استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
آسانسور و بالابر

قانون جدید نصب آسانسور برای ساختمانهای قدیمی

قانون جدید نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی سوال بسیاری از ساکنین ساختمان های قدیمی ساخت می باشد. قانون نصب آسانسور در آپارتمان قدیمی به وضوح تمامی قوانین مربوط به نصب آسانسور از دریافت رضایت همسایگان تا نکات مربوط به نصب آسانسور را تشریح کرده است.

مهم ترین قانون نصب آسانسور در آپارتمان قدیمی

نصب آسانسور در آپارتمان قدیمی موضوع بحث بسیاری از ساکنین ساختمان های فاقد آسانسور می باشد. با این حال معمولا به دلیل عدم توافق تعدادی از واحدها با نصب آسانسور بخصوص در طبقات اول، تصمیم بر نصب آسانسور بی نتیجه می ماند.

لازم به ذکر است که قانون نصب آسانسور در آپارتمان قدیمی به صراحت بیان می کند برای نصب آسانسور نیاز به دریافت رضایت تمامی واحدها می باشد. طبق قانون جدید نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی در صورت نارضایتی هر یک از واحدها، نصب آسانسور در ساختمان مجاز نمی باشد. از آنجایی که آسانسور در مشاعات ساختمان قرار می گیرد، برای نصب آسانسور باید تمامی واحدها به صورت کتبی رضایت خود با نصب آسانسور را اعلام نمایند.

یکی دیگر از اختلاف شایع برای نصب آسانسور در ساختمان های فاقد آسانسور، پرداخت هزینه های مربوط به نصب آسانسور می باشد. با توجه به قانون نصب آسانسور در آپارتمان قدیمی ، تمامی واحدها ملزم به پرداخت هزینه نصب آسانسور به صورت برابر می باشند. به عبارتی در یک ساختمان دارای 8 واحد، هزینه نصب آسانسور بین 8 واحد به صورت مساوی تقسیم شده و تمامی واحدها باید سهم خود از هزینه نصب آسانسور را پرداخت نمایند.

با این حال قانون جدید نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی راه توافق میان واحدها برای تقسیم هزینه ها به شکل دلخواه و مورد توافق تمامی واحدها را باز گذاشته است. به عبارت دیگر اگر واحدهای طبقات پایین پیش از موافقت با نصب آسانسور با پرداخت سهم خود از هزینه آسانسور مخالفت کنند، می توان سهم آن ها از هزینه نصب آسانسور را کاهش و بین طبقات بالاتر تقسیم کرد.

قانون نصب آسانسور در آپارتمان

در این بخش مجموعه نکات و قانون نصب آسانسور در آپارتمان شرح داده شده است.

اولین و مهم ترین قانون نصب آسانسور در آپارتمان ، دریافت رضایت تمام واحدها برای نصب آسانسور می باشد. درحالیکه اخذ رضایت همه همسایه برای نصب آسانسور ضرورت دارد، در صورت عدم رضایت تعدادی از همسایه و نیاز ساختمان به نصب آسانسور، می توان با طرح شکایت، این موضوع از مراجع حل اختلاف پیگیری نمود. همچنین تمامی واحدها در پرداخت سهم خود از نصب آسانسور به صورت برابر، مسئول هستند.

برای نصب آسانسور باید با دعوت از یک کارشناس، مقاومت و آمادگی ساختمان برای نصب آسانسور سنجیده شده و محل استقرار آسانسور مشخص گردد. همچنین مدیر ساختمان برای نصب آسانسور باید نسبت به دریافت مجوز نصب از مراجع مربوطه اقدام کند.

برای نصب آسانسور کششی در ساختمان های قدیمی به برق سه فاز نیاز است. بنابراین در صورت عدم وجود سیم کشی برق سه فاز در ساختمان، ساکنین باید برای دریافت برق سه فاز اقدام کنند.

در صورت وجود فضای نصب آسانسور در داخل ساختمان، نیازی به اخذ مجوز از شهرداری نیست. البته در صورتیکه فضای دیده شده برای نصب آسانسور در خارج از حریم ساختمان دیده شده باشد، باید از شهرداری مجوزهای مورد نیاز اخذ گردد.

چنانچه متراژ واحدهای طبقات دوم به بالا از مساحت طبقه همکف و اول بیشتر باشد، این واحدها می توانند از واحدهای مخالف با نصب آسانسور، شکایت کنند. ساکنین در صورت شکایت می توانند نسبت به دریافت سهم نصب آسانسور به همراه خسارات احتمالی را از واحدهای مخالف با نصب آسانسور اقدام نمایند.

نصب آسانسور در ساختمان قدیمی

قانون نصب آسانسور در آپارتمان و سهم واحدها

همانطور که بیان شد، هزینه نصب آسانسور بین واحدها به صورت مساوی تقسیم می شود. همچنین گفته شد امکان کاهش سهم برخی از واحدها برای نصب آسانسور نیز وجود دارد. بطور کل مقاومت و عدم رضایت طبقات پایین برای نصب آسانسور و پرداخت سهمی مساوی با طبقات بالایی ساختمان، امری طبیعی است. برای رفع این مشکل، واحدها می توانند بر سر تقسیم هزینه ها با یکدیگر به صورت مکتوب، توافق نمایند.

یکی از روش های مرسوم برای تقسیم هزینه نصب آسانسور بین واحدها در ساختمان های قدیمی، اخذ مبلغی کمتر از طبقات همکف و اول می باشد. بطور کل تقسیم هزینه ها قاعده مشخص و ثابتی نداشته و این مورد به همسایه ها بستگی دارد. لازم به ذکر است در مواردی که همسایه ها توافقی مکتوب مبنی بر شیوه تقسیم هزینه ها نداشته باشند، مطابق با قانون نصب آسانسور در آپارتمان ، تمامی واحدها باید سهمی برابر از هزینه نصب آسانسور را متقبل شوند.

برای مطالعه بیشتر:

نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی چقدر هزینه دارد؟

بهترین بالابر هیدرولیکی

قیمت پک کامل بالابر هیدرولیک

خرید بالابر هیدرولیکی

راهنمای خرید آسانسور

راه اندازی مجدد آسانسور

بالابر خانگی هیدرولیکی

برق آسانسور چند فاز است

فرق آسانسور با بالابر

قیمت آسانسور یک طبقه

قیمت آسانسور ۸ نفره

ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک

آسانسور وکیوم

شرکت آسانسور الکو

آسانسور پنوماتیک

اگر در آسانسور گیر کردیم چیکار کنیم

مشخصات فنی آسانسور

شرکت اسانسور

ابعاد آسانسور

قیمت آسانسور سه طبقه

خرید اسانسور قسطی

آسانسور kone

فضای لازم برای آسانسور ۴ نفره

آخرین عناوین

اجرای سیپورکس

بلوک سیپورکس که با نام های هبلکس، تبلکس و ساروج نیز شناخته می شود؛ یک…

23 دقیقه پیش

گچ کاری روی هبلکس

اجرای گچ روی هبلکس به دلیل ساختار و ویژگی‌ های خاص این نوع بلوک، نیازمند…

34 دقیقه پیش

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو همانند سایر فرآورده های بتنی، به قیمت مواد اولیه مانند…

18 ساعت پیش

مزایا و معایب ساندویچ پانل

ساندویچ پانل ها یکی از مصالح ساختمانی مدرن هستند که با توجه به ویژگی های…

2 روز پیش

معایب دیوار پیش ساخته گچی

دیوار پیش ساخته گچی یکی از مصالح مدرن و کارآمد در صنعت ساختمان سازی است…

2 روز پیش

تفاوت ضد یخ ملات و بتن

تفاوت ضد یخ ملات و بتن ، یکی از مواردی است که همواره برای افراد…

2 روز پیش