استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

خرپا تیرچه صنعتی

خرپا تیرچه صنعتی

خرپا تیرچه صنعتی یکی از اجزای بسیار مهم در صنعت ساخت و ساز است که به طور گسترده در پروژه های عمرانی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول از بتن و فولاد ساخته می شود و به دلیل طراحی خاص و منحصر به فردش توانایی بالایی در  تحمل بار های سنگین وارد بر سازه دارد. استفاده از خرپای تیرچه صنعتی در مقایسه با سایر سیستم‌ های سنتی مزایای بسیار بیشتری داشته و موجب بهینه سازی فرایند ساخت پروژه می شود.

از این مصالح غالبا برای اجرای سقف تیرچه بلوک استفاده می شود. در واقع متریال اصلی این سقف ها تیرچه و یونولیت یا بلوک می باشند. به منظور استعلام قیمت و خرید انواع تیرچه می توانید از طریق شماره تلفن ۶۲۹۹۹۶۷۵-۰۲۱ با کارشناسان عمران مدرن در تماس باشید.

قیمت خرپا تیرچه صنعتی

قیمت خرپای تیرچه صنعتی به عوامل مختلف و متعددی بستگی دارد. کیفیت ساخت، ابعاد و اندازه، حجم سفارش، هزینه حمل و نقل، استاندارد ها و گواهینامه‌ ها، نوسانات بازار مصالح و … همگی از عواملی هستند که قیمت خرپای تیرچه صنعتی را تحت تأثیر قرار می دهند. به همین دلیل قیمت خرپا تیرچه صنعتی مدام در حال نوسان بوده و قبل از خرید این مصالح باید قیمت روز آن را از طریق منابع رسمی و معتبر استعلام بگیرید.

شرکت عمران مدرن انواع مختلف از مصالح ساختمانی به خصوص خرپا صنعتی را با بهترین قیمت در بازار، به مشتریان عزیز عرضه می کند. همچنین خرپا تیرچه صنعتی تولید شده توسط عمران مدرن کیفیت ساخت بسیار بالایی داشته و شما با اطمینان خاطر کامل می توانید از آن در انواع پروژه های ساختمانی خود استفاده کنید. برای مشاوره پیش از خرید، استعلام قیمت خرپای تیرچه صنعتی و ثبت سفارش خود، می توانید با کارشناسان عمران مدرن به شماره ۶۲۹۹۹۶۷۵-۰۲۱ تماس بگیرید.

خرپای تیرچه صنعتی چیست؟

خرپا تیرچه صنعتی ، خرپا هایی هستند که بدون دخالت نیروی انسانی و کاملاً به صورت اتوماتیک تولید می شوند. در تولید خرپای تیرچه صنعتی بر خلاف روش های سنتی به جای استفاده از جوش قوس الکتریکی از جوش نقطه ای استفاده می شود. به همین دلیل نیز خرپا صنعتی مقاومت بیشتری کسب کرده و احتمال شکستگی آن در اثر وارد شدن بار اضافی، کاهش می یابد.

خرپا تیرچه صنعتی
نمونه خرپا تیرچه صنعتی

مشخصات خرپا تیرچه صنعتی

خرپا تیرچه صنعتی در ابعاد و اندازه متنوع تولید می شود تا افراد بتوانند بهترین و مناسب ترین مدل را برای پروژه های خود تهیه کنند. اما به طور معمول مشخصات استاندارد خرپای تیرچه صنعتی به شرح زیر است.

  • ارتفاع: ۱۰ الی ۳۵ سانتی متر
  • طول: ۱ الی ۱۰ متر  
  • قطر میلگرد های بالا و پایین: ۸ الی ۱۶ میلی متر
  • قطر میلگرد های زیگزاک: ۴ الی ۶ میلی متر (آج دار یا ساده)

اجزای تشکیل دهنده خرپا تیرچه صنعتی

خرپای تیرچه صنعتی از اجزای مختلف تشکیل می شود. هر کدام از این اجزا وظایف خاصی را در تحمل انواع بار های وارده بر عهده دارند. به طور کلی اجزای اصلی تشکیل دهنده خرپا تیرچه صنعتی عبارت اند از:

  • آرماتور های کششی (میلگرد های تحتانی خرپا)
  • آرماتور های عرضی (میلگرد زیگزاگ یا دیاگونال)
  • آرماتور فوقانی (میلگرد مونتاژ)
  • میلگرد های تقویتی
  • میلگرد های کمکی اتصال

آرماتور های کششی (میلگردهای تحتانی خرپا)

این آرماتور ها در قسمت پایین خرپا تعبیه شده و وظیفه تحمل بار های کششی را بر عهده دارند. در هنگام فشار بار بر روی تیرچه، قسمت پایینی آن کشیده می شود. به همین دلیل استفاده از آرماتور های کششی در قسمت تحتانی خرپا تیرچه صنعتی باعث می شود تا این فشار به خوبی کنترل شده و از ایجاد ترک و شکستی در خرپای تیرچه صنعتی جلوگیری شود.

آرماتور های عرضی (میلگرد زیگزاگ یا دیاگونال)

آرماتور های عرضی به شکل زیگزاگ و با هدف انتقال نیرو های جانبی و برشی در خرپا تیرچه صنعتی تعبیه می شوند. در واقع این نوع از میلگرد ها نقش آرماتور های تقویتی را داشته و مقاومت و استحکام خرپا را در برابر بار های جانبی و برشی افزایش می دهند.

آرماتور فوقانی (میلگرد مونتاژ)

آرماتور فوقانی در قسمت بالای خرپا قرار داشته و وظیفه تحمل بار های فشاری ناشی از وزن تیرچه و سقف  را بر عهده دارد. این میلگرد ها نقش بسیار مهم و پر رنگی در جلوگیری از کمانش تیرچه را بر عهده دارند.

میلگرد های تقویتی

میلگرد های تقویتی در خرپا صنعتی هنگامی به کار می روند که میلگرد های تحتانی قادر به تحمل نیرو های کششی نباشند. در واقع در خرپای تیرچه های صنعتی، یک یا دو میلگرد آجدار در بین دو میلگرد تحتانی به صورت سرتاسر قرار داده می شوند تا میزان مقاومت و تحمل نیروی کششی خرپای تیرچه صنعتی افزایش یافته و به مقدار مورد نیاز برسد.

میلگرد های کمکی اتصال

میلگرد های کمکی اتصال با هدف جوش میلگرد های کششی پایین در جهت عمود میلگرد های طولی به کار می روند. این کار بدان جهت انجام می شود که تمام میلگرد ها به صورت یکنواخت و با فاصله منظم در طول تیرچه قرار گرفته باشند تا به این طریق بتن ریزی سریع تر و بهتر انجام شود.

مزایای خرپای تیرچه صنعتی

استفاده از خرپای تیرچه صنعتی مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد که برخی از مهم ترین آن ها عبارت اند از:

  • مقاومت بالا
  • خرپا تیرچه صنعتی مقاومت بسیار بالایی داشته و عملکرد قابل اطمینانی را در تحمل بار های وارد به ساختمان از خود نشان می دهد.
  • وزن کم
  • خرپای تیرچه صنعتی به واسطه برخورداری از طراحی خاص، وزن کمی دارد. به همین دلیل استفاده از آن در پروژه های عمرانی علاوه بر کاهش هزینه های حمل و نقل و نصب، موجب کاهش وزن کلی سازه می شود.
  • قابلیت تولید انبوه
  • خرپا تیرچه صنعتی به دلیل قابلیت تولید انبوه در کارخانه، کیفیت بالایی دارد و هزینه های تولید کاهش می یابد.
  • نصب سریع و آسان
  • خرپای تیرچه صنعتی از طراحی مدولار و استاندارد برخوردار بوده و به همین دلیل نیز فرایند نصب آن ها سریع تر و آسان تر از خرپا های تیرچه بتنی سنتی انجام می شود.
  • مقاومت در برابر زلزله
  • طراحی ویژه خرپا صنعتی باعث افزایش قابل توجه مقاومت آن در برابر نیرو های ناشی از زلزله شده و به این طریق ایمنی سازه را افزایش می دهد.
خرپا تیرچه صنعتی

مقایسه خرپای تیرچه صنعتی و خرپا های سنتی

خرپا تیرچه صنعتی در مقایسه با خرپا های سنتی تفاوت های بسیار زیادی دارد. با آن که هر دو این مصالح در سقف ها و با هدف تحمل بار های وارد بر سازه مورد استفاده قرار می گیرند، اما با این حال بهتر است قبل از اقدام به خرید تیرچه، تفاوت های بین این مصالح را بدانید. این کار باعث می شود تا انتخاب بهتری برای پروژه خود داشته باشید.

تفاوت روش ساخت و فرایند تولید خرپا تیرچه صنعتی و سنتی

مهم ترین تفاوت خرپا تیرچه صنعتی و خرپا های سنتی در روش تولید آن ها است. خرپا های سنتی به صورت دستی و از طریق جوش قوس الکتریکی تولید می شوند. این در حالی است که برای تولید خرپا صنعتی از دستگاه های پیشرفته استفاده شده و ساخت این مصالح کاملا به صورت اتوماتیک است. این کار باعث کاهش خطا های انسانی شده و دقت تولید را افزایش می دهد. به همین دلیل نیز خرپا تیرچه صنعتی معمولا کیفیت ساخت بهتری دارد.

خرپا تیرچه صنعتی
ساخت خرپا تیرچه صنعتی در کارگاه

مقایسه استحکام و مقاومت خرپای تیرچه صنعتی و سنتی

برای تولید خرپای تیرچه صنعتی از میلگرد های با کیفیت استفاده شده و جوشکاری آن ها بهتر است. به همین دلیل نیز این نوع خرپا ها مقاومت بهتری در برابر انواع بار های وارده بر سازه داشته و به راحتی تغییر شکل نمی دهند. به طور کلی می توان گفت خرپا تیرچه صنعتی مقاومت و استحکام بیشتری نسبت به خرپا های سنتی دارد.

خرپا تیرچه صنعتی

سرعت تولید و نصب خرپا تیرچه صنعتی

خرپای تیرچه صنعتی به صورت مکانیزه تولید شده و به همین دلیل نیز در مدت زمان یکسان می توان تعداد بسیار بیشتری از خرپا را تولید کرد.

سخن پایانی

خرپا صنعتی یکی از بهترین مصالح عمرانی است که می توان برای اجرای سقف ها از آن استفاده کرد. این مصالح به دلیل طراحی خاص و فرایند تولید مدرن، مقاومت و استحکام بسیار بالایی داشته و به راحتی می توانند بار های اضافی وارد بر ساختمان به ویژه بار های زلزله را تحمل کنند تا ایمنی و امنیت سازه و ساکنین آن حفظ شود. از طرف دیگر فرایند اجرای خرپا تیرچه صنعتی نیز بسیار راحت تر و سریع تر است.

شرکت عمران مدرن با تکیه بر دانش و تخصص خود در زمینه فروش انواع مصالح ساختمانی، خرپای تیرچه صنعتی با کیفیت و مقاوم را با بهترین قیمت در بازار به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید از طریق تماس با کارشناسان فروش عمران مدرن به شماره ۶۲۹۹۹۶۷۵-۰۲۱، خرپا تیرچه صنعتی مورد نیاز خود را در حجم دلخواه سفارش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 2.6 ( 1 نظر)