سیستم برق اضطراری ساختمان

سیستم برق اضطراری ساختمان

تعداد ارائه دهنده ها

۱ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

قیمت سیستم برق اضطراری ساختمان متناسب با کاربرد آن متغیر است. نصب و راه اندازی سیستم برق اضطراری چنج اور در انواع ساختمان ها این امکان را فراهم می کند تا در صورت بروز هرگونه قطعی و یا نوسان برق، منبع تغذیه به سیستم برق اضطراری UPS ، دیزل ژنراتور و... تغییر کند.
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید

خدمات مرتبط در عمران مدرن

اجرای برق اضطراری

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱۶۵۰۲۳۱۵۷
ابتدا
۱
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

سیستم برق اضطراری ساختمان

سیستم برق اضطراری ساختمان یکی از بهترین و در عین حال به روزترین راهکارهای رویارویی با برق رفتگی های گسترده می باشد. قطعی برق در بعضی از ساختمان ها و ارگان ها مانند بانک، بیمارستان، مراکز مخابراتی و… می تواند خسارات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. به همین دلیل، تجهیز این ساختمان ها به سیستم برق اضطراری می تواند اقدام پیشگیرانه مناسبی برای محافظت از تجهیزات حساس کامپیوتری در مقابل نوسانات شبکه و تأمین برق در اثر برق رفتگی باشد. قیمت سیستم برق اضطراری ساختمان ، با توجه به تجهیزات مورد استفاده و همچنین سطح برق رسانی مور نیاز متغیر است. نصب و راه اندازی انواع سیستم های برق اضطراری از قبیل UPS ، دیزل ژنراتور و موتور های برق متناسب با مقدار بار ساختمان ها صورت می گیرد. محل نصب و اجرای برق اضطراری بین شبکه و مصرف کننده است که علاوه بر تنظیم و تثبیت ولتاژ، از نفوذ نوسانات و اختلالات شبکه به تجهیزات حساس جلوگیری می کند. 

سیستم برق اضطراری ساختمان
سیستم برق اضطراری ساختمان

قیمت سیستم برق اضطراری ساختمان

قیمت سیستم برق اضطراری ساختمان متناسب با نوع و کاربرد آن در محل های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال برای نصب و راه اندازی برق اضطراری دوربین های مداربسته و یا آسانسور ساختمان ، استفاده از انواع سیستم برق اضطراری UPS انتخاب مناسبی است که متناسب با نوع آنلاین، آفلاین و تعاملی قیمت متفاوتی دارد. در حالی که در فضای بیمارستانی ، نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور با سیم کشی مخصوص رایج بوده که در سیستم برق اضطراری ساختمان تأثیرگذارست. لازم به ذکر است استفاده از سیستم برق اضطراری چنج اور در انواع ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری این امکان را در اختیار کاربران می گذارد تا در صورت بروز هرگونه قطعی و یا نوسان برق، به راحتی منبع تغذیه خود را به سیستم برق اضطراری تغییر دهند.

برق اضطراری ساختمان

با توجه به حساسیت بالای دستگاه ها، نصب سیستم های برق اضطراری در انواع ساختمان ها و همچنین عملکرد صحیح آن ها، بسیار مهم است. سیستم برق اضطراری می تواند در شکل ها و با قیمت های مختلف برای کاربردهای متنوعی چون تأمین برق پشتیبان، حذف نوسانات ولتاژ و نویز مورد استفاده قرار بگیرد. بنابراین نصب و راه اندازی سیستم برق اضطراری (UPS و دیزل ژنراتور) برای انواع ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری می تواند راهکاری بسیار مفید و در عین حال قیمت مناسب باشد.

نصب و راه اندازی سیستم برق اضطراری در انواع مختلف UPS ، نحوه سیم کشی دیزل ژنراتور و موتور برق انجام می شود. متناسب با نوع تجهیزات انتخابی، مدت زمان عملکرد و قیمت سیستم برق اضطراری ساختمان نیز متفاوت خواهد بود. به طور کلی سیستم برق اضطراری به دو صورت بدون وقفه و با وقفه عمل می کند. در سیستم بدون وقفه مشترک متوجه قطعی و یا نوسانات برق نمی شود. در حالی که در سیستم با وقفه، پس از قطع برق شبکه، به مدت چند ثانیه تا یک دقیقه ممکن است ساختمان بدون برق باشد. سیستم برق اضطراری UPS ساختمان ، معمولاً بدون وقفه است که در قیمت های پایین تری برای انواع ساختمان ها قابل تهیه است. این در حالی است که راه اندازی انواع برق اضطراری دیزل ژنراتور و موتور برق با وقفه صورت می گیرد.

سیستم برق اضطراری UPS ساختمان

سیستم برق اضطراری UPS ساختمان به عنوان یک منبع برق پیوسته ، برای دستگاه های حساس به اختلالات و قطعی برق شبکه ، کاربرد دارد. این سیستم از اجزای مختلفی مانند باتری، شارژر و اینورتر تشکیل شده است که یا به صورت جدا از هم و یا به صورت یک پکیج قابل استفاده است. باتری مهم ترین و در عین حال گران قیمت ترین جزء سیستم برق اضطراری است که توانایی تأمین برق ساختمان را در مدت زمان ۵ تا ۲۰ دقیقه دارد. شارژر سیستم برق اضطراری ، برای ذخیره برق ۲۲۰ ولت در باتری کاربرد دارد. جهت استفاده از برق جریان مستقیم باتری، از اینورتر برای تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب استفاده می شود. سیستم برق اضطراری UPS در سه نوع با فناوری های مختلف در بازار موجود است.

سیستم برق اضطراری UPS آفلاین ساختمان

در این نوع، منبع تغذیه برق ساختمان به سیستم برق اضطراری متصل است و در حالت عادی، توان مصرف کننده را تأمین می کند. در صورت قطعی برق، سیستم چنج اور برق اضطراری UPS ، مدار باتری ها و اینورتر را وارد مدار می کند تا برق ساختمان تأمین گردد. عملکرد این نوع سیستم برق اضطراری ساختمان با وجود قیمت مناسب تر ، با تأخیر همراه بوده و امکان محافظت در برابر نوسانات برق وجود ندارد.

 

قیمت سیستم برق اضطراری ساختمان
سیستم برق اضطراری UPS

 

سیستم برق اضطراری UPS آنلاین ساختمان

در سیستم برق اضطراری UPS آنلاین ساختمان ، برق متناوب شبکه توسط مدارهای یکسوساز به مستقیم تبدیل شده و توسط شارژر ، باتری را شارژ می کند. سپس ولتاژ خروجی از طریق اینورتر به برق متناوب تبدیل می شود. در این سیستم، اختلالات موجود در شبکه برق به طور کامل پوشش داده می شود. به همین دلیل قیمت سیستم برق اضطراری ساختمان آنلاین نسبت به سایر فناوری ها بیشتر است.

سیستم برق اضطراری تعاملی ساختمان

اجرای این سیستم برق اضطراری ساختمان مشابه سیستم آفلاین است با این تفاوت که اینورتر به صورت همیشگی در مدار قرار دارد. این سیستم به عنوان رزرو عمل کرده و توان خروجی لازم، توسط اینورتر از انرژی ذخیره شده در باتری ها تامین می شود. با این حال سیستم برق اضطراری تعاملی ساختمان قابلیت حذف نوسانات برقی مانند جرقه را ندارد.

نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور

در زمان بی برقی، یک برد کنترل روی تابلوی دیزل ژنراتور فرمان استارت به موتور را می دهد. پس از روشن شدن موتور و رسیدن دور موتور به مقدار مناسب در فرکانس ۵۰ هرتز و ولتاژ ۳۸۰ ولت، فرمان اتصال به برق شبکه داده می شود. نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور به دلیل داشتن قیمت مناسب به خصوص در توان های بالا، انتخاب مناسبی هستند. با این حال، بهره برداری از سیستم برق اضطراری دیزل ژنراتور ساختمان با مشکلاتی از قبیل نگه داری و قیمت سوخت همراه است. علاوه بر آن، این سیستم به صورت آنلاین و بی وقفه در مدار قرار نمی گیرد و معمولاً پس از حدود ۷ الی ۲۰ ثانیه وصل می شود که این مورد در بعضی از مکان ها به عنوان یک ضعف تلقی می گردد.

 

نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور
نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور

 

موتور برق دستگاهی است که انرژی مکانیکی حاصل از سوخت بنزین و گازوئیل را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. در واقع عملکرد موتور برق مشابه دیزل ژنراتور بوده با این تفاوت که در ابعاد و توان نامی کم تری در سیستم برق اضطراری ساختمان کاربرد دارد.

نصب برق اضطراری

بسیاری از ساختمان ها جهت کاهش ظرفیت و قیمت سیستم برق اضطراری ، فقط برق مشاعات یا تابلو برق مصارف خاص خود را از نصب آن تأمین می نمایند. لذا در این ساختمان ها از یک سیم کشی برای برق اضطراری استفاده می شود. نحوه سیم کشی برق اضطراری به گونه ای است که سیستم همیشه برق دار بوده و هزینه اضافه نصب را برای مصرف کننده ایجاد نمی کند. از آن جا که دیزل ژنراتور نه تنها طول عمر بالاتری در مقایسه با باتری ها داشته بلکه توان نامی بالاتری را پوشش می دهد، برای کاربردهای بیمارستانی با توان بالا کاربرد بیشتری دارد. معمولاً پیشرفته ترین نوع سیستم های برق اضطراری در ساختمن های بزرگی چون بیمارستان ها ، سرورهای مخابرات و بانک های مرکزی نصب می شوند. 

 

برق اضطراری UPS
نصب برق اضطراری در انواع ساختمان

 

تابلوی برق اضطراری دارای دو عدد برد کنترلی است که جهت کنترل دو دیزل ژنراتور برای تأمین برق می باشد؛ به شکلی که اگر یکی از ژنراتور ها بعلت خرابی نتواند در زمان مناسب عمل کند، ژنراتور دیگر به عنوان پشتیبان سیستم عمل خواهد کرد. علاوه بر آن، باتری های پشتیبان سیستم برق اضطراری ، تا چندین ساعت می توانند برق مصرفی ساختمان را تأمین کنند.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما