اجرای نمای کامپوزیت

اجرای نمای کامپوزیت

تعداد ارائه دهنده ها

۶۲ ارائه دهنده

توضیحات قیمت

قیمت نمای کامپوزیت ساختمان به عواملی همچون نوع لایه ها، ضخامت آن ها و متریال به کار رفته در تولید آن ها بستگی دارد. قیمت اجرای هر متر مربع نمای کامپوزیت مقرون به صرفه می باشد. برای مشاوره نحوه اجرای کامپوزیت و استعلام هزینه اجرای نمای کامپوزیت می توانید با همکاران ما در عمران مدرن تماس بگیرید.
intro
comment
bookmark
share

شهر

شهر را مشخص کنید
beton_banner

اجرای نمای کامپوزیت

فروشندهمحلشماره تماس
عمران مدرن

عمران مدرن

۵

location

تهران

phone۰۲۱-۵۴۴۰۶۰۱۲
اجرای نما قنبری

اجرای نما قنبری

۵

location

تهران

phone

******۰۹۰۱۱

زیبا آشیان

زیبا آشیان

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۶۶

آریو حفاظ پاسارگاد

آریو حفاظ پاسارگاد

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۷۴

آسان طراح

آسان طراح

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

آلکاس

آلکاس

۳

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

مدرن آراد

مدرن آراد

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

تیواژه

تیواژه

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۷۷

اکوآرک

اکوآرک

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۶

نما فراز مهرزاد

نما فراز مهرزاد

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۸۸

آریا نمای آترا

آریا نمای آترا

۴

location

تهران

phone

******۰۲۱۶۶

ایناب

ایناب

۵

location

تهران

phone

******۰۹۹۱۳

آرین کاوش

آرین کاوش

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

آرمه سازه

آرمه سازه

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

عمران تجارت فاطر

عمران تجارت فاطر

۵

location

تهران

phone

******۰۲۱۲۲

ابتدا
۱
۲
۳
انتها

معرفی کالا

نظرات کاربران

قیمت نمای کامپوزیت

اجرای نمای کامپوزیت در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. نما به علت اینکه در معرض دید همگان است از اهمیت خاصی برخوردار است و هر ساختمانی که بنا می شود؛ همان قدر که به میزان استحکام ساختمان اهمیت داده می شود، به نمای ظاهری و یا بیرونی آن نیز باید توجه شود. نمای کامپوزیت بسیار منعطف و شکل پذیر است و به راحتی می توان به صورت دلخواه به ورق کامپوزیت قوس و شیار داد و با هر متریالی ترکیب نمود. قیمت نمای کامپوزیت بر اساس چالش های اجرایی و وسعت پروژه تغییر خواهد کرد. برای استعلام قیمت کامپوزیت نما ۱۴۰۲ با کارشناسان عمران مدرن تماس بگیرید. 

 

نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت

 

قیمت اجرای هر متر مربع نمای کامپوزیت مقرون به صرفه می باشد. همچنین ورق های آلومینیوم به دلیل سبکی، انعطاف پذیری و سایر مزیت هایی که دارند، اخیراً در صنعت ساختمان سازی مورد اهمیت ویژه ای واقع شده اند. به طور کلی نصب نمای کامپوزیت بیشتر برای ساختمان های اداری، تجاری، پالایشگاه ها، ساخت تابلوهای تبلیغاتی، جایگاه های سوخت و فرودگاه ها صورت می گیرد. 

 

قیمت اجرای نمای کامپوزیت

قیمت اجرای هر متر مربع نمای کامپوزیت با توجه به نوع اجرا، کیفیت، رنگ و مواد تشکیل دهنده ورق نمای کامپوزیت متفاوت می باشد. عوامل زیادی بر قیمت ورق های آلومینیومی تاثیر گذارند که به عنوان نمونه به موارد زیر می شود اشاره کرد:

نوع مواد تشکیل دهنده:

  • ضخامت لایه ها
  • مواد پوشش سطح
  • طرح و رنگ ورق

همچنین مهم ترین عامل در تعیین قیمت نمای کامپوزیت ساختمان بعد از نوع و کیفیت متریال مصرفی، نوع زیرسازی نمای کامپوزیت آن است، هزینه نمای ساختمان با کامپوزیت با توجه به روش اجرا به صورت ثابت یا ریلی متفاوت است. زیرسازی نمای کامپوزیت ریلی یا هنگینگ نسبت به روش های دیگر پیچیده تر است، و هزینه های بالاتری نیز دارد. اجرای نمای کامپوزیت به روش ثابت قیمت کمتری نسبت به روش های دیگر دارد.

 

قیمت اجرای هر متر مربع نمای کامپوزیت

معمولا برای نصب نمای کامپوزیت ، از ورق های سبک با ضخامت ۴ تا ۵ میلیمتر استفاده می کنند، که باز هم با توجه به نوع کاربری آن می تواند متفاوت باشد. قیمت نما کامپوزیت ساختمان با توجه به نوع رنگ ورق ها، روش های تولید آن و جنس لایه ها تعیین می شود. برای محاسبه هزینه نمای کامپوزیت می توان به نوع لایه ها دقت داشت. نمای ساختمان با کامپوزیت سه لایه تشکیل شده است که دو لایه ورق از جنس آلومینیوم می باشد که ضخامتی بین ۰/۵ تا ۳ میلیمتر دارد و یک لایه از موادی پلی اتیلنی به ضخامت ۳ تا ۵ میلیمتر می باشد. لایه خارجی یا پوشش دهنده آستر اپوکسی رزین و یک لایه رنگ PVDF نانو تکنولوژی جهت تثبیت رنگ می باشد. روی سطح نماي كامپوزيت ساختمان ، برای حفاظت در برابر خط و خش توسط یک لایه پوشش محافظ پوشانده می شود که پس از عملیات نصب و پیاده سازی کامل نما، این پوشش از روی ورق های آلومینیومی جدا می شود. برای استعلام قیمت نمای کامپوزیت و اجرای آن باید شرایط پروژه را به کارشناسان عمران مدرن اعلام کنید. 

 

ورق های کامپوزیت
ورق های کامپوزیت


 

نصب نمای کامپوزیت

اجرای نمای کامپوزیت به روش های مختلفی انجام می گیرد و به جهت اهمیت آن در بازسازی نمای ساختمان و همچنین کاربرد ضد زلزله و بعضاً بدلیل خاصیت عایق بودنش، نوع و نحوه اجرای آن بسیار مهم می باشد. اجرای نمای کامپوزیت با روش های مختلف قیمت مناسبی داشته و استفاده از این روش به صرفه می باشد.

 

نحوه اجرای نمای کامپوزیت

نحوه اجرای نمای کامپوزیت با دو روش کلی ثابت و ریلی انجام می شود و با توجه به نوع زیرسازی های متفاوت، اجرای نمای کامپوزیت با روش های زیر معرفی می ­شود:

  • روش ثابت اجرای نمای کامپوزیت (fixing)
  • روش ریلی نصب نمای کامپوزیت (hanging)
  • روش L و H نماي كامپوزيت ساختمان
  • روش فیکس ریلینگ نمای ساختمان با کامپوزیت

 

اجرای نمای کامپوزیت
اجرای نمای کامپوزیت

 

نصب نمای کامپوزیت به روش ثابت  (Fixing)

اجرای نمای کامپوزیت به روش ثابت قیمت کمتری دارد و مراحل نصب با سرعت بیشتری انجام می شود. در اولین مرحله زیرسازی فلزی مطابق با طراحی نما و میزان حجم و فرم هر قسمت پیاده سازی و اجرا میگردد. نحوه اتصال زیرسازی در اسکلت فلزی بصورت مستقیم و در اسکلت بتنی همراه با رول بولت و پلیت های مخصوص خواهد بود. در مرحله بعد ورق نمای کامپوزیت خام منتقل شده به کارگاه، بر اساس طراحی و نقشه‌های مصوب، توسط ابزار و ماشین آلات مخصوص این کار برش، شیار و خم داده می شود و پس از برش و شیار ورق نمای کامپوزیت صورت ثابت توسط پیچ یا پرچ بر روی زیرسازی آلومینیومی و یا آهنی فیکس می شود. در مرحله آخر بین فاصله های ورق های کامپوزیت نصب شده جهت زیبایی نما و همچنین ضدآب شدن نما تسمه‌ای از جنس ورق و چسب‌های پلی اورتان که دوام بسیار بالایی نسبت به چسب و لاستیک سیلیکونی دارد استفاده می‌گردد. 

 

اجرای نمای کامپوزیت به روش ثابت
اجرای نمای کامپوزیت به روش ثابت

 

اجرای نمای کامپوزیت به روش ریلی (hanging)

در این روشنصب نمای کامپوزیت ، با استفاده از شیارهای تعبیه شده، بصورت ریلی بر روی پروفیل‌های مخصوص آلومینیومی نصب می‌گردد. در این حالت بدلیل عدم استفاده از پیچ یا پرچ، سرعت کار بالا بوده، امکان جدا سازی و تعویض هر یک از قطعات بطور جداگانه وجود داشته و همچنین به دلیل کاربرد پروفیل‌های ناودانی شکل آلومینیومی، دیگر نیازی به آب بندی نما وجود ندارد. اما با توجه به روش اجرایی قیمت نمای کامپوزیت ساختمان ریلی بیشتر از روش فیکس است.

 

اجرای نمای کامپوزیت به روش ریلی
اجرای نمای کامپوزیت به روش ریلی

 

در این روش ابتدا زیرسازی نمای کامپوزیت ساختمان به صورت کمربندی با آکس بندی هایی که در نقشه طرح وجود دارد، بر روی نما نصب می گردد و در مرحله بعد پروفیل های آلومینیوم روی زیر سازی فلزی به صورت عمودی پیچ می گردد. و بعد از مرحله نصب زیر سازی آلومینیومی بر روی سطح نما، ورق کامپوزیت شیار و برش خورده با اتصالات براکت و لوبیایی بر روی سطح نما نصب می شود. نحوه اتصال ورق به ناودانی با شیوه‌های مختلفی اجرا شده که باعث ایجاد تفاوت در روش های ریلی می‌شود. اجرای نمای کامپوزیت به روش ریلی برای مناطقی که دارای آب و هوای شرجی است مناسب می باشد زیرا در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم است.

 

طراحی نمای کامپوزیت
طراحی نمای کامپوزیت

 

تفاوت روش های ثابت و ریلی در اجرای نمای کامپوزیت

در اجرای نمای کامپوزیت با روش ثابت، ورق نمای کامپوزیت به صورت ثابت با پرچ به زیر سازی متصل می شود و قابلیت حرکت ندارد و در بسیاری موارد پرچ ها بعد از نصب قابل رویت هستند. با این حال اجرای نمای کامپوزیت با این روش سرعت نصب بالایی دارد و هزینه اجرای آن کمتر است. در روش اجرای نمای کامپوزیت به روش ریلی با توجه به این که زیرسازی و روسازی هردو از جنس آلومینیوم هستند، انقباض و انبساط اجزا در اثر تغییر دما مشابه بوده و باعث می شود که از تغییر حالت دادن و خرد شدن نما جلوگیری بشود. 

همچنین آب بندی در این سیستم نیاز به استفاده از چسب‌های سیلیکون و یا لاستیک آب بندی نمی‌باشد، که با توجه به کوتاه بودن عمر چسب‌های سیلیکون و لاستیک‌های آب بندی استفاده نکردن از آن ها، از نقاط قوت اجرای نمای کامپوزیت با این سیستم به شمار می‌آید. این سیستم در برابر زلزله عملکرد بهتری دارد. با این حال هزینه های اجرای نمای کامپوزیت به روش ریلی نسبت به روش ثابت بیشتر است.

 

اجرای نمای کامپوزیت به روش L , H

اجرای نمای کامپوزیت به روش L,H، مانند روش ثابت است با این تفاوت که ورق نمای کامپوزیت پس از برش در پروفیل های به شکل L و H قرار می گیرد و عملیات شیار و ساخت پانل بر روی آن انجام نمی شود. زیر سازی در این سیستم کاملا مشابه سیستم ثابت است. از مزایای اجرای نمای کامپوزیت به این روش سرعت اجرای بالا و هزینه کمتر برای اجرا است. از معایبی که این روش دارد می توان به عدم آب بندی آن به صورت کامل اشاره کرد و همچنین در صورتی که لازم به تعویض پانل باشد، امکان تعویض پانل وجود ندارد. در صورت اجرا در ابعاد بزرگ به مرور زمان با وزش باد و بارندگی سر و صدا ایجاد می کنند و تغییر شکل می دهند.

 

قیمت نمای کامپوزیت
اجرای نمای ترکیبی کامپوزیت

 

نصب نمای کامپوزیت به روش فیکس ریلینگ

در اجرای نمای کامپوزیت به روش فیکس ریلینگ جهت جلوگیری از خوردگی بین آهن و آلومینیوم از زیر سازی با پروفیل های آلومینیومی استفاده می شود و در مقایسه با روش ثابت سبک تر خواهد بود. زیر سازی این روش شبیه روش ریلی انجام می شود. ولی ورق نمای کامپوزیت به شیوه ثابت و فیکس روی آن نصب می شود. همچنین قابلیت رگلاژ پس از نصب دارد. آب بندی در این سیستم با تسمه از جنس ورق شکل می گیرد. و در مناطقی که دارای آب و هوای شرجی هستند استفاده می شود. 

 

آب بندی در اجرای نمای کامپوزیت

درز بندی و آب بندی نمای ساختمان از موارد مهم هر نماست. آب بندی در نمای کامپوزیت به سه روش زیر انجام می شود:

  • روش تسمه ای: در این روش، تسمه یا ناودانی ای از خود ورق نمای کامپوزیت در شیار و بین ورق ها قرار می گیرد و با چسب پلی اورتان چسبانده می شود. 
  • روش لاستیک درزگیر: در این روش نوار لاستیک درزگیری در شیار و فاصله بین ورق های کامپوزیت توسط چسب سیلیکونی چسبیده می شود.
  • روش چسب و فوم: در این روش ابتدا فوم درون شیار و فاصله بین ورق ها قرار می گیرد و چسب سیلیکونی درون شیارها تزریق می‎شود. چسب ها دارای رنگ های متفاوتی هستند که متناسب با رنگ ورق انتخاب می شوند.

امتیاز این مطلب:

امتیاز ۴.۰ از ۵ - از مجموع ۳ رای

نظرات کاربران

شهرام روحانی

سلام استفاده از کدوم روش اجرای نمای کامپوزیت کم هزینه تر و به صرفه تره؟

شهرام روحانی

سلام استفاده از کدوم روش اجرای نمای کامپوزیت کم هزینه تر و به صرفه تره؟

شهرام روحانی

سلام استفاده از کدوم روش اجرای نمای کامپوزیت کم هزینه تر و به صرفه تره؟

نام
نام خانوادگی
دیدگاه شما