استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ماله برقی دستی

ماله برقی دستی
ماله برقی دستی

ماله برقی دستی یکی از ابزار های مهم در صنعت ساختمان و ساخت و ساز با بتن است که از آن برای صاف کردن و پرداخت نهایی سطح بتن استفاده می کنند. استفاده از ماله برقی دستی سرعت و کیفیت را در اجرای کف سازی بالا می برد و در مقایسه با روش های صرفا دستی و سنتی، یک سطح یکنواخت تر و هموار تر ایجاد می کند. این دستگاه، به عنوان یک ابزار مکانیزه، برای صاف کردن سطح بتن تازه ریخته شده قابل استفاده است. ماله برقی دستی معمولا برای پروژه های کف سازی ساختمان ها، پارکینگ ها، پیاده روها و محیط های صنعتی کاربرد دارد. از این نوع ماله به منظور افزایش استحکام سطح، کاهش تخلخل بتن و جلوگیری از ترک های سطح آن استفاده می شود.

قیمت ماله برقی دستی

برای بررسی قیمت ماله برقی دستی لازم است تا در ابتدا عوامل موثر ب[ر آن را برشماریم. عوامل اثرگذار بر قیمت ماله برقی دستی شامل برند، کیفیت ساخت، نوع موتور، جنس تیغه ها و نیز امکانات جانبی دستگاه می شود. از آنجا که برندهای معتبر معمولا محصولات با دوام و با عملکرد بالاتری تولید می کنند، لذا قیمت بالاتری نیز دارند. علاوه بر این، نوع موتور، قدرت موتور و ابعاد تیغه های دستگاه بر قیمت ماله برقی دستی موثر می باشند.

باید دانست قیمت ماله برقی دستی زمانی که از مواد با کیفیت ساخته شده باشد و ویژگی هایی از جمله تنظیم سرعت یا ایمنی بیشتری داشته باشد، به مراتب بالاتر است. از طرفی نباید از تاثیر نوسانات نرخ ارز و هزینه های حمل و نقل بر قیمت ماله برقی دستی غافل شد. با توجه به مواردی که ذکر شد پیدا کردن یک ماله برقی دستی با کیفیت و قیمت مناسب می تواند پیچیده باشد. برای این منظور مشاوره با کارشناسان متخصص عمران مدرن می تواند بسیار موثر باشد. در نیمه اول سال ۱۴۰۴ قیمت این دستگاه از ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان شروع می شود اما برای استعلام قیمت ماله برقی دستی و کسب اطلاعات دقیق می توانید با کارشناسان مجرب عمران مدرن به شماره ۶۲۹۹۹۶۷۵-۰۲۱ تماس بگیرید.

قیمت ماله برقی دستی
ماله برقی دستی

عمران مدرن تامین کننده بسیاری دیگر از تجهیزات موردنیاز در پروژه های عمرانی نیز بوده و برای تهیه خاموت زن اتوماتیک، خم کن میلگرد دستی، دستگاه میکسر بتن و بسیاری تجهیزات دیگر می توانید با آن تماس بگیرید.

انواع ماله برقی دستی

ماله برقی دستی دارای انوع مختلفی است. برخی از انواع ماله پروانه ای دستی با موتور برقی کار می کنند. لذا با توجه به نوع موتور، اگر برقی باشد، می توان آن را نوعی ماله برقی در نظر گرفت. ماله تیغه ای دستی معمول ترین نوع ماله های برقی دستی است که ظریف بوده و برای گوشه ها و کناره ها می تواند مناسب باشد. نوع جدیدی از ماله های برقی دستی نیز ماله برقی شارژی است که بیشتر برای فضاهای محدود و داخلی کاربرد دارد و به برق مستقیم یا سوخت نیازی ندارد. استفاده از این نوع ماله برقی شارژی هنوز گسترده نیست.

مقایسه ماله برقی دستی و ماله پروانه ای دستی

از ماله برقی دستی و ماله پروانه ای دستی هر دو برای پرداخت سطح بتن استفاده می شود. هدف اصلی این دو دستگاه صاف کردن و بهبود کیفیت سطح است. با این وجود، تفاوت اصلی ماله برقی دستی و ماله پروانه ای دستی، منبع تغذیه و میزان قدرت آن هاست. ماله برقی دستی معمولا با موتور الکتریکی کار می کند و برای محیط های داخلی مناسب تر است. در حالی که ماله پروانه ای دستی معمولا از موتور بنزینی استفاده کرده و بیشتر برای محیط های باز و پروژه های بزرگ تر کارایی دارد. علاوه بر این، ماله پروانه ای دستی تیغه هایی بزرگ تر با چرخش سریع تر دارد که پرداخت سطح را در مقیاس وسیع تری ممکن می سازد. اما نکته مهم اینجاست که هر دوی این دستگاه ها از نظر عملکرد، در فشرده کردن و افزایش دوام بتن نقش مشابهی دارند.

ماله برقی پروانه ای
ماله برقی دستی و ماله برقی پروانه ای

اجزای تشکیل دهنده ماله برقی دستی

ماله برقی دستی شامل موتور، تیغه ها، دسته و کلیدهای کنترل، محفظه محافظ و چرخ ها می باشد که هر یک نقشی در عملکرد دستگاه دارند. موتور نیروی لازم برای حرکت تیغه ها را تامین می کند. تیغه های ماله نیز وظیفه صاف و پرداخت کردن سطح بتن را بر عهده دارند. همچنین دسته و کلیدهای کنترل برای هدایت و تنظیم عملکرد ماله توسط اپراتور استفاده می شوند. برای جلوگیری از پاشیدن بتن و افزایش ایمنی، این ماله ها یک محفظه محافظ دارند. در نهایت برخی مدل های ماله برقی دستی نیز برای حمل و نقل راحت تر دارای چرخ هستند.

ماله برقی دستی
اجزای ماله برقی دستی

شیوه عملکرد دستگاه ماله برقی دستی

همان طور که پیش تر گفته شد، ماله برقی دستی دارای یک موتور و تیغه های دوار است. موتور دستگاه باعث چرخش تیغه ها شده و این تیغه ها نیز سطح بتن را فشرده و صاف می کنند. حال لازم است تا مراحل استفاده از این دستگاه را نیز بیان کنیم.

در ابتدا لازم است تا از سفت شدن بتن به اندازه کافی، اطمینان حاصل شده و سطح بتن نیز آماده شود. در گام بعد لازم است تا موتور را روشن کرده و سرعت چرخش تیغه ها تنظیم گردد. پس از این مرحله ماله را به صورت یکنواخت روی سطح بتن حرکت می دهند تا خط و ناهمواری بر آن ایجاد نشود. توجه به این نکته ضروری است که برای مراحل اولیه و نهایی، بنا به تشخیص اپراتور دستگاه و نوع بتن، از تیغه های مختلف استفاده می شود. در نهایت نیز نتیجه کار را بررسی می کنند تا در صورت نیاز، فرآیند طی شده را برای رسیدن به سطحی یک دست و هموار تر تکرار نمایند.  

مزایای استفاده از ماله برقی دستی

استفاده از دستگاه ماله برقی دستی با توجه به کاربردهای آن دارای مزایایی است که آن را تبدیل به محصولی پرکاربرد کرده است. مورد اول افزایش سرعت کار است. این دستگاه زمان لازم برای پرداخت بتن را کاهش می دهد و از طرفی کیفیت سطح را بالاتر می برد. در نتیجه سطح نهایی صاف تر و یکنواخت تر می شود. مورد بعد کاهش نیروی انسانی مورد نیاز است. ماله برقی دستی احتیاج به نیروی کار را کاهش می دهد و باعث افزایش بهره وری می شود. علاوه بر این، این ماله با کاهش تخلخل سطحی و افزایش چگالی بتن، مقاومت سطح و دوام آن را بیشتر می کند. در نهایت نیز باید افزود که ماله برقی دستی، در مقایسه با انواع صنعتی یا بزرگ تر آن هزینه های نگهداری و تعمیر پایین تری دارد.

ماله برقی دستی
یک نمونه ماله برقی دستی

نکات ایمنی هنگام استفاده از ماله برقی دستی

هنگام استفاده از ماله برقی دستی لازم است تا برخی نکات را رعایت کرده تا از آسیب به فرد و دستگاه جلوگیری شود. رعایت این نکات موجب انجام بهتر عملیات نیز می شود. اولین نکته استفاده از تجهیزات ایمنی از جمله دستکش، عینک محافظ و کفش ایمنی است. علاوه بر آن لازم است تا قبل از استفاده سلامت فنی دستگاه را بررسی کنیم. نکته مهم دیگر آن است که باید از قرار دادن دست و پا در نزدیکی تیغه های در حال چرخش خودداری کرد. هنگام کار نیز، باید از حرکت یکنواخت دستگاه بر روی بتن مطمئن شده تا خطوط ناهموار بر سطح ایجاد نشود. در نهایت پس از اتمام کار و خاموش کردن دستگاه، تا قبل از توقف کامل تیغه ها نباید ماله را جا به جا کرد. 

قیمت ماله برقی دستی

نگهداری و تعمیر ماله برقی دستی

برای افزایش عمر مفید دستگاه لازم است بعد از هر استفاده، باقی مانده بتن از روی تیغه ها و بدنه دستگاه پاک شود. همچنین تیغه های ماله را باید به طور منظم از نظر فرسودگی و آسیب دیدگی بررسی کرد و در صورت نیاز نسبت به تعویض آن ها اقدام نمود. علاوه بر آن، برای جلوگیری از زنگ زدگی و کاهش اصطکاک، باید قطعات متحرک ماله برقی دستی را به صورت دوره ای روغن کاری کرد. همچنین در مدل های برقی لازم است تا سیم ها و دوشاخه ها بررسی شود. در آخر لازم است تا دستگاه را در مکانی دور از رطوبت و گرد و غبار نگهداری کرد.

برای مطالعه بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه امتیازی می‌دهید؟

امتیاز کاربران: 3.87 ( 2 نظر)