کناف کاری سقف

کناف کاری سقف

دسته بندی

سقف کاذب

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

در کناف کاری سقف از صفحات روکش دار کناف استفاده می گردد. قیمت کناف کاری سقف به متراژ کار، نوع کناف مورد استفاده، مهارت استادکار، مدل کناف کاری و اجرت نصب وابسته است. قیمت هر متر کناف کاری از ۲۶۰,۰۰۰ تومان تا ۳۶۰,۰۰۰ تومان متغیر است. عمران مدرن مجری انواع طرح کناف سقف شامل کناف کاری سقف آشپزخانه ، کناف کاری سقف پذیرایی و ... با بهینه ترین قیمت می باشد.
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

کناف کاری سقف

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

کناف کاری سقف

کناف (Knauf) صفحات روکش دار گچی هستند که از آنها برای کناف کاری سقف و دیوار استفاده می گردد. این محصول بر اساس برند تجاری آن به این نام شناخته شده است. در واقع کناف به گچ­برگ هایی گفته می شود که توسط شرکت کناف تولید می شوند. امروزه كناف كاري سقف جایگزین روش سنتی رابیتس کاری شده است. پنل های پیش ساخته کناف در انواع ساده، ضد رطوبت، ضد حرارت و ضد رطوبت و حرارت در بازار عرضه شده و در اجرای سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرند.

 

کناف کاری سقف پذیرایی
کناف کاری سقف پذیرایی

فروش میلگرد نیشابور                                                                                                                 قیمت میلگرد امروز                                                                       قیمت میلگرد ۱۶ زاگرس

قیمت کناف کاری سقف

از مهم ترین عوامل موثر بر هزینه کناف کاری سقف ، نوع کناف مورد استفاده می باشد. همان طور که پیشتر نیز ذکر گردید کناف در انواع ساده، عایق رطوبت، عایق حرارت ، عایق رطوبت و حرارت عرضه می شود که بر این اساس قیمت هر یک از آنها با یکدیگر متفاوت است. از این میان نوع ساده آن از قیمت کمتری برخوردار است.

مهارت استادکار و اجرت اجرا عامل دیگر موثر بر قیمت کناف کاری سقف می باشد. بدیهی است که با افزایش مهارت استادکار، اجرت اجرا و در نتیجه قیمت کناف کاری نیز افزایش می یابد. علاوه بر این، متراژ کار و طرح سقف نیز بر روی هزینه کناف کاری موثر خواهند بود. قیمت هر متر کناف کاری سقف با استفاده از تایل گچی ساده از حدود ۹۵۰۰۰ تومان و قیمت هر متر کناف کاری سقف با استفاده از تایل گچی روکش pvc از حدود ۱۲۰۰۰۰ تومان آغاز می گردد. هزینه کناف کاری ذکر شده برای سقف با ارتفاع سه متر بوده و با افزایش ارتفاع هزینه کناف کاری سقف بیشتر می شود.

 

کناف کاری سقف
سقف کناف سرویس بهداشتی

 

در اکثر موارد هزینه کناف کاری هم شامل متریال و هم شامل اجرا است. قیمت کناف کاری سقف ساده (فلت) به صورت مترمربع و سقف دور باکس به صورت متر طول تعیین می شود. به منظور کاهش قیمت کناف کاری سقف ساختمان های جدید، فلت اجرا نمی کنند. به عبارتی برای کناف کاری سقف خانه های نوساز، ابتدا سقف را به صورت یکدست رنگ کرده و سپس باکس ها را اجرا می کنند. اما برای خانه های قدیمی که سطح سقف یکدست نیست، نیاز به اجرای فلت و سپس اجرای باکس می باشد. به طور کلی هزینه کناف کاری سقف نسبت به رابیتس کمتر است. زیرا اجرای سقف رابیتس علاوه بر نیاز به مصالحی همچون رابیتس، گچ، میلگرد و پروفیل، نیاز به جوشکاری نیز دارد که موجب افزایش هزینه های اجرایی سقف کاذب گچی رابیتس می گردد.

 

طرح های کناف کاری
کناف کاری پذیرایی

 

طرح کناف سقف

انتخاب طرح کناف سقف برای خانه های ایرانی بر اساس سبک دکوراسیون خانه دقت ویژه می طلبد. ساختار کناف این امکان را می دهد که طیف گسترده ای از طرح کناف سقف قابلیت اجرا داشته باشد. طرح کناف سقف برای اساس چالش های پروژه و جزئیات مد نظر مشتری و سبک دکوراسیون فضا انتخاب می شود. انتخاب انواع طرح کناف در درجه اول بر اساس کاربرد آن انجام می شود. برای ایجاد طرح سقف کناف ، لازم است محدودیت های اجرایی شناخته شود.

 

طرح های سقف کناف

طرح های سقف کناف این روزها بسیار گسترده است. سه طرح کلی برای طرح های کناف سقف می توان در نظر گرفت. طرح های یکپارچه که به صورت سراسری در سقف اجرا می شود و ساده است و جزء اصلی آن نورپردازی مخفی داخل سقف می باشد. دسته دوم طرح های غیر یکپارچه و دکوراتیو است که به سه دسته طرح کناف سقف ساده، کلاسیک و مدرن تقسیم بندی می شود. دسته سوم کناف هایی است که محل اتصال سقف به دیوار را پوشش می دهد و تنها در محل اتصال لبه دیوار به سقف کاربرد دارد.

اگر طرح به صورت یکپارچه اجرا شود طرح های كناف وافل ، كناف دکوراتیو طرح دار  و طرح كناف سقف ساده مواردی است که امکان اجرا خواهد داشت. اگر تنها بخشی از سقف كناف کار شود، دو دسته طرح سقف کناف وجود دارد. کناف هایی که تمرکز طرح بر مرکز آن است و کناف هایی که تمرکز بر حاشیه است.

 

طرح کناف سقف
طرح کناف سقف

 

طرح کناف سقف پذیرایی

یکی از چالش های اساسی دکوراسیون منزل ، طراحی سقف پذیرایی است. با توجه به اینکه محدودیت های وجود تاسیسات در سالن پذیرایی وجود ندارد، کار طراح بیشتر معطوف به بحث زیبایی شناسی خواهد شد. نورپردازی و طرح کناف سقف پذیرایی تاثیر زیادی در دکوراسیون منزل خواهد داشت. در طرح کناف پذیرایی معمولا از ایده كناف حاشیه استقبال می شود. مدل های اطراف لوستر به شدت وابسته به وسعت سقف و شکل لوستر است.

طرح كناف سقف پذیرایی مستطیلی این روزها پرطرفدارترین طرح است. از باکس های متعددی که برای قرارگیری چراغ هالوژنه نصب می شود تا طرح های پیچیده ای که به صورت چند لایه اجرا می شود، طرح کناف سقف پذیرایی مستطیل انتخابی مطمئن است. دلیل انتخاب همیشگی طرح کناف پذیرایی مستطیل شکل ، ابعاد معمول پذیرایی است. با توجه به نقشه سازه معمولا بخش پذیرایی به صورت مستطیلی در می آید و برای هماهنگی سقف با فضا معمولا انتخاب طرح کناف مستطیلی برای سالن های پذیرایی ایده آل است.

 

طرح کناف سقف پذیرایی
طرح کناف سقف پذیرایی

 

مدل های کناف چند لایه که فاصله ای با لایه های زیرین دارد را می توان جدیدترین طرح كناف سقف دانست. کناف سقف پذیرایی مستطیلی جدید با این ایده اجرا می شود که بعد دیگری به سقف اضافه کند و نورپردازی تنها به منظور روشن کردن فضا نباشد بلکه نور بخشی از روح معماری در فضای سازه در نظر گرفته شود. در صورت استفاده از لوستر طرح کناف حاشیه دیوار انتخاب مناسبی است. اگر از کناف حاشیه استفاده شود، فضای مرکزی سقف فرورفتگی خواهد داشت. چنین تغییر ارتفاعی در سقف، طراحی خاص و منحصر به فردی ایجاد خواهد کرد.

 

کناف سقف آشپزخانه

کناف سقف اشپزخانه جزئی جدایی ناپذیر از فضای آشپزخانه های اپن است. مدل كناف سقف آشپزخانه طیف گسترده ای دارد و مزیت آن ایجاد عایق حرارتی و صوتی، فضای نورپردازی مناسب و پوشاندن تاسیسات هود است. از مزیت های دیگر سقف کناف آشپزخانه ، مقاومت بالای آن در برابر آتش سوزی می باشد. انواع طرح کناف آشپزخانه می تواند به عنوان عایق صوتی و حرارتی استفاده شود. آشپزخانه اپن امروزی نیاز مبرمی به کناف دارد. علاوه بر اینکه آرک آشپزخانه با کناف کار می شود، ایجاد عایق صوتی در آشپزخانه اپن از الزامات است تا صدا‌های آزاردهنده داخل فضای پخت و پز، مخل آسایش نباشد.

 

کناف آشپزخانه
کناف آشپزخانه

 

طرح کناف اپن آشپزخانه

اجرای درست طرح کناف اپن آشپزخانه به مهارت استادکار وابسته است. اپن آشپزخانه جایی است فضای آشپزخانه از پذیرایی جدا می شود. یکی از مواردی که بحث کناف اپن آشپزخانه را مهم کرده همین امر است. در واقع این حائل از سقف هم باید جداسازی مناسبی داشته باشد. به عبارتی هم باید فضای بالای کانتر را مجزا کند و هم با دکوراسیون آشپزخانه و پذیرایی همخوانی کامل داشته باشد. کناف اپن آشپزخانه و کانتر تاثیر زیادی در نمای دکوراسیون خواهد داشت.

 

طرح کناف اپن آشپزخانه
طرح کناف اپن آشپزخانه

 

آرک آشپزخانه کناف

آرک در فضاهای سنتی ایرانی با وسعت بالایی اجرا می شود. البته در معماری سنتی آرک نقش باربر داشته اما آرک آشپزخانه کناف تنها نمای ظاهری و زیبایی آن را با خود همراه دارد. آرک آشپزخانه کناف با دقت و کیفیت بالاتری نسبت به آرک گچی ساده اجرا می شود. به طور کلی اجرای کناف سریعتر، دقیقتر و بی نقص‌تر خواهد بود. طراحی کناف کاری سقف آشپزخانه به صورت هلالی و منحنی در ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس طرفدران بسیار زیادی دارد.

 

آرک آشپزخانه کناف
آرک آشپزخانه کناف

 

کناف اتاق خواب

اتاق خواب از جمله مکان هایی است که داشتن حس آرامش در آن از اهمیت بالایی برخوردار است. می توان با اجرای کناف اتاق خواب و زیباتر نمودن فضا، این حس را ایجاد نمود. کناف اتاق خواب را می توان در طرح های مختلف مدرن ، کلاسیک ، سقف کاذب ساده و حتی رنگی اجرا کرد. استفاده از سقف کناف رنگی به ویژه برای اتاق کودکان گزینه مناسبی می باشد.

 

کناف اتاق خواب
کناف اتاق خواب

 

طرح کناف سقف مغازه

برای طرح کناف سقف مغازه و رستوران ها امکان استفاده از رنگ های متفاوت وجود دارد. برای رستوران ها رنگ های سبز و زرد و نارنجی ایده آل و آرامش بخش است. مغازه های خرید لباس با رنگ های طوسی و آبی فضای جذابی خواهد داشت. برای طراحی سقف های مغازه ها باید کمی ریسک پذیر بود. در صورتی که طرح کناف سقف مغازه به درستی طراحی و اجرا شود، امکان نورپردازی های خلاقانه وجود خواهد داشت. به مراکز تجاری باید بیش از مراکز مسکونی از نظر نورپردازی توجه کرد. بنابراین لازم است طراحي سقف كناف مغازه و مراکز تجاری را به افراد خبره واگذار کرد.

 

طرح کناف سقف مغازه
طرح کناف سقف مغازه

 

مدل کناف کاری سقف

طرح های کناف کاری سقف بسیار متنوع بوده و با توجه به درخواست مشتری قابل اجرا است. امروزه اجرای کناف کاری سقف ساده طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برای اجرای کناف کاری سقف ساده می توان از اشکال و خطوط ساده استفاده کرد. از مزیت های اجرای کناف کاری سقف ساده این است که دیرتر قدیمی شده و در قسمت های مختلف ساختمان قابل اجرا است. از دیگر طرح های کناف کاری سقف ، طرح مدرن می باشد. در اجرای این مدل کناف کاری سقف می توان هم از اشکال ساده و هم از اشکال منحنی و پیچیده استفاده کرد.

 

مدل کناف کاری
مدل کناف کاری سقف

 

کناف سقف ساده

برای دکوراسیون های ساده بهتر است از مدل کناف سقف ساده استفاده کرد. کناف سقف ساده در تمامی اتاق های خانه همچون پذیرایی، آشپزخانه و … قابل پیاده سازی است. به طور کلی طرح های ساده ، زیبایی خاص خود را دارند. سقف كناف نیز از این قاعده مستثنی نیست. کناف سقف پذیرایی جدید و ساده زیبایی سالن پذیرایی را دوچندان می نماید.

 

کناف سقف ساده
کناف سقف ساده

 

مدل کناف سقف پذیرایی ساده و شیک

در مدل کناف سقف پذیرایی ساده و شیک باید تمام جزئیات در نظر گرفته شود. جانمایی چراغ های داخل سقف، نور مخفی سقف و هماهنگی با سایر اجزای محیط مهم است. با وجود اینکه کناف پذیرایی ساده به ظاهر طراحی آسانی دارد اما توجه به جزئیات و اجرای دقیق به اندازه ای مهم است که کوچکترین اشتباه در طراحی مدل کناف سقفی ساده ، به چشم می آید.

 

کناف سقف پذیرایی مستطیلی
کناف سقف پذیرایی مستطیلی

 

مدل کناف سقف آشپزخانه

تنوع مدل کناف آشپزخانه گسترده است. نوع طراحی آشپزخانه در انتخاب مدل مناسب اهمیت دارد. بر اساس مساحت آشپزخانه، چیدمان کابینت‌ها، شیوه نورپردازی، میزان نور طبیعی، ارتفاع سقف، سبک دکوراسیون منزل، شکل کانتر و اپن، سلیقه مشتری و میزان بودجه مدل سقف آشپزخانه تعیین می شود. به طور کلی مدل کناف سقف آشپزخانه شامل كناف اشپزخانه یکپارچه ، كناف اشپزخانه مشبک ، كناف سقف آشپزخانه غیر همسطح ، كناف اشپزخانه دکوراتیو طرح دار ، سقف كناف آشپزخانه مدور ، كناف آشپزخانه اتصال دیوار و سقف ، کناف مستطیلی یا مربعی مرکزی برجسته ، کناف مستطیلی یا مربعی مرکزی فرورفته و انواع کناف اپن آشپزخانه می باشد.

 

مدل کناف سقف آشپزخانه
مدل کناف سقف آشپزخانه

 

انواع سقف کناف از نظر نوع ساختار و اجرای آنها

به طور کلی كناف كاري سقف از نظر نوع ساختار به دو دسته یکپارچه و مشبک تقسیم بندی می گردد. سقف کناف یکپارچه بدون درز بوده و برای اجرای آن از زیرسازی فولادی و صفحات روکش دار گچی استفاده می شود. بدین صورت که زیرسازی فولادی به سقف اصلی متصل شده و سپس صفحات کناف را بر روی آن نصب می کنند. شایان ذکر است که پیش از اجرای هر گونه آویز ، باید استحکام سقف سازه ای بررسی گردد. درزهای دور کار نیز با استفاده از نوار چسب جداکننده مخصوص پوشانده می شود.

 

طرح های کناف کاری
کناف کاری آشپزخانه

 

به منظور کناف کاری سقف به صورت مشبک، ابتدا شبکه سازه ای با استفاده از آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل می گردد. سپس تایل های گچی درون شبکه قرار داده می شود. لازم به ذکر است که تایل های پیش ساخته به صورت شطرنجی و یکی در میان جاگذاری می شوند. با انجام این کار نشست اولیه تحت اثر وزن تایل ها ایجاد می گردد. در مرحله بعدی سطح را رگلاژ کرده و تایل های باقی مانده سقف نصب می شوند. از مزیت های این ساختار سقف کناف کاری نسبت به ساختار یکپارچه، امکان دسترسی به فضای بالای سقف و تعمیر آسان آن می باشد.

 

کناف کاری سقف
کناف کاری سقف

 

کاربردهای کناف کاری سقف

كناف كاري سقف در فضاهای مختلف منزل امکان پذیر می باشد. کناف را می توان در تمام سقف و یا تنها در بخشی از سقف اجرا نمود. به طور مثال امروزه اجرای کناف دور لوستر و یا اجرای کناف آرک آشپزخانه رواج بسیاری یافته است. این امر سبب می شود که سقف کناف کاری از حالت ساده و یکدست خارج شده و زیبایی آن دوچندان گردد. برای فضاهای بزرگتر همچون سالن پذیرایی، می توان کناف را در کل سقف اجرا نموده و با نورپردازی صحیح و مناسب زیبایی خیره کننده ای به آن بخشید.

 

سقف کناف کاری
سقف کناف کاری

 

در کناف کاری سقف پذیرایی و یا اتاق خوب می توان از انواع مختلف کناف استفاده کرد. اما در کناف کاری سقف آشپزخانه به دلیل انجام پخت و پز و نیاز به شست و شو و تمیز کردن مداوم فضا، بهتر است که از نوع ضد رطوبت آن استفاده گردد. همچنین به دلیل بالا بودن میزان رطوبت در حمام و سرویس بهداشتی نیز، استفاده از کناف ضد رطوبت پیشنهاد می گردد.

 

کناف کاری سقف آشپزخانه
کناف سقف اشپزخانه

 

مزایای کناف کاری سقف

مدل کناف سقفی نسبت به سقف کاذب رابیتس وزن کمتری دارد. این امر به ویژه به هنگام وقوع زلزله از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به تنوع مدل کناف کاری ، این سقف نمای زیبایی در فضای منزلتان ایجاد می نماید. کناف کاری سقف امکان پیاده سازی نورپردازی های زیبا و متنوعی را فراهم می نماید. اجرای نورپردازی مناسب از اهمیت بالایی برخوردار بوده و زیبایی دوچندانی به سقف کناف می بخشد.

اجرای کناف کاری سقف نسبت به گچکاری و گچ­بری سقف و یا رابیتس کاری آن زمان کمتری می برد. علاوه بر این امکان پیاده سازی طرح های هندسی مختلف را فراهم می نماید. این سقف عایق صدا بوده و برخی از انواع آن در برابر رطوبت نیز مقاوم می باشند. از دیگر مزایای اجرای سقف کاذب کناف ، رنگ پذیر بودن آن است. این ویژگی از کناف سبب می گردد که با توجه به دکوراسیون داخلی و نیز سلیقه های مختلف، آن را رنگ آمیزی کنند.

 

مدل کناف کاری
کناف سقف اتاق خواب

 

معایب سقف کناف کاری

شاید بتوان گفت که مهم ترین عیب سقف کناف کاری نسبت به سقف کاذب رابیتس، مقاومت پایین تر آن در برابر ضربه می باشد. بنابراین نگهداری از آن نیاز به دقت بیشتری دارد. اگرچه کناف به راحتی نصب می شود، اما نصب آن نیاز به نیروهای متخصص و ماهر دارد. عدم رعایت صحیح نکات اجرایی کناف کاری ، موجب ترک خوردن و باز شدن گوشه های آن پس از گذشت زمان می گردد.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۶ از ۵ - از مجموع ۱۰ رای

نظرات کاربران

ناصر بیگی

سلام ، کناف کاری سقف به جز بحث زیبایی سقف چه کاربردهای دیگه ای هم دارد؟

عمران مدرن

سلام ناصر بیگی عزیز، کناف‌کاری سقف علاوه بر زیبایی، به عایق صوتی و حرارتی، پنهان‌سازی تاسیسات، و ایجاد نورپردازی مخفی کمک می‌کند. همچنین، می‌تواند به تنظیم ارتفاع سقف و پیشگیری از ترک‌خوردگی‌های ساختاری کمک کند.

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما