اجرای کاغذ دیواری و پارچه دیواری

اجرای کاغذ دیواری و پارچه دیواری

تعداد ارائه دهنده ها

۵۱ ارائه دهنده
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

اجرای کاغذ دیواری و پارچه دیواری

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
موسسه داودی

موسسه داودی

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

آذران دکور

آذران دکور

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۶

گروه مهندسی آروا

گروه مهندسی آروا

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

تک بلوط

تک بلوط

۵

location

تهران

phone

******۰۹۱۲۵

ویستا آفرند

ویستا آفرند

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

آدلی آمود

آدلی آمود

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۴۴

ویرا معماری

ویرا معماری

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۷۷

گروه بازسازی ساختمان پارسه

گروه بازسازی ساختمان پارسه

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

کلبه

کلبه

۳

location

تهران

phone

******۰۲۱۴۴

کندو دکور

کندو دکور

۳

location

تهران

phone

******۰۲۱۴۴

خدمات ساختمانی پایتخت

خدمات ساختمانی پایتخت

۳

location

تهران

phone

******۰۲۱۷۷

گروه ساختمانی سیمرغ

گروه ساختمانی سیمرغ

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۶

پردیس سازه

پردیس سازه

۲

location

تهران

phone

******۰۹۱۲۵

آرایه آرین

آرایه آرین

۲

location

تهران

phone

******۰۹۲۲۴

ابتدا
۱
۲
۳
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

نصب کاغذ دیواری و پارچه دیواری

کاغذ دیواری و پارچه دیواری از انواع دیوارپوش ها هستند که اغلب به منظور اجرای طراحی و دکوراسیون داخلی خانه یا محل کار مورد استفاده قرار می گیرند. کاغذ دیواری و پارچه دیواری می تواند به منظور پوششی برای ترک ها و رنگ پریدگی های دیوار نیز استفاده شود که در هر صورت منجر به زیبایی بصری می شود. در ادامه مراحل نصب کاغذ دیواری و پارچه دیواری معرفی شده است.

 

 اجرای کاغذ دیواری
نصب کاغذ دیواری

 

آماده سازی دیوار جهت نصب کاغذ دیواری

تهیه ابزارهای مورد نیاز

ابزارهای مورد نیاز نصب کاغذ دیواری شامل: میز کار، قلموی بزرگ، کاردک پلاستیکی، تیغ موکت بری و خط کش است. همچنین برای نصب کاغذ دیواری نیازمند چسب کاغذ دیواری است. چسب کاغذ دیواری پودری شبیه به گچ است که باید آن را با کمی آب و چسب چوب مخلوط شود تا آماده استفاده شود، کیفیت چسب کاغذ دیواری بسیار مهم است.

 

زیرسازی دیوار

مهم ترین کار، زیرسازی قبل از نصب کاغذ دیواری است درست مثل رنگ آمیزی ساختمان که از قبل زیرسازی دیوار انجام می شود. اگر زیرسازی به درستی انجام نشود، دیوار پس از اجرای کاغذ دیواری ظاهر زیبایی نخواهد داشت. عملیات زیرسازی توسط نصاب کاغذ دیواری، قبل از اجرای پروژه انجام می شود. در واقع گرفتن ایرادات سطح دیوار را زیرسازی گویند. ترک ها، گچ های کنده شده، جای میخ روی دیوار و هر نوع ایراد دیگری باید قبل از نصب کاغذ دیواری برطرف شود. معمولا با استفاده از بتونه و کاردک عملیات صاف کردن دیوار و بتونه کاری انجام می شود. به فاصله یک ساعت پس از بتونه کاری، همه بتونه ها خشک می شود. بنابراین نصب کاغذ دیواری در همان روز و پس از خشک شدن دیوار انجام می شود. همچنین قسمت هایی از دیوار که دارای لکه های سیاه رنگ و زرد رنگ می باشند را ابتدا باید با رنگ سفید رقیق پوشاند.

 

نصب کاغذ دیواری روی کاغذ دیواری قدیمی 

کاغذ دیواری را نمی توان روی کاغذ دیواری قبلی نصب کرد. کندن کاغذ دیواری قبلی با استفاده از آب و کاردک انجام می شود. سپس باید زیرسازی انجام شده و نصب کاغذ دیواری انجام شود. در این مورد زیرسازی خیلی زمان بر است.

 

زیرسازی دیوار قبل از نصب کاغذ دبواری
زیرسازی دیوار قبل از نصب کاغذ دیواری

 

نصب کاغذ دیواری روی کاشی و سرامیک

کاغذ دیواری قابلیت نصب روی کاشی و سرامیک را هم دارد. نصاب کاغذ دیواری ابتدا با استفاده از بتونه و کاردک همه شیارهای بین کاشی ها را پر می کند. بعد از اینکه شیارها کاملا با سطح کاشی ها یکسان شد دیوار آماده نصب کاغذ دیواری است.

 

رفع نم دیوار

به هیچ عنوان نباید روی دیوار مرطوب و دارای نم، نصب کاغذ دیواری انجام شود. البته کاغذ دیواری های مرغوب و با کیفیت در برابر نم دیوار، کنده و یا خراب نمی شوند. اما مشکل اینجاست که خیسی دیوار بعد از اجرای کاغذ دیواری کامل دیده می شود. به این ترتیب همیشه بخشی از کاغذ دیواری تیره تر به نظر می رسد. حتما قبل از تغییر دکوراسیون و نصب کاغذ دیواری ، باید منشا اصلی نم و رطوبت دیوار مشخص بشود و بعد از انجام تعمیرات و خشک شدن دیوار می توان نسبت به اجرای کاغذ دیواری اقدام کرد.

 

روش نصب کاغذ دیواری

نحوه برش درست کاغذ دیواری

برای نصب کاغذ دیواری ابتدا آن را  به اندازه ۵ تا ۱۰ سانتیمتر بزرگتر از ارتفاع دیوار برش می زنند و روی میز کار قرار می دهند، فقط لازم است قواره اول باید اینطور برش زده بشود، زیرا رول بعدی با توجه به طرح کاغذ دیواری باید برش بخورد. اگر کاغذ دیواری طرح دار باشد و به طور کلی ساده نباشد،  قواره دوم طوری بریده می شود تا طرح ها در ادامه هم قرار بگیرند. برای برش دادن قواره دوم کاغذ دیواری ، باید طرح در نظر گرفته بشود و ممکن است لازم باشد که این قواره تا ۶۰ سانتیمتر بزرگتر برش زده بشود.

 

چسب زدن

برای چسب زدن کاغذ دیواری ها با قلموی بزرگ از مرکز کاغذ دیواری به سمت لبه ها این کار انجام می شود. بعد از چسب زدن، قسمت های چسب خورده کاغذ دیواری را روی هم می گذارند تا ۱۰ دقیقه بماند و بعد از آن  از سمت بالای دیوار به سمت پایین شروع به نصب کاغذ دیواری می کنند. با کاردک پلاستیکی چسب را از مرکز به سمت بیرون کاغذ هدایت می کنند. پس از چسب زدن یک قواره، با تیغ و به کمک همان کاردکی که در دست هست و یا با قرار دادن خط کش بلند، لبه بالایی آن را که اضافی است برش می زنند، اگر کاغذ دیواری هایی که چسب زده شده اند، بیشتر از ۱۵ دقیقه به همان شکل باقی بمانند، خراب می شوند یا به عبارت دیگر آنقدر کش می آیند که نصب کاغذ دیواری امکان پذیر نخواهد بود. در آخر از یک اسفنج کاملا تمیز و نم دار برای پاک کردن چسب هایی که از بین درزها بیرون آمده اند، استفاده می کنند.  

 

نصب کاغذ دیواری
روش نصب کاغذ دیواری

 

اگر هنگام نصب، كاغذ از وسط تا خورده يا شكسته شده باشد، اين ترک ها و شكستگی ها پس از نصب و صاف كردن كاغذ با كاردك پلاستيكی روی ديوار از بين می رود. همچنین اگر بعد از نصب کاغذ دیواری ، حباب‌های ريز و درشت زير كار به وجود آمد، مشکلی پیش نمی آید و حباب ها معمولا ۲-۳ روز پس از نصب خودبه‌خود از بين می روند.

نکته مهم دیگر این است که کاغذ دیواری هایی را که جنس آنها نانوون است و نازک هستند را طبق دستورالعمل دیگری نصب می کنند، به این شکل که ابتدا باید چسب را به دیوار بزنند و کاغذ دیواری را نصب کنند و اگر چسب را به پشت خود کاغذ دیواری ها بزنند، کاغذ دیواری ها خراب می شوند.

 

نصب پارچه دیواری

در مورد نصب پارچه دیواری هم می توان گفت فرقی با نصب کاغذ دیواری ندارد و با یک روش نصب می شوند ولی نصب پارچه دیواری بر روی دیوار نیازمند دقت و توجه بیشتر است و در زمان نصب می تواند به خوبی گوشه های دیوار و تمامی درزها را بپوشاند. چسب پارچه دیواری همان چسبی می تواند باشد که برای کاغذ دیواری استفاده می شود. دیواری که قرار است پارچه دیواری نصب شود می بایست به همان تمیزی دیواری باشد که کاغذ دیواری نصب می شود، اما می توان گفت که حتی اگر به اندازه تمیزی یک دیوار قبل از کاغذ دیواری نباشد، می توان به راحتی پارچه دیواری نصب کرد. کنج دیوارها به راحتی پارچه می شود و درزی باقی نمی ماند.

نصب پارچه دیواری به صورت متری است و دلیل اینکه پارچه دیواری بدون درز هست، عرض آزاد آن می باشد که می تواند هر دیواری را بدون درز پوشش دهد. در مورد هزینه نصب پارچه دیواری هم می توان گفت فرقی با نصب کاغذ دیواری ندارد.

 

محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری

برای به دست آوردن تعداد رول مورد نیاز، ابتدا باید طول و ارتفاع دیوار را متر کرد. واحد محاسبه کاغذ دیواری ها رول می باشد، رول ها دارای اندازه های متفاوتی هستند، اما این اندازه های متفاوت نیز از استانداردهایی پیروی می کنند، کاغذ دیواری ها در اکثر موارد دارای ۳ اندازه مشخص هستند، نوع اول عرض ۵۳ سانتیمتر در طول ۱۰ متر که مجموعا دارای سطح ۵ متر مربع هستند، منظور از کاغذ دیواری ۵ متری یا عرض ۵۰، همان عرض ۵۳ در طول ۱۰ متر می باشد؛ نوع دوم عرض ۷۰ سانتیمتر در طول ۱۰ متر که مجموعا دارای سطح ۷ متر مربع می باشد، که از آن با عنوان کاغذ دیواری ۷ متری نیز یاد می شود؛ نوع سوم کاغذ دیواری ها دارای عرض ۱ متر و ۶ سانتیمتر در طول ۱۵ متر و ۶۰ سانتیمتر که مجموعا ۱۶/۵ متر مربع را پوشش می دهند؛ لازم به ذکر است که علاوه بر ۳ نوع گفته شده، کاغذ دیواری هایی نیز وجود دارند که مثلا عرض آنها ۵۲ سانتیمتر است یا طول آنها ۸ یا ۹ متر است. پس اگر کاغذ دیواری انتخابی دارای عرض ۵۳ سانتیمتر بود، بایستی طول دیوار را تقسیم بر عدد ۱٫۵ کرد، اگر کاغذ دیواری انتخابی دارای عرض ۷۰ سانتیمتر بود، بایستی طول دیوار را تقسیم بر عدد ۲٫۱ کرد و نهایتا اگر کاغذ دیواری انتخابی دارای عرض ۱۰۶ سانتیمتر بود، بایستی طول دیوار را تقسیم بر عدد ۵٫۳ کرد، عدد های بدست آمده  به بالا رند می شوند تا تعداد رول مصرفی برای نصب کاغذ دیواری بدست بیاید.

 

محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری
محاسبه تعداد رول کاغذ دیواری

 

قیمت نصب کاغذ دیواری

همانطور که پیشتر گفته شد، واحد اندازه گیری کاغذ دیواری رول می باشد، قیمت کاغذ دیواری ها نیز رولی محاسبه می شود، بایستی قیمت هر رول را به مساحت کاغذ دیواری تقسیم کرد، یا به عبارت ساده تر، برای قیمت هر رول کاغذ دیواری عرض ۵۳، باید قیمت آن رول را تقسیم بر عدد ۵ کرد، مثلا کاغذ دیواری که دارای عرض ۵۳ سانتیمتر است و قیمت هر رول آن ۵۰ هزار تومان می باشد در واقع قیمت هر متر مربع آن معادل ۱۰ هزار تومان است. نمی توان بر اساس قیمت هر رول متوجه شد که کاغذ دیواری گران است یا ارزان، بلکه بایستی قیمت هر متر ملاک قرار بگیرد. قیمت پارچه دیواری از کاغذ دیواری به مراتب گران تر است اما در مقابل بسیار شیک و زیبا است

بطور کلی پارامترهای ذیل در هزینه نهایی نصب کاغذ دیواری و نصب پارچه دیواری موثر است:

  • جنس کاغذ دیواری
  • متراژ محل
  • اجرت نصاب
  • هزینه جمع آوری کاغذ دیواری قبلی در صورت وجود و هزینه زیرسازی

 

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

مهرداد رعوفی

سلام امکان اجرای کاغذ دیواری و پارچه دیواری به صورت ترکیبی و همزمان هست و میشه از هر دو باهم برای دیوارهای خونه استفاده کرد؟

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما