استعلام قیمت
۰۲۱-۶۲۹۹۹۶۷۵

آشپزخانه حساس‌ ترین فضای خانه است. محیطی که در معرض حرارت، آلودگی و رطوبت قرار دارد. در آشپزخانه باید فضایی مناسب برای قرار دادن اغذیه و ظروف وجود داشته باشد. باید به فکر نور کافی برای آشپزی و کار با ابزار آشپزخانه باشید. این فضا باید به راحتی از چربی و آلودگی پاک شود. کابینت آشپزخانه مدرن و شیک ، مهم‌ ترین نقش را در طراحی آشپزخانه بازی می‌کند. هماهنگی طراحی کابینت آشپزخانه مدرن با فضا و نیاز ساکنین خانه در اولویت است.

طراحی کابینت هماهنگ با فضای آشپزخانه

قیمت کابینت آشپزخانه مدرن

قیمت کابینت آشپزخانه مدرن در درجه اول به متریال انتخابی بستگی دارد. اگر قرار باشد از کابینت تمام چوب استفاده شود، هزینه ها بالاست. معمولا قیمت کابینت آشپزخانه مدرن ام دی اف بیشتر است. از آن ارزان تر نئوپان است که گاهی با روکش های ملامینه بسیار جذاب خواهد بود اما دوام مناسبی نخواهد داشت.

قیمت کابینت آشپزخانه مدرن های گلاس از جنس ام دی اف در صورت طراحی مناسب می تواند مقرون به صرفه شود. به طور کلی، هزینه کابینت بر اساس متراژ تعیین می شود. یراق آلات مصرفی در هزینه تمام شده موثر است و معمولا قیمت کانتر یا جزیره به صورت جداگانه محاسبه خواهد شد.

انواع کابینت آشپزخانه مدرن

انتخاب کابینت آشپزخانه مدرن بر اساس محدودیت‌های فضا، سلیقه مشتریان و قیمت و سبک دکوراسیون آشپزخانه انجام می‎ شود. پیش از آنکه در مورد سبک و جنس ساخت کابینت بحث شود در گام اول باید الگوهای طراحی آشپزخانه را شناخت. انواع کابینت آشپزخانه مدرن با قیمت های مختلف قابل سفارش و خریداری می باشند. برای اطلاع از قیمت کابینت آشپزخانه مدرن با همکاران ما در عمران مدرن تماس بگیرید.

 

مدل کابینت آشپزخانه ایرانی

پس از شناخت الگوی کلی هر آشپزخانه ، انواع جنس کابینت مرور می‌ شود تا بتوان در گام بعدی، کابینت را از نظر کاربرد بررسی کرد. جنس کابینت در دو بخش مغزی و روکش به صورت جداگانه بررسی می‌شود تا بتوان بهترین طراحی کابینت آشپزخانه مدرن را در دستور کار قرار داد.

 

کابینت آشپزخانه کوچک

در گام چهارم تعیین می‌ شود که چه ایده‌ هایی برای طراحی کابینت آشپزخانه مدرن روی زمین و دیوارهای آشپزخانه وجود دارد. سپس انواع قاب و درب و یراق آلات کابینت مرور می‌ شود. سپس سبک های طراحی کابینت بررسی خواهد شد. همچنین فاکتورهای مهمی مانند رنگ و نورپردازی در نظر گرفته می شود.

 

اهمیت ‍نورپردازی بالای کابینت گاز

انواع سبک کابینت آشپزخانه مدرن

سبک های مدرن ، با حذف جزئیات اضافی و تجملات، فضایی آرامش بخش و خلوت و منظم ایجاد می کند. سادگی در این سبک حرف اول را می زند. برای کابینت مدرن بهتر است به جای استفاده از چوب، روکش هایی از جنس PVC استفاده شود. انواع مدل کابینت مدرن ، با متریال زیر قابل اجراست:

  • روکش ملامینه
  • روکش فرامید
  • روکش لمی گلاس
  • روکش های گلاس
  • روکش ترموفیلی

 

کابینت مدرن های گلاس

کابینت کلاسیک

لازمه ایجاد مدل کابینت کلاسیک ، داشتن متریال از جنس چوب ، ام دی اف با روکش چوبی یا ممبران است. سبک های کلاسیک جزئیات بسیار زیادی دارد. معمولا مجلل است و تزئینات خاصی روی درب ها کار شده است.

 

کابینت کلاسیک

سبک ترانزیشنال با کابینت بدون قاب

سبک ترانزیشنال به نوعی گذار از کلاسیک به مدرنیته است. سبک معاصر ترانزیشنال این امکان را می دهد که فضایی مدرن ایجاد شود که همزمان دلنشین و گرم باشد. مدل کابینت بدون قاب ، به اندازه کافی به فضا نظم می دهند و در عین حال سردی فضاهای صنعتی را ندارد. سعی شده در این سبک سادگی و کاربردی بودن اساس کار باشد.

 

کابینت سبک ترنزیشنال

سبک نئو کلاسیک با مدل کابینت انزو

مدل کابینت سبک دستگیره کابینت نئوکلاسیک در کشور ایتالیا پا گرفته و اغلب با نام انزو شناخته می شود. این روزها، سبک نئوکلاسیک را با طراحی های خلاقانه این برند می‎ شناسند. می توان از ترکیبی از مدل کابینت ممبران و های گلاس برای این سبک استفاده کرد.

 

کابینت سبک نئوکلاسیک (انزو)

سبک روستیک

مدل کابینت سبک روستیک ، فضای روستایی را تداعی می کند. در این سبک رنگ ها گرم بوده و بیشتر از چوب استفاده شده است. دستگیره هایی از جنس برنج و پوشش های رنگ براق روی چوب، ویژگی این سبک است.

 

کابینت سبک روستیک

 مدل کابینت سبک کانتری را می توان شاخه از سبک روستیک دانست که برای بسیاری از خانم ها محبوب است. دلیل این محبوبیت، گرما و صمیمیتی است که به فضا می بخشد. تجملات زیادی در این سبک به چشم نمی خورد. رنگ ها کرم ، شیری ، سبز کم رنگ و رنگ های بسیار ملایم است که فضا را آرام و گرم نشان می دهد.

 

کابینت سبک کانتری

سبک مونوکروم (کابینت تک رنگ)

سبک مونوکروم به معنای استفاده از یک رنگ واحد برای طراحی است. طراحی و اجرای کابینت سبک مونوکروم به مهارت بالایی نیاز دارد. برای جلوگیری از یکنواختی فضا لازم است که از تناژهای مختلف یک رنگ استفاده شود. سایه روشن ها در این سبک بسیار اهمیت دارد. می‌بایست دقت ویژه به انتخاب دستیگره و یراق آلات کابینت وجود داشته باشد زیرا در این سبک جزئیات بیشتر نمایان خواهد شد.

 

کابینت مونوکروم (تک رنگ)

سبک اسکاندیناویایی

مدل کابینت سبک اسکاندیناویایی در زیبایی و کاربرد خلاصه شده است. تا حدودی شبیه به سبک های مینیمالیستی است که در ادامه توضیح داده خواهد شد اما دلنشین تر و کاربردی تر است. این سبک همان طور که از نامش پیداست در اسکاندیناوی شکل گرفته که اقلیم سرد و خشن دارد. سعی شده گرما و دلنشینی طراحی آشپزخانه و رنگ کابینت ها، تعادلی میان طبیعت و خانه ایجاد کند. تفاوت آن با سبک مینیمالیستی در آزادی عمل و کاربردی بودن آن است. در سبک مینیمالیستی حفظ اصول مهم تر از نیازهاست.

 

کابینت سبک اسکاندیناویایی

سبک مینیمالیستی

در طراحی های مینیمالیستی کمترین ناهمگونی در فضا وجود دارد. برای فضای آشپزخانه، مدل کابینت سبک مینیمالیستی بدون دستگیره که درب آن مماس با بدنه بسته می شود و کوچکترین برجستگی یا ناهماهنگی در آن وجود ندارد برای چنین سبکی ایده آل است. فضا کاملا خلوت و منظم به نظر خواهد آمد و هیچ المانی نباید این فضای منظم را خدشه دار کند.  انواع مدل کابینت پانل فلت ، در این دسته جای می گیرند.

 

کابینت سبک مینیمالیستی

طراحی کابینت آشپزخانه مدرن

کابینت آشپزخانه مدرن ابزار اصلی چیدمان آشپزخانه است. در طراحی داخلی ، استانداردهای سختگیرانه ای برای پلان آشپزخانه وجود دارد. فاصله و زاویه برای سه جزء اصلی آشپزخانه یعنی گاز، یخچال و ظرفشویی در تعیین الگوی چیدمان موثر است. ۵ چیدمان اصلی برای فضاهای متفاوت آشپزخانه وجود دارد.

  • طراحی کابینت آشپزخانه مدرن یک طرفه
  • طراحی کابینت آشپزخانه مدرن دو طرفه
  • طراحی کابینت آشپزخانه به شکل L
  • طراحی کابینت به شکل U
  • طراحی کابینت به شکل G

مدل کابینت یک طرفه برای فضاهای محدود انتخاب می‌شود. معمولا جداسازی فضای پذیرایی و آشپزخانه با کانتر یا اوپن انجام خواهد شد. استفاده از تمامی جزئیات فضاها در این چیدمان اولویت دارد. نمای کابینت ها بیش از سایر الگوها جلب توجه می کند.

 

طراحی کابینت یک طرفه

طراحی کابینت آشپزخانه کوچک مدرن دو طرفه به این معناست که دو ضلع موازی آشپزخانه از کابینت استفاده می‎ شود. در این الگو معمولا فضای داخل آشپزخانه محدود می ‎شود. مدیریت نورپردازی و رنگ آمیزی در این فضا ضروری است.

 

طراحی کابینت دو طرفه

برای طراحی کابینت آشپزخانه کوچک مدرن ، طراحی ال “L” شکل بهترین انتخاب است. طراحی کابینت آشپزخانه مدرن L فضای کمی اشغال می‎کند و از فضاهای کنج استفاده می‎شود.

 

طراحی کابینت L شکل

کابینت آشپزخانه U شکل برای آشپزخانه هایی با مساحت متوسط ایده‌آل است. بسیار کارآمد و متوازن است و دسترسی آسان به تمامی بخش های آشپزخانه ایجاد می‌کند و فضای داخلی آشپزخانه زیبا و توامان کارآمد خواهد شد.

 

طراحی کابینت U شکل

طراحی کابینت آشپزخانه مدرن G برای آشپزخانه های بزرگ ایده آل است. فضای بسیار زیادی در دسترس قرار می‎گیرد. چند نفر به صورت همزمان می‌توانند در آشپزخانه حضور داشته باشند. این چیدمان بسیار کاربردی است.

 

کابینت G شکل

اپن یا کانتر آشپزخانه مدرن

اپن یا کانتر ایده‌ ای هوشمندانه برای جداسازی پذیرایی از فضای آشپزخانه است. کانتر در واقع کابینتی است که به حریم پذیرایی نفوذ کرده است. نمای بیرونی آن باید با پذیرایی و داخل آشپزخانه با سایر کابینت ها هماهنگ باشد. داخل کانتر می‌تواند فضای قرار دادن ظروف و اغذیه باشد و روی آن صبحانه سرو شود یا آشپزی انجام شود. در واقع در انواع کابینت آشپزخانه مدرن ، کانتر یک جدا کننده همه کاره است.

 

اپن یا کانتر مدرن

جزیره آشپزخانه مدرن

آنچه با عنوان کابینت جزیره می‌شناسند شباهت زیادی با کانتر دارد. همان مزیت ها را دارد علاوه بر اینکه امکان دسترسی به سه یا حتی چهار طرف آن وجود خواهد داشت. کابینت جزیره به هیچ کدام از کابینت ‌های دیگر آشپزخانه اتصالی ندارد. می‌توان روی آن سینک ظرفشویی نصب کرد یا حتی گاز رومیزی قرار داد. جزیره مناسب دکوراسیون آشپزخانه های بزرگ است.

 

جزیره کابینت

جنس انواع کابینت آشپزخانه مدرن

جنس انواع کابینت آشپزخانه مدرن را در دو دسته جداگانه می توان بررسی کرد. آنچه اغلب مردم با عنوان متریال ساخت کابینت می شناسند، در واقع جنس ساخت روکش است و کمتر از مغزی اطلاع دارند. مغزی، همان متریالی است که لایه داخلی را تشکیل می دهد و روکش ، لایه بیرونی است.

 

انواع جنس کابینت

مغزی انواع کابینت مدرن

مغزی کابینت لزوما با جنس روکش مطابقت ندارد. سه دسته کلی بر اسا جنس مغزی در ساخت انواع کابینت می توان در نظر گرفت: فلز، چوب و پلاستیک.

مغزی فلزی

کابینت آشپزخانه مدرن فلزی معمولا از ورق های گالوانیزه، آلومینیوم و یا استیل ساخته می شود که قیمت کابینت استیل معمولا بسیار گران است.

 

کابینت فلزی

مغزی پلاستیک (پی وی سی)

منظور از کابینت پلاستیکی در واقع همان PVC یا پلی وینیل کلراید است. ورق های PVC از زمانی که به بازار آمده تحولی عظیم در ساخت قفسه هایی با دوام ایجاد شده است. در صورتی که از ورق PVC به جای MDF در آشپزخانه استفاده شود، قفسه ها کاملا ضد آب و ضد خش خواهد بود. معمولا از پی وی سی به عنوان روکش استفاده می شود و تنها برای مناطق مرطوب از ورق های PVC استفاده خواهد شد.

 

کابینت هایی از جنس PVC

مغزی چوبی

چوب، قدیمی ترین متریالی است که برای ساخت انواع قفسه یا گنجه های کابینت آشپزخانه مدرن استفاده می شود. این روزها اگر از چوب طبیعی برای مغزی استفاده شود، قیمت نهایی بسیار گران خواهد بود. جایگزین روکش چوب طبیعی، ترکیباتی با چگالی متفاوت است که با نام نئوپان ، ام دی اف و HDL شناخته می شود.

 

کابینت چوب طبیعی

کابینت ام دی اف

MDF مخفف عبارت Medium Mensity Fiberboard به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط؛ پر کاربردترین فرآورده چوبی است. برای ساخت مدل کابینت ام دی اف از خرده چوب هایی استفاده می شود که طی فرآیند خاصی، پرداخت و فشرده شده و به صورت ام دی اف خام در می آید. از ورق های ام دی اف به عنوان روکش چوب ، برای زیبایی و بالا بردن دوام استفاده می کنند. مقاومت MDF از نئوپان بیشتر و از HDF کم تر است. از پروفیل های ام دی اف به عنوان روکش نیز استفاده می شود.

 

کابینت MDF

نئوپان

نئوپان از خرده چوب های بسیار ریزی ساخته می شود که به صورت فشرده درآمده و تخته نئوپان را تشکیل می دهد. کابینت نئوپان مقاومت کمتری نسبت به MDF دارد و قیمت ارزان تری نیز خواهد داشت.

 

ساخت کابینت نئوپان

در واقع می توان با روکش ملامینه یا مدل کابینت آشپزخانه مدرن ممبران ظاهری لوکس به نئوپان داد اما نباید انتظار دوام بالایی از نئوپان داشته باشید.

 

انواع کابینت چوبی از جنس نئوپان

روکش انواع کابینت مدرن

روکش مغزی کابینت ، در دوام، کیفیت، ظاهر و حتی سبک مورد نظر در طراحی کابینت آشپزخانه مدرن موثر خواهد بود. در ادامه ۶ روکش برتر کابینت را مرور می‌کنیم.

 

شناخت انواع روکش کابینت

کابینت ممبران مدرن

مدل کابینت انواع کابینت ممبران سفید صدفی در اغلب خانه های سبک کلاسیک به چشم می خورد. ممبران یا روکش وکیوم هم روی MDF و هم نئوپان کار می شود. مغزی با دستگاه CNC ابزار زده می شود. سپس با چسب مخصوص و به وسیله تکنولوژی خاصی روکش ممبران روی آن قرار می گیرد.

 

کابینت ممبران

بهترین کابینت ممبران به دست افرادی ساخته شده که مهارت بالایی داشتند. ابزار زنی و جنس چسب در کیفیت نهایی موثر خواهد بود. طرح هایی که با ممبران کار می شود نباید دارای جزئیات زیادی باشد زیرا امکان ارائه جزئیات بالایی با این روش وجود ندارد.

 

کابینت وکیوم

ممبران نوعی روکش PVC گران قیمت است که معمولا برای ارزان تمام شدن کار، یک طرف ممبران و طرف دیگر روکش معمولی PVC کار می شود. در مقایسه با روکش ملامینه بخارهای مخرب در هوا پراکنده نمی کند. ظاهر بسیار لوکسی دارد اما قیمت آن مناسب است.

 

طرح کابینت ممبران

معایب کابینت ممبران را در عملکرد آن مقابل نور خورشید و حرارت می توان جستجو کرد. نور خورشید به مرور زیبایی های ممبران را کاهش خواهد داد. مقاومت ممبران در برابر حرارت بالا نیست. بنابراین باید فاصله لازم در برابر حرارت گاز وجود داشته باشد و پرده های آشپزخانه ، جلوی تابش مستقیم نور بایستد.

کابینت آشپزخانه مدرن چوبی

کابینت تمام چوب ، نماد سبک کلاسیک در طراحی کابینت آشپزخانه مدرن است. معمولا برای خانه های لوکس اشرافی از انواع مدل کابینت تمام چوب کار می شود. ایجاد طراحی روی چوب طبیعی نیاز به مهارت هنرمندان نجار دارد.

از چوب‌ های زیر برای ساخت انواع کابینت آشپزخانه مدرن چوبی استفاده می‌شود.

  • چوب بلوط
  • چوب افرا
  • چوب گردو
  • چوب راش
  • چوب توسکا
  • چوب والسا

 

کابینت لوکس تمام چوب

کابینت آشپزخانه پی وی سی (PVC) مدرن

از زمانی که انواع کابینت آشپزخانه مدرن پی وی سی وارد بازار شده تا به امروز محبوب آن رو به افزایش است. دلیل این محبوبیت، درجه مقاومت بالایی است که در برابر محرک های بیرونی دارد. مزیت کابینت پی وی سی مقاوم حداکثری آن در برابر رطوبت است. همچنین در برابر گرما پایدار است و به صورت عایق عمل می کند. ضد خش است. نصب آن به سرعت انجام می شود. نگهداری از آن بسیار ساده است و وزن سبکی دارد. سال ها ماندگاری دارد.

 

کابینت پی وی سی با رنگ های جذاب

اگر بخواهیم معایب کابینت PVC را مرور کنیم در درجه اول باید به ضرری که برای محیط زیست خواهد داشت اشاره شود. با وجود اینکه مقاومت مناسبی در برابر حرارت دارد اما اگر کار به آتش سوزی برسد، گازهای مخرب متصاعد می کند. علاوه بر این مقاومت طولانی مدت در برابر نور خورشید ندارد. قیمت آن نسبتا بالاست.

 

کابینت پی وی سی براق و مدرن

کابینت های گلاس (هایگلاس) مدرن

کابینت های گلاس روکشی است که معمولا روی مغزی ام دی اف کشیده می شود. ورق های پلی گلاس شفافیت و براقیت ویژه ای دارد. زیبایی شیشه را با این متریال تجربه خواهید کرد. در عین حال سبک تر ، منعطف تر و مقاوم تر است و ظاهری بسیار جذاب دارد.

 

کابینت ضد آب

آنچه با نام گلاس یا گلس برای کابینت آشپزخانه استفاده می شود دو دسته کلی دارد. دسته اول “های گلس” که برای ساخت آن از “ورق پلکسی گلاس” استفاده می شود. دسته دوم “لمی گلس” که در ساخت آن معمولا از ورق‎ های براق PVC استفاده می شود.

 

های گلاس سفید مات

مدل کابینت High Gloss مناسب دکوراسیون آشپزخانه مدرن است. نوع گلاس مورد استفاده به عنوان روکش شامل موارد زیر است:

  • پلی گلاس
  • گلاس اکریلیک
  • گلاس مات
  • گلاس براق

 

های گلاس مات

کابینت ملامینه مدرن

انواع ملامینه در واقع روکش هایی است که روی ام دی اف خام یا نئوپان کشیده می شود. این روکش ها معمولا در طراحی کابینت آشپزخانه مدرن کاربرد دارد. ضخامت روکش چیزی در حدود ۲.۵ تا ۳.۵ سانت است که نیمی از آن را چسب تشکیل داده است. ملامینه شفافیت بالایی ندارد و از نظر وزن می توان گفت سبک ترین روکش است. قیمت کابینت ملامینه هم نسبتا ارزان است. با توجه به مقاومت در برابر رطوبت و اصطکاک و گرما، انتخاب مناسبی برای آشپزخانه است.جنس ملامینه در برابر خرد شدگی و خراش مقاومت بالایی دارد.

 

کابینت ملامینه ضد آب

اگر بخواهیم از معایب کابینت ملامینه بگوییم ابتدا باید از ضررهایی که فرمالدهید برای سلامت انسان دارد یاد کنیم. بخار این ماده در طولانی مدت به شدت برای سلامت انسان مضر است و مقاومت کمی آن در برابر آتش و حرارت دارد. ملامینه شفافیت و براقیت مناسبی ندارد.  

 

کابینت ساده و ارزان

کابینت ترموفیلی مدرن

روکش ترموفیل (Thermofoil) ، نه ملامینه و نه لمینت است. سطح روی آن کاملا بدون درز است. در دسته ی روکش های PVC قرار می گیرد و قیمت مقرون به صرفه دارد. رنگ آن با وینیل پخته می شود و کاملا صاف و یکدست است. کابینت ترموفیلی فضایی کاملا یکدست و شفاف ایجاد خواهد کرد.

 

کابینت ترموفیلی

روکش HPL کابینت مدرن

High Pressure Laminate که به اختصار کابینت HPL خوانده می شود؛ نوعی روکش لمینت است که به عنوان روکش ام دی اف استفاده شده و باعث افزایش مقاومت کابینت آشپزخانه مدرن ام دی اف در برابر عوامل محیطی خواهد شد. در ایران انواع HPL کمتر شناخته شده است. باید بدانید که روکش HPL تمامی انتظارات شما را از کابینت برآورده خواهد کرد.

 

کابینت HPL

HPL از یک لایه سلولزی تشکیل شده به همراه رزین فونولیک. این ترکیب مقاومت خارق العاده ای به چوب می بخشد. امکان تحمل حرارت ۱۴۵ درجه سانتی گراد را دارد در حدی که اگر سیگار روی آن بیفتد آسیب نمی بیند. تحمل فشار ۳۰۰ بار و نارسانایی کامل در برابر الکتریسته نشان دهنده ایمنی بالای ورق های HPL است.

 

ورق HPL

درب کابینت آشپزخانه

در مورد مدل درب کابینت معمولا دو دسته متفاوت در نظر می گیرند. دسته اول؛ درب هایی است که داخل قاب است و قاب پیداست. درب های داخل قاب به راحتی باز و بسته می‌شود و ظاهری کلاسیک دارد.  

 

درب کابینت که قاب آن پیداست

دسته دوم، نوعی کابینت بدون قاب است. درب هایی که روی قاب را می پوشاند و ظاهری کاملا یکدست ایجاد می کند. در اجرای آن باید دقت ویژه ای به خرج داد تا تمیز اجرا شود، ظاهر بی نقص داشته باشد و باز و بسته کردن به راحتی انجام شود

 

درب کابینت که قاب در آن پیدا نیست

کابینت کشویی

مدل کابینت در کشویی یا ریلی ، بهترین ایده برای نظم دهی به فضا است. در انتخاب در کشویی همیشه دقت داشته باشید که یراق مورد استفاده، کیفیت بالایی داشته باشد. برای در کشویی با دو انتخاب روبرو هستید. درهایی که مماس با بدنه قرار گرفته اند و یا درب هایی که حالت برجسته دارد.

 

کابینت کشویی

درهای پانل فلت

درب های تخت، پنل های چوبی ساده، بدون هیچ برجستگی و کاملا صاف و مسطح است. مناسب برای افرادی که عاشق فضاهای منظم و تمیز هستید. این درها بهتر است مماس با بدنه کار شود و از جنس کابینت های گلاس باشد تا زیبایی های فضا را دو چندان کند. اگر به دنبال کابینت ارزان قیمت هستید، درهای ورقه ای تخت گزینه مناسبی است.

 

کابینت پانل فلت

درب شیشه ای کابینت

کابینت در شیشه ای همیشه پر طرفدار بوده است. به شما امکان می دهد تا بدانید داخل کابینت چه وسایلی دارید. شیشه فضا را بزرگتر نشان می دهد. نور، بیشتر می شود و اگر ظروف زیبا و تزئینی داشته باشید یا بانکه های زیبا، به جای آنکه داخل کابینت پنهان شود، می توان با کابینت در شیشه ای تبدیل به نمایی زیبا شود.

 

درب شیشه ای کابینت

طراحی کابینت آشپزخانه مدرن بر اساس کاربرد

فضای آشپزخانه ، سه جزء اصلی دارد. یخچال، گاز و سینک ظرفشویی. کابینت آشپزخانه مدرن و شیک باید با این سه جزء هماهنگ باشد. بعلاوه فضای مناسب برای قرارگیری تمامی اجزای آشپزخانه ایجاد کند. در ادامه کابینت ها را از لحاظ کاربرد بررسی خواهیم کرد.

 

استفاده از کابینت برای کاربردهای متنوع

کابینت سینک ظرفشویی و کابینت آبچکان

سینک ظرفشویی، فضایی همیشه مرطوب است. سینک، روی کابینتی قرار می گیرد که در معرض قطرات آب خواهد بود. کابینت سینک ظرفشویی بهتر است از مشتقات PVC استفاده شود و کمتر چوب به کار رود. البته HPL نیز می تواند برای این محیط مناسب باشد. علاوه بر مقاومت در برابر رطوبت، باید انعطاف لازم برای ایجاد طرح های پر چالش را نیز داشته باشد. فضای زیر سینک را به خوبی قفسه بندی کند و اجازه هدررفت فضا داده نشود. فضای زیر آبچکان نیز باید تماما ضد آب باشد در غیر این صورت به سرعت شاهد تخریب رویه کابینت آشپزخانه مدرن خواهید بود.

 

کابینت مناسب فضای اطراف ظرفشویی

کابینت هود و کابینت بالای گاز

هود بالای گاز قرار می گیرد و به وسیله هواکش ، محیط آشپزخانه را از بو پاکسازی خواهد کرد. بنابراین کابینت باید بتواند فضای مناسبی برای پنهان کردن هواکش ایجاد کرد. بعلاوه، حین آشپزی، چربی و رطوبت به سمت بالا حرکت کرده و کابینت بالای گاز همیشه کثیف ترین جای آشپزخانه است.

 پس کابینت هود باید به راحتی تمیز شود و در برابر مواد شوینده مقاوم باشد. چوب یا ام دی اف با روکش ضعیف نمی تواند برای این کار مناسب باشد. بعلاوه محیط بالای گاز حرارت بالایی دارد. امکان آتش سوزی کم نیست. در نظر گرفتن همه این موارد باعث می شود تا انتخاب محدود شود. روکش ملامینه برای فضاهایی که حرارت بالاست توصیه نمی شود.

 

کابینت مناسب اطراف گاز

فضای بالای یخچال

اگر فضای محدودی دارید، فضای بالا به نوعی انباری آشپزخانه است. کابینت آشپزخانه مدرن باید امکان دسترسی آسان به شما بدهد و در عین حال نمای مناسبی داشته باشد. با چنین ایده ای، فضای مناسبی برای یخچال ایجاد می شود و هماهنگی یخچال با سایر قسمت های آشپزخانه به وجود می آید و در عین حال، فضایی مناسب برای آذوقه هایی خواهد بود که طولانی مدت از آن استفاده نخواهید کرد.

 

کابینت مناسب فضای بالای یخچال

کابینت مایکروفر

از زمانی که استفاده از انواع ماکروفر یا فر توکار در آشپزخانه رایج شده، طراحان داخلی تلاش کردند تا فضایی اختصاصی برای آن ایجاد کنند. این فضا به صورت حفره ای میان کابینت های نیمه دیواری ایجاد می شود. ممکن است به صورت قفسه و بدون درب باشد یا با درب هایی کار شود که از بالا باز خواهد شد. این کابینت آشپزخانه مدرن مماس با سایر قسمت های کابینت است و فضا را یکنواخت و منظم نشان می دهد.

 

کابینت مناسب ماکروفر

طراحی آشپزخانه برای ماشین ظرفشویی و لباسشویی

اگر ماشین لباسشویی در فضای آشپزخانه قرار گیرد باید برای آن فضای خاصی بر اساس چیدمان کابینت آشپزخانه مدرن در نظر بگیرید، در غیر این صورت فضای آشپزخانه به شدت شلوغ به نظر می آید. در مورد ماشین ظرفشویی نیز همین مورد صادق است. علاوه بر اینکه، با در نظر گرفتن این دو وسیله طراحی کابینت، فضای روی آن‎ها قابل استفاده خواهد بود و دستگاه ها کاملا محفوظ می ماند. بهتر است این کابینت ها در برابر رطوبت مقاوم باشد تا در صورت نشتی آب، تخریب اتفاق نیفتد.

 

کابینت ظرفشویی

محل نصب کابینت مدرن

محل قرار گرفتن کابینت ، به صورت زمینی یا دیواری است. دسته سومی هم به عنوان کابینت جزیره ای شناخته می شود. ایده ی انواع جزیره ای به تازگی طرفدار پیدا کرده که به صورت جداگانه بررسی خواهد شد.

 

محل نصب کابینت

کابینت زمینی

کابینت زمینی ساده و کابینت شیکر پرکاربردترین کابینت زمینی در جهان است. این کابینت آشپزخانه مدرن از پنج قطعه بعلاوه یک صفحه توکار تشکیل شده است. درب های کابینت سبک شیکر به راحتی تمیز می شوند. معمولا درب کابینت ریلی یا کشویی است.

 

کابینت زمینی ساده

فضاهای کنج آشپزخانه کوچک

در صورتی که قفسه های کابینت آشپزخانه مدرن به صورت سراسری زده شود؛ در قسمت کنج با مشکل مواجه می شود. فضای ایده آل کنج روی زمین از دسترس خارج شده و عملا استفاده راحت از آن غیر ممکن خواهد بود. کابینت کنجی به نحوی طراحی شده که امکان دسترسی آسان در گوشه ها ایجاد شود.

 

استفاده از همه فضای آشپزخانه

کابینت دیواری

استفاده از دیوار برای نصب کابینت آشپزخانه کوچک و مدرن بهترین گزینه است. کابینت دیواری بر اساس شیوه باز شدن درب، دسترسی های متفاوتی خواهد داد. استندهای جا ادویه ای، درب های گاراژی و … کاربرد این کابینت ها را آسان کرده است.  

 

دسترسی آسان به کابینت در ارتفاع

مدیریت فضاهای میانی قفسه آشپزخانه

نام گذاری نیمه دیواری به این دلیل است که فضای زیرین این کابین در واقع فضای رویی کابینت زمینی است. معمولا با  محدود کردن فضا، یک قفسه کاربردی ایجاد می شود که برای قرار دادن ابزار الکتریکی آشپزخانه ایده آل است.

 

مدیریت فضای میان کابینت‌ها

قفسه و شلف

شاید این دسته بندی را نتوان به عنوان کابینت در نظر گرفت اما این روزها، اغلب کابینت سازان ترجیح می دهند فضای بین کابینت دیواری و زمینی را با قفسه های بدون درب بپوشانند.

 

شلف آشپزخانه میان کابینت

کابینت سوپرمارکتی در آشپزخانه

کابینت کمدی را با نام کابینت ایستاده نیز می شناسند. این مدل کابینت آشپزخانه مدرن مانند کمد از زمین تا دیوار قرار گرفته است. بعضی فضاهای آشپزخانه ، امکان استفاده از چنین کابینت هایی را خواهد داد. نوع خاصی از این مدل کابینت با نام کابینت سوپرمارکت یا کابینت سوپری شناخته می شود.

 

کابینت کمدی (سوپرمارکتی)

رنگ و نورپردازی کابینت آشپزخانه مدرن

در میان طیف رنگ انواع مدل کابینت جدید و مد سال، سفید بیش از سایر رنگ ها خودنمایی می‌ کند. در بخش قبلی کابینت تک رنگ سبک مونوکروم بررسی شد. در این بخش ترکیب رنگ ها بررسی می‎ شود.

 

نورپردازی و رنگامیزی کابینت

 ترکیب رنگ کابیت آشپزخانه سفید طلایی براق ، سفید طوسی ، کابینت سفید قهوه ای و صدفی این روزها بسیار محبوب است.  

 

کابینت سفید طوسی

کابینت آشپزخانه مدرن ممبران سفید صدفی یا کابینت سفید طلایی با توجه به ظرافت موجود در کابینت های ممبران ، بسیار شیک و لوکس خواهد بود. بهترین رنگ کابینت ام دی اف نیز  سفید و قهوه ای است. هر دو این رنگ ها طرفداران بسیاری دارد.

 

رنگ کابینت طلایی و سفید براق

ترکیب رنگ انواع مدل کابیت های گلاس سفید مشکی براق و کابینت سفید طوسی مات ، مناسب دکوراسیون مدرن است. از میان تنوع مدل کابینت های گلاس سفید طلایی، شکل بدون قاب و بدون دستگیره، برای فضاهای پر زرق و برق، لوکس و مدرن اولویت دارد و این ترکیب رنگ فضا را از یکنواختی در می‌آورد.

 

رنگ کابینت سفید قهوه ای

ایده ترکیب رنگ و ترکیب جنس کابینت طرفداران خاص خود را دارد. ایده های ترکیبی در صورتی که به درستی اجرا شود، آشپزخانه ای منحصر به فرد خلق خواهد کرد.

 

کابینت با رنگ ترکیبی

همه آنچه از طراحی کابینت آشپزخانه مدرن ، رنگ و سبک گفته شد با نور جلوه خواهد داشت. نور مخفی سقف آشپزخانه ، بالای انواع مدل کابینت ها و بالای کانتر  باید با دقت طراحی شود. به دلیل کار با ابزار متعدد، نور نقطه ای و خطی لازمه ی هر آشپزخانه است.

 

نورپردازی کابینت

برای مطالعه بیشتر:

انواع مدل کابینت آشپزخانه

قیمت انواع پارتیشن

کمد دیواری

فر توکار

گاز رومیزی

سینک ظرفشویی

قیمت کابینت ام دی اف

قیمت کابینت روکش چوب

قیمت کابینت ممبران

قیمت روز کابینت های گلاس

مدل کابینت

خرید جکوزی

مشاهده نظرات

آخرین عناوین

خرید هبلکس از کدام کارخانه برای شیراز به صرفه تر است

در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…

8 ساعت پیش

نکات جوشکاری اسکلت فلزی

جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…

9 ساعت پیش

نحوه تمیز کردن وان جکوزی

تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…

10 ساعت پیش

وزن بلوک پوکه ای

وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…

12 ساعت پیش

ترک در ساختمان اسکلت فلزی

ساختمان‌ های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف‌ پذیری در…

14 ساعت پیش

مقدار آهن مصرفی در اسکلت فلزی

آهن از اصلی ‌ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…

1 روز پیش