طراحی کابین آسانسور در ساری
دسته بندی
نصب آسانسورتعداد ارائه دهنده ها
۱ ارائه دهندهتوضیحات قیمت
هزینه طراحی کابین آسانسور در ساری به عوامل مختلفی چون ابعاد چاهک ، نوع سیستم محرک، نوع جنس کابین و درب آن بستگی دارد. تزئینات داخل کابین آسانسور نیز با توجه به نوع کاربری و سلیقه سفارش دهنده متفاوت بوده و از عوامل تاثیرگذار در هزینه طراحی داخل کابین آسانسور محسوب می گردد.شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
خدمات مرتبط در عمران مدرن
بالابر، رمپ، پله برقیلوازم و تجهیزات آسانسورسیم کشی ساختمانهوشمند سازی ساختمانطراحی کابین آسانسور
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | ساری | ۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
طراحی کابین آسانسور در ساری
طراحی آسانسور به منظور ایجاد فضایی مناسب برای جابه جایی کالا و مسافران انجام می شود. امنیت و زیبایی دو معیاری است که در طراحی کابین بایستی لحاظ گردد. یکی از بخش های مهم در طراحی نقشه آسانسور ، ترسیم و طراحی نقشه کابین آسانسور می باشد. طراحی داخل کابین آسانسور بر اساس ابعاد و نقشه دیگر بخش های آسانسور صورت می پذیرد. لذا برای طراحی کابین آسانسور لازم است ابعاد چاهک ، تعداد طبقات ، ظرفیت مورد نظر و توان و قدرت موتور آسانسور تعیین گردد. لازم به ذکر است که طراحی کابین آسانسور باید به گونه ای صورت پذیرد که در حین حرکت ، به دیواره های چاهک آسانسور برخورد نکند و فاصله استاندارد آن از دیواره ها حفظ گردد.
هزینه طراحی کابین آسانسور در ساری
با توجه به تنوع المان های موجود در طراحی کابین آسانسور ، هزینه طراحی آن تابع متغیرهای بسیاری می باشد که از این عوامل می توان به ابعاد چاهک ، نوع سیستم محرک و نوع جنس کابین و درب آن اشاره کرد. تزئینات داخل کابین آسانسور نیز با توجه به نوع کاربری و سلیقه سفارش دهنده متفاوت بوده و از عوامل تاثیرگذار در هزینه طراحی کابین آسانسور محسوب می گردد. امکانات جانبی نظیر نصب کولر در داخل کابین ، قابلیت محدود کردن استفاده افراد (با اثر انگشت ، کارت و کد) و... نیز بر روی قیمت طراحی و اجرای کابین آسانسور موثر است.
طراحی داخل کابین آسانسور در ساری
یکی از نرم افزار هایی که در زمینه نقشه کشی و طراحی کابین داخل آسانسور مورد استفاده طراحان قرار می گیرد، نرم افزار Lift Designer است. با استفاده از این نرم افزار می توان نقشه کامل و با جزئیات اجرایی طراحی کابین آسانسور را تهیه نمود. طراحی کابین آسانسور در سه بخش عمده شامل چارچوب (یوک)، سکو (محل استقرار مسافر یا بار)، دیواره ها (شامل سقف ، کف ، درب ، دیواره های جانبی ، پوشش های داخلی و تزئینات کابین آسانسور) انجام می شود. یوک آسانسور ، چارچوب فلزی کابین بوده که کل کابین را در بر می گیرد. به یوک کابین آسانسور ، قاب نگهدارنده کابین نیز گفته می شود. این قطعه معمولا از فلز مقاومی ساخته شده و تجهیزات کابین بعد از نصب به آن متصل می گردند.
برای طراحی داخل کابین آسانسور ، آنالیز ترافیک ساختمان از طریق بررسی نوع کاربری ساختمان ، تعداد طبقات، مساحت مفید هر طبقه، جمعیت هر طبقه، طول مسیر حرکت اسانسور و ارتفاع طبقات ضرورت دارد. سپس متناسب با جمعیت در زمان ترافیک ، زمان انتظار برای دریافت سرویس و زمان یک سفر کامل، مشخصات آسانسور نظیر تعداد اسانسور ، ظرفیت کابین آسانسور ، سرعت اسانسور ، عرض چاهک ، عمق چاهک ، محل قرار گیری درب ها و … طراحی می شود. لازم به ذکر است که در این فرایند استفاده از حداکثر فضای چاله جهت طراحی داخل کابین آسانسور با حداکثر ابعاد ممکنه پیشنهاد می گردد.
مراحل طراحی کابین آسانسور در ساری
در آسانسور تمام وزن کابین و مسافرین توسط یوک به سیم بکسل ها و یا سیستم هیدرولیک منتقل می شود. بنابراین علاوه بر اهمیت قدرت تحمل بار ، لازم است تنظیم بودن یوک جهت جلوگیری از انحراف، در طراحی کابین آسانسور (خصوصا هنگام استفاده از کفشک های غلطکی) مورد توجه قرار گیرد. درب کابین یکی از مهم ترین اجزاء کابین است که عمدتا به صورت نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک و در مدل های دو لته و سه لته ساخته می شود. درب کابین آسانسور ، وظیفه حفاظت از مسافرین و جلوگیری از برخورد آن ها با دیواره چاه به هنگام حرکت آسانسور را بر عهده دارد. کف کابین یا به تعبیری سکوی کابین آسانسور نیز لازم است از مصالح مناسب به نحوی طراحی و اجرا گردد که به راحتی بتواند وزن مسافرین و بار را تحمل کند. به عبارتی سکوی کابین باید تا حدی بارگیری شود که بدون اعمال نیرو های زیاد به کفشک های راهنمای آن، در مرکز ثقل خود به صورت آویزان و معلق باقی بماند. این ویژگی به عنوان بالانس کردن در حالت سکون شناخته می شود.
به طور کلی دیواره ها ، کف ، سقف ، قاب و کفشک ها لازم است مقاومت کافی در برابر نیروهای وارده در هنگام کارکرد عادی، عملکرد ترمز ایمنی (پاراشوت) و برخورد احتمالی با ضربه گیر ها را در طراحی کابین آسانسور داشته باشند. همچنین لازم است از موادی که سریع آتش می گیرند و یا در اثر گرما، گاز های خفه کننده ایجاد می کنند، در طراحی این قطعات استفاده نشود. لازم به ذکر است که عمدتا کابین آسانسور را از جنس استیل ، MDF ، شیشه (پانوراما) و کامپوزیت می سازند. طراحی سقف انواع کابین آسانسور نیز لازم است به نحوی صورت پذیرد که در حین خدمات و بازبینی آسانسور ، بتواند سنگینی وزن حداقل دو نفر را تحمل کند. معمولا در طراحی کابین آسانسور ، بر روی سقف آن درب خروجی اضطراری ، فن و نرده نیز تعبیه می شود. همچنین در طراحی داخلی کابین آسانسور ، نوع و طرح شستی کابین آسانسور نیز اهمیت بسزایی دارد که باید با توجه به نوع متریال و رنگ داخل کابین ، انتخاب گردد.
اصول طراحی کابین آسانسور در ساری
نکاتی که مطابق مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان لازم است رعایت آن ها در طراحی کابین آسانسور مورد توجه قرار گیرد، به شرح ذیل می باشند.
- ارتفاع درب کابین و همچنین ارتفاع مفید کابین لازم است حداقل ۲ متر باشد.
- طراحی کابین آسانسور لازم است مجهز به سیستم ایمنی (پاراشوت) مناسب باشد.
- کابین آسانسور لازم است دارای روشنایی مناسب باشد.
- کابین آسانسور لازم است به وسیله دیواره ها، کف و سقف کاملا پوشیده شود. به طوری که صرفا ورودی کابین ، دریچه اضطراری و محل های تهویه هوا مجاز به باز بودن می باشند.
- فاصله بین دیوار کابین و دیوار چاهک آسانسور لازم است حداکثر ۵ سانتی متر در نظر گرفته شود. در طراحی فاصله بین کابین و یوک آن نیز لازم است فنر ارتجاعی و یا لاستیک در نظر گرفته شود تا هیچ گونه لرزشی در هنگام حرکت توسط مسافران احساس نشود.
طراحی کابین آسانسور در ساری در ساری، طراحی کابین آسانسور در ساری در چهاردانگه، طراحی کابین آسانسور در ساری در دودانگه، طراحی کابین آسانسور در ساری در رودپی، طراحی کابین آسانسور در ساری در کلیجان رستاق، طراحی کابین آسانسور در ساری در میان دورود، طراحی کابین آسانسور در ساری در آمل، طراحی کابین آسانسور در ساری در امامزاده عبدالله، طراحی کابین آسانسور در ساری در دابودشت، طراحی کابین آسانسور در ساری در لاریجان، طراحی کابین آسانسور در ساری در بابل، طراحی کابین آسانسور در ساری در بابل کنار، طراحی کابین آسانسور در ساری در بندپی شرقی، طراحی کابین آسانسور در ساری در بندپی غربی، طراحی کابین آسانسور در ساری در گتاب، طراحی کابین آسانسور در ساری در لاله آباد، طراحی کابین آسانسور در ساری در بابلسر، طراحی کابین آسانسور در ساری در بابلسر بخش رودبست، طراحی کابین آسانسور در ساری در بهنمیر، طراحی کابین آسانسور در ساری در بهشهر، طراحی کابین آسانسور در ساری در یانه سر، طراحی کابین آسانسور در ساری در تنکابن، طراحی کابین آسانسور در ساری در تنکابن بخش خرم آباد، طراحی کابین آسانسور در ساری در نشتا، طراحی کابین آسانسور در ساری در جویبار، طراحی کابین آسانسور در ساری در گیل خوران، طراحی کابین آسانسور در ساری در چالوس، طراحی کابین آسانسور در ساری در کلاردشت، طراحی کابین آسانسور در ساری در مرزن آباد، طراحی کابین آسانسور در ساری در رامسر، طراحی کابین آسانسور در ساری در سوادکوه، طراحی کابین آسانسور در ساری در شیرگاه، طراحی کابین آسانسور در ساری در عباس آباد، طراحی کابین آسانسور در ساری در کلارآباد، طراحی کابین آسانسور در ساری در فریدونکنار، طراحی کابین آسانسور در ساری در فريدونکنار بخش دهفري، طراحی کابین آسانسور در ساری در قائم شهر، طراحی کابین آسانسور در ساری در کیاکلا، طراحی کابین آسانسور در ساری در گلوگاه، طراحی کابین آسانسور در ساری در کلباد، طراحی کابین آسانسور در ساری در محمودآباد، طراحی کابین آسانسور در ساری در سرخ رود، طراحی کابین آسانسور در ساری در نکا، طراحی کابین آسانسور در ساری در هزار جریب، طراحی کابین آسانسور در ساری در نور، طراحی کابین آسانسور در ساری در بلده، طراحی کابین آسانسور در ساری در چمستان، طراحی کابین آسانسور در ساری در نوشهر، طراحی کابین آسانسور در ساری در کجور.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۳ از ۵ - از مجموع ۴ رای
نظرات کاربران
رضا احمدپناه
سلام ضمن تشکر از سایت خوبتون یک سوال داشتم ، کابین آسانسور رو مگه وقتی که آسانسور رو خریداری میکنیم مشخص نمیشه که چه مدلی باشه و متناسب با فضایی که میخواییم آسانسور های موجود رو معرفی میکنند و دیگه در مورد مدل کابین آسانسور چیزی اصلا مطرح نمیشه پس چطوری اون رو طراحی میکنید؟
عمران مدرن
سلام رضا احمدپناه عزیز، اگر مدل های خاصی رو بخواید میشه همون اول کار براتون طراحی کرد.