سیمان کاری

سیمان کاری

تعداد ارائه دهنده ها

۷ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

سیمان کاری

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
ابراهیم ذوالقدری

ابراهیم ذوالقدری

۲

location

کرج

phone

******۰۹۱۲۳

پیمانکاری اصانلو

پیمانکاری اصانلو

۲

location

تهران

phone

******۰۹۱۲۲

سفید کاران اصفهان

سفید کاران اصفهان

۴

location

اصفهان

phone

******۰۹۱۶۲

بیات

بیات

۴

location

تهران

phone

******۰۹۲۱۲

رحمتی

رحمتی

۳

location

تهران

phone

******۰۹۱۲۵

خدمات ساختمانی مولایی

خدمات ساختمانی مولایی

۳

location

تهران

phone

******۰۹۱۲۶

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

سیمان کاری

سیمان کاری از جمله کارهای بنایی و از مراحل نازک کاری است که در قسمت های مختلف ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. از کاربردهای سیمان کاری می توان به سیمان کاری کف ، سیمان کاری دیوار حیاط و سیمان کاری نما اشاره نمود. در ادامه به معرفی روش تهیه ملات سیمانی ، ابزار سیمان کاری ، روش اجرای نمای سیمانی و در نهایت به قیمت سیمانکاری پرداخته شده است.

 

روش تهیه ملات سیمان

برای تهیه ملات به منظور سیمان کاری از دو روش دستی و ماشینی استفاده می گردد. از روش ماشینی در پروژه های بزرگتر که حجم کار بالا بوده و سرعت پیشبرد پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است استفاده می شود. دستگاه های مورد استفاده در این روش اصطلاحا بتونیر نامیده می شوند.

 

 سیمان کاری کف
سیمان کاری کف

 

در پروژه های کوچکتر از روش دستی برای تهیه ملات سیمان استفاده می نمایند. بدین منظور ابتدا ماسه و سیمان به صورت خشک با یکدیگر مخلوط شده و به آن آب اضافه می گردد. در حجم های بالاتر، ماسه و سیمان را بر روی زمین با یکدیگر مخلوط کرده و سپس حفره ای در وسط آن ایجاد می نمایند. پس از آن، درون حفره ایجاد شده آب می ریزند و مصالح خشک را با آب مخلوط می کنند تا ملاتی یکدست ایجاد گردد. در سیمان کاری های جزئی تر که حجم کمتری از ملات مورد نیاز است، این کار در استانبولی انجام شده و ملات مورد نظر تهیه می گردد. شایان ذکر است که غالبا مقدار مصرف سیمان برای تهیه ملات چیزی در حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم در مترمکعب می باشد.

 

ابزار سیمان کاری

برخی از ابزار سیمان کاری که یک استادکار مورد استفاده قرار می دهد شامل شاقول ، شمشه آهنی و چوبی ، کمچه و ماله ، فرغون ، استانبولی ، ملاقه سیمان کاری و بیل و سطل می باشد. از شاقول به منظور کنترل عمود بودن سطح استفاده می گردد. شمشه آهنی و چوبی نیز برای صاف کردن سطوح و همچنین حذف بتن اضافی سطح مورد استفاده قرار می گیرند. به منظور برداشتن سیمان و گذاشتن آن روی کار و همچنین صاف کردن ملات از کمچه و ماله استفاده می شود. فرغون برای حمل مصالح و استانبولی برای تهیه ملات مورد استفاده قرار می گیرد. از ملاقه سیمان کاری در پروژه های کوچک برای پاشش سیمان بر روی سطح استفاده می شود. بیل و سطل نیز برای اختلاط و انتقال ملات مورد استفاده قرار می گیرند.

 

ابزار سیمان کاری
ابزار سیمان کاری

 

سیمان کاری نما

اجرای نمای سیمانی به دلایلی همچون قیمت نسبتا پایین ، سرعت اجرای مناسب ، استحکام و مقاومت بالا و نیز امکان به کارگیری طرح ها و رنگ های متنوع ، از گذشته متداول بوده است. نحوه سیمان کاری نما بدین صورت می باشد که ابتدا کل دیوار کروم بندی و شمشه گیری می شود. کروم بندی موجب یکسان شدن ضخامت سیمان بر روی دیوار می گردد و از ایجاد فرورفتگی و برآمدگی در سطح جلوگیری می نماید. پس از آن آستر کشی به منظور پر کردن فواصل کروم بندی انجام می گردد. بدین منظور ملات توسط کمچه و با فشار مناسب به سمت دیوار پرتاب شده و به آن می چسبد. سپس اقدام به تسطیح سیمان می نمایند.

 

سیمان کاری نما
نمای سیمانی

 

در مرحله بعد با کمک نوارهای یونولیت ، شیشه ، سنگ و ... سطح کار تقسیم بندی می گردد. به منظور اجرای رویه، ملاتی متشکل از پودر سنگ ، سیمان سفید ، سنگدانه های رنگی و ... تهیه شده و بر روی آستر کشیده می شود. سپس سطح کار با کشیدن تخته ماله صاف می گردد. در انتها نیز نوارهای استفاده شده برای قالب بندی برداشته شده و داخل بندها سیمان کاری می گردد. شایان ذکر است که پس از پایان سیمان کاری ، به منظور کامل شدن مقاومت آن و نیز جلوگیری از ترک خوردن سیمان اقدام به عمل آوری آن می نمایند. این کار با مرطوب نگه داشتن سیمان و یا همان آب دادن به مدت مشخص انجام می گردد. اجرای نمای سیمانی رنگی در طرح های مختلفی همچون شسته ، تگرگی ، خراشی و ... امکان پذیر می باشد.

 

قیمت سیمان کاری
سیمان کاری دیوار

 

قیمت سیمانکاری

قیمت سیمانکاری وابسته به متراژ پروژه ، محل اجرا ، درجه کیفی و مرغوبیت سیمان ، دستمزد سیمانکار و ... می باشد. با افزایش کیفیت و مرغوبیت سیمان ، قیمت سیمانکاری نیز افزایش می یابد. دستمزد سیمانکار نیز با توجه به مهارت ، تجربه و دقت او در سیمان کاری تعیین می گردد که هرچه میزان مهارت استادکار افزایش یابد به تبع هزینه سیمان کاری نیز افزایش می یابد. به طور کلی هزینه سیمانکاری به صورت روزمزد دریافت می گردد.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نیما سرمست

سلام شرکت های معرفی شده همه خدمات مربوط به سیمان کاری حتی اجرای نمای سیمانی رو هم انجام می دهند؟!

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما