تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک باید بر اساس استاندارد ملی 2-6303 که مربوط به مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهای هیدرولیکی است، اخذ شود. آسانسور هیدرولیکی اسانسوری است که قدرت بالابری آن توسط یک الکتروپمپ که مایع هیدرولیک را به جک منتقل می کند، تامین می شود. اتصال جک به کابین به دو صورت مستقیم یا غیرمستقیم امکان پذیر است. شرکت عمران مدرن در زمینه های نصب و فروش انواع آسانسور و اخذ انواع استانداردهای لازم فعال می باشد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر و دریافت انواع خدمات مربوط به آسانسور می توانید با کارشناسان عمران مدرن در ارتباط باشید.
برای اجرای آسانسور هیدرولیکی جک از زیر، نیاز به حفاری می باشد. به همین دلیل برای مناطقی که سطح آب زیرزمینی آن بالا است، از آسانسور هیدرولیکی جک از بغل استفاده می شود. اجرای آسانسور هیدرولیکی نسبت به انواع کششی آسان تر است. این آسانسورها معمولا پاسخگوی ساختمان های تا 8 طبقه می باشند.
هدف از تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک این است که حوادث احتمالی ناشی از اختلال در عملکرد اضطراری اسانسور و عملیات نگهداری، به حداقل برسد. از آنجایی که برای اخذ تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک ، باید بخش های مختلف اسانسور مورد بررسی قرار گرفته و عملکرد صحیح آنها مورد بررسی و بازرسی قرار گیرد، موجب کاهش حوادث ناگوار که با خسارات مالی و جانی همراه است، می گردد. قطعات آسانسور به این دلیل که روزانه به دفعات مورد استفاده قرار گرفته و تحت باربری های مختلف قرار می گیرند، به مرور زمان دچار استهلاک می شوند. با بازرسی مرتب اسانسور و رفع نواقص آن می توان از خرابی اسانسور و تحمیل هزینه های گزاف خرابی آسانسور جلوگیری نمود. البته لازم به ذکر است که تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک لزوما به معنای ایمن بودن آن نیست و سرویس و نگهداری مرتب آن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
برای تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک نیاز است که شرکت های بازرسی فنی تایید صلاحیت شده در زمینه آسانسورهای هیدرولیک عملیات بازرسی را انجام دهند. بازرسی باید با در نظر گرفتن الزامات استاندارد 2-6303 انجام شود. شرکت های بازرسی بر اساس کلیه مدارک مورد نیاز ارائه شده و با تایید رعایت کلیه الزامات استاندارد ذکر شده، نسبت به صدور گواهی ایمنی و کیفیت اقدام می نمایند. لازم است که نقشه ها و محاسبات اسانسورهای هیدرولیکی توسط فروشنده آسانسور تهیه و توسط شرکت بازرسی آسانسور تایید گردد. شرکت های بازرسی فاقد مجوزهای لازم برای بازرسی و صدور تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک ، مجاز به صدور گواهینامه بازرسی نیستند.
در صورتی که تاریخ پروانه ساختمان محل نصب آسانسور هیدرولیکی بیش از 1400/02/01 باشد مشمول اجرای مقررات استاندارد اجباری می باشد. بنابراین مالکانی که مشمول این قانون می شوند، باید به هنگام انعقاد قرارداد با شرکت های عرضه کننده آسانسور این موضوع را مدنظر قرار دهند. درنتیجه یکی از مفاد قرارداد باید اخذ تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک باشد. لازم به ذکر است که ساختمان های با پروانه ساخت قبل از تاریخ ذکر شده، مشمول تاییده اجباری استاندارد آسانسور هیدرولیکی نمی باشند.
با توجه به قوانین تصویب شده، هر گونه بهره برداری از آسانسورهای هیدرولیک فاقد تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک ، ممنوع می باشد. رعایت کلیه الزامات، قوانین و مقررات اجباری تعیین شده در خصوص اسانسورهای هیدرولیک، برای کالاهای وارداتی نیز الزامی است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مراحل و نحوه اخذ تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک می توانید با کارشناسان عمران مدرن در ارتباط باشید.
برخی از مواردی که به منظور صدور تاییدیه استاندارد آسانسور هیدرولیک مورد بررسی قرار می گیرند به شرح زیر است:
برای مطالعه بیشتر:
قانون شهرداری برای نصب آسانسور
نحوه محاسبه هزینه نصب آسانسور در آپارتمان
فضای مورد نیاز برای نصب اسانسور
تعمیرات جزئی ساختمان یکی از اصلی ترین مواردی است که برای حفظ و نگهداری ساختمان…
جوشکاری اسکلت در تهران یکی از مراحل بسیار مهم در ساخت و ساز های این…
لچکی در اسکلت فلزی چیست و چه کاربردی دارد؛ موضوع مورد بحث و بررسی ما…
به نظر شما برای آپارتمان، وان ساده بهتر است یا جکوزی؟ این سوالی است که…
ساختمان های اسکلت فلزی به دلیل سرعت ساخت، انعطاف پذیری طراحی و قابلیت حمل و…
بازسازی خانه یکی از پروژه های بزرگ و مهمی است که می تواند بسته به…
مشاهده نظرات
سلام. وقتتون بخیر. یه سوال داشتم، اگه بخوام استاندارد آسانسور هیدرولیک بگیرم، شرکت شما می تونه انجام بده؟