استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
خدمات مهندسی

مشارکت در ساخت

مشارکت در ساخت نوعی توافق بین مالک ساختمان کلنگی یا زمینی بلااستفاده و مواردی از این دست با سازنده ساختمان می باشد. به عبارتی مالک، زمین خود را در اختیار سازنده قرار می دهد و سازنده هزینه های مربوط به ساخت و ساز را متقبل می شود. این قرارداد می تواند شامل مشارکت در ساخت مسکن ، مشارکت در ساخت ویلا و … باشد. مشارکت در ساخت زمین باید به صورتی تهیه و تنظیم می گردد که طرفین قرارداد از توافق صورت گرفته سود برده و متضرر نشوند. شرکت عمران مدرن ارائه دهنده خدمات مشارکت در ساخت و ساز می باشد. مالکان گرامی می توانند بدون هیچ دغدغه ای ساخت و ساز ملک خود را به شرکت عمران مدرن بسپارند.

مشارکت در ساخت و ساز

شرایط انجام پروژه شامل مقدار آورده مالک، سازنده، شرایط تحویل، سهم طرفین، بلاعوض مالک و … باید پیش از عقد قرارداد مشارکت در ساخت و ساز تعیین گردد. بندهای قرارداد و شرایط مشارکت در ساخت زمین باید با دقت ویژه ای تعیین شود و کار آسانی نخواهد بود. بنابراین باید از افراد خبره و متخصص در این زمینه بهره برد. به طور مثال یکی از پارامترهایی که باید برای مشارکت در ساخت مسکن تعیین گردد، آورده طرفین است. امروزه با توجه به نوسانات بازار و عدم ثبات قیمت ها، تعیین آورده مالک که شامل قیمت زمین می باشد، بسیار دشوار است. آورده طرفین در تعیین سهم مشارکت و بلاعوض نقش بسزایی دارد.

مشارکت در ساخت مسکن

امروزه مشارکت در ساخت مسکن به یکی از پرطرفدارترین روش ها برای ساخت و ساز مبدل شده است. زیرا غالبا صاحبان ملک سرمایه کافی برای ساخت و ساز را ندارند. از این رو ترجیح می دهند زمین بلااستفاده و ساختمان فرسوده خود را در اختیار سازنده قرار دهند تا او با سرمایه و تخصص خود اقدام به ساخت و ساز نماید و واحدهای جدید و نو به صاحبان ملک تحویل دهد. به منظور مشارکت در ساخت مسکن ، سازنده می توان شخص حقیقی یا حقوقی باشد. برای پروژه های کوچک، سازنده شخص حقیقی خواهد بود. اما در پروژه های بزرگ و زمین های با متراژ بالا، عمدتا مشارکت در ساخت زمین با اشخاص حقوقی صورت می پذیرد. در هر دو حالت باید از تخصص و توانایی طرف مقابل اطمینان حاصل نمود.

مشارکت در ساخت زمین

برای مشارکت در ساخت زمین ممکن است با یک مالک و یا چندین مالک مواجه بود. به عبارتی ممکن است ملک مربوط به یک شخص باشد و یا اینکه چندین مالک داشته باشد. همچنین ممکن است در برخی موارد همسایه های دو ملک جدا تصمیم به تجمیع ملک بگیرند. تحت چنین شرایطی که چندین مالک وجود دارد، تعیین سهم و تعداد واحدهایی که به هر یک از مالکان می رسد دشوارتر است. بنابراین باید تمامی موارد و بندهای قرارداد به دقت تعیین و ذکر گردد تا در آینده از اختلاف و درگیری جلوگیری به عمل آید.

مشارکت در ساخت ویلا

فروش ویلاهای قدیمی و فرسوده برای مالکان آن سود چندانی ندارد. زیرا قیمت یک ویلای کلنگی تنها با ارزش زمین آن تعیین می گردد و خود ساختمان قیمتی ندارد. بنابراین برای فروش به قیمت واقعی، باید اقدام به نوسازی آن نمایند. یکی از روش های دستیابی به این منظور، به ویژه هنگامی که مالک سرمایه کافی را ندارد، مشارکت در ساخت ویلا است. طرفین توافق در سود حاصل از ساخت ویلای نو شریک می شوند. برای مشارکت در ساخت ویلا باید به دنبال سازنده ای معتبر و قابل اعتماد بود.

مشارکت در ساخت ویلا می تواند به صورت شهرکی هم صورت پذیرد. در واقع هنگامی که متراژ زمین بالا باشد و یا چند مالک اقدام به تجمیع ملک نمایند، می توان اقدام به ساخت شهرک ویلایی نمود. مشارکت در ساخت و ساز ویلا دارای مزایایی همچون عدم نیاز به نقدینگی زیاد، افزایش سرمایه و ارزش ملک، همین طور ساخت با اصول مهندسی می باشد. اگر به دنبال مشارکت در ساخت ویلا هستید، شرکت عمران مدرن بهترین انتخاب خواهد بود.

مزایای مشارکت در ساخت و ساز

ساختمان های قدیمی یا به اصطلاح کلنگی علاوه بر افزایش هزینه هایی همچون مصرف هزینه های مربوط به گرمایش و سرمایش، در برابر زلزله نیز مقاوم نبوده و به راحتی تخریب می شوند. بنابراین مالکان به فکر ساخت و ساز و نوسازی می افتند. اما در بسیاری از موارد، مالک سرمایه کافی برای ساخت و ساز را ندارد. در چنین حالتی بهترین گزینه ساخت و ساز مشارکتی است. زیرا با مشارکت در ساخت و ساز علاوه بر اینکه آپارتمان نو و مدرن در اختیار مالک قرار می گیرد، ارزش ملک او بیشتر شده و صاحب واحدهای بیشتری می شود.

مشارکت در ساخت و ساز برای سازنده نیز با سود همراه است. زیرا به جای صرف هزینه اولیه و خرید ملک، می تواند تنها با صرف هزینه های ساخت و ساز صاحب چندین واحد شود. به طور کلی در صورتی که قرارداد مشارکت در ساخت مسکن به درستی تنظیم و منعقد گردد، برای طرفین قرارداد همراه با سود خواهد بود.

برای مطالعه بیشتر:

مشارکت در ساخت بدون بلاعوض

قدرالسهم مشارکت در ساخت

قانون مشارکت در ساخت

تقسیم واحدها در مشارکت در ساخت

مراحل مشارکت در ساخت

صفر تا صد مشارکت در ساخت

نرخ کمیسیون قرارداد مشارکت در ساخت

خطرات مشارکت در ساخت

نحوه مشارکت در ساخت

شرایط مشارکت در ساخت خانه

قرارداد مشارکت در ساخت

فسخ قرارداد مشارکت در ساخت

مشکلات قراردادهای مشارکت در ساخت

نکات مهم قرارداد مشارکت در ساخت

تعهدات سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت

سوالات مشارکت در ساخت

انقضای مدت قرارداد مشارکت در ساخت

نحوه تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت

آخرین عناوین

اجرای سیپورکس

بلوک سیپورکس که با نام های هبلکس، تبلکس و ساروج نیز شناخته می شود؛ یک…

2 ساعت پیش

گچ کاری روی هبلکس

اجرای گچ روی هبلکس به دلیل ساختار و ویژگی‌ های خاص این نوع بلوک، نیازمند…

3 ساعت پیش

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو همانند سایر فرآورده های بتنی، به قیمت مواد اولیه مانند…

20 ساعت پیش

مزایا و معایب ساندویچ پانل

ساندویچ پانل ها یکی از مصالح ساختمانی مدرن هستند که با توجه به ویژگی های…

2 روز پیش

معایب دیوار پیش ساخته گچی

دیوار پیش ساخته گچی یکی از مصالح مدرن و کارآمد در صنعت ساختمان سازی است…

2 روز پیش

تفاوت ضد یخ ملات و بتن

تفاوت ضد یخ ملات و بتن ، یکی از مواردی است که همواره برای افراد…

2 روز پیش