نمای ترکیبی
دسته بندی
اجرای نمای چوبیتعداد ارائه دهنده ها
۲ ارائه دهندهتوضیحات قیمت
هزینه اجرای نمای ترکیبی به متریال مورد استفاده در اجرای نما و دستمزد مجریان بستگی دارد. انواع خدمات نمای ترکیبی آجر و سنگ ، نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز و ... با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در عمران مدرن ارائه می شود.شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
اجرای نمای ترکیبی
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | تهران | ۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲ |
نما دیزاین | ۴ | تهران | ******۰۹۲۲۹ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
اجرای نمای ترکیبی
در اغلب نماهای ساختمانی صرفا از یک نوع مصالح در اجرای نما استفاده نمی شود و نیاز است تا با اجرای نمای ترکیبی مصالح مختلف به زیبایی و تنوع در نما افزوده شود. برای اجرای نمای ساختمان، طیف وسیعی از مصالح وجود دارد که می توان با ترکیب هنرمندانه دو و یا سه نوع از این مصالح به نمای مطلوب دست یافت. انواع این مصالح ها با محصولات متنوع در بازار عرضه می گردد، عبارتند از: انواع سرامیک، آجر، سنگ، چوب، فلز، سیمان، شیشه، مصالح کامپوزیتی و پلیمری ترکیبی. در ادامه به معرفی انواع نماهای ترکیبی رایج پرادخته شده است.
انواع اجرای نمای ترکیبی با آجر
به دلیل وجود منابع گسترده خاک رس در ایران، آجر یکی از قدیمی ترین و فراوان ترین مصالح مورد استفاده در نماکاری است. نمای آجری بیستر در ساختمان هایی با کاربری فرهنگی، مسکونی و کلیه ساختمان هایی که ارتفاع زیاد یا سطح وسیع نماکاری ندارند، توصیه می شود. آجر مصالحی با ابعاد کوچک است، بنابراین در ساختمان هایی با سطح نمای وسیع زمان بر است و جلوه زیبایی ندارد. در ادامه مطلب با انواع اجرای نمای ترکیبی با آجر آشنا می شویم.
نمای ترکیبی آجر و سنگ
آجر مقاومت چندانی در برابر یخبندان و رطوبت ندارد. این عوامل محیطی باعث ایجاد شوره و تخریب آجر می شوند. بدین منظور سطوحی که به سطح زمین نزدیک است و یا لبه های پنجره ها که احتمال نفوذ رطوبت وجود دارد، بهتر است از سنگ برای نماکاری استفاده کرد.
نمای ترکیبی آجر و چوب
به دلیل کوچکی قطعات آجر در نماکاری، استفاده از آجر در نماهای وسیع خسته کننده به نظر می رسد و کوچک بودن قطعات، وسیع به نظر رسیدن سطوح را تشدید می کند. بدین منظور می توان از چوب برای ترکیب با آجر استفاده کرد. در اجرای نمای ترکیبی ، پانل های چوبی به دلیل طبیعی بودن مصالح و رنگ متناسب با آجر گزینه مناسبی برای ترکیب با آجر می باشند. از انواع مصالح چوبی نما می توان به نمای ترمووود ، نمای چوب پلاست و نمای اچ پی ال اشاره کرد.
نمای ترکیبی آجر و شیشه
آجر از جمله مصالحی است که استفاده از آن، باعث ایجاد حس سنگینی بصری در نما می شود. بدین منظور اجرای نمای ترکیبی آجر و شیشه موجب شفافیت و حس سبکی در نما می شود. نمای شیشه ای به روش های مختلفی از جمله نمای شیشه ای کرتین وال ، نمای اسپایدر و نمای یونیتایز اجرا می شود.
نمای ترکیبی آجر و فلز
محصولات نمای فلزی در انواع مختلف نمای ورق فلزی ، نمای پانچ متال ، نمای استرچ متال و نمای کامپوزیت تولید می شوند. در اجرای نمای ترکیبی با آجر ، می توان از نمای ورق فلزی و یا نمای استرچ متال به عنوان لوور استفاده کرد.
علاوه بر این، می توان از ورق های کامپوزیت که رنگ های متناسب با آجر دارند استفاده نمود. در ترکیب کامپوزیت و آجر باید نهایت دقت را به خرج داد.
نمای ترکیبی آجر و سیمان
در اجرای نمای ترکیبی با آجر می توان به منظور کاهش هزینه ها از انواع نماهای سیمانی بهره برد. نمای سیمانی باعث افزایش سرعت و کاهش هزینه ها در اجرای نما می شود.
علاوه بر انواع نمای سیمان اندودی، از پانل های سیمانی سمنت برد نیز در ترکیب نمای آجری استفاده می شود.
انواع اجرای نمای ترکیبی با سنگ
منابع غنی سنگ در ایران، باعث رونق اجرای نمای سنگی در ساختمان ها شده است. استفاده از سنگ در نما باعث افزایش وزن ساختمان می شد. برای کاهش وزن نما و هزینه ها می توان سنگ را با مصالح مختلف ترکیب کرد.
نمای ترکیبی سنگ و چوب
سنگ ها تنوع بسیاری از لحاظ جنس و رنگ دارند. می توان از سنگ هایی با رنگ های متناسب با چوب در اجرای نمای ترکیبی بهره جست.
نمای ترکیبی سنگ و شیشه
سنگ از جمله مصالحی است که علاوه بر وزن بالای آن باعث القای حس سنگینی در ساختمان می شود. بنابراین یکی از مناسب ترین گزینه ها در اجرای نمای ترکیبی با سنگ ، استفاده از شیشه و ایجاد شفافیت در نماست.
نمای ترکیبی سنگ و فلز
در اجرای نمای ترکیبی سنگ و فلز ، باید نهایت دقت را در طراحی و انتخاب نوع و رنگ سنگ و پانل های فلزی یا کامپوزیت به خرج داد.
نمای ترکیبی سنگ و سیمان
به منظور کاهش هزینه ها در اجرای نمای سنگی ، می توان از انواع نماهای سیمانی بهره جست. در اجرای نمای ترکیبی سنگی و سیمان، علاوه بر تنوع بالای سنگ نماهای سیمانی نیز از تنوع بالایی برخوردار هستند. از انواع نماهای سیمانی که در ترکیب با نمای سنگی رایج است، می توان به نمای کرکره ای اشاره کرد. سایر نماهای سیمانی عبارتند از نمای سیمانی سفید، نمای کرکره ای ، نمای سیمانی چکشی نمای سیمانی شسته و نمای سیمانی رنگی و انواع مختلف دیگر.
نمای ترکیبی سنگ و سرامیک
به دلیل طبیعی بودن مصالح سنگ و سرامیک ، اجرای نمای ترکیبی سنگ و سرامیک در طرح های مختلف می تواند به افزایش جذابیت بصری نما کمک کند.
انواع اجرای نمای ترکیبی با سرامیک
سرامیک از جمله نماهای تقریبا پرهزینه ساختمان محسوب می شود. برای کاهش هزینه ها و از بین بردن یکنواختی نما، می توان علاوه بر نماهای ترکیبی سرامیک که در بالا ذکر شد، از انواع دیگر آن نیز بهره جست. در ادامه به معرفی انواع اجرای نمای ترکیبی سرامیک پرداخته شده است.
نمای ترکیبی سرامیک و شیشه
اجرای نمای ترکیبی سرامیک با انواع نمای شیشه ای از جمله نمای اسپایدر و نمای کرتین وال بسیار رواج دارد.
پانل های سرامیکی روی نمای شیشه ای به عنوان آفتابگیر و یا لوور استفاده می شوند. این پانل ها با جزئیات مخصوص به خود قابل تنظیم با شرایط تابش آفتاب هستند.
نمای ترکیبی سرامیک و چوب
اغلب پانل های نمای سرامیکی در طیف رنگی اخرایی و خاکستری تولید می شود و بیشتر با رنگ آجری شناخته می شود. مصالح نمای چوبی نظیر نمای ترمووود ، نمای چوب پلاست و نمای اچ پی ال اغلب در رنگ های چوبی و گرم تولید می شوند. بنابراین اجرای نمای ترکیبی سرامیک و چوب، همخوانی مناسبی با هم دارد.
ترمووود از جمله مصالح گران قیمت نماهای ساختمانی است که اغلب با سایر مصالح نما ترکیب می شود.
نمای ترکیبی سرامیک و ترمووود
نمای ترکیبی سرامیک و فلز
ترکیب فلز و سرامیک به طراحی هنرمندانه ای نیاز دارد. با خلاقیت معمار و ترکیب ظریف انواع نمای سرامیکی و انواع نمای فلزی از جمله نمای فلزی پانچ متال، نمای فلزی استرچ متال، نمای ورق فلزی و نمای کامپوزیت ، می توان جلوه های منحصر بفردی در نما ایجاد کرد.
نمای ترکیبی سرامیک و سیمان
سیمان یکی از نماهای رایج و کم هزینه در نمای ساختمان است. می توان با ترکیب هنرمندانه سرامیک و سیمان، باعث صرفه جویی در هزینه های ساخت شد.
انواع اجرای نمای ترکیبی با فلز
طیف گسترده ای از نماهای فلزی ساختمانی وجود دارد. علاوه بر انواع مختلف ترکیبات نمای فلزی با سایر مصالح که در مطالب بالا ذکر شد، می توان از انواع دیگر نماها نیز در اجرای نمای ترکیبی استفاده کرد که در ادامه مطلب به معرفی آنها پرداخته شده است.
نمای ترکیبی فلز و شیشه
از ترکیب انواع نماهای فلزی از جمله نمای کامپوزیت ، نمای ورق فلزی ، نمای پانچ متال و نمای استرچ متال با انواع نماهای شیشه ای از جمله نمای کرتین وال و نمای اسپایدر در بسیاری از نماهای ساختمان های اداری و موزه ها استفاده می شود. نمای فلزی استرچ متال و نمای پانچ متال بر روی نمای شیشه ای ، به عنوان لوور یکی از رایج ترین این نماهاست.
از رایج ترین نماهای ترکیبی می توان به ترکیب شیشه و کامپوزیت اشاره کرد که در کاربری های اداری و بیمارستان ها بسیار کاربرد دارد.
نمای ترکیبی فلز و سیمان
نمای ترکیبی فلز و سیمان از جمله ترکیباتی است که نیاز به خلاقیت بالا در طراحی نیاز دارد.
همان طور که ذکر شد، انواع مختلف نماهای فلزی مانند نمای پانچ متال و نمای استرچ متال به عنوان لوور و آفتابگیر روی نمای شیشه ای کاربرد دارند.
نمای ترکیبی فلز و چوب
در اجرای نمای ترکیبی با فلز ، می توان از انواع مختلف نماهای چوبی از جمله نمای اچ پی ال و نمای چوب پلاست بهره جست.
انواع اجرای نمای ترکیبی با چوب
چوب از جمله مصالح گران قیمت در نماهای ساختمانی است. بنابراین ترکیب چوب با سایر مصالح جهت کاهش هزینه ها بسیار رایج است. ترکیبات مختلفی می توان در اجرای نمای ترکیبی چوب به کار گرفت که در ادامه بدان ها پرداخته شده است.
نمای ترکیبی چوب و شیشه
پانل های نمای چوبی اغلب در رنگ های تیره تولید می شود و باعث القای حس سنگینی در نما می شود. بدین منظور در اجرای نمای ترکیبی ، می توان از انواع نماهای شیشه ای از جمله نمای اسپایدر و نمای کرتین وال استفاده کرد.
ترکیب نمای ترمووود و شیشه در نماهای مسکونی و ویلایی بسیار مناسب است و حس آرامش به محیط می بخشد.
نمای ترکیبی چوب و سیمان
به دلیل اختلاف رنگ سیمان و چوب، اجرای نمای ترکیبی چوب و سیمان، چندان رایج نیست و در صورت ترکیب این دو باید نهایت دقت و ظرافت به کار گرفته شود.
استفاده از سیمان در نما به صورت اندودی و پانل های پیش ساخته، رایج است. ترکیب هر کدام از این حالت ها با نماهای دیگری چون چوب و آجر که رنگ های گرمی دارند، باعث روح بخشی به فضا می شود.
انواع اجرای نمای ترکیبی با سیمان
نمای سیمانی در طرح ها و انواع مختلف اجرا می شود. علاوه بر انواع ترکیبات نمای سیمانی که در بالا ذکر شد. یکی از ترکیبات رایج، نمای سیمانی و شیشه ای است.
نمای ترکیبی سیمان و شیشه
در اجرای نمای ترکیبی سیمان و شیشه ای که از رایج ترین انواع نماها به خصوص در نمای ساختمان های مدرن است، می توان استفاده کرد. سادگی و خلوص از ویژگی های بارز و منحصر به فرد این نمای ترکیبی است.
نمای هر ساختمان در مجموعه شهری که در آن حضور دارد، موثر است و اگر طراحی نما به صورت مجزا و بدون توجه به نمای دیگر ساختمان ها فکر شود، همگونی نمای شهری از بین می رود. نمای ترکیبی آجر و سنگ این روزها جزو نماهای پرکاربرد در کشور می باشد. قبل از اینکه نمونه هایی از این نما آورده شود بد نیست اندکی در رابطه با قوانین طراحی نما توضیح داده شود. طبق ضوابط طراحی نما موارد زیر باید رعایت شود:
- عدم استفاده از رنگ های نامتعارف و ناهمگون
- پرهیز از به کار گیری مصالح متعدد در نمای ساختمان (حداکثر 4 نوع)
- عدم استفاده از فرم های ناهمگون
- پرهیز از به کار گیری مصالح برنده یا شکننده در طبقات همکف و اول
همچنین طبق ضوابط طراحی نما، توصیه شده است که از مصالح آجر، سنگ، سیمان و یا ترکیبی از آن ها در نمای ساختمان استفاده شود. آجر و سنگ از متداول ترین متریال ها در طراحی نما هستند و به دلیل در دسترس بودن و قیمت متنوع در نمای ساختمانی استفاده می شوند. نمای ترکیبی سنگ و آجر به دلیل ترکیب رنگ های آجری با رنگ های یکدست و روشن سنگ یکی از محبوب ترین نماها در ایران است که زیبایی خاصی به بنا می بخشد.
در ادامه نمونه های مختلفی از نمای سنگ و آجر بررسی و نمایش داده شده اند:
ترکیب آجر و سنگ به صورت افقی و مجزا در نما
همان طور که گفته شد، نمای ترکیبی سنگ و آجر از آن جهت مورد استقبال قرار گرفته است که کنتراست رنگی در نما ایجاد می کند و علاوه بر آن از لحاظ بافت نیز در نما تنوع ایجاد می کند. یکی از سبک های استفاده از سنگ و آجر در کنار هم، ترکیب افقی و مجزا در نماست.
در عکس زیر سنگ سفید در قسمت پایین نما استفاده شده است و سنگینی بافت و رنگ آجر در قسمت بالای نما استفاده شده است.
این نوع نمای ترکیبی سنگ و آجرنسوز می تواند به صورت کاملا برعکس نیز طراحی و اجرا شود و سنگینی بافت و رنگ آجر نسوز در قسمت پایین نما قرار بگیرد.
ترکیب آجر نسوز و سنگ به صورت عمودی و مجزا در نما
در این نوع طراحی نما نیز، تاکید بر تضاد بین سنگ و آجرنسوز می شود و تفاوت آن با نمونه های قبلی در تاکید عمودی بر این تضاد و کنتراست است.
این نوع نما بهتر است در نماهایی که بر ساختمان بزرگ تر است و نما عرض بیشتری دارد، استفاده شود.
ترکیب سنگ و آجر مشبک در نما
استفاده از سنگ در کنار آجر به صورت طرح های مشبک و تو خالی نیز، زیبایی نما را دو چندان می کند و نمایی متفاوت و متنوع ایجاد می کند.
انتخاب رنگ آجر و رنگ سنگ در طراحی نما بسیار مهم است و هرچه قدر هماهنگی بیشتری بین رنگ آجر نسوز و سنگ باشد، زیبایی نما بیشتر می شود.
ترکیب آجر و سنگ به صورت نامتقارن در نما
در بیشتر نماهای شهری، آجر نسوز و سنگ به صورت کاملا آزاد و نامتقارن استفاده می شود. از مزیت های این نوع طراحی نما می توان به تنوع زیاد آن اشاره کرد. در ادامه نمونه هایی از این سبک آورده شده است.
در این نوع نما می توان با تاکید و استفاده بیشتر از یکی از متریال ها یکدستی بیشتری به نما داد.
قاب کردن پنجره ها با سنگ یا آجر نسوز در نما
از دیگر طراحی های متداول نمای ترکیبی سنگ و آجر ، طراحی یک قاب دور تا دور درب ها و پنجره هاست که می تواند با آجر نسوز و یا سنگ اجرا بشود. این نوع نما طرحی بسیار ساده ولی موزون و گیرا دارد.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران
قاسم علیاری
سلام از اجرای نمای ترکیبی آجر و ترمووود خیلی خوشم اومده😍😍😍 البته احساس میکنم به خاطر ستون های سازه خیلی زیباتر به چشم میاد در هر صورت خیلی قشنگه!!
عمران مدرن
سلام سپاس از توجه شما