فوم بتن

فوم بتن

دسته بندی

بتن آماده

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

قیمت فوم بتن سقف و کف به متراژ کار، محل پروژه، سختی اجرا، وزن مخصوص فوم بتن و ضخامت وابسته می باشد. قیمت مایع فوم بتن از دیگر عوامل موثر بر هزینه فوم بتن است. مایع فوم بتن به دو نوع شیمیایی و پروتئینی دسته بندی می گردد که قیمت مایع فوم بتن شیمیایی به دلیل خاصیت کف کنندگی بیشتر، مقرون بصرفه تر است. برآورد قیمت اجرای فوم بتن و قیمت فوم بتن نیاز به اطلاعات دقیق از پروژه دارد. به طور کلی قیمت فوم بتن در نیمه اول ۱۴۰۳ از حدود ۱۰۰,۰۰۰ تومان تا ۱۵۰,۰۰۰ تومان متغیر است.
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

rebar_banner

فوم بتن

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

فوم بتن

فوم بتن نوعی بتن سبک است که از ترکیب آب، بتن، ماسه (ماسه بادی یا ماسه نرم) و فوم کفزا تولید می شود. ماده کفزا در حین اختلاط با سرعت زیاد حباب تولید می کند. فوم بتون با عناوین دیگری همچون بتن کفی نیز شناخته می شود. چگالی فومبتن به طور قابل ملاحظه ای از بتن معمولی کمتر بوده و از این رو در مقایسه با بتن های معمولی موجب کاهش وزن سازه می گردد. با کاهش وزن ساختمان، مقاومت سازه در برابر نیروهای زلزله افزایش می یابد.

 

فوم بتن
فوم بتن

قیمت میلگرد ۱۶ رشت                                                                                           قیمت میلگرد                                                                                                                    قیمت میلگرد ۸ ساده

قیمت فوم بتن

برای تعیین قیمت فوم بتن کف ، باید متراژ کار تعیین گردد. محل پروژه و سختی اجرا، عامل دیگر تعیین کننده قیمت فوم بتن کف می باشد. با تهیه لیست قیمت فوم بتن برای کفسازی و همین طور قیمت پوکه و مقایسه آنها با یکدیگر مشاهده می گردد که قیمت فوم بتن کمتر است. ضخامت اجرایی نیز تعیین کننده هزینه اجرای فومبتن می باشد. در برآورد هزینه ها باید قیمت مایع فوم بتن نیز در نظر گرفته شود. قیمت مایع فوم بتن شیمیایی با پروتئینی متفاوت است.

وزن مخصوص فوم بتن نیز مشخص کننده قیمت آن می باشد. هر چه وزن آن کمتر باشد، قیمت فوم بتن سقف یا کف بیشتر است. به دلیل کم بودن وزن فوم بتن ، به راحتی می توان آن را به طبقات بالا پمپاژ کرد که این موضوع، کاهش هزینه های ساخت و ساز را در پی دارد.

 

حداقل قیمت فوم بتن (هر متر مربع)حداکثر قیمت فوم بتن (هر متر مربع)
۱۰۰,۰۰۰ تومان۱۵۰,۰۰۰ تومان

 

قیمت فوم بتن کف

گاهی قیمت فوم بتن کف بدون هزینه سیمان ارئه میشود. به این معنی که هزینه سیمان مصرفی بر عهده کارفرما می باشد. بنابراین در برآورد هزینه ها علاوه بر قیمت فوم بتن کف باید هزینه سیمان را نیز در نظر گرفت. در برآورد قیمت فوم بتن کف ، باید دستمزد اجرای فوم بتن را نیز مدنظر قرار داد. 

 

قیمت مایع فوم بتن

همان طور که در بالا ذکر شد، این مایع به دو صورت شیمیایی و پروتئینی در بازار عرضه می گردد. نوع پروتئینی آن کمتر کف می کند و از این رو از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نمی باشد. در مقابل این نوع مایع فوم بتن پایداری طبیعی و فوق العاده بالایی دارند، به همین دلیل غالبا از آن در ساخت بلوک های clc استفاده می شود. مایع فوم شیمیایی که معمولا بی رنگ و یا شفاف می باشند از کف کنندگی بیشتری برخوردار بوده و در مقابل پایداری کمتری دارد. کف کنندگی بیشتر آن موجب محبوب تر شدن این نوع از فوم ها و مقرون به صرفه تر شدن آن شده است.

 

قیمت مایع فوم بتن
مایع فوم بتن

 

قیمت اجرای فوم بتن

اجرای فوم بتن می تواند به صورت چشمی یا با کروم بندی انجام شود. اجرای چشمی به این معناست که فوم بتن طوری ریخته شود که روی تاسیسات را بپوشاند و بعدا در هنگام نازک کاری کف، استادکار کف را تراز نماید. در حالت کروم بندی، با استفاده از تراز لیزری بالاترین نقطه را پیدا کرده و سپس با تنظیم کروم های نقطه ای تمام کف را در یک تراز با فوم بتن پر می نمایند. هر چه تعداد کروم های نقطه ای بیشتر باشد، تراز کف واحد دقیق تر بوده و باعث کاهش ماسه سیمان مصرفی در کاشی کاری کف و سبک تر شدن ساختمان می گردد. به طور کلی قیمت اجرای فوم بتن با کروم نقطه ای از قیمت اجرای فوم بتن به صورت چشمی بیشتر است. علاوه بر این هر چه تعداد کروم های نقطه ای بیشتر شود، قیمت اجرای فوم بتن نیز افزایش می یابد. محل پروژه، میزان سختی کار و دمای هوا از دیگر عوامل موثر بر قیمت اجرای فوم بتن می باشند.

 

مواد تشکیل دهنده فوم بتون

سیمان اصلی ترین ماده مورد استفاده در ساخت انواع بتن می باشد. این ماده اتصال دهنده اجزای مختلف تشکیل دهنده بتن به یکدیگر است. آب دیگر جزء جدانشدنی در ساخت فم بتن می باشد. مقدار آب اضافه شده بر میزان تخلخل بتن تولیدی تاثیرگذار است. هر چه میزان آب مصرفی در تولید فوم بتن کمتر باشد، ترکیدن حباب های هوا راحت تر بوده و مخلوط سخت تر می شود. در واقع میزان کیفیت و نسبت آب، بر روی مقاومت نهایی فومبتن تاثیرگذار است.

آنچه که فوم بتن را از سایر بتن ها مجزا می کند، ماده کف زا مورد استفاده در ساخت آن است. این ماده که از اصلی ترین و مهم ترین اجزای تشکیل دهنده فوم بتون می باشد، تعیین کننده میزان چگالی بتن است. برای آماده سازی، آن را با دستگاه فوم بتن هم می زنند تا کف کند. ماده حاصله به صورت کف خامه ای شکل سفید رنگ می باشد. در واقع این ماده ابتدا با آب رقیق سازی شده و سپس در محفظه ای به کمک کمپرس هوا و یا هم زدن سریع تبدیل به کف با حباب های هوای بسیار ریز (در حد میلی متر) می شود.

 

قیمت مایع فوم بتن
فوم کف زا

 

فوم کفزا موجب افزایش حجم و انبساط ملات سیمان می گردد. پایداری حباب های تولید شده باید بالا باشد و از نشست بتن جلوگیری نماید. حباب های تشکیل شده باید تا زمان گیرش اولیه بتن پایدار بمانند.

ماسه از دیگر مواد مورد استفاده در ساخت فوم بتن می باشد. اندازه ماسه مصرفی به مقدار چگالی مورد نیاز فم بتن بستگی دارد. به طور کلی، غالبا حداکثر اندازه ماسه مورد استفاده در ساخت فوم بتون ، ۵ میلی متر می باشد. استفاده از سنگدانه های درشت و یا مقدار ماسه زیاد، احتمال جداشدگی را افزایش می دهد.

 

انواع فوم کف زا

فوم ها به دو دسته کلی فوم شیمیایی و پروتئینی تقسیم بندی می شود. این دو دسته دارای تفاوت هایی با یکدیگر می باشند. در ساخت ماده کف زا پروتئینی از پروتئین حیوانی استفاده می شود. در این حالت به لحاظ حجمی کف کمتری تولید می شود، اما پایدارتر است. بنابراین از آن بیشتر در ساخت بلوک های clc استفاده می شود. فوم های شیمیایی معمولا شفاف و یا بی رنگ هستند. در صورت مالیدن مقداری از آن به دست، کف صابونی و لغزنده ایجاد می شود. فوم کف زا شیمیایی نسبت به نوع پروتئینی، حجم کف بیشتری تولید می کند اما مقاومت کمتری دارد.

 

فومبتن
شیب بندی با فومبتن

 

کاربرد فوم بتن

فوم بتن برای شیب بندی، کفسازی، ساخت بلوک های سبک غیرباربر و ... مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از فوم بتن به دلیل دارا بودن ویژگی هایی همچون وزن کم، مقاومت بالا و نیز مقاومت در برابر حرارت و رطوبت، از بهترین گزینه ها برای شیب بندی می باشد. استفاده در کفسازی از دیگر کاربردهای فومبتن است. اگر چه می توان در کفسازی از پوکه استفاده کرد، اما فوم بتن هم موجب کاهش وزن سازه می گردد و هم اینکه عایق حرارتی و صوتی بسیار بهتری است. سرعت اجرای فوم بتن نیز بالاتر بوده و برای اجرای آن تنها نیاز به یک دستگاه فوم بتن می باشد.

در ساخت بلوک، می توان از فوم بتون استفاده کرد. از این بلوک ها می توان در دیوارچینی قسمت های جداکننده استفاده کرد. از مزایای آن، حمل و نقل آسان و سریع و کاهش وزن سازه می باشد. با تولید بلوک سبک با استفاده از فوم بتن در محل پروژه، می توان به میزان قابل توجهی هزینه های بارگیری را کاهش داد. از دیگر کاربردهای اجرای فوم بتن می توان به پر کردن حفره های فاضلاب و تونل و زیرسازی راه ها اشاره کرد. به این دلیل از این بتن در پر کردن حفره های استفاده می شود که روانی بالایی دارد.

 

لیست قیمت فوم بتن
ویژگی فوم بتون و کاربردهای آن

 

روش تولید فوم بتن

برای تولید فوم بتن در ابتدا سیمان و آب را با یکدیگر مخلوط می کنند. نسبت و مقدار این متریال وابسته به میزان چگالی مورد نیاز می باشد. در گام بعدی، فوم را با آب مخلوط می کنند. این ترکیب توسط پمپ هوا از لوله های مخصوص عبور داده می شود. لوله ها دارای ساچمه های ریزی می باشند که عبور ترکیب آب و ماده کفزا با فشار از آن، موجب تولید کف می شود. در میکسر کف تولید شده را با ملات آب و سیمان مخلوط می کنند. حین عملیات اختلاط، حباب های بسیار ریزی تولید می شود. برای اجرا، از دستگاه پمپاژ برای انتقال به طبقات بالاتر استفاده می گردد.

پس از اجرای فوم بتن ، نیاز به عمل آوری می باشد. عمل آوری به شرایط آب و هوایی بستگی دارد. عمل آوری فوم بتن موجب جلوگیری از ترک های روی سطح بتن و بالا رفتن مقاومت آن می شود.

 

قیمت دستگاه فوم بتن
دستگاه فوم بتن

 

ارزیابی کیفیت فوم بتن

برای بررسی کیفیت فوم بتون می توان عواملی همچون وزن نمونه و سطح کار را مورد ارزیابی قرار داد. به طوری که سطح کار خشک شده فوم بتن نباید پوک باشد. همچنین سطح نهایی آن نباید خیلی صیقلی باشد. صیقلی بودن سطح آن نشان دهنده خروج حباب های هوا از آن است. بالا بودن وزن فومبتن نشان دهنده مصرف بیشتر سیمان و در نتیجه نامرغوب بودن آن می باشد. پوک شدن فوم بتون به این معناست که حباب های هوا به طور یکنواخت در حجم آن پخش نشده و به سطح آمده اند. این امر موجب کاهش مقاومت فشاری فومبتن می گردد.

علاوه بر موارد ذکر شده، قابلیت چسبندگی قیرگونی و ایزوگام یکی دیگر از معیارهای ارزیابی کیفیت فوم بتون می باشد. این امر نشان دهنده طرح اختلاط مناسب، کیفیت مصالح مصرفی و همچنین اجرای درست فوم بتون است. علاوه بر این مدت زمان خشک شدن فوم بتن باید کم باشد. بالا بودن زمان خشک شدن فوم بتن موجب خرابی مخلوط می گردد.

 

مزایای فوم بتن

همان طور که پیشتر نیز ذکر گردید، از مهم ترین مزایای فوم بتن ، وزن کم آن می باشد. با کاهش وزن سازه، مقاومت آن در برابر نیروهای جانبی وارد بر سازه همچون نیروی زلزله، بیشتر می شود. همچنین با کاهش وزن سازه، به فونداسیون کوچکتری نیاز بوده و در نتیجه هزینه های مربوط به فونداسیون ساختمان کاهش می یابد. فم بتن عایق گرما و سرما می باشد و استفاده از آن هزینه های مصرف انرژی را کاهش می دهد. فوم بتن جاذب صدا نیز می باشد و موجب کاهش ورود صداهای مزاحم می گردد.

 

قیمت فوم بتن کف
فوم بتن کف

 

فومبتن مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی داشته و از انتقال حرارت جلوگیری می کند. سیم کشی و اجرای تاسیسات در سازه های ساخته شده با این متریال راحت تر است، زیرا نسبت به بتن های معمولی راحت تر برش می خورند. وجود حباب های ریز، حکم عایق برای لوله ها دارند. سرعت اجرای فوم بتن کف بیشتر از روش های معمولی است.

 

معایب فوم بتن

در برابر مزایای بیشمار، فوم بتن معایبی نیز دارد. از جمله معایب فوم بتن احتمال رخ دادن پدیده انقباض در آن است. از دیگر مضرات فوم بتن کمتر بودن مقاومت نهایی کفسازی انجام شده نسبت به روش هایی همچون کفسازی با پوکه می باشد. بخار شدن ماده درون فوم بتن در صورت افزایش حرارت از معایب استفاده از فوم بتن است. بنابراین بهتر است در فضاهای کوچک و بسته مورد استفاده قرار نگیرد.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۹ رای

نظرات کاربران

سینا پژمان

بجای این همه توضیحات اضافه و غیر ضروری قیمت رو میزدی بهتر نبود

عمران مدرن

مخاطب گرامی ، قیمت فوم بتن با توجه به حجم پروژه و محل پروژه متفاوت است و امکان ارائه قیمت ثابت وجود ندارد.

S.M J

با درود و احترام-سپاسگزار درج مطالب مفیدتان هستم-بهروز باشید

کریم جهانی

چه عواملی قیمت فوم بتن رو بالا میبره؟

خدادادی

الان دستگاه فوم بتن قیمت چقدره؟

مشکات

مقاومت فوم بتن چقدر هست؟ اگه قیمت فوم بتن مناسب باشه میشه ازش توی ستون های ساختمون استفاده کرد؟

جعفر

فوم بتن قیمت رو باید چجور استعلام بگیریم

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما