پمپ بتن

پمپ بتن

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

قیمت پمپ بتن به نوع و برند آن وابسته است. انواع آن شامل هوایی (دکل) و زمینی می باشد که بر این اساس قیمت پمپ بتن زمینی با قیمت پمپ بتن هوایی متفاوت است. اجاره و یا خرید پمپ بتن افزایش سرعت ساخت و ساز و کاهش هزینه های نیروی انسانی را در پی دارد.
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

rebar_banner

پمپ بتن

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

پمپ بتن

پمپ بتن به منظور انتقال و انجام بتن ریزی مورد استفاده قرار می گیرد. بتن برای رسیدن به محل پروژه نیاز به ابزار خاصی برای انتقال دارد. باید شیوه حمل و انتقال را به نحوی تنظیم کرد که جدا شدگی اجزا اتفاق نیفتد و روانی بتون یا همان اسلامپ آن در حدی باشد که کارایی لازم برای بتن ریزی را ارائه کند. استفاده از دستگاه پمپ بتن راهکاری برای سهولت دسترسی به محل نهایی ریختن مخلوط بتن می باشد. پمپ بتن ریزی دارای انواع مختلفی همچون پمپ بتن دستی ، پمپ بتن هوایی و پمپ بتن زمینی است.

 

پمپ بتن
پمپ بتن

قیمت بالابر ساختمانی                                                                                                                      بلوک هبلکس                                                                                        قیمت میلگرد 14 اروند

هدف از به کارگیری پمپ بتون انتقال بتن بدون افت کیفیت است. این انتقال هم به صورت عمودی و هم به صورت افقی انجام می شود. هزینه نیروی انسانی با استفاده از پمپ کاهش می یابد و سرعت پروژه به طرز چشم گیری بیشتر می شود. در اکثر پروژه های عمرانی مانند ساختمان سازی ، سد سازی ، پل سازی و ... از پمپ بتن برای انجام پروژه ها استفاده می گردد. برای بتن ریزی در مکان های با دسترسی سخت، استفاده از دستگاه پمپ بتن بهترین گزینه است. علاوه بر موارد ذکر شده، کیفیت بتن ریزی نیز افزایش می یابد.

 

قیمت پمپ بتن

قیمت پمپ بتن در درجه اول وابسته به نوع آن می باشد. به طور مثال قیمت پمپ بتن زمینی با نوع دکل متفاوت است. علاوه بر این قیمت نو و دست دوم آن هم یکسان نیست. غالبا قیمت پمپ بتن زمینی دست دوم کمتر از نو آن است. از دیگر مواردی که در تعیین قیمت باید مدنظر قرار داد، حجم و ظرفیت پمپ است. با توجه به ظرفیت و گنجایش، معمولا قیمت پمپ بتن کوچک کمتر از پمپ های با ظرفیت بالا است.

 

پمپ بتن دکل
بتن ریزی با پمپ دکل

 

قیمت پمپ بتن زمینی

این نوع پمپ بتن ریزی در انواع برقی و دیزلی عرضه می گردد که بر این اساس نیز قیمت پمپ بتن زمینی متفاوت می باشد. پمپ بتن برقی از پرکاربردترین انواع در ساخت و سازهای درون شهری است. هزینه نگهداری پمپ بتن برقی پایین است که از مزایای آن محسوب می شود. پمپ زمینی دیزلی با کمک سوخت گازوئیل کار می کند. این پمپ ها نسبت به پمپ بتن برقی قدرت بیشتری دارند و برای پروژه هایی که امکان دسترسی به برق وجود ندارد، مناسب می باشند.

 

قیمت پمپ بتن دکل

پمپ بتن دکل در برندهای مختلفی به فروش می رسد که قیمت آنها با یکدیگر متفاوت است. از مهم ترین عوامل در تعیین قیمت پمپ بتن دکل ، طول دکل می باشد. پمپ دکل یا پمپ هوایی امکان بتن ریزی در ارتفاع های زیاد را فراهم می نماید.

 

پمپ بتن هوایی
پمپ بتن هوایی

 

قیمت اجاره پمپ بتن

قیمت اجاره پمپ بتن ، به نوع آن وابسته بوده و نرخ اجاره پمپ بتن زمینی با هوایی متفاوت است. هر کدام از این دستگاه ها خود دارای ویژگی هایی می باشند که موجب تفاوت قیمت اجاره پمپ بتن می گردد. به طور مثال قیمت پمپ بتن دکل ۴۷ متری با دکل ۶۵ متری یا ۳۶ متری متفاوت است. در قیمت اجاره پمپ بتن زمینی سختی کار و نوع مقطع بتن ریزی موثر می باشد. به هنگام اجاره پمپ بتن باید موقعیت پروژه و مسیر دسترسی را مدنظر قرار داد. همچنین برای اجاره پمپ دکل بتن طول موثر دکل حائز اهمیت می باشد.

 

خرید پمپ بتن

خرید پمپ بتن به دو صورت نو و دست دوم امکان پذیر است. اما از آنجایی که استهلاک این دستگاه ها بالا است، خرید پمپ بتن نو توصیه می گردد. خرید پمپ بتن با توجه به حجم بتن ریزی انجام می شود. فاکتورهایی همچون وزن، فشار، ظرفیت پمپ، توان پمپاژ، ظرفیت قیف، توان موتور، طول لوله و … باید در خرید و فروش پمپ بتن مدنظر قرار گیرد. برند دستگاه پمپ بتن از دیگر عواملی است که تعیین کننده قیمت خرید پمپ بتن می باشد.

 

انواع پمپ بتن

پمپ بتون در انواع ثابت ، سیار ، قابل حمل ، پمپ تونل ، پمپ دکل دار مورد استفاده قرار می گیرند. بر حسب نحوه جابجایی می توان آن را انواع زمینی و هوایی (بوم) دسته بندی کرد. در ادامه به معرفی برخی از انواع پمپ بتن پرداخته شده است.

 

پمپ بتن زمینی
پمپ زمینی بتن

 

پمپ بتن هوایی

پمپ بتن هوایی یا دکل روی شاسی کامیون نصب می شود و برای انتقال بتون از بازوی انعطاف پذیر (بوم) استفاده می گردد. انتقال بتون به کمک دکل هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی صورت می گیرد. بازوها به صورت هیدرولیکی حرکت کرده و باز و بسته می شوند. پمپ بتن هوایی برای ورود به فضاهای محدود و باریک خصوصا در سازه های فولادی کاربرد وسیع دارد. توانایی گسترده دکل در بتون ریزی هوایی باعث می شود تا عملکرد کاملی در پروژه داشته باشد.

برای بتن ریزی به کمک این دستگاه پمپ بتن ، با استفاده از تراک میکسر بتن را درون قیف پمپ می ریزند. درون قیف ها تیغه هایی تعبیه شده است که با چرخش، از سفت شدن مخلوط جلوگیری می نمایند. بر روی دهانه ورودی نیز مش قرار دارد تا از ورود سنگدانه های درشت و در نتیجه گرفتگی پمپ بتن ریزی جلوگیری به عمل آید.

مزایای پمپ هوایی بتن

از پمپ بتن دکل می توان برای انتقال بتن در سازه های بلند و با ارتفاع زیاد استفاده کرد. این دستگاه پمپ بتن ، سرعت بتن ریزی را افزایش داده و موجب سهولت در انجام عملیات می گردد. پمپ دکل امکان دسترسی به نواحی غیر قابل دسترسی و یا با دسترسی دشوار را امکان پذیر می نماید. تجهیزات پمپ دکل بتن ریزی را می توان بر روی کامیون نصب کرده و به راحتی آن را جابجا نمود. بتن ریزی با پمپ دکل موجب کاهش هزینه های مربوط به نیروی انسانی می گردد.

 

دستگاه پمپ بتن
دستگاه پمپ بتن

 

اجزای پمپ دکل بتن ریزی

برخی از اجزای پمپ دکل بتن ریزی شامل واحد پمپاژ، پایه ثابت کننده تجهیزات، سیستم چرخش، سیلندر بوم اول و سیلندر بوم دوم می باشد. از دیگر اجزای پمپ بتون دکل می توان به لوله انتقال، شیلنگ انتهایی، بوم اول، بوم دوم و کابین اپراتور اشاره کرد.

 

پمپ بتن زمینی

پمپ زمینی بتن ، به صورت ثابت است اما با دو چرخ که به شاسی پمپ وصل است قابلیت جابجایی نیز دارد. این پمپ ها با عنوان پمپ بتن ثابت نیز شناخته می شوند. از پمپ زمینی برای پمپاژ و انتقال بتون به محل اجرا استفاده می شود. پمپ بتن زمینی را می توان به راحتی جابجا نمود. پمپ زمینی بتن را هم می توان به صورت مجزا مورد استفاده قرار داد و هم می توان آن را بر روی کامیون یا تریلر نصب کرد. پمپ زمینی بتن ریزی نسبت به پمپ بتون دکل ، ظرفیت انتقال کمتری دارد. سایز کوچک پمپ ثابت بتن به عنوان پمپ بتن دستی شناخته می شود.

 

پمپ بتن ثابت
پمپ بتن ثابت

 

نحوه کار پمپ بتن زمینی

پس از آنکه پمپ در محل اجرا قرار داده شد، متعلقات آن مانند لوله پمپ بتن و اتصالات نیز قرار داده می شود و سپس بتون به داخل وان پمپ ریخته شده و عملیات بتون ریزی آغاز می شود. این کار را با تراک میکسر و یا شوتینگ انجام می دهند. در زیر میکسر دستگاه بچینگ مسیر عبور بتون به وان پمپ تعبیه شده است. شیرهای خروجی ماشین پمپ بتن زمینی با حرکت دورانی پیستون های لاستیکی و فشار جک های هیدرولیک و همین طور با نیروی وزن بتن باز و بسته شده و بتون وارد شیلنگ می شود. دوران تیغه های متصل به محفظه پمپ موجب رانده شدن بتن به لوله تخلیه شده و در نتیجه بتن به درون قیف ماشین پمپ بتن ریخته می شود.

برای اجرای فونداسیون با حجم بالای بتون ریزی، استفاده از پمپ زمینی بتن گزینه مناسبی است. امکان خرید دست دوم این مدل پمپ به دلیل میزان پایین استهلاک قطعات وجود دارد. میزان پمپاژ به صورت افقی ۳۵۰ متر و به صورت عمودی در ارتفاع ۷۰ متر است.

مزایای پمپ بتون زمینی

پمپ زمینی بتن ریزی برای انتقال افقی بتن مناسب است. در صورتی که اختلاف ارتفاع کم باشد و یا به عبارتی در پروژه های نزدیک به زمین، بتن ریزی با پمپ زمینی گزینه بسیار مناسبی می باشد. این پمپ ها امکان افزایش طول و دسترسی به محل هایی با مسیر پیچیده را دارا می باشند. سرعت بالا و امکان جابجایی راحت تجهیزات از دیگر مزایای بتن ریزی با پمپ زمینی است.

اجزای پمپ زمینی بتن

برخی از اجزای پمپ زمینی بتن شامل موتور مخلوط کن، گیج فشار، کلید روشن و خاموش، قیف، مخزن روغن، چرخ هدایتی، سوپاپ اصلی و سوپاپ اختلاط می باشد. طول و قطر لوله پمپ بتن مورد استفاده با توجه به حجم و طول بتن ریزی تعیین می گردد. به منظور بتن ریزی استخر، پیاده روها، دال کف زمین، دال بتنی ساختمان های کوچک و مواردی از این دست می توان از پمپ بتون زمینی استفاده کرد.

 

پمپ بتن زمینی
نحوه کار پمپ بتن زمینی

 

استفاده از پمپ انتقال بتن

در مورد اجرای بتن مهم ترین و اولین نکته، بحث زمان است. باید به سریع ترین روش ممکن بتن را به محل اجرای پروژه رساند. نکته دیگر اندازه سنگدانه است. این اندازه باید در محدوده استاندارد قرار داشته باشد. سنگ دانه های تیز گوشه باید کمتر از ۰/۳۳ و سنگدانه های گرد باید کمتر از ۰/۴ باشد. نسبت آب به سیمان حداکثر باید ۰/۶ باشد. بتن های مصرفی برای پمپاژ باید دارای روانی متوسط تا زیاد باشند. بتنی که پمپاژ می شود باید تا حدودی روان تر از بتن های معمولی باشد تا از مسدود شدن لوله های پمپ بتن جلوگیری شود. به منظور اینکه نسبت آب به سیمان از حد مجاز بالاتر نرود می باید برای تامین روانی بتن از مواد افزودنی مناسب نظیر فوق روان کننده ها یا مواد افزودنی آب نگهدار استفاده کرد.

استفاده نادرست از سطح شیبدار و خط لوله هایی که در شیب قرار گرفته اند، دانه بندی را به هم می زند. ملات باقی مانده سریع خشک می شود و باید قبل از خشک شدن تمیز شود. یکی از مزایای پمپ بتون قابلیت انتقال بتون تا ۷۰ متر به صورت عمودی و تا ۳۵۰ متر به صورت افقی می باشد. همچنین بازدهی آنها نیز بین ۳۰ تا ۱۰۰ متر مکعب در ساعت است (اعداد ذکر شده در انواع مختلف پمپ ها متفاوت خواهد بود).

از دیگر نکاتی که باید در پمپاژ بتن به آن دقت نمود، خط لوله پمپاژ است. بهتر است طول خطوط پمپاژ کم و به صورت مستقیم باشد. شایان ذکر است که اسلامپ بتن پمپاژی حدود ۷۵ میلی متر می باشد. مقدار سیمان بتن پمپاژی نیز باید حداقل ۲۸۰ کیلوگرم بر متر مکعب باشد. قطر لوله پمپ بتن باید حداقل هشت برابر اندازه بزرگترین سنگدانه باشد. نباید از لوله های آلومینیومی برای انتقال بتن استفاده شود، زیرا پوسته نازکی داشته و در حین کار دچار آسیب می شوند.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۳ از ۵ - از مجموع ۴ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما