بلوک هبلکس

بلوک هبلکس

دسته بندی

بلوک دیواری

تعداد ارائه دهنده ها

۰ ارائه دهنده

بازه قیمت

از ۹۵۰,۰۰۰ تومان تا ۱,۷۰۰,۰۰۰ تومان

توضیحات قیمت

قیمت هبلکس از ۱,۰۱۵,۰۰۰ تومان تا ۱,۷۰۰,۰۰۰ تومان برای نیمه دوم ۱۴۰۳ متغیر است. خرید بلوک هبلکس دانه ای بین ۱۰,۰۰۰ تا ۵۰,۰۰۰ تومان است. هنگام محاسبه قیمت هبلکس باید به نحوه بارگیری هم توجه کرد چرا که غالبا قیمت هبلکس فله ارزانتر از قیمت هبلکس با پالت و شرینک می باشد.
intro
comment
bookmark
share

filterفیلتر کردن پیشنهادات


شهر

شهر را مشخص کنید

برند

برند را مشخص کنید

ضخامت

۱۰/ x

نوع بسته بندی

نوع بسته بندی را مشخص کنید

معرفی کالا

نظرات کاربران

بلوک هبلکس

جنس انواع بلوک هبلکس یا آجر هبلکس ساختمانی از بتن ساده می باشد که طی فرآیند خاصی متخلخل می ­شود. این تخلخل مزایایی همچون سبکی را به همراه دارد. بلوک‌هبلکس در برابر فشار و دمای متغیر مقاوم است. این مزایا، فروش بلوک های هبلکس را به تجارتی رو به رشد برای ساختمان سازی تبدیل کرده است. نام دیگر بلوک هبلكس بلوک AAC یا آجر سبک هبلکس است. این نام گذاری مختصر شده Autoclaved Aerated Concrete است.

خرید بلوک هبلکس از کارخانه مزایایی چون قابل استفاده مجدد بودن، غیر سمی بودن، تجدید پذیری و همچنین قابلت بازیافت را به همراه دارد، هم چنین انواع بلوک هبلکس قیمت مناسبی داشته و با استفاده از آن می توان در هزینه ها صرفه جویی کرد. جدول قیمت هبلکس به صورت حجمی و متر مکعبی تعیین می شود. ضخامت بلوك هبلكس با توجه به استفاده در دیوار خارجی یا داخلی مشخص می شود. بلوک ها برای دیوارهای خارجی ۲۰ و برای دیوار های داخلی حداکثر تا ۱۵ سانتی متر برش داده می شوند. ضخامت و ابعاد نیز بر برآورد قیمت بلوک سبک هبلکس یا آجر هبلکس تاثیرگذار می باشند.

علت سرعت بالای اجرای آجر هبلکس ، سبک بودن وزن بلوک ها است، از همین رو دیوار های هبلکس قیمت مناسبی دارد. زمانی که یک پروژه ساخت و ساز با سرعت بالا به اتمام می ­رسد، نیروی اجرایی، ساعات کاری و ملات کمتری نیاز است و در نتیجه مقدار قابل توجهی از هزینه­ ها کاهش می­ یابد. هم چنین خرید بلوک هبلکس کار بسیار آسانی بوده و تنها با یک سفارش تلفنی می توانید پالت ها را در محل تحویل بگیرید. قیمت بلوک aac با توجه به ابعاد و تعداد آن ها تعیین می شود. در ادامه به ابعاد بلوک‌هبلکس اشاره می شود اما باید توجه داشت این بلوک در ابعاد و اندازه های متفاوتی تولید می شود و هرچه ابعاد بزرگ تر باشد، قیمت هر عدد بلوک هبلکس بیشتر خواهد بود.

متریال استفاده شده در تولید دیوار هبلکس قیمت مناسب و همچنین چسب آن همگی باعث تغییر قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳ می شوند. در تولید بلوک هبلکس از آهک نیز به عنوان مواد تشکیل دهنده بلوک هبلکس استفاده می شود؛ اما باید توجه داشت که مقدار زیاد آهک باعث ترک خوردگی هبلكس به مرور زمان شده و كيفيت آن را تحت تاثیر قرار می دهد. 

قيمت بلوك هبلكس یا قیمت بلوک سبک هبلکس استاندارد از بلوک آهک دار بیشتر است اما در صورت ساختمان سازی استاندارد توصیه می شود از بلوک aac قیمت مناسب استاندارد بدون آهک یا آجر سبک هبلکس استفاده شود.

 

قیمت بلوک هبلکس

قیمت بلوک هبلکس در نیمه دوم ۱۴۰۳ از ۹۵۰,۰۰۰ تومان تا ۱,۷۰۰,۰۰۰ تومان متغیر است. این قیمت به کارخانه محل تولید وابستگی زیادی دارد. به طور مثال قیمت بلوک هبلکس تهران  از ۱,۴۰۰,۰۰۰ تومان شروع می شود. البته این قیمت برای خرید بلوک هبلکس از کارخانه می باشد و باید هزینه حمل به محل پروژه شما جداگانه محاسبه شود. قیمت بلوک هبلکس دانه ای بین ۱۰,۰۰۰ تا ۵۰,۰۰۰ تومان است. هنگام محاسبه قیمت هبلکس باید به نحوه بارگیری هم توجه کرد چرا که غالبا قیمت هبلکس فله ارزانتر از قیمت هبلکس با پالت و شرینک می باشد. قيمت بلوك هبلكس به مواد تشکیل دهنده آن مانند پودر آلومینیوم، پودر منیزیم، آهک میکرونیزه، سیلیس و سیمان بستگی دارد. برای سفارش و اطلاع از قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳ و خرید بلوك هبلكس از کارخانه هبلکس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

خرید بلوک هبلکس

در هنگام خرید بلوک هبلکس قیمت مناسب یا آجر هبلکس باید به موارد خاصی توجه داشت زیرا استحکام و مقاومت سازه به کیفیت مصالح به کار رفته در آن بستگی دارد. یکی از این موارد کارخانه و شرکت فروش دیوار هبلکس است. بررسی اعتبار و کیفیت بلوک های هبلکس ارائه شده توسط برند ها از نکات مهم است. هنگام فروش بلوک aac قیمت مناسب باید به ترک و پراکندگی رنگ بلوک، دقت شود. هم چنین این بلوک ها وزن استاندارد و ابعاد استانداردی نیز دارند که هنگام خرید هبلکس باید به آن ها توجه نمود تا با مناسب ترین قیمت بلوک aac را خریداری کنید. خرید از نمایندگی بلوک هبلکس مزایای زیادی دارد. اصلی ترین مزیت آن کمتر بودن قیمت دیوار هبلکس نسبت به سایر فروشندگان است.

خرید بلوک هبلکس ، به صورت حجمی و با واحد متر مکعبی است. بعد از استعلام قيمت بلوک هبلکس از شرکت هبلکس ، لازم است که حجم دیوار کشی پروژه با انواع بلوک هبلكس بر اساس متر مکعب برآورد شود.

 

 

هبلکس

یکی از موارد مهم در مورد خرید هبلکس ، حمل و نقل و جابجایی آن است. در صورت خرید هبلکس با پالت، برای حمل و نقل آن باید از ماشین های باربری بغل بازشو استفاده گردد تا بتوان پالت ها را با جرثقیل جا به جا کرد. به طور میانگین می توان گفت که در هر پالت تعداد ۱۴۴ عدد هبلکس با ضخامت ۱۰ و ۱۲۰ عدد هبلکس با ضخامت ۱۵ جای می گیرد.

پارامتر دیگری که بسیار حائز اهمیت است، نحوه اجرای آن می باشد. همان طور که بیان شد برای اجرای این بلوک ها از چسب های مخصوصی استفاده می شود. این چسب باید در تمامی دیواره های عمودی و افقی اعمال گردد و حتما برای این کار باید از کاردک شانه دار استفاده کرد. برای اتصال دو بلوک به یکدیگر از بست های تخت، و برای اتصال هبلکس به ستون یا تیغه های عمود از بست های رادیکال استفاده می گردد.

 

قیمت هبلکس

همانطور که در بالا گفته شد، قیمت بلوک هبلکس در نیمه دوم سال ۱۴۰۳، از ۱,۱۰۰,۰۰۰ تومان شروع می شود و تا ۱,۷۰۰,۰۰۰ افزایش می یابد. از عوامل موثر بر قیمت هبلکس کیفیت بلوک و ضخامت آن است. به طور معمول قیمت هبلکس برای ضخامت های ۱۰, ۱۵ سانتی یکسان است و برای بلوک های ۸ و ۲۰ سانتی اندکی افزایش می یابد. از سایر عوامل موثر بر قیمت هبلکس می توان به نوع بسته بندی آن اشاره کرد. بسته بندی بلوک هبلکس به دو صورت فله و با پالت صورت می گیرد. اکثر کارخانه های بلوک هبلکس با پالت بسته بندی می شوند. قیمت هبلکس با پالت بیشتر از بسته بندی فله است اما درصد شکستگی بلوک های هبلکس در این نوع بسته بندی کاهش می یابد. قیمت هبلکس ۱۵ سانتی در نیمه دوم سال ۱۴۰۳، از ۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان شروع می شود.

 

دیوار هبلکس

در این بخش به این موضوع پرداخته می شود که مراحل اجرای دیوار هبلکس چیست. در اجرای دیوارها چینش رج اول بسیار حائز اهمیت است. زیرا رج اول تمام وزن دیوار را تحمل نموده و به راحتی در برابر نیروهای عمود بر صفحه و یا نیروهای جانبی دچار لغزش می شود و باعث خرابی کل دیوار می گردد. به منظور پیشگیری از این موارد نیاز به رعایت یک سری نکات است. از جمله اینکه بعد از ریسمان کشی، باید کف کار را کاملا با تی یا سایر وسایل مناسب، تمیز کرد. سپس کف کار را آب پاشی نموده و ملات ریزی انجام می شود. بعد از آن بین دیواره های عمودی بلوک ها و همین طور روی ملات ریخته شده، چسب اعمال می گردد. سپس اولین بلوک سبک هبلکس را قرار داده و تراز می نمایند. به همین شکل ادامه داده تا رج اول دیوار هبلکس چیده شود. پس از آن ملات اضافی قسمت پایین را بر می دارند. برای رج های بعدی تنها از چسب برای اجرای دیوار هبلکس استفاده می گردد.

 

آجر هبلکس

آجر هبلکس نام دیگری است که بلوک های هبلکس اطلاق می گردد. اما ابعاد بلوک هبلکس بسیار بزرگتر از آجر است. ابعاد کوچک ترین ضخامت آجر هبلکس تقریبا به اندازه ۴ آجر سفال است. علاوه بر این آجر هبلکس نسبت با مصالح سنتی مانند آجر سفال مزایای بسیار زیادی دارد. از جمله این موارد می توان به استحکام بالا در عین سبکی، عایق بودن در برابر صدا و نفوذ حرارت، کاهش بار مرده ساختمان، افزایش سرعت دیوارکشی و کاهش هزینه نیروی انسانی اشاره کرد. همچنین در روند ساخت و ساز مدرن، استفاده از مصالح جدید مانند آجر هبلکس ضرورت می یابد و ارزش بنا هایی که با بلوک هبلکس ساخته می شوند بسیار بیشتر از ساختمان های ساخته شده با مصالح سنتی است.

 

قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳

قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳ از حدود ۹۵۰,۰۰۰ تومان شروع شده است. قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳ افزایش شدیدی نداشته و نسبت به ۱۴۰۲ حدود ۲۰ درصد گرانتر شده است. قیمت هبلکس ۱۴۰۳ نسبت به بلوک لیکا ارزانتر و از سایر بلوک های سبک گرانتر می باشد. برای محاسبه قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳ باید به استاندارد ها و معیار های به روز، توجه نمود. پیش از خرید هبلكس حتما ابتدا باید به برآورد قیمت دیوار هبلکس توجه داشت.

قیمت بلوک سبک هبلکس بر اساس برند آن متفاوت می باشد. دلیل تفاوت قیمت بلوک سبک هبلکس برندهای مختلف، تفاوت در کیفیت تولید و درصد ترکیب و کیفیت مواد اولیه مصرفی در ساخت است. علاوه بر این، قیمت بلوک سبک هبلکس بر اساس نوع بسته بندی آن متفاوت است. خرید هبلکس به صورت فله، با شرینک، تسمه و یا استریچر قابل انجام است. قیمت بلوک سبک هبلکس با شرینک از سایر انواع بیشتر می باشد. قیمت هبلکس فله در اکثر برندها از قیمت هر پالت هبلکس کمتر است، اما در برخی برندها هم قیمت با بسته بندی تسمه گران تر می باشد. لازم به ذکر است که نحوه خرید بلوک هبلکس برندهای مختلف با هم متفاوت است. به طور مثال برخی از برندها به هیچ عنوان فروش فله ندارند. بنابراین پیش از خرید بلوک هبلکس توجه به این موارد و استعلام شرایط و قیمت بلوک هبلکس الزامی است. در جدول زیر بازه قیمت پرکاربردترین ابعاد آجر هبلکس بر اساس متر مکعب و همین طور قیمت هر عدد بلوک هبلکس ارائه شده است.

 

جدول قیمت هبلکس

جدول قیمت هبلکس

 

قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۲

مانند همه مصالح ساختمانی، قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۲ در پایان سال با افزایش قیمت مواجه شده است. با وجود افزایش قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۲ در سال ۱۴۰۳، هنوز هم خرید این بلوک به عنوان مصالح عمده برای دیوار چینی صرفه اقتصادی دارد. با افزایش قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۲، همزمان قیمت سایر مصالح دیوار چینی از جمله بلوک لیکا و بلوک سیمانی نیز افزایش یافته است. با وجود مزایای بسیار زیاد بلوک هبلکس نسبت با مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی یا بلوک سفالی، قیمت بالاتر آن صرفه اقتصادی دارد.

 

جدول قیمت هبلکس

جدول قیمت بلوک هبلکس در کالاهای بالای صفحه و در زیر آمده است.

لیست قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳ (نیمه دوم سال)

بلوک هبلکسقیمت بلوک سبک هبلکس (مترمکعب)
قیمت بلوک هبلکس - سیلیس آرا زنجان ۶۰x۲۵۱,۳۶۵,۰۰۰ تومان
قیمت بلوک هبلکس - شیشه اردکان ۶۰x۲۵۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان
قیمت بلوک هبلکس - کیبکس قم ۶۰x۲۵۱,۳۷۲,۰۰۰ تومان

 

قیمت بلوک سبک هبلکس

به منظور ساخت بلوک هبلکس از متریال مختلفی استفاده می شود. درصد و کیفیت این متریال تعیین کننده قیمت بلوک هبلکس می باشد. گاهی به منظور کاهش قیمت بلوک هبلکس از آهک بیشتری در تولید استفاده می شود. این موضوع اگر چه کاهش قيمت بلوك هبلكس را در پی دارد، اما موجب کاهش کیفیت آن شده و به عبارتی خرید آن نه تنها صرفه اقتصادی ندارد، بلکه باعث تحمیل هزینه های اضافی نیز می گردد. نوع و سیمان مصرفی نیز بر قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰۳ تاثیرگذار می باشد.

نکته دیگری که در هنگام خرید بلوک هبلکس باید توجه داشت قابلیت برش خوری خوب این محصول است. این قابلیت کاربری این محصول را بسیار بالا می برد، زیرا به سادگی می توان درون آن سیم یا لوله جاگذاری کرد. وجود آهک میکرونیزه در بافت بلوك هبلكس ، مقاومت آن در مقابل صوت و حرارت را تضمین می کند. آلومینیوم نیز باعث ایجاد تخلخل در بلوک AAC یا آجر سبک هبلکس می شود. سیلیس نیز خاصیت ضد حریق به این متریال می دهد.

 

انواع بلوک هبلکس

انواع بلوک هبلکس در ضخامت های مختلف و ابعاد متنوع تولید می شوند. تولید بلوک هبلکس در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد و فشار ۱۲ بار در دستگاه اتوکلاو صورت می گیرد. این نوع بلوک هبلکس قیمت مناسبی داشته و حاوی ۶۰ تا ۸۰ درصد هوا است. کیفیت مراحل تولید تا حد زیادی به تعیین قیمت بلوک هبلکس 1403 تاثیر می گذارد. بلوک هبلکس در ضخامت های ۸، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ سانتی متری تولید می شود. هر کدام از این ضخامت ها برای کاربری خاصی در نظر گرفته می شوند تا بهترین نتیجه را داشته باشند.

 

بلوک سبک هبلکس

بلوک سبک هبلکس همان طور که از نام آن نیز پیداست جزء سبک ترین مصالح ساختمانی تولید شده برای دیوار چینی است. در فرآیند ساخت و ساز مدرن، استفاده از مصالح سبک مانند بلوک سبک هبلکس ضرورت یافته است. استفاده از بلوک سبک هبلکس باعث کاهش بار مرده ساختمان خواهد شد و این فرآیند کمک شایانی به افزایش مقاومت بنا ها در برابر زلزله می کند. به خصوص در مناطقی که زلزله خیز هستند، استفاده از مصالح سبک مانند بلوک سبک هبلکس ضروری است.

 

قیمت هر پالت هبلکس

اگر چه ممکن است قیمت هر پالت هبلکس از انواع فله آن بیشتر باشد، اما جابجایی و حمل و نقل آن راحت تر است. ضمن اینکه خرید بلوک هبلکس با پالت میزان شکستگی و پرتی بلوک دیواری هبلکس را به حداقل می رساند و از این نظر قیمت هر پالت هبلکس مقرون بصرفه است. قیمت هر پالت هبلکس با توجه برند محصول، ظرفیت پالت و … متفاوت است. ضمن اینکه برخی از برندها امکان عودت پالت را فراهم نموده اند و چنانچه پالت ها به صورت سالم به کارخانه دیوار هبلکس بازگردانده شود، مبلغی از هزینه پرداخت شده به مشتری عودت داده خواهد شد. برای استعلام قیمت بلوک هبلکس با کارشناسان ما در عمران مدرن تماس بگیرید.

 

 

قیمت دیوار هبلکس

در تعیین قیمت دیوار هبلکس پارامترهایی همچون طول، ضخامت و ارتفاع دیوار و همین طور قیمت هر متر مکعب بلوک دیوار هبلکس تاثیرگذار است. به عبارتی بر اساس ابعاد دیوار، مقدار بلوک هبلکس مورد نیاز تعیین می گردد و در نهایت با ضرب قیمت هر متر مکعب هبلکس در این عدد، قیمت دیوار هبلکس محاسبه می گردد. علاوه بر این باید حجم چسب مورد نیاز برای اجرای دیوار هبلکس نیز تعیین شود. بنابراین قیمت دیوار هبلکس به مقدار چسب و نوع چسب مصرفی هم وابسته است. برای دیوار هبلکس داخلی چسب های سفید رنگ بهترین گزینه می باشد. برای دیوارهای خارجی می توان از چسب های خاکستری هم استفاده کرد. در مقایسه چسب بلوک هبلکس با ملات سیمانی که در دیوارچینی های معمول مورد استفاده قرار می گیرد باید گفت که، حجم مورد نیاز چسب بسیار کمتر از ملات سیمانی می باشد. به عبارتی ضخامت چسب مصرفی در حدود ۳ میلی متر است، در حالیکه ضخامت ملات به ۳ سانتی متر هم می رسد. از این منظر نیز می توان گفت که قیمت بلوک هبلکس ساختمانی مقرون بصرفه می باشد.

 

خرید هبلکس

استفاده از بلوک هبکلس در ساختمان سازی رونق گرفته است و روز به روز تقاضای خرید هبلکس افزایش می یابد. به همین دلیل در این بخش به بررسی روش های خرید هبلکس می پردازیم. یکی از راه های خرید هبلکس مراجعه حضوری به فروشگاه های مصالح ساختمانی است. این فرآیند مناسب کسانی است که میخواهند حجم کمی از بلوک هبلکس را خریداری کنند. از دیگر راه های خرید هبلکس می توان به مراجعه مستقیم به کارخانه بلوک هبلکس اشاره کرد. اما به طور معمول کارخانه های بلوک هبلکس فروش خود را توسط نمایندگان خود انجام می دهند. روش دیگر نیز خرید اینترنتی از فروشگاه های آنلاین تامین مصالح ساختمانی است.

عمران مدرن به عنوان پلتفرم تامین کالا و خدمات ساختمانی، به تامین انواع بلوک های دیواری از جمله بلوک هبلکس می پردازد. همچنین عمران مدرن به طور مستقیم نمایندگی اکثر کارخانه های بلوک هبلکس را داراست و با حذف واسطه ها به فروش مستقیم بلوک هبلکس از کارخانه می پردازد. برای خرید هبلکس با مناسب ترین قیمت می توانید به وبسایت عمران مدرن مراجعه کنید یا با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل کنید.

 

قیمت هر عدد بلوک هبلکس

با اینکه قیمت بلوک دیواری هبلکس به صورت مترمکعب ارائه می گردد اما برخی از خریداران به دنبال قیمت هر عدد بلوک هبلکس می باشند. اگر چه قیمت هر متر مکعب بلوک هبلکس ۸ سانتی از سایر ابعاد بزرگتر بیشتر است، اما قیمت هر عدد بلوک هبلکس دیواری با ابعاد بزرگتر بیشتر از ابعاد کوچک می باشد. به طور مثال، قیمت هر عدد بلوک هبلکس ۱۵ سانتی از هبلکس ۸ سانتی بیشتر است.

یکی از مزایای این بلوک سرعت بالای اجرا می باشد. در هنگام خرید بلوک هبلکس به علت وزن کمی که دارد، هزینه حمل و نقل و جابجایی آن نیز بسیار کمتر است. این مقرون به صرفگی شرایط خاصی نیز دارد. برای مثال باید براساس نوع ساخت و ساز بررسی کرد که حتما استفاده از این محصول و قیمت بلوک سبک هبلکس در مقابل با حذف برخی از هزینه ‌ها مانند عایق‌ کاری، کارگر و ... صرفه اقتصادی داشته باشد. علاوه بر این، در صورت استفاده از بلوک دیواری هبلکس ، نیازی به اجرای گچ و خاک نبوده و از این نظر نیز در هزینه ها صرفه جویی می شود. توجه داشته باشید استفاده از بلوک های هبلکس در ساخت دیوار های باربر مجاز نبوده و تنها برای ساخت تیغه ها و دیوار های غیر باربر از آن ها استفاده می شود.

به هنگام استعلام قیمت آجر هبلکس باید توجه داشت که گاهی هزینه های بسته بندی و پالت ها به صورت جداگانه محاسبه شده و به قیمت هبلکس اضافه می گردد. پالت های چوبی بیشترین مورد استفاده در حمل و نقل و خرید بلوک هبلکس را دارند و روش مطمئنی برای جابه جایی بلوک ها بدون آسیب دیدن آن ها می باشند. بعد از بسته بندی و قرار دادن بلوک های هبلکس به روی پالت با سلفون و یا پلاستیک روی آن ها پوشانده می شود تا در بهترین شرایط نگهداری شوند و به دست مشتری برسد.

 

هبلکس چیست

در بخش پیش به این موضوع پرداخته شد که بلوک هبلکس چیست و مزایا و مشخصات آجر هبلکس چیست. به طور کلی در پاسخ به این پرسش که بلوک هبلکس چیست باید گفت هبلكس بلوک های سبک اتوکلاو شده سفید رنگ با ابعاد بزرگ تر از بلوک های معمولی و وزن کمتر می باشد. باید توجه داشت که بلوك هبلكس برای دیوارچینی محوطه، استخر و … مناسب نبوده و برای ساختمان سازی و دیوارچینی آن مناسب است. البته اگر بخواهید بدانید کاربرد دیگر بلوک هبلکس چیست باید گفت که می توان در اجرای سقف نیز از آن استفاده کرد، اما استفاده از هبلكس های سقفی چندان رایج نبوده و عمده کاربرد آن در دیوارچینی ساختمان است.

 

فروش هبلکس

همان طور که پیشتر نیز بیان شد فروش هبلکس در ابعاد مختلفی انجام می شود. عمده تفاوت ابعاد، تفاوت در ضخامت محصول است. فروش هبلکس در ضخامت های کمتر همچون ۸ و ۱۰ سانتی برای دیوارهای داخلی بوده و برای دیوارهای خارجی باید ابعاد بزرگتر محصول خریداری گردد. باید توجه داشت که قیمت فروش هبلکس ۸ سانتی متری نسبت به سایر ابعاد بیشتر می باشد، اما قیمت هر عدد از آن در مقایسه با ابعاد دیگر ارزان تر است. دلیل بیشتر بودن قیمت بلوک سبک هبلکس با ضخامت ۸ سانت، دشوارتر بودن تولید آن و تعداد برش های بیشتر است.

یکی از موارد مهم در خرید و فروش هبلکس ، نوع و ظرفیت ماشین مورد نیاز برای حمل مصالح است. اگر ظرفیت پالت ۲/۱۶ مترمکعب باشد، یک پالت در نیسان، سه پالت در خاور، شش پالت در کامیون تک و نوزده پالت در تریلی قابل بارگیری است

 

بهترین برند بلوک هبلکس چیست

برای انتخاب بهترین برند بلوک هبلکس ، باید موارد زیادی را مد نظر قرار داد. از جمله این موارد می توان به کیفیت مواد تشکیل دهنده، خدمات پس از فروش، قیمت، گستردگی نمایندگی ها، رعایت استاندارد ها و خوشنام بودن اشاره کرد. با وجود اینکه خرید از بهترین برند بلوک هبلکس از اهمیت زیادی برخوردار است، با این حال باید مکان جغرافیایی را نیز در نظر گرفت. در بعضی موارد اصرار به خرید از بهترین بلوک هبلکس می تواند هزینه های زیاد حمل و نقل را نیز در پی داشته باشد. به همین دلیل علاوه بر این موضوع باید فاصله از کارخانه بهترین برند بلوک هبلکس را نیز در نظر گرفت.

 

جنس بلوک هبلکس

جنس بلوک هبلکس از سیمان، درصدی از سیلیس و مقادیر بسیار کمی از پودر آلومینیوم، گچ، آهک و هوا تشکیل شده است. کم و زیاد شدن آهک و پودر آلومینیوم در ترکیب بتن هبلکس می تواند تاثیر بسیار زیادی بر عملکرد آن داشته باشد. بر اساس استانداردهای هر کشور و هر برند جنس بلوک هبلکس متفاوت است. جنس بلوک هبلکس به صورتی است که به دلیل خلل و فرج می تواند تا حدودی جاذب رطوبت باشد، به منظور جلوگیری از این موضوع بهتر است بلوک را زنجاب نمود. این کار علاوه بر اینکه مانع جذب رطوبت می شود، از ترک خوردن گچکاری روی بلوک نیز جلوگیری می کند.

 

 

 

طرح اختلاط بلوک هبلکس چیست

‫متریال و درصدهایی که نیاز به ترکیب دارد و طرح اختلاط در نهایت ترکیبی ایجاد می کند که بر جنس بلوک هبلکس تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت. حین ترکیب متریال اولیه بتن هبلکس اولویت مراحل و زمانبندی ها، شرایط دمایی، ابزارها و بحث کنترل، اهمیت بسیار زیادی در تعیین جنس بلوک هبلكس خواهد داشت.

 

مراحل تولید بلوک هبلکس

مراحل تولید بلوک ها در گام اول به مواد تشکیل دهنده هبلکس باز می گردد. انتخاب ترکیبات مناسب برای بلوک سبک هبلکس بسته به استانداردهای هر منطقه و محدودیت ها معمولا از الگوی ثابتی پیروی می کند. گام دوم به فرآیند مخلوط کردن باز می گردد. گام سوم با کنترل رطوبت و دما به سخت شدن می انجامد. در این مرحله تلاش می شود با ایجاد فرآیند های شیمیایی منحصر به فرد با ایجاد حباب هوا ماده ی سبک متخلخلی ایجاد شود. در گام چهارم فرآیند اتوکلاو شدن انجام می شود. اینجاست که فرآیند اصطلاحا "پخت" بلوک و اتوکلاو شدن بتن هبلکس آغاز می شود. در پایان و شکل گیری بلوک امکان برش دادن بلوک وجود خواهد داشت. در نهایت فرآیند خشک شدن کامل بتن هبلکس و بسته بندی آخرین مرحله ای است که پیش از ارسال به مشتری انجام می شود. به طور خلاصه مراحل به شرح زیر است:

تهیه مواد اولیه بتن هبلکس

سیمان، آهک، ماسه، گچ، آب و عامل منبسط کننده مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت بلوک های AAC هستند. دستورالعمل دقیقی برای ترکیب مواد بتن هبلکس تا به استحکام رسیدن و تراکم بلوک ها لازم است.

مخلوط کردن

مواد اولیه اصلی در دستگاه مخلوط کن دوغاب ترکیب می شوند تا مخلوطی همگن ایجاد شود. سپس دوغاب در قالب های با اندازه های مختلف و شکل های مختلف ریخته می شود.

سفت شدن بلوک هبلکس

بسته به سطح دما و رطوبت، مخلوط را می توان ساعت ها پس از پر شدن قالب ها با دوغاب، سفت و سخت کرد. در این مرحله امکان و فرصت ایجاد فرآیندهای شیمیایی ایجاد می شود که منجر به تولید گاز هیدروژن می شود که حباب های هوای بیشماری را در سراسر مخلوط پخش می کند و ماده سبک و متخلخلی تولید می کند.

فرآیند اتوکلاو بتن هبلکس

پس از سخت شدن و سفت شدن بلوک ها، آنها را در یک اتوکلاو، یک ظرف پرفشار و با بخار پخت، برای ساعت ها در دما و فشار بالا قرار می دهند. فرآیند پخت با بخار، واکنش های شیمیایی اضافی را تشویق می کند که ساختار کریستالی ایجاد می کند و به بلوک ها استحکام و استقامت زیادی می دهد.

برش آجر سبک هبلکس

بلوک های هبلکس در فرآیندهای خودکار تولید می شود که ثبات کیفیت را تضمین می کند و تولید را سرعت می بخشد. بلوک های بدست آمده گزینه ای عالی برای توسعه پایدار است، زیرا از نظر انرژی کارآمد، از نظر زیست محیطی بی خطر و عایق حرارتی فوق العاده ای است.

خشک کردن و بسته بندی بلوك هبلكس

پس از پایان خشک شدن بلوک ها در محفظه خشک کن، برای بسته بندی و حمل و نقل آماده می شوند. بلوک های AAC با روشی خودکار تولید می شوند که یکنواختی در کیفیت را تضمین می کند و زمان تولید را کوتاه می کند. بلوک های به دست آمده به دلیل استحکام، سبکی و دوام، برای استفاده در کاربردهای مختلف ساختمانی مناسب هستند.

پس از اتوکلاو، بلوک ها از قالب خارج شده و با اره سیمی به اندازه های مورد نیاز بریده می شوند. سپس سطح بلوک های بریده شده با استفاده از دستگاه سنگ زنی پرداخت می شود.

 

تفاوت سایر بلوک ها با آجر هبلکس چیست

یکی از مهم ترین پرسش هایی که برای خریداران مطرح می شود این است که برتری بلوک هبلکس چیست و چه تفاوتی با سایر بلوک ها دارد. به صورت موردی می توان به مواردی همچون روش اجرا، وزن، ابعاد، رنگ، نوع کاربرد، قابلیت برش خوری، روش تولید و عایق بودن اشاره کرد. هبلكس عایق حرارتی و صوتی بهتری نسبت به بلوک های دیگر موجود در بازار است و از نظر رنگ نیز متفاوت با بلوک های سیمانی و پوکه ای است. قابلیت برش خوری نیز وجه تمایز دیگر آن با مصالح معمول دیوارچینی می باشد. از نظر روش تولید هم بلوک های سیمانی به صورت قالب گیری تولید می شوند و بلوك هبلكس به صورت اتوکلاو تولید می گردد.

 

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۵ از ۵ - از مجموع ۷۰ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما