شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
خدمات مرتبط در عمران مدرن
بازسازی ساختماننصب کاشی، سرامیک و موزاییکیراق آلات کابینت و کمدنصب تجهیزات آشپزخانهکابینت پولیشی
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | تهران | ۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹ |
نوین کابین | ۳ | تهران | ******۰۲۱۷۷ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
کابینت پولیشی
کابینت پولیشی نوعی کابینت پلی اورتان است که مایعی به نام پولیش باعث براقیت آن شده است. تفاوت کابینت پولیش با کابینت پلی اورتان مات که به کابینت نئوکلاسیک و یا کابینت پلی اورتان شناخته می شود در براق بودن سطح نهایی آن است. کابینت نئوکلاسیک سطح نهایی ماتی دارد، زیرا در آن از پولیش استفاده نشده است. پولیش مایعی با سیالیت بالا و خمیری شکل است که به عنوان رنگ روی سطوح پلاستیک، شیشه، چوب و فلز اسپری می شود. این رنگ باعث جلادهی سطح می شود و مانند سمباده عمل می کند. کابینت پولیشی به دلیل سطح نهایی براق آن بیشتر کابینت مدرن محسوب می شود.
کابینت پولیش
در واقع کابینت پولیشی نوعی از کابینت انزو است به جای روکش پی وی سی از رنگ پلی اورتان و پولیش استفاده شده است. سطح براق، طرح و ضخامت درب مشخصه اصلی کابینت پولیش است. این نوع کابینت گزینه مناسبی در طراحی کابینت مدرن می باشد.
ویژگی های کابینت پولیشی
در ساخت کابینت پولیشی از ورق ام دی اف به ضخامت 25 میلیمتر استفاده می شود. حکاکی هایی روی ورق ام دی اف با دستگاه سی ان سی انجام می شود. در نهایت نوبت به حساس ترین قسمت کار یعنی رنگ و پولیش ورق می رسد. رنگ پلی اورتان با دستگاه تمام اتوماتیک بر روی ورق ها اعمال می شود، پس از اعمال رنگ با استفاده از پولیش سمباده زده می شود. در هر مرحله بعد از خشک شدن دوباره رنگ آمیزی می شود. رنگ آمیزی حداقل در سه یا چهار مرحله انجام می شود. هر چه تعداد مراحل رنگ آمیزی زیاد باشد، کیفیت نهایی و دوام رنگ کابینت بهتر خواهد بود. دلیل اصلی درخشندگی سطح کابینت پولیش نوع رنگ آن و پولیشی است که بر آن اعمال میشود.
کابینت پولیش خاکستری
انجام مرحله رنگ آمیزی کابینت پولیشی به مهارت بالای اجرا کننده، دستگاه و تجهیزات مخصوص نیاز دارد. در صورتی که دقت کافی در این مرحله به کار برده نشود، سطح نهایی بسیار بی کیفیت بوده و تمامی ناهمواری و عیوب آن مشخص خواهد شد. در صورت رنگ آمیزی دقیق و تمیز کابینت سطح نهایی بسیار صیقلی و براق مانند شیشه خواهد بود.
مزایای کابینت پولیشی
از مزایای کابینت پولیشی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
· در این کابینت به دلیل اضافه شدن رنگ پولیشی ضخامت صفحه ها دو تا سه میلیمتر افزایش می یابد که باعث استحکام بیشتر صفحه ها در برابر تاب برداشتن و تغییر شکل می شود.
· در کابینت پولیشی ، پولیش روی ورق ها مانع فرو رفتگی ورق ها بر اثر ضربه می شود.
· به دلیل آغشته شدن کل سطوح و لبه های کناری ورق به رنگ و پولیش، کابینت پولیش نسبت به سایر کابینت های ام دی اف، مقاومت بالایی در برابر آب دارد.
· کابینت پولیش مقاومت مناسبی در برابر نورخورشید، حرارت و انواع روغن و مواد نفتی دارد.
· همچنین کابینت پولیش به دلیل استفاده از پولیش در سطح نهایی آن، مقاومت بالایی در برابر خش دارد.
· کابینت پولیش جذابیت و درخشندگی چشم نواز خاصی دارد و به دلیل اینکه اغلب به رنگ سفید است به راحتی با وسایل و تجهیزات آشپزخانه ست می شود.
· با گذر زمان و بروز مشکل یا خرابی در یکی از درب های کابینت پولیشی به راحتی می توان مجددا سفارش داد و نگران عدم تطبیق رنگ و بافت آن نبود.
معایب کابینت پولیشی
از معایب کابینت پولیشی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
· کابینت پولیش در برابر ضربات شدید آسیب پذیر بوده و باعث ایجاد خش می شود.
· به هنگام رنگ آمیزی نیاز به محیط ایزوله و عاری از هر نوع آلودگی و گرد و غبار است.
· نیاز به دستگاه های تمام اتوماتیک برای پاشش رنگ که باعث افزایش قیمت کابینت پولیشی می شود.
· در صورت دقت پایین در رنگ آمیزی، کیفیت نهایی کار بسیار پایین بوده و باعث هدر رفتن هزینه های بالای آن خواهد شد.
کابینت پولیشی سفید با یراق آلات طلایی
تفاوت کابینت پولیشی و کابینت انزو با روکش پی وی سی
کابینت انزو به جنس خاصی از کابینت اشاره ندارد و نام برندی مطرح است که برای اولین بار این طرح از کابینت را به بازار عرضه کرده است. در این طرح ضخامت ورق در کناره های درب کمتر می شود. بنابراین به ضخامت بالایی از ورق ام دی اف نیاز است. در حال حاضر کابینت برند انزو در بازار ایران موجود نیست. اما همان طرح ها همان طور که اشاره شد، توسط شرکت های مختلف ساخته و ارائه می شود. کابینت پولیشی در واقع نوعی کابینت انزو است. با این تفاوت که سطح نهایی آن با استفاده از پاشش رنگ پلی اورتان و پولیش سطح نهایی اجرا می شود و در کابینت انزو با روکش پی وی سی، روکش پی وی سی با استفاده از دستگاه وکیوم بر روی ورق ام دی اف چسبانده می شود.
کابینت انزو
تفاوت کابینت پولیشی و کابینت پلی اورتان
کابینت پولیشی و کابینت پلی اورتان (کابینت نئوکلاسیک) مشترکات بسیاری در مراحل ساخت دارند. هر دو آنها با استفاده از رنگ پلی اورتان رنگ آمیزی می شود با این تفاوت که در کابینت پولیشی پس از پاشش رنگ پلی اورتان با استفاده از پولیش سطح نهایی براق می شود. همین براقیت و درخشندگی جلوه ای مدرن به طرح می دهد. در کابینت پلی اورتان که همان کابینت پلی اورتان مات است. از پولیش استفاده نمی شود و چند لایه رنگ پلی اورتان مات بر روی سطح پاشیده می شود.
کابینت پلی اورتان
تفاوت اصلی کابینت پولیشی و کابینت پلی اورتان ، تفاوت در سبک ها و رنگ آن است. کابینت پلی اورتان مات که در بازار به کابینت پلی اورتان مصطلح است، سبک نئوکلاسیک کاربرد دارد و تنوع رنگ آن بالاست. کابینت پولیشی سفید در سبک های مدرن کاربرد دارد. کابینت پولیشی سیاه نیز اخیرا مورد توجه قرار گرفته است.
نکات طراحی کابینت پولیشی
· همان طور که اشاره شد، کابینت پولیشی اغلب به رنگ سفید عرضه می شود که مناسب آشپزخانه های کوچک و آشپزخانه هایی با نورگیری طبیعی کم است.
· در صورت استفاده از ، سنگ مصنوعی کورین و کوارتز به دلیل رگه های تیره و براق بودن سنگ که با رنگ سفید و براق کابینت متناسب است، پیشنهاد می شود.
کابینت پولیشی سفید و کانتر سنگی
· به دلیل سادگی و رنگ سفید این کابینت می توان از دیوارپوش های بین کابینتی تیره و طرح دار استفاده کرد.
· استفاده از کفپوش سنگی سفید با رگه های تیره و سیاه باعث جذابیت نهایی سطح خواهد شد.
ایجاد فضایی فراخ با کابینت پولیش
قیمت کابینت پولیشی
قیمت کابینت پولیشی در مقایسه با سایر کابینت ها گران تر است. همچنین قیمت آن از قیمت کابینت پلی اورتان مات نیز بالاتر است که دلیل آن پولیش بعد از پاشش رنگ می باشد.
به طور کلی عوامل مختلفی باعث قیمت بالای کابینت پولیشی شده است که عبارتند از:
· نیاز به محیطی ایزوله و عاری از هر گونه آلودگی به منظور پاشش رنگ و پولیش کاری
· نیاز به دستگاه های مخصوص که قیمت بالایی دارند
· استفاده از رنگ ها مخصوص که قیمت بالایی نسبت به سایر مصالح روکش کابینت دارد.
· نیاز به به ورق ام دی اف با ضخامت 25 میلیمتر که در مقایسه با سایر کابینت ها که ضخامت 16-18 میلیمتر دارند بیشتر است.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران