اخذ پروانه ساخت

اخذ پروانه ساخت

تعداد ارائه دهنده ها

۳ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

اخذ پروانه ساخت

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
عمران شریف آذربایجان

عمران شریف آذربایجان

۴

location

تبریز

phone

******۰۴۱۳۴

ایهام سازه بنا

ایهام سازه بنا

۴

location

اصفهان

phone

******۰۳۱۳۲

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

اخذ پروانه ساخت

پروانه ساخت به مجوزی اطلاق می شود که از سوی شهرداری به افرادی که قصد ساخت و ساز دارند، اعطا می شود. اخذ پروانه ساخت پیش از شروع هر گونه عملیات اجرایی الزامی است و اگر سازنده نسبت به دریافت آن اقدام نکند، موفق به اخذ گواهی پایان کار و سند رسمی نخواهد شد و البته مشمول جریمه نیز می شود. این مجوز نه تنها اجازه آغاز عملیات ساختمانی را می ‌دهد؛ بلکه به حفاظت از حقوق مالک نیز کمک می ‌کند. رعایت تمامی مراحل و ارائه مدارک صحیح به شهرداری از اهمیت بالایی برخوردار است تا پروژه به صورت قانونی و بدون مشکل پیش برود.

 

پروانه ساخت چیست

همانطور که از نام پروانه ساخت مشخص است، دریافت آن برای شروع ساخت یک سازه ضروری است. در هنگام اخذ پروانه ساخت ، مواردی از جمله مشخصات مالک، مشخصات ملک ، مساحت زمین و نیز تراکم ساختمان در آن جواز قید می شود. پس از اخذ پروانه ساخت ، شروع پروژه می بایست بر اساس مفاد آن انجام شود؛ زیرا در غیر این صورت، سازنده باید مبلغی به عنوان جریمه بپردازد و یا با دستور تخریب مواجه می شود. 

 

شرایط اخذ پروانه ساخت

از اصلی ترین شرایط اخذ پروانه ساخت ، می توان به داشتن سند ملکی اشاره کرد که ثابت کننده مالکیت رسمی و قانونی متقاضی باشد. در کنار سند ملک، باید نقشه های ساختمانی که قصد اخذ پروانه ساخت برای آن را دارید، مورد تایید طراح و شهرداری باشد. از طرفی برای اخذ پروانه ساخت ، می بایست عوارض شهرداری را پرداخته و فیش های واریزی در کنار سایر مدارک مربوطه به شهرداری ارائه شوند.

در نهایت پس از انجام شدن کلیه مراحل توسط متقاضی، یک پروانه ساخت به وی اعطا می شود که دارای مدت اعتبار است. 

 

هزینه اخذ پروانه ساخت

جهت اخذ پروانه ساخت و ساز مانند سایر خدمات شهرداری لازم است که هزینه ای توسط متقاضی پرداخت شود. هزینه اخذ پروانه ساخت با در نظر گرفتن عوامل متعددی از جمله نوع کاربری پروژه، مساحت زیر بنا، متراژ و تعداد طبقات سازه مشخص می شود.

 

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۳ از ۵ - از مجموع ۴ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما