صدور سند مالکیت

صدور سند مالکیت

دسته بندی

امور ثبتی

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

صدور سند مالکیت

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

صدور سند مالکیت

یکی از مهم ‌ترین فرآیندهای قانونی در حوزه ‌ی حقوق ملکی، صدور سند مالکیت برای ساختمان است. سند مالکیت، یک مدرک رسمی است که مالکیت شخص را نسبت به یک ملک تأیید می ‌کند و در دعاوی حقوقی و معاملات ملکی به عنوان یک مدرک معتبر و ارزشمند شناخته می ‌شود. داشتن سند مالکیت از این جهت اهمیت دارد که مالک از حقوق قانونی خود بهره ‌مند می شود و در صورت بروز اختلاف، می تواند به آن استناد نماید. از انواع سند مالکیت می توان به سند عادی، سند مشاعی، سند منگوله دار، سند شش دانگ و سند تک برگ اشاره کرد.

 

مزایای صدور سند مالکیت

صدور سند مالکیت علاوه بر اثبات نمودن رسمی و قانونی مالکیت شخص نسبت به ملک، مزایای دیگری نیز به همراه دارد:

  1. حقوق قانونی مالک حفظ می شود. به عبارتی سند مالکیت حقوق قانونی مالک را تضمین نموده و از بروز مشکلات و اختلافات حقوقی جلوگیری می نماید.
  2. ارزش ملک افزایش می یابد. ملکی که دارای یک سند مالکیت معتبر است، ارزشمند بوده و به‌ راحتی قابل معامله است.
  3. به تسهیلات بانکی میتوان دسترسی داشت. به بیان دیگر، با در دست داشتن سند مالکیت می توان برای دریافت وام‌ های مسکن و سایر تسهیلات بانکی اقدام نمود. 

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور سند مالکیت 

جهت درخواست صدور سند مالکیت تک برگ به مدارکی از جمله کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی مالک و اصل سند دفترچه ای، برگه پایان کار شهرداری، قبض تلفن ملک، اصل یا کپی از بنچاق ملک در صورت وجود، نشانی و کد پستی ملک مدنظر نیاز است.

فرم تقاضای سند تک برگی و فرم مخصوص اداره پست که در دفترخانه تکمیل می شود به همراه ترسیم کروکی دقیق از ملک در برگه درخواست نیز، از مدارک لازم جهت درخواست صدور سند مالکیت تک برگ می باشند. البته باید هزینه های مربوط به صدور سند تک برگ در اداره ثبت نیز پرداخت و فیش آن ارائه شود.

 

مراحل صدور سند مالکیت

مرحله نخست جهت صدور سند مالکیت ، ثبت ‌نام در اداره ثبت اسناد و املاک محل احداث ملک است. مالک یا نماینده قانونی وی با ارائه مدارک شناسایی و مدارک مربوط به ملک (مانند پروانه ساخت و پایان کار) باید درخواست صدور سند را ثبت کند.

پس از این مرحله، کارشناسان اداره ثبت از ملک بازدید نموده و اطلاعات ثبت شده را با وضعیت واقعی ملک تطابق می دهند. 

با گذر از مرحله بازرسی و بررسی مدارک، اداره ثبت اسناد و املاک وضعیت حقوقی ملک را اعلام می ‌کند. در این مرحله وجود یا عدم وجود دعاوی حقوقی مرتبط با ملک از جمله بدهی ‌های معوقه بررسی می شود.

در صورتی که وضعیت حقوقی ملک تایید گردد، مالک موظف است هزینه‌ های قانونی مرتبط با صدور سند مالکیت از جمله عوارض شهرداری، مالیات و سایر هزینه ‌های مربوط به ثبت سند را پرداخت کند. 

در نهایت سند مالکیت به نام مالک صادر می ‌شود که شامل اطلاعات دقیق ملک، مشخصات مالک و سایر جزئیات مرتبط است.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما