نمای کنیتکس
دسته بندی
اجرای نمای سیمانی (بتنی)تعداد ارائه دهنده ها
۲ ارائه دهندهتوضیحات قیمت
هزینه اجرای نمای کنیتکس ساختمان به صورت متر مربعی محاسبه می شود. در تعیین قیمت نمای کنیتکس علاوه بر قیمت رنگ کنیتکس نما ، دستمزد اجرای کنیتکس نمای ساختمان نیز موثر خواهد بود. از رایج ترین کاربرد های کنیتکس نما ، کنیتکس نمای بیرونی ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری است.شهر
- تهران
- تبریز
- ارومیه
- اردبیل
- اصفهان
- کرج
- ایلام
- بوشهر
- شهرکرد
- بیرجند
- مشهد
- بجنورد
- اهواز
- زنجان
- سمنان
- زاهدان
- شیراز
- قزوین
- قم
- سنندج
- کرمان
- کرمانشاه
- یاسوج
- گرگان
- رشت
- خرم آباد
- ساری
- اراک
- بندرعباس
- همدان
- یزد
- قشم
- کیش
نمای کنیتکس
فروشنده | محل | شماره تماس | |
---|---|---|---|
عمران مدرن | ۵ | تهران | ۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲ |
سیمانکار | ۵ | تهران | ******۰۹۱۲۹ |
معرفی کالا
نظرات کاربران
نمای کنیتکس
رنگ کنیتکس از پرکاربردترین رنگ ها در نما و دیوارهای داخلی است که به دلیل استفاده از موادی مانند پرلیت، پنبه نسوز و رزین چسبندگی و مقاومت بالایی دارد. همین ویژگی ها باعث شده تا در تمامی شرایط آب و هوایی مناسب باشد.
قیمت نمای کنیتکس
هزینه اجرای نمای کنیتکس ساختمان بر اساس مترمربع محاسبه می شود. در تعیین قیمت کنیتکس نمای ساختمان علاوه بر قیمت رنگ کنیتکس نما ، دستمزد اجرای کنیتکس نمای ساختمان نیز موثر خواهد بود. یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در قیمت نمای کنیتکس ارتفاع کار است.
اجرای کنیتکس نمای ساختمان
کنیتکس نما بر روی نمای سیمانی اغلب با پمپ بادی بر انجام می شود. جهت شروع کار باید طبق مراحل زیر پیش رفت.
سیمان کاری نمای کنیتکس
ابتدا باید سطح نما آماده رنگ شود، بدین منظور با تراز کردن سطح نما با سیمان، سطح را آماده رنگ کنیتکس می نمایند. در صورتی که رنگ آمیزی روی سطح قدیمی انجام شود، ابتدا با واترجت صنعتی اقدام به نماشویی می شود. قسمت هایی پوسته پوسته شده باید با کاردک جدا شده و ترک ها توسط سیمان و چسب کاملا پر شود.
پرایمر نمای ساختمان کنیتکس
در صورتی که اولین بار است که بر روی نما کنیتکس اجرا می شود، بهتر است از پرایمر استفاده شود.
اجرای رنگ کنیتکس نمای بیرونی ساختمان
پس از خشک شدن کامل سطح، اقدام به اجرای رنگ کنیتکس می شود. جهت حفظ کیفیت رنگ بهتر است رنگ مورد مصرف به صورت یک جا ترکیب شده و ساخته شود. کنیتکس نما به وسیله پمپ بادی، پیستوله های مخصوص و کمپرسور اجرا می شود. در صورتی که ارتفاع نما بلند باشد و می توان به جای داربست با روش راپل انجام شود که کنیتکس کار توسط طناب و ایمنی های لازم به اجرای کار می پردازد.
یکی از نکاتی که در اجرای نمای کنیتکس باید به آن توجه کرد، درصد ترکیب رنگ با حلال به خصوص در رنگ روغنی است. در حالت کلی اجرای نمای کنیتکس ساختمان به مهارت و تخصص نیاز دارد تا با روش صحیح اجرا، درزگیری روی سطح و چگونگی رنگ کردن، به کیفیت نهایی سطح و دوام آن منجر شود. از دیگر مواردی که در اجرای رنگ کنیتکس باید رعایت شود این است که دمای هوا بالای 40 درجه و یا زیر صفر نباشد.
ویژگی های نمای کنیتکس
رنگ نمای کنیتکس در انواع پروژه های ساختمانی مسکونی، اداری و سایر کاربری ها مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر نمای ساختمان از رنگ کنیتکس در ترمیم و بازسازی نمای ساختمان به کار گرفته می شود. یکی دیگر از رایج ترین موارد کاربرد نمای کنیتکس دیوار حیاط و پارکینگ است. مزیت اصلی رنگ نمای کنیتکس در مقایسه با سایر رنگ ها عدم ترک خوردگی رنگ نماست که بسیار اهمیت دارد.
مزایای نمای کنیتکس
- مقاومت بالا در برابر ترک خوردگی و پوسته پوسته شدن
- عدم رنگ پریدگی
- چسبندگی بالا با سطح و طول عمر مناسب
- سرعت بالای اجرا
- دارای تنوع بالای محصول و انواع اکریلیک، روغنی و پلاستیک
- خاصیت آکوستیک
- انعطاف پذیر
- تنفس سطوح
- مقاوم در برابر بارش به جز نوع پلاستیک آن
- اجرا با طناب، بدون نیاز به داربست
معایب نمای کنیتکس
- رنگ پریدگی در معرض نورخورشید
- قابلیت اشتعال به خصوص در نوع روغنی به دلیل داشتن بنزین در محتویات آن
- بوی تند و نامطبوع نوع روغنی
انواع رنگ کنیتکس نمای ساختمان
رنگ کنیتکس نما بر اساس دانه بندی به سه دسته دانه ریز، متوسط و درشت تقسیم می شود. همچنین بر اساس ترکیبات و حلال های استفاده شده در آن به سه دسته کلی، رنگ پلاستکی، رنگ اکریلیک و رنگ روغنی تقسیم می شود. هر کدام از این رنگ ها شرایط آب و هوایی خاص خود را می طلبد که در ادامه بدان ها پرداخته شده است.
رنگ کنیتکس پلاستیکی
در استفاده از رنگ نمای کنیتکس پلاستیکی ملاحظات آب و هوایی اهمیت ویژه ای دارد، زیرا رنگ کنیتکس پلاستیکی مناسب آب و هوای مرطوب نمی باشد و به راحتی در مجاورت آب، آب را جذب کرده و خاصیت چسبندگی خود را از دست می دهد. اما ویژگی هایی از قبیل غیرقابل اشتعال بودن، خشک شدن سریع و عدم بوی نامطبوع باعث رواج استفاده از آن در مناطق خشک شده است. اما در حالت کلی از این نوع رنگ کنیتکس در فضاهای خارجی و نما استفاده نمی شود و مناسب فضاهای داخلی است.
رنگ کنیتکس روغنی
استفاده از رنگ نمای کنیتکس روغنی در مناطق مرطوب رایج است. اما به دلیل استفاده از بنزین در ترکیبات آن علاوه بر بوی نامطبوع به هنگام اجرای رنگ تا خشک شدن کامل آن احتمال اشتعال وجود دارد. بنابراین در صورت استفاده از رنگ در فضاهای داخلی تا خشک شدن کامل رنگ امکان بهره برداری از فضا وجود ندارد.
رنگ کنیتکس اکریلیک
نوع اکریلیک رنگ نمای کنیتکس در مواردی کاربرد دارد که سطح نمای وسیعی دارد و یا سقف ها و سطوحی که فاصله آن با اجرا کننده زیاد است. در این نوع رنگ از پمپ باد به همراه قیف استفاده می شود، و فاصله ای حداقل 15 متری میان نقاش و سطح مورد نظر باید رعایت شود. یکی از مزایای رنگ نمای کنیتکس اکریلیک این است که در صورت شستشوی چندسال یک بار نما کاملا تمیز و نو می شود.
ترمیم نمای کنیتکس قدیمی
برای ترمیم نمای کنیتکس قدیمی باید قسمت های تبله شده توسط کاردک جدا کرده تا به قسمت سفت و محکم رنگ رسید. سپس پوشش پرایمر بر روی سطح قدیمی که سیمانی یا گچی است، اعمال می شود. در نهایت کنیتکس مناسب و هماهنگ با کنیتکس قدیمی بر روی سطح اجرا می شود. کنیتکس اکریلیک در یک ساعت به خشک شدن اولیه و در 8 ساعت به خشک شدن کامل می رسد. در صورتی که کنیتکس قدیمی نما کثیف شده است، بهتر است به جای اجرای مجدد کنیتکس روی نما را رنگ کرد.
امتیاز این مطلب:
امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای
نظرات کاربران