شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
خدمات مرتبط در عمران مدرن
سنگکارینصب کاشی، سرامیک و موزاییکبازسازی ساختمانسقف کاذبپوشش کف، دیوار،سقف، نمااجرای کفپوش اپوکسی
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | تهران | ۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
اجرای کفپوش اپوکسی
به طور کلی کفپوش ها به دو دسته کفپوش اپوکسی و پایه سیمانی تقسیم بندی می شوند. کفپوش های اپوکسی یا همان کفپوش های پایه رزینی ، از اختلاط رزین اپوکسی و هاردنر پلی آمینی ایجاد می شوند. این کفپوش ها به عنوان پوششی بر روی بتن ، موزائیک ، سنگ و فلز اجرا می شود.
کفپوش های اپوکسی از یکپارچگی و مقاومت شیمیایی بالایی برخوردار بوده و تنوع رنگی فراوانی دارند. از این رو اجرای کفپوش اپوکسی در صنایع مختلفی کاربرد دارد. اجرای کفپوش اپوکسی در مکان های مختلفی همچون انبارها ، فروشگاه ها و مراکز تجاری ، بیمارستان ها ، منازل مسکونی ، سالن ورزشی و... امکان پذیر می باشد.
کفپوش اپوکسی به صورت سه بعدی نیز قابل اجرا می باشد. در واقع اجرای اپوکسی سه بعدی ترکیبی است از اپوکسی و نقاشی سه بعدی ، که توسط لاک اپوکسی محافظت می گردد. این کفپوش ها زیبایی خیره کننده ای به فضا می بخشند.
کفپوش اپوکسی سه بعدی
کفپوش اپوکسی چیست؟
یک مخلوط دو جزئی که روی کف محل مورد نظر شما پاشیده می شود و پوششی محکم و مقاوم و ضد آب و ضد باکتری و… ایجاد می کند. معجزه ای پلیمری که در ابتدا به صورت مایع است و پس از چند ساعت حالت ژله ای به خود می گیرد و بعد از مدتی نیز سفت و سخت می شود. کفپوش اپوکسی یک ساختار پلیمری دو جزئی است. در صورتی که رزین اپوکسی را با یک سخت کننده یا همان هاردنر پلی آمینی با ضخامتی بین ۰.۵ تا ۵ میلی متر روی کف کار کنید پس از ۷ تا ۱۰ روز به سختی کامل می رسد و پوششی یکپارچه و بسیار محکم روی سطح ایجاد می کند.
یکپارچگی مواد به کار رفته مقاومت را به طرز چشم گیری افزایش خواهد داد. ترک خوردگی اتفاق نمی افتد و هیچ درزی مشاهده نمی شود. با توجه به مایع بودن کفپوش اپوکسی در حین کار تمام سطح را پوشانده و فرصت برای کار روی جزئیات کف را نیز به شما خواهد داد. می توانید انواع رنگ اپوکسی را بر روی هر سطحی اجرا کنید. سطحی که پستی و بلندی نداشته باشد و از جنس بتن و یا موزاییک و یا سرامیک و سنگ و از این دست مواد باشد.
متریال به کار رفته در کفپوش اپوکسی
همانطور که گفته شد، این کفپوش از دو جزء ساخته شده است. جزء اول که مربوط به رزین اپوکسی است و جزء دوم مربوط به هاردنر که کار سفت کردن پوشش را طی زمان انجام می دهد. به یاد داشته باشید چند ساعت پس از کار شدن به حالت ژله ای در می آید. حلالی استفاده نخواهد شد به همین دلیل استحکام بسیار بالاست. جزء اول شامل اپوکسی رزین و فیلر یا همان پر کننده است و همچنین افزودنی هایی که مانع از رسوبگذاری شود و خاصیت هم تراز کنندگی داشته باشد. پیگمنت و همچنین رقیق کننده ها و واکنشگرهایی که میزان لزجت مایع را تنظیم می کند. جزء دوم که همان هاردنر یا سخت کننده است را بر اساس میزان رزین که در مایع کفپوش اپوکسی به کار رفته تعیین می کنند.
کاربردهای کفپوش اپوکسی
از کاربردهای کفپوش های اپوکسی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- اجرای کفپوش اپوکسی به عنوان روکش سطوح صنعتی که در معرض نفوذ آب ، روغن و سایر آلودگی ها هستند، کاربرد فراوانی دارد.
- از این کفپوش ها می توان در مکان هایی که عدم وجود گرد و غبار اهمیت دارد، استفاده نمود.
- اجرا در مکان هایی که در معرض ریزش مواد شیمیایی هستند.
- اجرای کفپوش اپوکسی در مکان هایی که در معرض گندزدایی و شست و شوی مدام بوده و نداشتن درز از اهمیت بالایی برخوردار است، گزینه مناسبی می باشد.
- استفاده در مکان هایی که امکان افزایش قطر کف به لحاظ بار وارده یا اختلاف دستگاه های نصب شده بیش از چند میلی متر وجود ندارد.
- استفاده در مکان هایی که به روکش ضد اسید ، ضد الکتریسیته و ضد لغزش ، نیاز باشد.
کفپوش اپوکسی باشگاه ورزشی
خاصیت کفپوش اپوکسی چیست؟
مایع پس از خشک شدن سطح یکدست و شیشه ای به خود می گیرد. یکی از ساده ترین دلایل انتخاب اپوکسی رنگ های متنوع آن است که دست شما را باز می گذارد اما دلایل مهم تری نیز وجود دارد. خاصیت این کفپوش بالا بودن مقاومت آن نسبت به اسیدها و بازها ست. حلال های قوی نیز روی آن بی تاثیر است. در برابر نمک های مخرب نیز مقاوم است.
بنابراین در محل هایی که مدام با مواد اسیدی و مواد شیمیایی سروکار دارند و یا مدام ضد عفونی می شوند بهترین انتخاب کفپوش اپوکسی است. علاوه بر این موارد رطوبت جذب آن نمی شود، ضد باکتری است و این دو باعث می شود تا برای محیط های بیمارستانی و یا برای مراکز عمومی ایده آل باشد. از نظر طول عمر روی ۲۰ سال حساب کنید. به راحتی نظافت میشود و یک لایه عایق ایجاد می کند. ساختار آن به نحوی است که ترک نمی خورد و مقاومت مکانیکی بالایی دارد.
نحوه اجرای کفپوش اپوکسی
مجری کفپوش اپوکسی باید آموزش های لازم در این زمینه را دیده باشد و حین اجرا نیز تجهیزات استاندارد اجرا را به همراه داشته باشد. بهتر است خرید کفپوش و مواد کننده را به افراد خبره که قرار است کار نصب را انجام دهند واگذار کنید.
اولین مرحله در اجرای کفپوش اپوکسی تمیز کردن سطح می باشد. بدین منظور، تا زمانی که بتن به طور کامل تمیز شود به شست و شوی کف و عاری نمودن سطح از هر گونه مواد آلاینده همچون چربی ، روغن ، گرد و خاک و... می پردازند. برای افزایش چسبندگی، اقدام به مضرس کاری و زبر نمودن سطح به کمک دستگاه ساب می نمایند.
دومین مرحله از اجرای کفپوش اپوکسی ، پوشاندن سطح مورد نظر با پرایمر می باشد. لایه پرایمر موجب افزایش ضریب اطمینان اتصال کف به پوشش اپوکسی می گردد. بدین منظور ابتدا سطح را با یک لایه نازک آب پوشانده و سپس پرایمر را روی کل سطح می ریزند. پس از آن لایه میانی اجرا می گردد. در لایه میانی از ذرات سیلیس که ماده ای بسیار سخت است، استفاده می شود. در نهایت نیز لایه رویه کفپوش اپوکسی با کمک تجهیزاتی همچون غلتک ، کاردک و... اجرا می گردد.
شایان ذکر است که پیش از آغاز اجرای اپوکسی کف ، رطوبت آن باید کنترل شود. از دیگر مواردی که در اجرای کفپوش اپوکسی باید بدان توجه نمود، دمای محیط است. زیرا اجرای اپوکسی کف در دمای نامناسب ممکن است به حبابی شدن و در نهایت کنده شدن اپوکسی از سطح بینجامد. رعایت زمان بندی بین اجرای لایه ها نیز بسیار لازم و ضروری است.
اجرای کفپوش اپوکسی
آیا رزین اپوکسی سمی است؟
ممکن است پودر اپوکسی در صورتی که در معرض پوست و یا تنفس قرار گیرد مشکل ساز شود اما شما قرار نیست بدون تجهیزات حفاظتی و بدون مهارت از رزین اپوکسی استفاده کنید اما اگر سوالتان این است که کفپوش مواد سمی دارد یا خیر باید بدانید که در صورت تهیه مواد استاندارد و اجرای صحیح هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد و کفپوش کاملا سالم است.
مزایای اجرای کفپوش اپوکسی
- دوام و طول عمر این کفپوش ها بسیار بالاست.
- کفپوش های اپوکسی ضد آب می باشند.
- مقاومت آن در برابر فشار و سایش بسیار بالاست.
- به راحتی قابل شست و شو می باشند.
- از ایجاد گرد و غبار جلوگیری می کنند.
- در برابر اسید و مواد شیمیایی مقاوم هستند.
- امکان اجرای کفپوش اپوکسی به صورت سه بعدی وجود دارد.
کفپوش اپوکسی
قیمت کفپوش اپوکسی
از عوامل موثر بر قیمت کفپوش اپوکسی می توان به کیفیت اپوکسی و مواد افزودنی مورد استفاده، میزان پیچیدگی الگوی اجرایی و اجرت نیروهای کار اشاره نمود. همچنین متراژ و ضخامت کار نیز بر روی هزینه اجرای کفپوش اپوکسی موثر است. نوع و تعداد ماشین آلات مورد نیاز نیز از دیگر عوامل موثر بر هزینه تمام شده اجرای کفپوش می باشد.
قیمت اجرای کفپوش اپوکسی
یکی از عوامل موثر بر روی قیمت اجرای کفپوش اپوکسی ، حجم پروژه می باشد. ضخامت کفپوش نیز بر روی هزینه اجرای آن موثر است. زیرا با تغییر ضخامت ، مقدار مصرف مواد اپوکسی نیز تغییر می یابد. نوع و تعداد ماشین آلات مصرفی در اجرای اپوکسی کف ، بر روی هزینه اجرای این کفپوش موثر است. از دیگر مواردی که می توان به عنوان عامل موثر بر روی قیمت اجرای کفپوش اپوکسی به آن توجه نمود، تعداد و اجرت نیروهای کار می باشد.
کفپوش اپوکسی بیمارستان
نوع و کیفیت اپوکسی و مواد افزودنی ، بر روی قیمت اجرای اپوکسی کف تاثیرگذار است. به طوری که با افزایش کیفیت ، قیمت تمام شده اجرا نیز افزایش می یابد. اگر چندین رنگ برای اجرای این کفپوش انتخاب شود، پیچیدگی الگو نیز بر روی قیمت اجرای اپوکسی موثر خواهد بود.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران