یکی دیگر از انواع دیوار سبز، دیوار سبز کابلی است. این مدل شباهت زیادی به نوع شبکه ای دارد. در ادامه ویژگی ها، مزایا و قیمت دیوار سبز کابلی بررسی شده است.
دیوار سبز کابلی با استفاده از کابل های عمودی ضد زنگ ساخته می شود. کابل های استفاده شده در این مدل گرین وال در یک قاب فلزی کنار هم نظم می گیرند. از دیوار سبز کابلی، در محوطه سازی و فضاهای داخلی و نمای ساختمان استفاده می شود. استفاده از دیوار سبز کابلی علاوه بر زیبایی محیط موجب تصفیه شدن هوا و ایجاد رطوبت طبیعی در محیط می شوند و در حقیقت گردش هوا را بهتر می کنند.
نگهداری از دیوار سبز موضوع حائز اهمیتی است. آبیاری منظم یکی از اصول نگهداری از گیاهان دیوار سبز کابلی است. آبیاری می تواند به صورت دستی یا به صورت هوشمند انجام شود. قیمت دیوار سبز کابلی بر اساس نوع گیاه رونده و نوع و جنس مفتول استفاده شده در ساختار این مدل دیوار سبز متفاوت است.
با توجه به تغییرات روزانه قیمت ها و ارز، امکان اعلام دقیق قیمت دیوار سبز کابلی وجود ندارد، بنابراین بهتر است برای استعلام قیمت گرین وال ارزان و یا سایر گرین وال ها با کارشناسان عمران مدرن تماس حاصل فرمایید.
قیمت دیوار سبز کابلی
قیمت دیوار سبز کابلی به ابعاد دیوار بستگی دارد. هر چه دیوار اجرا شده بزرگ تر باشد قیمت نیز بیشتر می شود. نوع و جنس کابل استفاده شده در ساختار دیوار سبز، نوع گیاه همگی مواردی هستند که بر قیمت تاثیر مستقیمی دارند.
دیوار سبز کابلی چیست؟
در سیستم دیوار سبز کابلی، از کابل های روکش دار با ضریب حرارتی بالا، اتصالات مهار کننده، اسکوپ استیل و تجهیزات مکملی مانند فلاورباکس استفاده می شود. در این سیستم، پوشش های گیاهی رونده با رشد سریع و یا کند قابل استفاده هستند و پس از کاشته شدن در دورن باکس های مخصوص، بر روی شبکه کابل کشی شده بر روی دیوار رشد می کنند و سطح دیوار را به صورت کامل پوشش می دهند. توجه به قابلیت اجرای شبکه کابلی در متراژ و طرح دلخواه، تنوع در ابعاد و طرح دیوار از مزیت های اصلی این روش به شمار می رود.
اجرای دیوار سبز کابلی
اجرای ساده و راحت دیوار سبز کابلی از اصلی ترین مزایای این نوع گرین وال به شمار می رود. انتخاب گیاه مناسب در دیوار سبز کابلی به محل اجرای آن بستگی دارد. اگر دیوار سبز در فصای باز اجرا شود گیاهان رونده ای که به نور نیاز دارند انتخاب مناسبی هستند. رز رونده، انواع پیچکها مانند کلماتیس، نیلوفر آبی، ناقوس ارغوانی، پیچک شرابی، پیچک تلگرافی، پیچک اناری، پیچک ساعتی، گل کاغذی، و پیچ امین الدوله (یاس) گزینه های مناسبی هستند.
استفاده از گیاهانی که به نور کمتر نیاز دارند در محیط های داخلی استفاده می شوند. نکته دیگری که در انتخاب گیاه مناسب دیوار سبز کابلی اهمیت دارد، میزان رشد گیاه است. استفاده از گیاهانی که رشد بیشتری دارند برای اجرای دیوار سبز پر پشت تر توصیه می شود.
برای مطالعه بیشتر:
دیدگاهتان را بنویسید