اجرای آکوستیک

اجرای آکوستیک

دسته بندی

عایق کاری

تعداد ارائه دهنده ها

۵ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

اجرای آکوستیک

فروشندهمحلشماره تماس
ویستا آفرند

ویستا آفرند

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

آرام گستر پارس

آرام گستر پارس

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

گروه ساختمانی سیمرغ

گروه ساختمانی سیمرغ

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۶

ساتين پوشش

ساتين پوشش

۴

location

اصفهان

phone

******۰۳۱۳۲

آکوستیک کاران پارس

آکوستیک کاران پارس

۳

location

تهران

phone

******۰۹۳۵۶

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

اجرای آکوستیک

امروزه با افزایش جمعیت جهان و نیز توسعه شهرنشینی ، آلودگی های صوتی ناشی از سر و صدای ماشین ، انسان ، کارخانه ها و ... نیز افزایش یافته است. از این رو عایق نمودن ساختمان و اتاق ها از نظر صوتی بهترین روش برای جلوگیری از ورود سر و صدا و سلب آسایش و رفاه ساکنین ساختمان می باشد. اجرای آکوستیک در دیوار ، سقف و کف یکی از روش های عایق سازی صوتی ساختمان می باشد. از این مصالح علاوه بر عایق سازی منازل مسکونی و ادارات، در مواردی همچون استودیوهای ضبط صدا نیز استفاده می گردد. برخی از انواع آکوستیک موجب جلوگیری از انعکاس صدا نیز می گردد.

به طور کلی می توان گفت هدف از اجرای آکوستیک ، جذب صداهای محیط داخلی و ممانعت از نفوذ صداهای اطراف می باشد. از مهم ترین ویژگی های یک عایق صوتی مناسب می توان به ظرفیت بالای آن در کاهش سر و صدا، غیر قابل نفوذ بودن و نرم بودن آن اشاره نمود.

برای عایق سازی صوتی ساختمان از دو روش استفاده می گردد که شامل اجرای آکوستیک پس از ساخت و یا استفاده از مصالح عایق صوتی در حین ساخت سازه می باشد. در این نوشته به اجرای آکوستیک پس از ساخت پرداخته شده است. بدین منظور می توان از فوم های آکوستیک که در انواع فوم آکوستیک صاف ، مثلثی لبه دار ، شانه تخمه مرغی ، هرمی ، حفره دار و توری در بازار عرضه می گردند، استفاده نمود.


 اجرای آکوستیک
فوم آکوستیک


مراحل اجرای آکوستیک

به طور کلی مراحل اجرای آکوستیک شامل اندازه گیری محل اجرا ، برش پنل ، برش فوم آکوستیک ، چسباندن فوم آکوستیک به پنل و در نهایت نصب پنل های پوشیده شده از فوم آکوستیک به دیوار می باشد. شایان ذکر است که پیش از آغاز اجرای آکوستیک باید سطح مورد نظر را با استفاده از پارچه ای تمیز و خشک کاملا تمیز نمود. در ادامه، مراحل نصب و اجرای آکوستیک شرح داده شده است.

اندازه گیری محل اجرا

برای تعیین مقدار فوم مورد نیاز ، ابعاد محل اجرا اندازه گیری شده و اقدام به تهیه فوم آکوستیک می کنند.

برش پنل

به منظور جلوگیری از آسیب دیدن دیوار پیش از نصب فوم آکوستیک ، لایه های مقوایی و یا پنل های دیواری را در اندازه های مورد نظر برش زده و بر روی سطح کار نصب می نمایند. این امر سبب می شود که ضمن نصب آسان پنل ها بدون آسیب به دیوار ، امکان جا به جایی و انتقال آسان آن در صورت لزوم فراهم گردد. به منظور نصب راحت تر فوم آکوستیک می توان محل اجرا را به چند قسمت تقسیم بندی کرده و پنل ها را با توجه به ابعاد تقسیم بندی شده برش زد.


اجرای آکوستیک
اتصال فوم آکوستیک به پنل


برش فوم آکوستیک

پس از آن فوم های آکوستیک در ابعاد مورد نظر برش داده می شوند. شایان ذکر است که در هنگام برش فوم ها باید از تجهیزات ایمنی همچون عینک و ماسک استفاده کرد.

چسباندن فوم آکوستیک به پنل ها

در مرحله بعد قطعات برش داده شده را بر روی مقوا و یا پنل ها می چسبانند. بدین منظور می توان از چسب استفاده نمود. در صورت استفاده از چسب برای اتصال فوم به پنل ها باید حدود دو ساعت به آن زمان داد تا چسب کاملا خشک شود.


نصب آکوستیک
نصب فوم آکوستیک


اتصال پنل های پوشیده شده از فوم آکوستیک به دیوار

آخرین مرحله از اجرای آکوستیک نیز اتصال پنل های پوشیده شده از فوم آکوستیک به دیوار می باشد. به این منظور می توان از چکش و میخ های سر پهن استفاده نمود. باید توجه نمود که به طور کلی عایق کاری باید بر روی تمام سطوح به صورت مناسب انجام شود. زیرا حتی اگر ۵٪ از سطح خالی بماند، احتمال کاهش کارایی عایق تا ۵۰٪ وجود دارد. بنابراین اجرای آکوستیک باید با نهایت دقت انجام شود.


ویژگی ها و مزایای مصالح آکوستیک

از نظر شکل، مصالح آکوستیکی باید یکنواخت و بدون عیب باشند. همچنین باید عاری از هر گونه مواد سست ، کم دوام و مضر نیز باشند. از جمله مزایای مصالح آکوستیک می توان به حمل آسان آن اشاره نمود. علاوه بر این، مقاومت در برابر فشار ، بریدگی و کشیدگی ، جذب آب ، تخلخل و حمله موجودات زنده از دیگر مزایای این مصالح محسوب می گردد.


اجرای آکوستیک
دیوار آکوستیک استودیو


هزینه اجرای آکوستیک

سطح کار و کیفیت مصالح مورد استفاده، در هزینه اجرای آکوستیک موثر است. نوع فوم آکوستیک نیز بر هزینه اجرای آکوستیک تاثیرگذار است. محل اجرای آکوستیک (سقف ، دیوار و یا کف) از دیگر عوامل موثر بر هزینه اجرای آن می باشد. علاوه بر این، ضخامت آن نیز بر روی هزینه تمام شده اجرای آکوستیک تاثیرگذار است.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما