بلوک NAAC

بلوک NAAC

دسته بندی

بلوک دیواری

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

قیمت تمام شده بلوک NAAC به کیفیت متریال و مواد اولیه به کار رفته در تولید آن بستگی دارد. در خط تولید بلوک سبک NAAC یا به اصطلاح دیگر غیر اتوکلاو شده ، از تلفیق روش سنتی و روش نوین تولید استفاده می شود. عمران مدرن ارائه دهنده خدمت خرید و فروش بلوک NAAC در سراسر کشور می باشد.
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

heblex_banner

بلوک NAAC

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

بلوک NAAC

بلوک NAAC در لغت به معنای بلوک سبک اتوکلاو نشده است. بلوک های سبک سیمانی به دو دسته تقسیم می شوند. این دسته بندی بر اساس شیوه تولید و نوع خط تولید این محصول می باشد. امروزه استفاده از بلوک های سبک برای ساختمان سازی بسیار رایج بوده و از قیمت های مناسبی نیز برخوردار می باشند. بلوک NAAC اتوکلاو نشده نیز جزو همین دسته بوده و استفاده از آن طرفداران زیادی دارد.

 

بلوک NAAC
بلوک سبک NAAC

 

در خط تولید بلوک سبک NAAC یا به اصطلاح دیگر غیر اتوکلاو شده ، از تلفیق روش سنتی و روش نوین تولید استفاده می شود. اگر بخواهیم کمی دقیق تر به روش تولید بلوک NAAC نگاه کنیم، می توانیم بگوییم این بلوک ها به جای اینکه درون اتوکلاو قرار بگیرند، درون کوره به مرحله پخت نهایی می رسند. این روش یعنی غیر اتوکلاو مزایا و معایب خود را دارد که در ادامه بررسی می شود.

 

قیمت بلوک NAAC

در ساخت بلوک NAAC از ماسه، پودر آلومینیوم، گچ، سیمان و آب به‌صورت مخلوط استفاده می شود. بنابراین می توان گفت تا حد زیادی قیمت تمام شده بلوک NAAC به کیفیت متریال و مواد اولیه به کار رفته در تولید آن بستگی دارد. به بلوک NAAC ، به دلیل بافت متخلخل و سبکی که دارد، بلوک اسفنجی نیز می گویند. از دیگر عوامل موثر بر قیمت بلوک NAAC ، ابعاد آن ها می باشد. بلوک های NAAC  امکان تولید در ابعاد بزرگ را دارند که همین امر موجب صرفه جویی در ملات شده و ضخامت اندود دیوار های ساخته شده با آن ها را کاهش می دهد.

 

بلوک NAAC
بلوک های NAAC

 

انواع بلوک NAAC

انواع بلوک های سبک به سه دسته تقسیم بندی می شوند. بلوک NAAC ، بلوک AAC و بلوک CLC که از مناسب ترین انواع بلوک سبک برای ساختمان سازی می باشند. از لحاظ ساختار و شیوه تولید بلوک NAAC و AAC بیشترین شباهت را به یکدیگر دارند. بلوک های AAC در مرحله تولید حرارت بیشتری نسبت به انواع بلوک NAAC دریافت می کند و بافت مقاوم تر و مستحکمی نسبت به NAAC دارند. اما در این میان نباید از مزایای بلوک NAAC نسبت به دیگر انواع بلوک سبک غافل شد. بلوک NAAC قیمت مناسبی دارد و استفاده از آن در دیوارچینی در کاهش هزینه های ساختمان و پیشبرد اقتصادی پروژه موثر است. بلوک NAAC با وزن مخصوص 600 کیلو گرم بر متر مکعب در حدود 25% وزن مخصوص سایر محصولات بتنی را دار می باشد که همین امر در کاهش بار مرده ساختمان بسیار موثر خواهد بود.

 

بلوک NAAC
ابعاد بزرگ بلوک سبک NAAC

 

خط تولید بلوک سبک NAAC

روش تولید بلوک سبک NAAC به صورت اتوکلاو نشده است. در خط تولید بلوک سبک NAAC از روش هایی استفاده می شود که مقاومت محصول نهایی در برابر تحمل فشار و ضربه را به خوبی بالا می برد. از دیگر مزایای خط تولید بلوک سبک NAAC پایین آوردن وزن دیوار ها و تیغه های اجرا شده با این محصول می باشد. بلوک NAAC در برابر صوت و حرارت عایق بسیار مناسبی بوده و استفاده از آن در ابعاد بزرگ برای ساخت دیوار های باربر نیز امکان پذیر می باشد. روش بدون کلاو یا غیر اتوکلاو از روش های نوین تولید بلوک سبک است. این روش در خط تولید بلوک سبک NAAC هزینه های پایین تری دارد. هم چنین به دلیل سبک بودن هزینه های حمل و نقل این محصول تا محل نیز به طور چشم گیری کاهش می یابد.

 

چسب بلوک NAAC

چسب بلوک NAAC ، معمولا بصورت پودری و  با بسته بندی  در کیسه های  ۴۰  کیلوگرمی ، بر پایه سیمان  تهیه می شود و چسبندگی بالایی را برای بلوک های NAAC ایجاد می کند. ضخامت چسب بلوک NAAC ۴-۳ میلی متر است و بسته به ابعاد بلوک های NAAC ممکن است تغییر کند.

 

بلوک NAAC
ضخامت کم چسب یا ملات بلوک NAAC

 

کاربرد بلوک NAAC

  • استفاده در دیوار چینی برای دیوار های داخلی و خارجی
  • قابل استفاده در محیط های مرطوب مانند سرویس ها و آشپزخانه
  • قابل استفاده در اجرای نما و نما کاری
  • قابل استفاده برای دیوار های داخلی دکوراتیو به دلیل قابلیت نصب آسان تجهیزات و برش خوری آسان

 

مزایای بلوک NAAC

  • وزن کم: بلوک NAAC  وزن بسیار کمی دارد و به استفاده از آن در کاهش بار های مرده ساختمان تاثیر به سزایی داشته و به میزان قابل توجهی عملکرد ساختمان را در برابر لرزه بهبود می بخشد و ایمنی را افزایش می دهد.
  • عایق حرارتی مناسب: بلوک NAAC  بافت متخلخلی دارد و همین بافت در عایق بودن این محصول بسیار موثر بوده و ضریب انتقال آن را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.
  • ضد حریق: از آن جایی که این محصول ضریب انتقال حرارت پایینی دارد، می توان از آن در ساخت دیوار های ضد آتش در ساخت کتابخانه ها، اماکن عمومی، باشگاه ها و ... بهره برد.
  • عایق صوتی مناسب: بلوک NAAC سبک ، بلوکی بسیار موثر در جذب آلودگی های صوتی محیط است. بافت اسفنجی این محصول فاکتور بسیار مهمی در جذب امواج صوتی عدم انتقال آن ها است.

 

بلوک NAAC
دیوار چینی سریع با بلوک NAAC

 

  • دوستدار محیط زیست: هیچ کدام از مراحل در خط تولید بلوک سبک NAAC باعث ایجاد آلودگی برای محیط زیست و طبیعت نیست و مواد آلاینده مضری را به وجود نمی آورد.
  • دوام بالا: طول عمر بالا و مقاومت در برابر موریانه زدگی و حشرات موذی، قارچ ها و ... از دیگر مزایای بلوک NAAC است که عمر این محصول را تا حد زیادی افزایش می دهد.
  • برش خوری آسان: اگر بعد از اجرای دیوار با این نوع بلوک، نیاز به نصب تأسیسات مکانیکی و الکترونیکی بود، به راحتی توسط یک دستگاه برش فرز می‌توان مسیر عبور را در داخل بلوک‌ ها تعبیه نمود.

 

بلوک NAAC
نگهداری بلوک NAAC

 

نگهداری بلوک NAAC

بعد از تولید بلوک NAAC  مهم ترین مرحله نگهداری درست آن ها است. بلوک های باید روی سطحی صاف و بالا تر از سطح زمین نگهداری شوند. به این منظور معمولا از پالت های نگهداری استفاده می کنند تا بلوک ها رطوبت زمین را جذب نکنند. 

اگر هنوز در مورد هبلکس چیست سوالی دارید، این متن را مطالعه نمایید.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما