ترانک

ترانک

تعداد ارائه دهنده ها

۸ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

ترانک

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

پخش نور

پخش نور

۳

تهران

phone

******۶۶۳۴۱

کالای برق تسلا

کالای برق تسلا

۴

تهران

phone

******۰۹۱۲۶

سیم کابل البرز کومش

سیم کابل البرز کومش

۴

تهران

phone

******۰۲۱۳۶

سیم و کابل برق تک غرب

سیم و کابل برق تک غرب

۴

تهران

phone

******۰۹۱۲۳

کالای برق شاکری

کالای برق شاکری

۴

تهران

phone

******۰۲۱۳۳

برق و صنعت شارپ

برق و صنعت شارپ

۴

تهران

phone

******۰۲۱۳۳

برق و صنعت اصفهانی

برق و صنعت اصفهانی

۴

تهران

phone

******۰۹۱۲۳

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

ترانکینگ

ترانکینگ (ترانک) ، مجموعه ای از محفظه های دربسته، کانال ها و متعلقات مختلف است که معمولا از جنس pvc ساخته می شود. ترانک فضا و مسیری لازم را برای عبور کابل ها از داخلش فاهم می کند و به سمت مقصدهای مشخص می برد. از ترانکینگ در سیم کشی های برق، شبکه های کامپیوتری، تلفن سانترال و کلا هرجایی که تجمع کابل باشد، استفاده می شود. ترانکینگ در بازار به صورت شاخه های 2 متری به فروش میرسد.

ترانکینگ برق

ترانکینگ در سیم کشی ساختمان

 

انواع ترانک

هر یک از ترانک های دیواری، دفنی و ستونی متناسب با مکان مورد استفاده طراحی و ساخته می شوند. از کاربردهای آن ها می توان به کابل کشی های مجتمع های اداری و صنعتی اشاره کرد.

دیواری

از پرکاربردترین مدل های ترانکینگ ، نوع دیواری آن است که با انواع گوشه های داخلی و خارجی در هر محیطی اعم از خانگی و اداری و صنعتی کاربرد دارد. ترانک با نصب بر روی دیوار سیم و کابل های محیط را در خود جا می دهد.

دفنی

ترانکینگ دفنی خود سه مدل دارد: بدون خروجی، با خروجی گرد و با خروجی چهارگوش. جنس ترانک دفنی معمولا از ورق گالوانیزه است که مقاوم در برابر رطوبت بوده و از کابل ها محافظت می کند. نوع دفنی به اسم ترانکینگ کف خواب نیز شناخته می شود. که در موارد لازم به جای دیوار، بر روی زمین و در سطوح مختلف نصب می شوند.

 خرید ترانکینگ

ترانکینگ دفنی در کف ساختمان

 

ستونی

این نوع از ترانکینگ که به سیستم ستون مجازی نیز مشهور است به صورت از پیش ساخته شده قابلیت نصب در ستون هایی عمدتا در فضاهای اداری مثل سالن های کنفرانس، سالن های آموزشی و… را دارد.

مزایای ترانکینگ

·       سهولت تغییر یا افزایش سیستم های کابل گذاری با توجه به حجم قابل ملاحظه محفظه های تراکینگ در مقایسه با سیستم لوله کشی و امکان کاهش یا افزایش تعداد پریز ها

·       دارای قابلیت تغییر مکان کلید ها و پریز ها

·       دارای عایق مناسب در داخل محفظه جهت جلوگیری از زنگ زدگی وپوسیدگی و دوام بیشتر کابل ها

·       دارای رنگ آمیزی در انواع رنگ های مختلف

·       جلوگیری از تداخل الکترومغناطیسی و نویز

·       امکان مدیریت و مرتب سازی کابل ها در داخل ترانک

·       قابلیت طراحی های مختلف در هر محیطی

 

تجهیزات ترانکینگ 

ترانکینگ دیواری به همراه زاویه های مختلف برای نصب

 

تجهیزات ترانکینگ

وقتی از ترانکینگ صحبت می شود، منظور تنها یک محفظه یا کانال برای کابل کشی نیست. ترانکینگ مجموعه از اجزای مختلف با کارکردهای متفاوت را شامل می شود، مانند زاویه داخلی، زاویه خارجی، قطعه اتصال بدنه، قطعه اتصال درب، بست انتهای ترانک، سه راهی و… . وجود این متعلقات ترانکینگ باعث انعطاف پذیری در نصب شده و زیبایی محیط را حفظ می کند. در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

ترانک

ترانک در واقع همان شاخه لازم برای عبور سیم و کابل است که یکی از تجهیزات پسیو شبکه محسوب می شود. به عبارتی میتوان گفت ترانک نام دیگر مرسوم برای ترانکینگ است. هر شاخه استاندارد 2 متر طول دارد. در فضای داخلی آن شـیارهایی جهـت ایجاد پارتیشن تعبیه می شود. با نصب پارتیشن هر ترانک را می توان به چند قسمت تقسیم کرد. این تجهیزات در دو سطح مقطع 50*80 و 50*101 میلی متری تولید می شوند.

 

 پریز ترانکینگ

پریز ترانکینگ

 

درب ترانکینگ

برای راحتی اعمال هرگونه تغییر یا انجام فعالیت های مربوط به تعمیر و نگهداری شبکه، روی هر شاخه ترانک یک درب تعبیه می شود. این درب ها در دو نوع نرم و سخت و از همان جنس ترانک تولید می شوند. درب های نرم، انعطاف پذیری بالایی دارند، به راحتی از بدنه ترانک جدا می شوند و در گوشه ها و زوایا نیز زیباتر هستند. برای حفظ ایمنی و یکدست بودن ظاهر کار، از قطعه “مسدود کننده” در ابتدا و انتهای ترانکینگ استفاده می شود.

پارتیشن

یکی از اصلی ترین دلایل برای استفاده از ترانکینگ مرتب و یکپارچه سازی سیم کشی هاست. با نصب پارتیشن که در جنس های مختلفی موجود هستند، در داخل ترانک می توان مسیرهایی مجزا و ایمن برای عبور سیم های برق، کابل های شبکه و سایر سیستم ها ایجاد کرد. با استفاده از پارتیشن از تداخل الکترومغناطیسی و ایجاد نویز بین کابل ها (به خصوص کابل های برق) و تأثیر منفی سیستم ها روی هم جلوگیری می شود.

زاویه داخلی و خارجی

در مواقعی که ترانکینگ در نوع دیواری خود مورد استفاده قرار می گیرد به گوشه ها و قسمت های زاویه دار دیوار برخورد می شود و در این حالت برای اتصال دو ترانک در گوشه های 90 درجه بیرونی دیوار از زاویه خارجی استفاده می شود.

از قطعات اصلی ترانک زاویه خارجی است که در زمان اتصال دو شاخه جدا از هم را به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد. برای اتصال دو ترانک در گوشه های 90 درجه داخلی دیوار از زاویه داخلی استفاده می شود.

سه راهی

در شرایطی استفاده از ترانکینگ لازم است که مسیر سیم ها و کابل ها را به چند جهت تقسیم کرد و در واقع از مسیر اصلی انشعاباتی ایجاد شود که در این شرایط از قطعه سه راهی برای ایجاد انشعابات در مسیر آن استفاده می شود.

 

 قیمت ترانک

ترانک و تجهیزات آن

قیمت ترانک

هر مصرف کننده باید با اطلاعات کافی راجع به موارد مورد نیاز خود برای خرید ترانکینگ اقدام می کند. مقدار طول مورد نیاز با احتساب شاخه های دو متری ترانک ، تعداد کادر مورد نیاز برای ماژول ها، انتخاب عمق مناسب برای تعداد کابل هایی که قرار است درون ترانکینگ عبور داده شوند، زاویه های درخواستی با در نظر گرفتن زوایای روی دیوار که حتما باید مورد توجه قرار گیرد. علاوه بر آن تمامی موارد فوق بر قیمت ترانک تاثیرگذار خواهد بود.

 

 

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما