاز دارند. برای برش آن به تیغ کاتر و برای نصب آن به میخ، مته و یا حتی چسب نیاز است. زیرا پنل گچی وزن کمی دارند.

عایق صدا بودن نیز دیگر ویژگی مهم پنل های گچی است. مقاومت در برابر آتش یکی دیگر از ویژگی های مهم پنل گچی است. به همین دلیل استفاده از آن در ساخت دیوار های داخلی طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. این دیوار ها انتقال گرمای آتش را به خوبی به تاخیر می اندازند و از گسترش آتش جلوگیری می کنند.

قیمت پنل گچی

قیمت پنل گچی بر اساس نوع آن و حجم سفارش تعیین می شود. موارد زیر در تعیین قیمت پنل های گچی موثر است:

دیوار گچی ساده (معمولی) 

پانل های گچی معمولی یا RG به طور کلی در ساخت و ساز خشک (مثل پارتیشن ها یا دیوارهای جداکننده ، دیوارهای پوششی (لاینینگ)  و سقف های کاذب  ) در محیط های خشک و بدون خطر آتش سوزی مورد استفاده قرار می گیرند .

دیوار گچی مقاوم  برابر رطوبت

صفحاتی هستند که گچ تشکیل دهنده آن ها با مواد مقاوم در برابر رطوبت ترکیب شده و برای محیط های مرطوب مناسب می باشند . پنل گچی MR برای آشپزخانه ها و سرویس های بهداشتی و سایر محیط های نمناک  مورد استفاده قرار می گیرند . این صفحات دارای کاغذ سبز رنگ می باشند . این پانل ها ضد آب نیستند ( در برابر رطوبت مقاومند )

دیوار گچی مقاوم در برابر آتش

صفحاتی هستند که در گچ تشکیل دهنده آن  الیاف شیشه  موجود است و در برابر حریق مقاومت از خود نشان می دهند . پنل گچی FR  در مناطق و فضاهایی که نیاز به محافظت در برابر آتش در آنها وجود دارد  مانند ( پوشش تیر ها و ستون های فولادی ، داکت های تاسیساتی و کلیه فضاهای حساس به آتش و تبعات آن ... )  استفاده  می شوند . این پانل ها دارای روکش صورتی هستند.

دیوار گچی مقاوم در برابر رطوبت و آتش

صفحاتی هستند که در گچ تشکیل دهنده آن  الیاف شیشه و همچنین  مواد مقاوم در برابر رطوبت قرار دارد . پنل گچی FR (مقاوم در برابر حریق و رطوبت) در مکانهایی که توام با رطوبت  ممکن است مقاومت در برابر حریق مورد نیاز باشد و حساسیت توام رطوبت و حریق احساس شود   استفاده می شوند، این پانل ها دارای روکش سبز  است.

دیوار گچی سه بعدی

مهم ترین بخش دکوراسیون یک فضا در مرحله اول دکوراسیون دیوار است. می توانید با استفاده از انواع رنگ ها و یا کاغذ دیواری که البته معمول ترین راه حل های دکوراسیون دیوار هستند فضای خود را تا حدود خیلی زیادی مطلوب تر کنید. و یا اینکه با استفاده از متریال های خاص در دکوراسیون دیوار، فضا را بسیار خاص تر کنید. دیوار گچی سه بعدی انتخابی کلاسیک و شیک برای خانه شماست.

دیوار گچی سه بعدی بعد از اجرا قابل رنگ آمیزی هستند. جنس آنها از گچ بوده و در نهایت یک دیوار گچی سه بعدی خواهید داشت. این قابلیت را دارد که بر روی آن انواع نصبی جات را نصب کنید. اگر با نور پردازی همراه شود بسیار زیبا تر می شود. نور پردازی به برجستگی طرح ها بسیار کمک می کند.

پنل سه بعدی گچی

یکی از گزینه ها برای داشتن دیوار سه بعدی استفاده از پنل سه بعدی گچی است و استفاده از این نوع محصول بسیار ساده است. کافیست یک گچ کار ماهر در کنار خود داشته باشید. تنوع محصولات قابل ارایه در این زمینه نسبتا بالاست. سعی شده با ارایه طیف وسیعی از سبک ها در طراحی این پنل ها، انواع سبک های مورد تقاضا را پاسخگو باشیم. اعم از سبک های پست مدرن و یا کلاسیک.

قیمت دیوار گچی سه بعدی

دیوار گچی پیش ساخته را می توان روی قاب چوبی، فلزی یا چوب چند لایه نصب کرد. همچنین قابلیت نصب روی سطوح سیمانی و بنایی شده را نیز دارد. در شرایط متفاوت تنها روش نصب کمی تغییر خواهد کرد تا پستی بلندی های سطح برای مثال سیمان پوشانده شود.

گچ برگ چیست

گاهی در میان مردم پانل  های گچی( صفحات گچی )  را " گچ برگ" نیز می نامند. پنل گچی یا دیوار گچی پیش ساخته در کارخانه از مخلوط آب و گچ که اندازه دانه های گچ آن نسبت به گچ معمولی ساختمانی ریزتر است، تولید می شود. دربلوك گچی ممكن است از الياف، پركننده ها، سنگدانه ها يا ساير افزودنی هاي غيرزيان آور استفاده شود.

گاهی در میان مردم پنل گچی ( صفحات گچی  )  را " گچ برگ" Gypsum Board نیز می نامند.

بلوکهای گچی به شکل مكعب مستطيل و دارای سطح کاملا صاف و موازی همدیگر هستند که دارای فاق و زبانه بوده و به راحتی این بلوک ها در حین کارگذاری در هم قرار میگیرند، سپس درزهای آن را به وسیله گچ مخصوص یا بتونه، پوشاند و صاف کرد. اين نوع بلوك ها را مي توان با استفاده از مواد رنگي مطابق با الزامات اين استاندارد، رنگی توليد كرد.

ابعاد پنل گچی

ابعاد پنل گچی شامل موارد زیر است:

پنل گچی با ضخامت 9.5 میلیمتری

 این پانل ها نیز مانند پنل گچی 6 میلیمتری برای اجرای قوس ها کاربرد داشته و نباید از آن جهت اجرای دیوار ها یا سقف های کاذب ساده استفاده کرد.

پنل گچی با ضخامت 12.5 میلیمتری

رایج ترین تولید کارخانه  ایران پانل 12.5 میل است که جهت دیوارهای جداکننده و پوششی ، سقف های کاذب ساده و دکوراتیو استفاده می شود.

دیوار گچی با ضخامت 15 میلیمتری

 معمولا در دریوارها و در فضاهایی که نیاز به مقاومت بیشتر باشد استفاده می شود. پنل گچی با ضخامت 18 میلیمتری و بالاتر : معمولا جهت استفاده در فضاهای خاص که نیاز به استحکام بسیار بالا یا خطر برخورد شدید با دیوار وجود دارد استفاده می گردد.

انواع پانل

انواع پانل  گچی در ابعاد 1200 در 3000 تا 1200 در 2400 میلیمتر و در ضخامت های 12.5 ، 15 و 18 میلیمتر در چهار مدل معمولی RG ، مقاوم در برابر رطوبت MR و مقاوم در برابر حریق FR و مقاوم در برابر رطوبت و حریق MF ، انتخاب مناسبی جهت پوشش دیوارهای داخلی و سقف های کاذب می باشند.

پنل های گچی

پنل های گچی دارای لبه‌های متفاوتی است:

v     پنل گچی لبه صاف VK

v     پنل گچی لبه پخ دار AK

v     پنل گچی نیم گرد صاف HRK

v     پنل گچی نیم گرد پخ دار HRAK

قیمت دیوار پیش ساخته گچی

دیوار گچی پیش ساخته را می توان روی قاب چوبی، فلزی یا چوب چند لایه نصب کرد. همچنین قابلیت نصب روی سطوح سیمانی و بنایی شده را نیز دارد. در شرایط متفاوت تنها روش نصب کمی تغییر خواهد کرد تا پستی بلندی های سطح برای مثال سیمان پوشانده شود. عامل اصلی موثر بر قیمت دیوار پیش ساخته گچی میزان متراژی است که قرار است اجرا شود.

دیوار گچی

دیوار گچی بر اساس کاربرد قیمت ها و کیفیت های متفاوتی دارند:

پنل گچی مقاوم در برابر حریق و رطوبت (FM)

در ساختار این دیوار گچی از الیاف شیشه و مواد مقاوم در برابر رطوبت استفاده شده است. دیوار گچی FM صفحه‌هایی می‌باشند که در مکان‌هایی توام با رطوبت و حریق احساس شود به کار گرفته می‌شود. این پانل‌ها روکشی سبز دارند و در قسمت پشت آنها مهر قرمز  به صورت لاتین چاپ شده است.

پنل گچی MR دیوار گچی MR صفحاتی هستند که گچ تشکیل دهنده آنها با مواد مقاوم در برابر رطوبت ترکیب شده است. این نوع دیوار گچی در فضاهای مرطوب و آشپزخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پنل گچی مقاوم در برابر حریق (FR)

 در ساختار گچ، دیوار گچی FR از الیاف شیشه استفاده شده است که در برابر حریق مقاوم می‌باشد. این نوع دیوار گچی اغلب در فضاهایی که باید در مقابل حریق از آنها محافظت شود نظیر پوشش تیرها و ستون‌های فولادی، داکت‌های تاسیساتی و… استفاده می‌شوند. این پانل‌ها روکشی صورتی دارند و در قسمت پشت آنها مهر قرمز  به صورت لاتین چاپ شده است. 

پنل گچی معمولی (RG)

 این دیوار گچی در ساخت و ساز پارتیشن‌ها یا دیوارهای جدا کننده ، دیوارهای پوششی (لاینینگ) و سقف کاذب در محیط‌های خشک و بدون حریق مورد استفاده قرار می‌گیرند. دیوار گچی معمولی، روکش کرمی دارند و در پشت آنها مهر آبی  به صورت لاتین چاپ شده است.

قیمت دیوار گچی

قیمت دیوار گچی در درجه اول بر اساس ابعاد آن تعیین می شود. موارد زیر می تواند روی قیمت دیوار گچی موثر باشد:

دیوار گچی  با ضخامت 6 میلیمتر

 این پانل ها صرفا جهت اجرا در طرح هایی که شامل قوس و منحنی با انحنای تند است استفاده می شود، هرچند پنل گچی 12 میلیمتری نیز قابلیت شکل پذیری دارد.

دیوار گچی با ضخامت 9.5 میلیمتر

 این پانل ها نیز مانند پانل های 6 میلیمتری برای اجرای منحنی و قوس بکار رفته  و نباید از آن به تنهایی جهت اجرای دیوار  یا سقف  کاذب  استفاده کرد.

از پنل گچی 6 و 9.5 میلیمتری  بهیچ عنوان نباید جهت اجرای دیوار  یا سقف کاذب یکپارچه ( در سطح تراز ) استفاده کرد و کاربرد آن فقط نواحی دارای قوس است. این امر ، هم به لحاظ آیین نامه شرکت  ایران غیر قابل قبول بوده و باعث خیز سقف در دراز مدت میگردد .

دیوار گچی  با ضخامت 12.5 میلیمتر

 متداول ترین تولید کارخانه  ایران پانل 12.5 میلیمتری است که جهت انواع پارتیشن ، دیوارهای جداکننده و دیوارهای پوششی ، انواع سقف کاذب ساده و دکوراتیو  استفاده می شود.

دیوار گچی  با ضخامت 15 میلیمتر

 گاهی لازم است دیوارها و  فضاهایی که بیشتر در معرض ضربه و برخورد قرار میگیرد، مقاومت بیشتری ایجاد شود . کارشناسان ذی صلاح شرکت  ایران در طراحی ساختار  ، این فضا ها را شناسایی کرده و بنا بر میزان نیاز ، از آن استفاده می گردد.

دیوار گچی با ضخامت 18 میلیمتر و بالاتر

معمولا  مشابه آنچه برای ردیف 4 گفتیم ، جهت استفاده در فضاهای خاص که نیاز به استحکام بسیار بالا یا خطر برخورد شدید  وجود دارد ( پس از طراحی ساختار ، توسط کارشناس مربوطه ) استفاده می شود.

در صورت گرم کردن فضای نصب، باید به تهویه هوا و ممنوعیت بالا رفتن دما به بیش از ۳۵ درجه توجه شود و در زمان نصب پانل های گچی نباید در معرض رطوبت بسیار بالا قرار بگیرند. هنگام نصب در محیط کار گرم بهتر جریان هوایی محیط اطراف پانل را تا دمای مطلوب خنک کند.

تفاوت دیوار گچی با صفحات گچی

دیوار گچی را بر خلاف صفحات گچی استفاده می‌کنند و اغلب برای جداسازی قسمت‌های مختلف ساختمان کاربرد دارد.کاربرد عمده دیوار گچی در ساخت تیغه‌های غیر باربر یا پوشش مستقل دیوار و محافظت ستون‌ها، چاله آسانسور و… در مقابل آتش می‌باشد که باعث می‌شود کار ساخت ساختمان بسیار راحت‌تر شود و امکان اجرای طراحی‌های مختلف ساختمان نیز فراهم شود.

همچنین در دکوراسیون‌ها و روکش کردن نهایی دیوار‌های داخلی، ایجاد سقف‌های کاذب گچی و عایق ساختمان نیز کاربرد بسیاری دارند.

مزایا پنل ‌گچی

ü      به حداقل رسیدن ضایعات ساختمانی

ü      عایق حرارتی و صوتی مناسب

ü      نصب آسان و سبکی وزن آنها

ü      عدم نیاز به گچ، سیمان و خاک

ü      سرعت اجرای بسیار بالا

ü      رنگ پذیری آسان

معایب پنل گچی

شکننده بودن خصوصاً در زمان حمل و نقل و نصب

رطوبت‌پذیری و ضد آب نبودن (دیوار گچی FR و RG )

هزینه بالای دیوار گچی

مراحل نصب دیوار گچی

در این بخش مراحل نصب دیوار گچی مرور می شود:

آماده سازی سطوح: در شروع نصب دیوار گچی، برای اینکه نتیجه کار عالی باشد سطح دیوار مذکور باید کاملاً صاف و یکدست به دور از آلودگی و چربی باشد. دیوار از قبل رنگ شده، کاشی، سنگ و سرامیک زیرکاری‌های مناسبی برای انجام نصب به شمار می‌آیند.

تراز کردن دیوار: بعد از آماده کردن سطح دیوار و انجام اندازه‌گیری، خط تراز افقی جهت نصب پانل‌ها کشیده می‌شود. بعد از اعمال این مراحل می‌توان پانل‌ها را چسباند.

برای چسباندن دیوار گچی از چسب خاص صنعتی استفاده می‌شود که بسیار مقاوم است. پس از انجام چسب کاری، اولین دیوار گچی چسب زده شده از روی نقطه صفر شروع، روی دیوار چسبانیده خواهد شد.

نصب پنل گچی

بعد از چسباندن اولین پانل، پانل‌های بعدی به همین ترتیب کنار هم روی دیوار چسبانده می‌شوند. با توجه به طرح و مدل دیوار گچی آنها را می‌توان به صورت منظم یا نامنظم نصب کرد. برشکاری در صورت نیاز. خوبی دیوار گچی این است که قابلیت برش دارد. اینگونه می‌توان همه‌ی سطح سقف یا دیوار را به صورت کامل پوشش داد.

در صورت لزوم به برشکاری بعد از اندازه‌گیری، مسیر برش با چسباندن نوار چسب یا خط کشیدن مشخص می‌شود. سپس محل مورد نظر توسط کاتر یا اره ظریف بریده و لبه‌های برش خورده به وسیله سنباده نرم، تمیز می‌شوند.

اعمال آستر ویژه: قبل از شروع درزگیری و رنگ آمیزی، برای ایجاد کیفیت مرغوبتر، دیوار گچی نصب شده توسط آستر مخصوص پوشش داده می‌شود. بهترین روش برای اجرای آستر شیوه‌ی اسپری کردن می‌باشد.

معایب دیوار گچی

برای نصب پنل گچی دمای محیط نباید کمتر از ۴ درجه سلسیوس (سانتیگراد) باشد و اگر برای نصب آن از چسب استفاده شود، دما نباید کمتر از ۱۰ درجه باشد. مگر اینکه تولید کننده ی دیوار گچی پیشنهاد دیگری داشته باشد. دیوار گچی پیش ساخته یکی از ملزومات ساخت و ساز خشک در صنعت نوین ساختمان می باشد.

دیوار گچی مقاوم در برابر زلزله

به علت سبكی و همچنین انعطاف پذیری بسیار بالا ی گچبرگ ها میانقاب ها از خود مقاومتی نداشته و باعث سختی کاذب سازه نمی شوند که این امر موجب مقاومت بیشتر ساختمان در مقابل زلزله می باشد.

ایمنی بالای پنل گچی

بدلیل اتصالات مناسب و مطمئن . در دیوارها و سقف های کاذب گچبرگ یزد که عموما اتصالات به صورت پیچی و مطابق ضوابط و آیین نامه های مدون انجام میشود ، همچنین اتصالات زیرسازی گچبرگ به سقف اصلی یا سازه ، بی نیاز به جوشکاری بوده و با ( میخ و چاشنی ) به محل مورد نظر ، اتصال می یابد.

سرعت اجرای بالای پنل گچی

؛ صفحات گچی در شرایط کاملا طبیعی، با نیروی مناسب نسبت به سیستم سنتی تا 4 برابر سریع تر قابل اجرا می باشد،( چرا که بی نیاز به جوشکاری ، تعویض اکیپ ، خشک شدن ملات و … است ) . اجرای راحت تر؛ به دلیل طراحی ذاتی مناسب این سیستم ، برش کاری و اتصال آسان ،گچبرگ نسبت به سیستم سنتی سهولت اجرا را برای مجری و کارفرما ، به همراه خواهد داشت.

امکان ترمیم دیوار گچی

با گذشت زمان از عمر ساختمان ، هر از گاهی ایجاد تخریب های موضعی جهت دسترسی به تاسیسات دارای عیب و ترمیم آن اجتناب ناپذیر خواهد بود که این امر به راحتی با گچبرگ محقق میگردد.

وزن پنل گچی

به دلیل نوع ساختار سیستم ( درصورت استفاده از این سیستم در دیوار نسبت به سیستم های متداول مشابه (مانند تری دی پنل ) به دلیل کاهش وزن قابل توجه بار مرده ساختمان در سیستم گچبرگ ،در صورت محاسبه ( قبل از طرح تیر و ستون ) ، اسکلت سازه تا 25% سبک تر میگردد که به دلیل این صرفه جویی ، با حسابی سر انگشتی ، عملا اجرای گچبرگ برای سازنده رایگان در می آید !! در صورتی که مهندسین محاسب بارگذاری را بر اساس دیوار گچبرگ انجام دهند تفاوت قابل توجه ابعاد تیر و ستون و سبک شدن اسکلت در مدل های کامپیوتری و به طبع آن در عمل مشهود است.

افزایش سطح مفید با دیوار گچی

به دلیل كاهش اشغال فضا توسط دیوارها و پارتیشن های گچبرگ ، این امکان وجود دارد که فضای مفید داخل واحد های ساختمانی ، کمتر صرف حجم دیوارها شود.

عایق حرارتی پنل گچی

سیستم گچبرگ در صورت اجرای اصولی به شدت عایق حرارت می باشد حتی در صورت نیاز به عایق حرفه ای ،( بدلیل وجود فضای خالی بین دیوار ) می توان آن را با استفاده از عایق مناسب ،ایزوله نمود.

عایق صوتی پنل گچی

دیوار گچبرگ نسبت به دیوار سنتی از جذب صوت مناسب تری برخوردار است. همچنین در صورت نیاز بیشتر به عدم نفوذ پذیری صوت در دیوار همانند آنچه در مورد عایق حرارتی گچبرگ گفتیم ، میتوان فضای خالی دیوار را با مواد جاذب صوت پر کرد تا بهسازی صوتی را به حداکثر برسانیم. فراموش نکنید در اجرای اصولی دیوار گچبرگ کلیه المانهای فلزی با نوار های عایق از زمین و سقف مجزا شده و نیز دیوار گچبرگ حتما باید تا سقف اصلی (نه سقف کاذب) ادامه یابد.

قابلیت فرم پذیری دیوار گچی

قابلیت فرم پذیری بالای صفحات گچی در طراحی، مخصوصاً در بحث دكوراتیو؛ به دلیل فرم پذیری پنل گچی میتوان در طرح سقف و دیوار های کاذب، از خطوط منحنی و قوس دار نیز استفاده نمود، در این سیستم امکان ایجاد دکور های چند طبقه یا باکس های متفاوت ارتفاعی امکان پذیر است.

قابلیت تغییر فضاهای قدیمی و تبدیل به كاربری های جدید با پتانسیل بالا، صفحات گچی مناسبترین سیستم جهت کارهای باز سازی و تغییرات ساختمانی می باشد، حتی اگر قصد دارید بخشی از دکور های قبلی و قدیمی را بپوشانید ، با گچبرگ میتوان بدون تخریب و جوشکاری به این امر دست یافت.

پنل گچی قابل بازیافت

قابلیت بازیافت بیش از 75 درصد مصالح مصرفی صفحات گچی، کاهش نخاله های ساختمانی با گچبرگ به میزان قابل توجه نسبت نخاله های ساختمان در سیستم پانل گچی نسبت به سیستم سنتی 1 به 5 میباشد !! که موجب کاهش هزینه های حمل مصالح ، کاهش هزینه ی نظافت و کاهش هزینه های بارگیری و خروج نخاله ها از کارگاه میشود و به میزان کاملا محسوس مشاهده میگردد.

کاهش هزینه پروژه با پنل گچی

کاهش گروه ها و اکیپ های کارگری در ساختمان ( به دلیل سهولت و سرعت اجرای سیستم پانل گچی اکیپ های مختلف اجرای دیوار ( اعم از دیوارچینی،گچ و خاک، سفید کاری، پانل روکش دار گچی) به یک اکیپ اجرایی کاهش خواهد یافت! ) حتی در صورت اجرای سقف کاذب گچبرگ به جای سقف کاذب با میلگرد و رابیتس عملا در اجرای سقف کاذب اکیپ جوش کار ، رابیتس کار و گچ گار سقف را فقط یک تیم انجام خواهد داد.

عبور تاسیسات از دیوار گجی

قابلیت عبور راحت تاسیسات از فضای مابین دیوار های صفحات گچی؛ بدون نیاز به هیچ گونه تخریب،شیار زنی، پیکور کاری و .. ،براحتی می توان در دیوار گچبرگ لوله ها را عبور داد، حتی آیین نامه برای لوله های قطور تر، دیوار تاسیساتی پیش بینی کرده و استاندارد هایی برای آن مقرر کرده است.

دسترسی سریع و مناسب به تاسیسات ساختمانی؛ دیوارها و سقف کاذب پانل گچی به دلیل اتصال خشک ( استفاده از پیچ و عدم استفاده از ملات ) به راحتی قابل ترمیم میباشند ، همچنین در دیوار و سقف کاذب گچبرگ در محل های پیش بینی شده دریچه های بازدید قرار می گیرد.

قیمت ارزان دیوار گچی

 چنانچه طراحی استراكچر ساختمان بر اساس سیستم گچبرگ باشد موجب صرفه جویی در مصالح به خصوص فولاد و سیمان و بی نیازی از مصرف بیرویه برخی از مصالح نظیر گچ و آهك و خاك می شود.

جنبه های زیست محیطی صفحات گچی؛ کاهش تولید زباله های ساختمانی غیر از صرفه جویی در هزینه دفع زباله هادرسطح ملی از جنبه حفاظت محیط زیست و استفاده بهینه از منابع كافی داری اهمیت است که همه با سیستم ساخت و ساز خشک ( گچبرگ ) میسر است.

سهولت نظارت بر کار صفحات روکش دار گچی، از طرف کارفرما؛ به دلیل یک مرحله ای بودن کار و عدم موکول شدن مشکلات کار به مراحل بعدی نازک کاری.

رنگ آمیزی دیوار گچی

رنگ پذیری آسان، چسب پذیری صفحات روکش دار گچی؛ جهت مکانهایی که میخواهیم کاشی یا سنگ تزئینی روی دیوار نصب نماییم و قابلیت راحت نصب انواع کاغذ دیواری روی سطح گچبرگ.

بروز بودن صفحات  روکش دار گچی؛ طبیعتا وقتی برای هر عنصر ساختمانی دکوراسیونی در ساختمان هزینه میکنیم ، متقابلا انتظار داریم ، آن جزء در گذر زمان کمتر کهنه شود و دیرتر از مد بیافتاد.با توجه به بروز بودن این محصول و استفاده و استقبال جهانی از ساخت و ساز خشک میتوان پیش بینی کرد این انتظار بخوبی با گچبرگ براورده می گردد.

آیا پانل گچی وزن سقف را تحمل می کند؟

خیر, از دیوار های پیش ساخته گچی فقط باید در حد یک دیوار جدا کننده انتظار داشت. در صورتی که سقف مورد نظر از جنس ورق گالوانیزه یا ورق ایرانیت می توان بار سقف را بر روی دیوار ها انداخت. ولی بهتر است وزن سقف به ستون مناسب منتقل گردد.

آیا دیوار گچی در برابر زلزله مقاوم است ؟

پنل های پیش ساخته دارای زبانه هایی هستند که باعث قفل شدن آنها در یک دیگر می شود , لذا پس از اجرا و نصب پنل ها بر روی هم دیوار کاملا یک پارچه شده و در مقابل ضربه و زلزله مقاوم است و اگر نیرو یا ضربه ای بر روی دیوار اعمال شود , به طور کامل در دیوار پخش می شود و در ضمن اکثر اجرا کنندگان , پس از نصب پانل گچی پیش ساخته گل سطح دیوار را یا ضخامت نازکی در حد ۲ الی ۳ میلیمتر سفید کاری کرده که این امر خود باعث محو شدن بند های پنل های گچی و یکپارچه شدن آن می شود.

مقایسه قیمت دیوار گچی

بله، حذف گچ روی دیوار، صرفه جویی حداقل ۱۰ هزار تومانی در هر متر مربع دیوار دارد و همچنین سرعت اجرای ۳ برابری نسبت به آجر و سفال و عایق مناسب صدا و گرما وزن بسیار کمتر، از جمله مزایای دیگر می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما