بلوک پرلکس
دسته بندی
بلوک دیواریتعداد ارائه دهنده ها
۳ ارائه دهنده
فیلتر کردن پیشنهادات
بلوک پرلکس
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
۵ | تهران | ||
۳ | اصفهان | ******۰۳۱۳۲ | |
۳ | تهران | ******۰۲۱۸۶ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
بلوک پرلکس
بلوک پرلکس که با نام بلوک clc نیز شناخته می شود، بلوک های بتنی سبک وزنی هستند که در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. این بلوک از تزریق فوم به بتن متشکل از سیمان و ماسه ریزدانه به دست می آید. از این بلوک می توان به جای آجر و سفال در ساخت دیوار استفاده کرد.
بلوک پرلکس ( بلوک clc ) در تهران
بلوک clc مخفف عبارت Cellular Lightweight Concrete نوعی بلوک متخلخل می باشد که از ترکیب سیمان، ماسه ی ریزدانه و حبابهای هوا ساخته می شود. بلوک پرلکس با اندازه های مختلف در طی دوره نگهداری خاص در انبار محصول و در شرایط ویژه آماده استفاده می شود. در واقع بلوک های clc , acc از خانواده بلوک های سبک سیمانی می باشند که افزودنی متمایزی را در ملات خود با صلاحدید تولید کننده دارند. برای آشنایی بیشتر با بلوک سبک سیمانی به لینک زیر مراجعه کنید.
پرلکس
اجزای اصلی تشکیل دهنده بلوک پرلکس شامل:
· فوم
· خاکستر بادی
· سیمان
جهت تولید 1 مترمکعب بلوک سبک clc با چگالی 850kg/m3 مواد زیر مورد نیاز میباشد:
- سیمان پرتلند 300 الی 350 کیلوگرم
- ماسه 430 الی 450 کیلوگرم
-فوم 0.65- 0.7 کیلوگرم
- آب 200 لیتر
بلوک پرلکس چیست
برای تولید بلوک پرلکس همانند سایر روشهای تولید بتن ابتدا مصالح اولیه (سیمان، ماسه بادی) از سیلوها توسط نوار نقاله به داخل میکسر مخصوص انتقال داده و در داخل میکسر با آب مخلوط خواهند شد سپس ماده حباب زا به آنها اضافه خواهد شد. پس از اینکه در داخل حالت پف کردگی ایجاد شد آن را به سمت قالبها هدایت میکنند قالبها نیز میتوانند در دو حالت باشند
مزیت پرلکس
بلوک های CLC نسبت به کاربردی که دارند، دارای مزایای متعددی هستند:
· سبک وزن بودن
· مقاوم در برابر آتش
· عایق حرارتی
· قابلیت جذب صدا و عایق صوتی
· سازگار با محیط زیست
· مقرون به صرفه
· ضد موریانه و مقاوم در برابر یخ زدگی
وزن کم بلوک پرلکس
وزن بلوک پرلکس CLC کم است و در نتیجه تاثیر مثبتی بر مدیریت وزن مصالح ساختمانی و کارهای سنگین دارد. از سوی دیگر، بتن معمولی بسیار متراکم است و کار کردن روی آن سخت است، به ویژه هنگامی که به یک شکل و قالب خاصی درآمده باشد.
مقاوم در برابر آتش
در ساختار بلوک پرلکس CLC، هوا وجود دارد که باعث مقاومت بالای آنها در برابر آتش سوزی می شود. بدون در نظر گرفتن محدوده تراکم این بلوک ها، دیوارهای CLC غیر قابل احتراق هستند و می توانند به مدت چند ساعت آتش سوزی را تحمل کنند.
عایق حرارتی
بلوک پرلکس CLC با تراکم کم مانند یک عایق حرارتی کامل عمل می کند. اگر چه در این تراکم، استحکام کافی ندارد.
قابلیت جذب صدا و عایق صوتی
تراکم کم بلوک پرلکس CLC، قابلیت جذب صدا را افزایش می دهد.
سازگاری بلوک پرلکس CLC با محیط زیست
بلوک پرلکس CLC دارای خاکستر بادی سازگار با محیط زیست است زیرا خاکستر بادی یکی از محصولات ضایعات صنعتی است.
قیمت بلوک پرلکس
علاوه بر کاربرد مفید ضایعات صنعتی مانند خاکستر بادی، استفاده از بلوک CLC، باعث صرفه جویی قابل توجهی در محصولات سیمانی می شود. بنابراین هزینه ساخت و ساز به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.
همچنین، بلوک پرلکس CLC ضد موریانه و مقاوم در برابر یخ زدگی است.
بلوک clc
بلوک clc یا بلوک پرلکس از مخلوط کردن سیمان پورتلند، شن و ماسه، خاکستر بادی، آب و فوم پیش ساخته با مقادیر و نسبت های مختلفی تولید می شود. بلوک CLC می تواند در محل ساخت و ساز و با استفاده از ماشین آلات و قالب هایی که برای بتن معمولی در شرایط متقابل طراحی شده اند، تولید شود.
یکی از ویژگی های مهم بلوک CLC، خاصیت خود فشرده سازی آن است، به طوری که به هیچ گونه عمل فشرده سازی اضافه تری نیاز ندارد و به طور پیوسته از خروجی پمپ به سمت قالب جریان می یابد تا جایی که آن را پر کند. با توجه به این ویژگی، بلوک CLC را می توان تا ارتفاعات و فاصله های زیادی پمپ کرد.
بلوک سبک clc پرلکس
بتن از حیث وزن به سه دسته بتن سبک وزن ، بتن میان وزن و بتن سنگین وزن تقسیم می گردد که هبلکس ، سیپورکس و بلوک پرلکس (بلوک سبک clc) هر سه در دسته بتن سبک وزن با دانسیته 300 تا 1600kg/m3 طبقه بندی می گردند.
تفاوت بلوک هبلکس با پرلکس
بلوک هبلکس و پرلکس را در دسته بتن سبک غیرسازه ای دسته بندی می کنند. بلوک هبلکس را با نام فوم بتن پرلکس می شناسند و هبلکس را با نام بتن گازی در بازار می شناسند و بلوک پرلکس را با نام فوم بتن. در ادامه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی هر کدام مرور می شود:
بلوک پرلکس بتن سبک غیرسازه ای
بتن های سبک نیز به سه دسته بتن سبک سازه ای ، بتن سبک غیر سازه ای و بتن های سبک و متوسط تقسیم بندی می گردد که هم هبلکس HEBELEX و سیپورکس SIPOREX ، و هم پرلکس PERELEX جزو بتن های سبک غیر سازه ای محسوب می گردند.
مقاومت فشاری بلوک پرلکس
کلیه بتن های سبک دارای مقاومت فشاری کمتر از 7 مگاپاسکال می باشند (مقاومت فشاری هر سه آنان حدود 3 تا 3.5 مگاپاسکال می باشد.
دانسیته بولک پرلکس perelex
دانسیته هبلکس و سیپورکس حدود 650 kg/m3 و دانسیته پرلکس حدود 700 kg/m3 می باشد.
هبلکس و سیپورکس را فقط به عنوان تیغه های جداساز و دیوارهای نما استفاده می کنند ، اما فوم بتن های بلوک پرلکس را هم به عنوان دیوار و هم برای کف به کار می برند.
تولید بلوک پرلکس
در بتن های گازی مانند هبلکس و سیپورکس برای ساخت یک مترمکعب بلوک ، از 400 کیلوگرم ماسه سیلیسی ، 140 کیلوگرم گرد آهک زنده ، 35 کیلوگرم سیمان ، نیم کیلوگرم گرد آلومینیوم و مقداری آب در بخارخانه استفاده می کنند که در نتیجه واکنش شیمیایی بین آهک و گرد آلومینیوم ، گاز هیدروژن آزاد می گردد که در بتن جای گرفته و آن را پوک و سبک می سازد ؛ در صورتیکه برای تولید یک متر مکعب فوم بتن (پرلکس) حدود 350 کیلوگرم سیمان ، 300 کیلوگرم ماسه و 50 کیلوگرم مجموع آب و الیاف و مواد سبک ساز را مخلوط کرده و کف آماده ای که در فوم ژنراتور تولید شده است را به آن می افزایند که این کف به صورت پایدار داخل بلوک شکل گرفته و آن را سبک می کند.
فوم بتن پرلکس
آبمکی بتن های گازی پس از 24 ساعت غوطه ور ماندن در آب حدود 2% و همین پارامتر برای فوم بتن (بلوک پرلکس) حدود 3% می باشد.
جذب آب بلوک پرلکس perelex
جذب آب در هر دو نوع بلوک بین 10 تا 15% می باشد.
اندازه جمع شدگی فوم بتن بلوک پرلکس
اندازه جمع شدگی بتن های گازی (هبلکس و سیپورکس) حدود 2mm در هر متر و برای فوم بتن (پرلکس) حدود 3mm در هر متر می باشد.
(البته لازم به ذکر است که هر دو این اعداد از استاندارد جهانی جمع شدگی بتن های سبک که حدود 0.17mm در هر متر است بسیار بالاتر است )البته این جمع شدگی در بتن های گازی تا 40 روز پس از تولید و در بلوک پرلکس تا 15 روز پس از تولید به حداکثر خود رسیده و پس از آن انقباض اتفاق نخواهد افتاد.
شیب بندی پشت بام و کف با با بتن پرلکس
یکی از مزیت های بلوک پرلکس ، کاربرد آنها در شیب بندی پشت بام و کف بندی طبقات می باشد. از مزایای عمده فوم بتن آن است که به دلیل سطح صاف آن ، می توان پس از اجرا مستقیما روی آن را گچ نمود و گچ و خاک را حذف کرد
تفاوت بلوک پرلکس با هبلکس و سیپورکس
در این بخش به تفاوت پرلکس perelex با هبلکس hebelex و سیپورکس siporex می پردازیم. هبلکس و سیپورکس جزو خانواده بتن های هوادار اتوکلاو شده (AAC) قرار می گیرند ، در صورتیکه پرلکس جزو بتن های سبک فومی (فوم بتن) قرار می گیرد.
در یک متر مکعب از بلوک های AAC معمولا 400 کیلوگرم ماسه سیلیسی ، 140 کیلوگرم گرد آهک زنده ، 35 کیلوگرم سیمان و نیم کیلوگرم گرد آلومینیوم وجود دارد ؛ در صورتیکه در یک متر مکعب فوم بتن حدود 350 کیلوگرم سیمان ، 300 کیلوگرم ماسه بادی ( یا سیلیسی ) و حدود 50 کیلوگرم مجموع آب و فوم و الیاف و مواد حباب زا وجود دارد.
در بلوک های AAC از واکنش شیمیایی مابین آهک و گرد آلومینیوم کف پایدار به وجود می آورند ؛ در صورتیکه در فوم بتن ها کف به صورت آماده در فوم ژنراتور آماده و داخل دوغاب مواد تزریق می گردد.
تفاوت بلوک لیپر بلوک پرلکس چیست ؟
بلوک های سبک به دو دسته بتن گازی و بتن سبکدانه تقسیم می شود. بلوک لیپر جزء بتن های سبکدانه و بلوک پرلکس Aac , clc و هبلکس جزء بتن گازی و فوم بتن می باشند. تفاوت بلوک گازی و بتن سبکدانه به شرح زیر است:
جذب آب بلوکهای سبکدانه مناسبتر از بلوک های بتن گازی است
بلوک های بتن گازی مانند بلوک پرلکس به دلیل دارا بودن ذات تشنگی بلوک قبل از اجرا نیاز به زنجاب شدن کامل (غوطه وری به مدت حداقل 2 ساعت) می باشد که در بلوک های لیپر نیاز به این عمل نیست.
در نتیجه در بلوک های لیپر ترک ناشی از خشک شدن آب پلاستر دیده نمی شود.
بلوک های لیپر بر خلاف بلوک پرلکس نیاز به چسب مخصوص نداشته و با هر ملات ماسه سیمان قابل اجرا هستند.
به علت هم جنس بودن ملات و دیوار ساخته شده با بلوک لیپر ترک های حاصل از اختلاف ضریب انبساط بین ملات و دیوار که به آن شیرینکیج گفته می شود دیده نمی شود و همچنین به دلیل خلل و فرج بلوک های سبک لیپر چسبندگی لایه آستر نازک کاری بیشتر و همچنین سیمان کاری نما برای اجرای نمای سنگ مناسب تر می باشد.
بلوک clc چیست
امروزه با پیشرفت تکنولوژی, دستاوردهای جدیدی در خصوص تولید مصالح ساختمانی صورت گرفته است. استفاده از مصالح سبک جزء مهمترین موضوعات مورد بررسی در حیطه ساخت و ساز است. مصالح سبک بار اضافی بر ساختمان وارد نمی کنند و ایمنی آن را در هنگام وقوع حوادثی مانند آتش سوزی و زلزله بالا می برند. بلوک از جمله مصالح ضروری در ساخت هر نوع سازه محسوب می شود و همواره یک جزء جدایی ناپذیر در ساختمان است. با پیشرفت علم و فناوری, نوعی بلوک از جنس بتن سبک (CLC)- بلوک پرلکس - وارد بازار شده که دارای ویژگی های فراوانی ست. در ادامه به طور خلاصه به بررسی این ویژگی ها می پردازیم.
قیمت بلوک clc
تفاوت بلوک clc با acc
در سال ۱۹۲۰ بلوک های اتوکلاو شده یا AAC تولید شدند, اما چون بلوکهای AAC شکل اولیه خود را با جذب رطوبت محیط از دست می دهند و باعث ترک خوردن جدار یا دیوار می شوند، پس فقط درنواحی بسیار خشک و گرم کارایی دارند. بلوک پرلکس CLC بعد از رفع کردن مشکلات و نقاط ضعف بلوک aac و بهبود خاصیت ها و ویژگی های مهم آن مثل سبک وزنی، توسط متخصصین هلندی تولید شد. هر دو نوع این بلوک ها دارای مصارف خاصی می باشند و یکسری معایبی دارند که قابل چشم پوشی نیست. به همین خاطر بیشتر مردم ترجیح می دهند که از بلوک های سبک معمولی در پروژه های خود استفاده کنند که قیمت و کیفیت بهتری نیز دارند، در عین این که کاملا بی ضرر می باشند.
بلوک سی ال سی
امروزه از این بلوکها در شهرهای مختلف کشور استفاده میشود ولی آنچنانکه باید در بازار ساخت و ساز استفاده شود هنوز فاصله دارد اما رفته رفته جایگاهش را ثابت خواهد نمود و شاید مهترین علت اینکه بلوک پرلکس هنوز در بازار حضور ندارد به عدم تولید با کیفیت تولیدکنندگان این نوع بلوکها اشاره کرد که دارای استحکام کمی هستند که امید است با مطالعه و افزایش دانش فنی هر چه بیشتر هم تولیدکنندگان ماشین آلات و هم تولید کنندگان بلوک پرلکس clc شاهد استفاده چشمگیر از این نوع بلوکها باشیم.
کاربرد پرلکس
v کف سازی
v دیوار چینی
v شیب بندی پشت بام - کف بندی
معایب بلوک پرلکس
نقطه ضعف بسیاری از انواع بلوک پرلکس تغییر اندازه یا به اصطلاح فنی جمع شدگی آنها باشد. میزان این تغییر اندازه در یک بازه سه هفتهای تقریباً برابر با 0/2 درصد است. برای نمونه اگر دیواری به ارتفاع 3 متر چیده باشید، بعد از اتمام ممکن است که دیوار به میزان 3 میلیمتر از سقف فاصله بگیرد.
بلوکهای پرلکس هزینه بالاتری است که در کوتاه مدت به کارفرما تحمیل خواهند کرد. در این خصوص باید عنوان داشت که با توجه به افزایش قابل توجه سرعت اجرای کار، مقداری از هزینهها جبران خواهد شد. از طرفی هم در بلند مدت با توجه به صرفه جویی در مصرف انرژی در کل استفاده از آن میتوان از نظر اقتصادی کاملاً به صرفه باشد.
بلوک پرلکس غیرسازه است و خاصیت باربری ندارد. اگرچه مقاومت فشاری بلوک پرلکس در حد و اندازه قابل قبولی است اما با این همه نمیتوان از آن به عنوان دیوارهای باربر استفاده کرد.
مواد اولیه بلوک سبک clc
1-خاکستر بادی
2-فوم پیش ساخته با مقادیر و نسبت مختلف
3-سیمان پورتلند
4-شن وماسه ریزدانه یا پوکه معدنی
5-حباب های هوا
6-آب
بلوک پرلکس برای دیوارچینی
بلوک CLC یکی از تکنولوژیهای جدید در تولید مصالح ساختمانی است که مزیتهای فراوانی دارد. بلوک CLC در افزایش بهره وری در فرایند احداث بنا، تاثیر به سزایی دارد. بلوک CLC حاصل تزریق فوم به بتن متشکل از ماسه ریزدانه و سیمان است. محصول نهایی بلوک CLC به صورت بلوکهای سبک، به عنوان جایگزینی با مزیتهای بالا برای جدا کنندههای مرسوم است. عمدتاً از بلوک CLC در دیوارهای غیر حمال استفاد میکنند.
روش تهیه بلوک پرلکسCLC
بلوک CLC از طریق تزریق فوم به داخل بتن تولید میشود. فوم تزریق شده به داخل بتن، باعث حجیم شدن بتن از طریق ایجاد حبابهای هوا میشود. به طوری که چگالی بلوک CLC به طور معمو 300 تا 900 کیلوگرم پایین میاید.
مخلوط تولید شده به همراه اب و هوا در یک مولد تولید شده است. عامل فوم سابز باید قادر باشد حبابهای هوا با درجه پایداری و مقاومت بسیار بالا در حین فرایند عمل آوری در داخل بتن ایجاد کند.
بعد از گذشت شش تا هشت ساعت که بستگی به دما و رطوبت هوای دارد، بلوک پرلکس CLC شکل میگیرد و میتوان آن را از قالب جدا کرد تا به اندازههای دلخواه برش داد.
دغدغه اصلی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان این نوع محصول بحث عایق بودن بلوک CLC است. بلوک پرلکس CLC در مقابل حرارت و سرما و همین طور صدا عایق مناسبی به حساب میاید.
عدم نیاز به مجوز عایق سازی با بلوک پرلکس
بلوک CLC به تنهایی قابلیت عایق کردن تمام دیوارها را دارد و در هنگام استفاده از بلوک CLC نیازی به استفاده از عایق دیگری نیست. در قوانین جدید ساختمان سازی نیز آورده شده است که بلوک CLC به تنهایی خاصیت عایق را دارد.
آشنایی با بلوک پرلکس یا clc
بلوک CLC عایق گرما، آتش سوزی و آلودگی صوتی است. اگر به ساختمانهای قدیمی ساز دقت کنید، متوجه خواهید شد که گرما را به راحتی از دست میدهند و به راحتی خنک نمی شوند. زیرا دیوارها به راحتی گرما و سرما را منتقل میکنند.
اما بلوک CLC به خاطر وجود ماده سیلیس در آن و حبابهای هوای ایجاد شده در ساختار سلولی بلوک CLC خود،هادی خوبی برای گرما و سرما نخواهد بود. در نتیجه در گرمای شدید تابستان، حکم یک عایق گرمایی را دارد و یک کولر آبی ساده نیز میتواند به راحتی آن را خنک کند.
بلوک CLC عایق صدا نیز هست. اگر ساختمانی از بلوک CLC ساخته شده باشد، آلودگی صوتی همسایهها کمتر اذیت میکند و باعث خواهد شد که همسایههای شلوغ و پر سرو صدا کمتر باعث اذیت دیگران شوند.
سرعت بالای ساختمان سازی با بلوک پرلکس
ابعاد بلوک CLC به گونه ای است که میتوان به راحتی آنها را روی همدیگر چید. بزرگ بودن بلوک CLC نسبت به آجر این مزیت را نیز دارد که ملات کمتری استفاده شود. در مناطق سرد و پر باران بهتر است از چسب بلوک استفاده شود. زیرا لازم است که ملات قرار گرفته بین ردیفهای بلوک CLC سریع تر خشک شوند.
وزن سبک بلوک پرلکس
بلوک CLC سبک است و برای حمل و نقل آن نیاز به کارگران قوی و ماهر نیست. بنابراین با استخدام چند کارگر ساده، به راحتی میتوان یک ساختمان کوچک چهار طبقه را در عرض چند هفته، دیوار چینی کرد. برای ساختمانهای بزرگ تر نیز سرعت ساختمان سازی به میزان بسیار بالایی افزایش خواهد یافت.
سهولت در اجرای بلوک پرلکس
تراز کردن بلوک CLC بسیار ساده تر از آجر است. زیرا ردیفهای کمتری وجود دارند که نیاز به تراز کردن و شاقول شدن داشته باشند و سرعت چیدن بلوک CLC روی همدیگر بیشتر است. کارگرها نیز زحمت کمتری برای جابجا کردن و چیدن ردیفهای بلوک CLC خواهند کشید.
سرعت دیوارچینی با بلوک پرلکس
بلوک پرلکس CLC به راحتی بریده میشود، چکش میخورد و سوراخ میشود. دریل کردن بلوک CLC بسیار ساده است. ساختار سبک و اسفنجی بلوک CLC به برقکارها و لولهکشها اجازه میدهد در سریع ترین زمان ممکن و با کمترین زحمت، سیم کشی ساختمان را انجام دهند.
از ان جا که سرعت دیوارچینی افزایش پیدا کرده است، میزان دستمزدی که به کارگران روزمزد پرداخت میشود نیز بسیار کمتر خواهد بود. این کمتر شدن دستمزد باعث پایین آمدن هزینههای سنگین ساخت و ساز نیز خواهد شد.
گچکاری ساده روی بلوک پرلکس
بعد از این که سیم کشی توکار نیز انجام شد و لولههای اب و گاز درون آن جا گرفتند، نوبت به گچکاری ساختمان میرسد. کافی است یک لایه دو الی سه میلی متری روی بلوک پرلکس CLC قرار بگیرد تا دیوار کامل شود. این لایه گچ صرفاً برای زیبایی و رنگ ساختمان به کار میرود.
بلوک پرلکس مناسب دیوارچینی آشپزخانه
کابینت سازی و نصب پردهها نیز ساده تر خواهد بود. زیرا به راحتی دریل میشود و کابینتها روی آن محکم قرار میگیرند. برخلاف حالت اسفنجی بلوک پرلکس CLC ، خواص بتن را حفظ کرده است و به راحتی شل نمی شود. کابینتها و دیگر اجزای ساختمان به راحتی روی آن قرار میگیرند.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای