اجرای میراگر

اجرای میراگر

تعداد ارائه دهنده ها

۴ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

اجرای میراگر

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹
مارین سازه

مارین سازه

۳

location

کرج

phone

******۰۲۶۳۴

بتن برش

بتن برش

۳

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

سازه کاران بامداد

سازه کاران بامداد

۳

location

تهران

phone

******۰۲۱۴۴

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

اجرای میراگر

میراگر ها (به انگلیسی: Dampers) یکی از عناصر مهم در مهندسی عمران و طراحی سازه ها هستند که نقش به سزایی در کاهش و کنترل ارتعاشات سازه‌ ای ایفا می ‌نمایند. اجرای میراگر در سازه ها در راستای به حداقل رساندن اثرات ناشی از نیروهای خارجی مانند زلزله، باد و دیگر ارتعاشات انجام می شود. طراحی و اجرای میراگر ها به طور صحیح، تاثیرات منفی نیروهای خارجی را کاهش داده و افزایش ایمنی و طول عمر سازه ‌را به همراه دارد.

 

میراگر چیست

میراگر یک سیستم پیشرفته است که به منظور کاهش ارتعاشات سازه در هنگام زلزله، در سازه های موجود در مناطق لرزه خیز نصب می شود تا خسارات جانی و مالی کاهش یابد. انواع میراگرها شامل میراگر اصطکاکی، میراگر ویسکوز، ویسکوالاستیک، الاستومری، هیسترزیس، فلزی تسلیمی، میراگر آلیاژ حافظه دار شکلی و میراگر جرمی تنظیم شونده می شوند.

 

مراحل اجرای میراگر

اولین مرحله جهت اجرای میراگر ، تحلیل دینامیکی سازه است. با انجام این تحلیل، نقاط ضعف سازه شناسایی شده و نقاط مناسب برای نصب میراگرها تعیین می ‌شود. سپس با توجه به نوع سازه، نیروهای محیطی و نیازهای عملکردی، نوع میراگر بر اساس معیارهایی مانند وزن، هزینه و نگهداری انتخاب می‌ شود.

پس از انتخاب نوع میراگر، نوبت به مراحل طراحی و شبیه ‌سازی می ‌رسد. در این مرحله سازه باید با میراگر های انتخابی، مدل‌ سازی و عملکرد آن تحت شرایط مختلف بررسی شود. پس از تایید طرح و شبیه ‌سازی، نوبت به اجرای میراگر ها در محل‌ های مشخص شده می ‌رسد. در این مرحله نیاز است از تجهیزات خاص استفاده شود تا میراگر ها به درستی عمل کنند. مرحله پایانی، آزمایش و نگهداری از میراگر است. در این مرحله، میراگر های نصب شده باید تحت آزمایشات عملی قرار گیرند تا کارایی آن‌ ها مورد ارزیابی قرار گیرد. همچنین برای اطمینان از عملکرد مداوم میراگر ‌ها، باید در راستای نگهداری منظم از آن ها برنامه ریزی کرد.

 

مزایای اجرای میراگر در سازه ها

اجرای میراگر ها در سازه به منظور مقاوم ‌سازی آن در برابر زلزله، باد و ... مزایای متعددی به دنبال دارد که در اینجا به برخی از آن ها اشاره می شود:

  • ایمنی ساکنان افزایش می یابد.
  • تغییر شکل ها و خرابی های ناشی از لرزش زمین کاهش می یابد.
  • به عنوان عنصر تقویتی عمل کرده و افزایش مقاومت ساختمان را به دنبال دارد.
  • در کاهش تغییر مکان نسبی نقاط مختلف زمین موثر است.
  • اجرای میراگر یک راهکار اقتصادی و مناسب در مناطق لرزه خیز است؛ چرا که سبب کاهش هزینه های ترمیم و بازسازی سازه می شود.
  • اجرای میراگر در سازه های تاریخی که قدمت بسیاری دارند و به عنوان آثار ملی شناخته می شوند، موجب می گردد تا تاثیر کمتری ناشی از زلزله بر دیزاین داخلی ساختمان ها وارد شود.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما